Hírek


FEB.
21.
2020

Mosoly

Magammal kezdem.
Nekem voltak gyerekeim az előző feleségemtől. De elválltunk. A válás után, szinte rögtön több helyen is regisztráltam a társkereső oldalakon. Volt sok kalandom, de többnyire férjes asszonyok akarták kiélni otthon titkolt különleges szexuális vágyaikat. Többnyire átlagos háziasszonyok akik reggel betették a gyereket iskolába, óvodába aztán felhívtak. És voltak magas pozíciót betöltő karrierista szingli csajok, kimerülve depressziósan. Pornó filmes jeleneteket idéző dolgokat akartak. Arcra, mellre, szájba élvezés, tágítás öklözés, és persze a félelmetes de nagyon izgató, popsi szex. Rövidke kapcsolatok voltak,… volt, egy alkalmas és volt ami három hónapig is eltartott. Úgy tűnt komoly kapcsolatot senki nem akar, pedig akkor nekem az lett volna a legjobb. Közel öt év telet el így mesés „hol volt hol nem volt” nemi élettel.


Váratlan alkalom

Egyik barátom felhívott délután, nem futunk-e össze. Mondtam neki, hogy igazából más terveim lennének az estére. Laci, a haverom azt mondta, muszáj lenne összefutnunk, mondania kell valamit, amit csak személyesen lehet. Jóban voltunk, hát belementem, lemondtam a programom.
Órákon keresztül sétáltunk, beszélgettünk. Épp ezelőtt nem sokkal szakítottunk pasimmal, és hát ahogy az már csak lenni szokott, hiányzott a szex. Lacinak is sokat meséltem előző barátomról, de még több emlék jött fel, amit hangosan nem mondtam ki. Laci hirtelen kapott egy hívást, így mennie kellett én meg ott maradtam egyedül.
Nem volt kedvem hazamenni, hát beültem egyedül egy kocsmába. Eléggé el voltam kenődve, mégiscsak egyedül üldögéltem egy korsó sör társaságában. Azért figyeltem a "felhozatalt". Kiszúrtam, hogy egy elég helyes srác engem bámul. Rögtön elfordítottam a fejem, el is pirultam.


FEB.
20.
2020

Erdei tábor

Éjszaka nem igazán tudtam elaludni, elég meleg volt. Sokat forgolódtam. Szeretem, az erdei táborokat, de vannak rossz részei. Ilyen például, az első éjszaka. Ismeretlen hangok, idegen illatok és sok ember szuszogása egy rakáson. Persze ismertem az összes srácot, hiszen osztálytásaim, többségükkel, már nem az első ilyen alkalom.
Éjszaka volt. Nem tudom mennyi idő, de mikor lefeküdtünk, úgy éjfél lehetett...tehát most 1 óra lehet. Holnap meg, 8 kor már reggeli. Na ez volt a másik amit utáltam. Miért nem lehet 8-9 ig a reggeli? Egy kis szabadság. Így 11.es fejjel, szerettem, ha van egy kis önállóságom. Viszont voltak igazán jó dolgok is. Az egyik, az erdő, a frissesség. Persze a második dolog sem elhanyagolható: a lányok. Itt sokkal kötetlenebbek mint otthon, ha szerencsénk van még leskelődésre is van mód. Összeségében szeretek itt lenni.


Haverral a Balatonon

Ez a történet egyik haveromról Bencéről, és rólam, Kristófról szól. Bencét úgy ismertem meg, hogy pár éve elköltöztünk és hát mivel elég barátkozós típus vagyok, az utcabeli gyereket igyekeztem megismerni, új barátokra lelni. Így haverkodtam össze Bencével aki egyébként azóta is nagyon jó barátom. Rengeteget vagyunk együtt, csak pár házzal laknak odébb tőlünk, így sokszor átmegyek hozzá. Beszélgetünk, játszunk, hülyülünk, kutyát sétáltatunk (neki van kutyája), tehát amiket általában szoktak. Ő is sokszor átjön, mindig jókat beszélgetünk, röhögünk, esetleg elmegyünk biciklizni. Amikor együtt vagyunk mindig megfigyelem, szeretem végigelemezni a testét szemeimmel. Aztán egy meleg nyári héten amikor náluk voltam, felvetődött egy kérdés, hogy mit szólnék ha lemennénk a Bencével a Balatonra, mert hogy az egyik ismerősüknek ott van nyaralója és most éppen üres. Azonnal igent mondtam gondoltam jó buli lesz, amúgy is kb.


