DEC
06
2012

Advent

homo

December első vasárnapja volt, egy napja folyamatosan havazott.
Tizenhat évesen már nem az ajándékok miatt vártam a Karácsonyt, mert már mindenem megvolt, amit egy magamfajta diák kívánhatott. Szép lakásban laktunk Óbudán, szüleim rendesen dolgoztak, biztonságban is éreztem magam.
Sajnos ezen a szép napon apuék munkahelyi konferencia miatt nem tudtak otthon lenni, ezért egyedül gubbasztottam a nappaliban, mivel a televízióban nem adtak semmi kedvemre valót, zenét hallgatva merültem el gondolataimban.
Egy órája meditálhattam, mikor megcsörrent a telefonom. Nem néztem meg, hogy ki hív, csak felvettem. A barátom hívott. Mondta, hogy haza értek a versenyről, és ha van kedvem, találkozhatunk.

*  *  *
DEC
05
2012

Egyetlenem

hetero

A lány a konyhában ült, könyvet olvasott és narancsot csipegetett egyedül. Már hat hónapja összeköltözött vőlegényével, aki sokat túlórázik. Vagyis ezt mondja.
A lány nem volt ostoba. Érezte az idegen női parfümök illatát, látta az ingeken a rúzsfoltokat, hol szőke, hol sötét hajszálak kerültek a férfi ruhájára. De hallgatott, és mikor vőlegényével lehetett, akkor volt a legboldogabb. Hallotta, hogy nyílik az ajtó, letörölte könnyeit, és arcára mosolyt varázsolt – végre megjött!
A férfi sápatagon, komoran lépett be a konyhába, nyakkendőjét lazította éppen, és megkönnyebbült, mikor menyasszonyát mosolyogva látta meg. Odament hozzá, és egy finom csókot lehelt ajkára, mire a lány átölelte nyakát, és szorosan hozzábújt. A férfi is körbeölelte testét, amit mindenkiénél szebbnek tartott, s teljesen a magáénak követelt. A legszebb volt az ő...

*  *  *

Egy kis vizes szex

hetero

Harmadik hónapos terhes voltam és olyan erővel tört rám a szex éhség, hogy az első utamba kerülő pasival lefeküdtem volna, bárki is legyen az.
Férjem két hónap múlva jön csak haza egy külföldi munkából. Barátom nincs, aki időnként kielégíthetné egyébként kielégíthetetlen szex éhségemet, maszturbálni, idegen tárgyakkal pedig nem szeretek játszadozni. Az olyan élettelen. Állatokkal meg ebben az állapotban végképp nem.
Kell, hogy legyen valahol egy pasi, aki éppen egy terhes nőt szeretne megdugni. Pocakom még alig domborodott, de ha valaki figyelmesen megnézett, azért már észrevehette, mi a helyzet odabenn.
Hogy csillapítsam vágyamat, mindenfélét csináltam, csak hogy eltereljem gondolataimat a szexről. Mint később kiderült, nem sok eredménnyel.

DEC
04
2012

Katinka

hetero, anál

Önhibámon kívül 57 évesen munkanélküli lettem. Minden alkalmat megragadtam, hogy pénzt keressek. Mivel elég jó affinitásom van a barkácsoláshoz - meg tudok javítani szinte mindent a házban és a ház körül - úgy döntöttem, készítek egy kis hírdetést, és bedobom minden postaládába. Kicsi városka vagyunk, nem lesz nagy fáradtság. Főként a lakótelepieket céloztam meg.
El is készítettem a hírdetést, miszerint ajtózártól kezdve ágygépig, vízcsaptól a kisebb villanyszerelésekig mindent megjavítok. És vártam a hívásokat.
Nem is kellett sokáig várni. Egy fiatalos hangú hölgy hívott, hogy folyamatosan folyik a WC-ben a víz, nem tud vele mit kezdeni.
Mát ott is vagyok – mondtam. Felpakoltam a kis szerszámosomat és az alkatrészes kiskoffert, és biciklimmel igyekeztem a helyszínre.

