ÁPR
05
2013

Fogadás után

gruppen

Alig tudtunk szabadulni a fogadásról - a Lolából ezen az estén különös bőséggel áradó bujaság teljesen megbűvölte a házigazdát. Kis fekete koktélruhája - bár inkább csak sejttetett, mint láttatott - az illendőség határait súrolta. Már - már kínos volt, hogy a még mindig világfiasan elegáns öregúr szinte teljesen elhanyagolta többi vendégét, és csak velünk társalgott, pontosabban Lolát szórakoztatta diplomata múltjából vett frivol történetekkel. Végre felesége tapintatos közbelépése eszébe juttatta kötelességeit - rövid búcsú után házigazdánk sajnálkozó tekintetétől kísérve kiléptünk a rezidenciáról.
Fél tíz volt már, és úti célunk jó órányi távolságra Hamburgtól... Fegyelmeztem száguldásra csábító kíváncsiságomat, nehogy valami buta incidens elrontsa a különlegesnek ígérkező estét. A zsúfolt szombat esti autópályát elhagyva alvó...

*  *  *

Egy perverz garzon

családi, anál, szűz, tini

16 éves vagyok, a nevem Ádám, van egy testvérem Angelika, aki 15 éves, és persze a szüleink: Béla és Mária. Amikor a történet játszódott Győrben éltünk egy kicsi garzonlakásban, mivel a szüleink bolti eladók voltak (nem volt képesítésük jobb munkára), így nem futotta jobbra. Csak 1 szoba volt benne így mindenki ott aludt egy-egy franciaágyon, a szüleink egyen és mi egyen, mivel mi ebben nőttünk fel így számunkra ez teljesen természetes volt. A meleg vízzel való spórolás végett együtt zuhanyoztam tesómmal, aki 13 éves kora óta nem engedi, hogy ránézzek közben, és neki sem volt szabad rám néznie, így egymásnak háttal álltunk mindig, de persze mind a ketten gyakran kukkoltunk.
Átlagban napi egyszer maszturbáltam, a barátoktól kapott playboy újságokat nézve, mivel nem volt internetünk és tévénk is csak az alap. Éjszakánként a szüleink gyakran szeretkeztek,...

ÁPR
04
2013

Ősz volt

hetero

A Mátra színei pompázatosak voltak, a Nap még simogatóan sütött, kellemes volt az idő. Túrázni indultunk a hegyekbe.
Vad lány volt ő, a szeretkezés minden formáját szerette, minden pózban hatalmasakat tudott élvezni. Ekkorra már megismertük egymás testét kellőképpen, csodálatos, őrült együttléteink voltak. Engem rettentően izgatott a popója, de úgy éreztem, neki nem tetszik az érintésem, amikor néha elkalandoztak az ujjaim a hátsó bejárat irányába. Nem is hoztam fel neki a témát sosem.
Mikor felértünk a nyaralóhoz a csodaszép délutáni napsütés és a táj, valamint a tudat, hogy senki sincs a közelünkben, rettentő romantikus helyzetet teremtett. Még ki sem pakoltunk teljesen, amikor már csókjaink egyre hosszabbak, a köztük lévő szünetek pedig egyre rövidebbek lettek, és csak egymással kezdtünk foglalkozni. Édes csók volt, szenvedéllyel, gyorsan lesimogattuk...

*  *  *

Éjszaka.

hetero

A munka sok stresszel jár, én ennek vagyok az egyik megmondója, olyan munkát végzek, hogy napi 10 óra megy el az életemből.
42 éves vagyok egyedülálló nő, akinek 18 éves fia elment hazulról.
De büszke is vagyok rá hogy ilyen fiatalon elköltözött otthonról.
Pár napja egyik kolleganőm dicsekedett, hogy minden nap más pasi elégíti ki szexuális igényeit, bevallom irigyeltem.
Munka közben mikor szünetünk volt odamentem hozzá és rá kérdeztem a dologra.
Tettem fel neki a kérdéseket, amik szúrták az oldalamat.
És meglepő őszinteséggel válaszolt rájuk.
- Miért jók az ilyen egy éjszakás dolgok?
- Tudod az egy éjszakás, kalandok izgalmasak mivel kétszer ugyan azzal nem fekszel le viszont nem fogsz be golyózni hogy nem érezheted a férfiak testi adottságait.