FEB.
19.
2020

Kibontakozó meglepetés

I.
Valahogy ma nem ment a játék. Általában nem okoz problémát elvonatkoztatni a sulitól vagy egyéb más kötöttségektől és kényelmesen leélem az életemet 4-6 óra alvással, a legjobb teljesítményt kihozva magamból, de a mai nap úgy látszik kivétel. Egész edzésen le voltam maradva egy lépéssel és az időzítés nem a legideálisabb, tekintve, hogy este már utazunk is Hollandiába egy nemzetközi tornára. Valószínűleg csak túltoltam a hetet, legalábbis ezzel nyugtatom magam. Mondjuk valóban elég erősre sikerült a buli, ahol az egyetemista barátaimmal voltunk tegnap.
Jókora alapozás volt a koliba, amiből természetesen megint kimaradtam, mert későn értem vissza edzésről. Mire megérkeztem, már mindenki úgy érezte, hogy simán el tudná játszani a Dirty Dancing főszerepét és éppen csak arra hagytak időt, hogy valami szexisebb ruhára váltsak és már indultunk is. Meglehetősen sokan voltak a helyen és mi gyorsan belevetettük magunkat a tömegbe.


Fülbevaló 3. rész

Végre megtörtént. Megtörtént, amire olyan régen vártam, amire készültem, ami miatt izgultam. Sikerült Timit megkapnom.
Sorjában jöttek a gondolataim, járt az agyam, hogy miként töltsem el ezt a röpke pár hetet Timivel. Egyben biztos voltam, nem engedhetek neki, nem mutathatok gyengeséget, mert bár nem látszott rajta, de lehet legbelül megbánta és már befejezné velem a játszadozást.
Talán ezért is, előző napi keménységemet egy kicsit háttérbe helyeztem és reggel mielőtt felébredt volna reggelit és narancslét vittem a szobájába. Finoman felébresztettem, majd a tálcát az ölébe raktam.
Álmos szemekkel nézett rám, kicsit talán meglepődve, de úgy láttam igazán jólesik neki ez a kis figyelmesség.
Amíg reggelizett én elkészítettem a fürdővizét. Úgy terveztem vele fürdöm, hiszen elég nagy sarokkád simán elférünk ketten is. Különböző olajokat, tusfürdőket és fürdősókat tettem a vízbe, majd beleültem és vártam álmaim nőjét.


FEB.
18.
2020

Cuckold - Bevezetés

Mark vagyok 24 éves. Nigériából jöttek Magyarországra a szüleim amikor 4 éves voltam, szóval nincsenek nyelvi nehézségeim, de mégis más vagyok minden tekintetben. Sosem volt gondom a csajozással lévén sokakat hajt a kíváncsiság, illetve a 190 centis magasságom és a sportos külsőm is szerepet játszik ebben. Eddig a legérdekesebb élményem egy társkereső oldalon kezdődött.
Itt ismerkedtem meg Katával. Nem a tipikus bombázó, de mégis igazán vonzó nő. Inkább az a tipikus szép csaj akiben van valami megfoghatatlan ami miatt übereli a bombázó kategóriát is. Szerintem mindenki érti mire gondolok. Szép arc átlagos mell, széles csípő, amihez viszonylag nagy de nagyon formás fenék párosult. A szemei pedig képeken is gyilkos szempárt alkottak.


Éhes

Sietősen lépkedem a folyosón, gondolkodás nélkül nyitok be a fiktív irodájába, ahol Ön egy mélybarna asztal mögött ül és valami felett elmélyülten dolgozik. Felpillant és látom a szemén a csodálkozást, és valami mást is, félelmet.
- Kisasszony, hogy kerül ide? - kérdezi csendesen, de mintha nem hallanám, úgy tekintek végig a szobán, felmérem a terepet, mi az, ami cinkosom lehetne ezen a kora estén. Még nem tudom, de azt igen, hogy hamarosan kiderül.
- Jöjjön ide, ügyvéd úr- szólok ellenkezést nem tűrően. S Ön feláll, mint aki álmot lát, úgy néz rám, de elém áll.
Megragadom a zakója szélét és durván a falnak lököm, megállok Ön előtt, a csuklómra tekerem a nyakkendőjét és sietősen lerántva a szájára tapadok.
- Na, de kiscica… hallom az elfojtott morgását, viszont egy cseppet sem érdekel.