*  *  *

Munkahelyi szex 2. rész

bizarr

Alig vártuk, hogy véget érjen a munkaidő. Nem igen beszélgettünk, próbáltunk dolgozni, vagy lefoglaltuk mással magunkat. Én legszívesebben visszabújtam volna Pityu asztala alá, ám ehelyett rogyásra pasziánszoztam.
Évinek határidős melója volt, így ő ütötte a számológépet, mint láttuk, nem sok sikerrel. Pityu nem tudom mit csinált, ha jól sejtem, pornót nézett. Néha át-átlesett a monitor felett, és rám mosolygott. Jól esett, hogy a cinkosának tekint. Végre Éva kész lett a munkájával, és átvitte a főnöknek. Pityu felállt, és odajött hozzám. Nekitámaszkodva az asztalomnak, megsimogatta az arcomat.Kezem farmerjára siklott, most már biztos voltam, hogy pornót nézett.
- Megnéztem pár beöntős filmet - adott merevedésének igazolást.

DEC
03
2012

Dave-nek segítségre van szüksége 3. rész

családi

Dave nem tudta, hogy mit gondoljon. Alighogy ajkaik egymásbaforrtak lányával, Nadine-nal, meghökkenve látta meg ieősebb lányát, Sarah-t a konyhaajtóban. Még szép, hogy a szája is tátva maradt. Nem csak, hogy azt kellett látnia, hogy az apja és a húga csókolóznak, de a húga teljesen meztelen volt, és az öccsük, Frank kefélte őt.
- Sarah... - sóhajtotta Nadine nővére nevét. – Gyere ide. Kérlek.
Sarah szinte transzállapotba merült, ahogy odalépett húgához.
- Érints meg, - könyörgött Nadine – Kérlek, érints meg, miközben elélvezek öcsénk farkán!
Dave és Frank csodálkozva összenéztek. De még nagyobbat néztek, ahogy Sarah engedelmeskedett húga kívánságának.
...

*  *  *

Vágyakozó szívek

leszbi

Mint egy apró gyöngy, gördült végig egy izzadtságcsepp a szemöldököm mentén, ahogy kihúztam a pitét a sütőből. Az alma és fahéj illata egy pillanaton belül betöltötte a konyhát, egy elégedett sóhajt csalva elő belőlem. Óvatosan az asztalra helyeztem a pitét hűlni, hogy a következő tálca felé forduljak. Ahogy sorban vettem ki a süteményeket a sütőből, a kellemes illat csak még sűrűbb lett. A Miss Murphy’s Bakery[1] vendégei elégedettek lehettek. Az üzlet csak úgy szárnyalt, és még csak most fordultunk rá az esküvői szezonra. Igencsak elfoglalt méhkirálynő leszek a következő hetekben.
A friss almáspite illata csodálatos élményeket idézett fel bennem, ami a másik szenvedélyemhez kapcsolódott a saját pékségem vezetése mellett. Ezt a szenvedélyt pedig úgy hívták, Rachel Wallace.

*  *  *
NOV
30
2012

Szex a bátyámmal...

családi

Üdv... Gondoltam leírom történetem (és ehhez tesóm beleegyezését is kértem, de jó ötletnek tartotta). 16 éves vagyok, most másodikos egy gimnáziumban, ami jól is megy, bár a pasik terén nem vagyok túl szerencsés, mindig a leghülyébbeket fogom ki. A szüzességem elvesztése is kudarc volt, de a szexre rákaptam erősen, így amikor csak lehetett, szóltam az exemnek, hogy helló, szeretnék egy jót szexelni. Ő meg persze bele is egyezett. Történt egy napon (viszonylag késői gyerek vagyok) hogy a 26 éves bátyám hazatért, és kijelentette: a felesége megcsalja, így elválnak. Hetekig olyan volt, mint egy élőhalott, elment dolgozni, hazajött, bezárkózott, és ennyi. Viszonylag közvetlen család vagyunk, nálunk nem nagy szám egymás előtt meztelenül mászkálni, ez így volt tesómmal is. Épp hazaértem egyik nap a suliból, amikor bementem a fürdőbe, hogy kezet mosok. Mit látnak szemeim?!...