*  *  *
ÁPR
03
2013

Kis házi orgiaparty

gruppen, anál

Este tíz körül érkeztem meg Gábor lakására, és miután becsöngettem, egy ismeretlen, enyhén borostás fickó nyitott ajtót.
- Szevasz Peti, már azt hittük meggondoltad magad! – fogadott egy széles mosollyal.
Kicsit csodálkoztam, hogy honnan a fenéből tudja a nevem, amikor még életemben nem láttam, de valószínűleg már tényleg csak én hiányoztam a buliból.
Évek óta álmodoztam már arról, hogy egyszer össze kéne hozni egy olyan estét, amire aznap készültünk... Eleinte még szóba se mertem hozni, egyedül Ildinek vetettem fel egyszer-kétszer, akiről biztosan tudtam, hogy szereti az élvzeteket és ha esetleg nem is érdekelné, de legalább biztosan nem akad ki az ötletemen... Egy igazi orgiára vágytam, minél több fiúval-lánnyal és persze azzal az egyetlen szabállyal, hogy mindenki addig és abban vesz részt, amiben kedvét leli...

*  *  *

Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 3. rész

homo

A szobában Gabi az ágyra terített egy törölközőt, gyengéden ráfektetett, kikapcsolta a videót, mellém bújt és karcsú testével szorosan hozzám simult. A csillapíthatatlan erővel ránk törő vágytól mámoros izgalom fogott el bennünket. Gabi bal karjával átkarolva a nyakamat fölém hajolt, szemét lehunyva hosszan, mohón csókolni kezdett, közben reszkető jobbjával gyengéden simogatta a testemet, majd amikor a szenvedélyes csók felhevítette, forró ajkait bal mellbimbómra tapasztotta, és finoman szopni kezdte, a másikat pedig ujjai között gyengéden morzsolgatva ingerelte.
Melengető, kellemes érzés futott végig rajtam a nyelve és ujjai játékától, éreztem, hogy mellbimbóim megkeményednek, az ágyékomban édes méz gyűlik, a fütykösöm lassan életre kel. Gabi hosszan, kitartóan foglalkozott a mellemmel, mert érezte, hogy játékával nagy örömöt szerez, aztán ajkaival...

ÁPR
02
2013

Kimberly bevállalja

leszbi, leskelődés, férj-feleség

Az egész egy ártatlan kis dologgal kezdődött. Előfizettünk a Playboy csatornára, hátha a szoft pornótól kicsit mozgalmasabb lesz a szexuális életünk. Az egyik kedvenc műsorunk az „Electric Blue” volt. Az erotikus sorozatok mindig azzal kezdődtek, hogy egy kesztyűs kéz gyengéden simogatott egy hetyke kis cicit. Habár soha nem vallotta be, de ezek a könnyed női érintések megmozgattak valamit mélyen a feleségemben.
Ahogy múltak az évek, és a kapcsolatunk elmélyült megosztottuk egymással a fantáziáinkat. Az enyém szerint megnézhettem, ahogy egy nagyfaszú fickó megdugja előttem Kim-et, ő pedig lány-lány akciókról mesélt. A fantáziák fantáziák maradtak, a valóságban viszont a szexuális életünk többé-kevésbé monoton volt. Ez addig tartott, amíg az én szexuális vágyam kezdett alábbhagyni, az ő szexuális vágya viszont szárnyalni kezdett.

*  *  *

Orgazmus receptre 4. rész

hetero

A dolgos hétköznapok egyáltalán nem voltak dolgosak, és ami felettébb bosszantotta Milát, hogy még csak nem is teltek gyorsan. A hétvégén történtek után már alig bírta kivárni, hogy újra szombat legyen. Ábrándozva gondolt vissza a kora hajnalra, amikor felébredt és öltözni kezdett. Ádám álmosan nézett rá és kérte, hogy még maradjon. Milyen szexi volt még úgy kótyagosan is! Mila azonban kedvesen megrázta a fejét. Menni akart. Szó, mi szó furán érezte magát. Együtt aludt egy férfivel, aki nem a vőlegénye. Egy férfi, nem is egy férfi, hanem a Férfi kielégítette őt. A Férfi, aki nem a vőlegénye. És aztán ő is kielégítette a férfit, aki nem a vőlegénye. Heteken belül férjhez megy és ő megcsalta a leendő férjét. Megcsalta? Ez egyáltalán az volt? Végül is nem szeretkeztek. Hmm, de milyen jó lett volna! Vagy mégsem?

*  *  *