FEB
08
2013

Csábítás

leszbi

Esős, borongós, hideg szombat este volt. Az utcán kevés ember, csak néhány autó susogott el hangosan, a lámpák fényében szomorú tócsák vize táncolt szűntelen. A szűk kis utcát üzletek, bankok neonfénye világította meg itt-ott, kissé színesebbé és barátságosabbá téve a sötét útszakaszt. Egy alak sietett apró, szapora léptekkel az egyik kapualj felé. A tócsákat kerülgette, kis esernyőjével szinte egyensúlyozott, és próbált ellentartani a meg-megerősödő hideg szélnek. Másik kezében egy üveg bor. A közeli élelmiszerboltból sietett vissza az értékes itallal, mert ezen a hideg tavaszi estén pihenés, szórakozás és kellemes társaság várta a kényelmes, meleg lakásban. Nem is sejtette még, mennyire kellemes lesz a társaság.

FEB
07
2013

Vendégeim

hetero, leskelődés

Az idő rohant. Napok a napokat váltották, és a hónapok a hónapokat, a legutolsó élményemtől eltelt vagy másfél év, már a 16 is betöltöttem, és már gimnáziumban koptattam padot. Sok minden azért nem változott az évek során. Abban az időben eléggé visszafogottan éltek az emberek. Valamicskét fejlődtem, magasabb lettem és melleim is nőttek valamicskét. Szexuális életem csak a maszturbáció világában játszódott. A fiúk is már kezdtek érdekelni, de valahogy érintetlen maradtam. Én akartam így. Az igazság, az hogy még férfi nemi szervet sem láttam, hogy ha nem számítom Péterét, aki egy pár éve megmutatta nekem az övét, egy tábla csokiért. Akkoriban még nem lehetett csak úgy pornóképekhez jutni, sőt még meztelen képeket sem lehetett látni. Úgyhogy az élet ment tovább. Egy nyári napon, vendégeink érkeztek, édesanyám már napokkal előtte vendégváró lázban...

*  *  *

A vetkőzés bűvöletében

maszturbáció

A történet főszereplőjét hívjuk mondjuk Szilviának. A hely a Balaton egyik strandja. Hogy melyik, az nem érdekes. Július, nyári tanítási szünet, szabadság, és forróság. Szilviának is, aki nagynénjénél töltött egy napot átutazóban. Ami történt pedig, a következő:
Este érkeztem nénémékhez. A busz -mert muszáj volt neki :)- a Balaton mellett ment el. Megláttam, felcsillant a szemem. Minden évben az emlékezetembe ég a kép: mikor először megpillantom a Balatont. Nem csak egy LÁTVÁNY, amelyben az arcomat is tükröződve látom a busz ablakán keresztül, hanem egy ILLAT is, amely azonnal megcsapja az orromat, és egy teljes, testet átjáró érzés. Persze ez mind csak a képzeletem szülötte, mert sem az illatát nem érezhetem, sem a langyos szellőt nem, de mintha... Mindig megjegyzem ezt a képet. Biztosan ezért.

*  *  *
FEB
06
2013

Negyven évvel ezelőtt 3. rész

hetero

Kollégám engem és Ferit meghívottaz esküvőjére természetesen feleségestől. A két család az esküvőn találkozott először, de igen szimpatikusak voltunk egymásnak. Feri feleségét nevezzük Juditnak. Ha vele táncoltam ige sok két értelmű szót használt, úgy tettem, mint ha észre sem vettem volna. Az ismeretségből barátságlett mely egyre erősödött. Egy este gondoltam meglátogatom őket, onnan megyek Edit elé. Csak Judit volt ott hol Ferinek váratlanul vidéki javításra kellett menni, körülbelül csak másnap este érhaza. Nagy melegben póló melyet majd nem átszúrtak kis mellének bimbói, és egy jó passzos sort volt rajta. Egy-egy fotelbe ülve kezdtünk beszélgetni, most is kétértelmű szavakat használt, ahol csak lehetett, de most sem tulajdonítottam jelentőséget neki. Majd sört ittunk, mikor ismét töltött a fotelom karjára ülve lehajolt és megcsókolt. Ezt már nem lehetett...

*  *  *

Munkahelyi szex 4. rész

bizarr

Hatalmas tálcával a kezemben jöttem vissza a hálóba. Lekvár, kifli, vaj, kávé, lágytojás és virsli lapult rajta. Letettem kettőnk közé az ágyba és beültem én is.
- Hm, micsoda isteni finomságok – lelkendezett Pityu, majd töltött a kávéból egy egy csészével, és a kannát kitette az éjjeliszekrényre. Azt hittem, azért, hogy nehogy kiboruljon. Közben én kettévágtam a kifliket, és megvajaztam. Pityu mohón kezdte enni.
- Kérsz lágytojást? – kérdeztem ártatlanul. Pityu jóízűt nevetett.
- Nem vagy Te egy kicsit önző? – kérdezte.
- Talán neked olyan rossz – mosolyogtam rá huncutul.
- Nem – rázta meg a fejét – de én inkább most virslire vágyom.
- Arra én is – mondtam egyértelműen kétértelműen.

FEB
05
2013

Hogyan lettem hivatásos 1-2. rész

közlekedés, vibrátor, gruppen

1. - Sebességváltótól a szendvicsig
Megbasztak többen egyszerre... és -számomra teljesen megdöbbentő módon-nagyon jó volt.
De kezdem az elején:
35 éves vagyok és elváltam három éve. A jelenlegi pasim nős és hetente egyszer találkozhatunk, mert nagyon elfoglalt. Ilyenkor jókat kefélünk és néha még beszélgetünk is.
A gondom az, hogy a heti 1 aktus az kevés, ráadásul csak az ágyban tesszük. Ez eddig jó is volt, de az utóbbi időben valami megváltozott bennem. Valami mást akartam, izgalmasabbat, változatosabbat. Először csak erotikus álmaim voltak, aztán a neten nézegettem pornó videókat, majd betévedtem az interneten egy szexshopba és kéjelegve nézegettem a különböző eszközöket. Nagyon izgalmas volt. A kedvesemet rá tudtam beszélni, hogy próbáljuk ki az anális szexet, gondolván olyat otthon úgysem kap. Ebbe még bele is ment és egész jó volt. De...

*  *  *

Egy élet, három történet 3. rész - Bosszú

hetero

Tudod, azt mondják édes a bosszú, főleg, ha a lelkedben sértenek meg, egy olyan érzést fordítanak ellened, amire az életed is feltetted volna. Pontosan ezt éreztem én is. Megfogadtam, hogy megbosszulom a kizsarolt éveket. Minden reggel ezzel keltem, minden este ezzel feküdtem. Ahol tudtam fájdalmat akartam neki okozni. Mikor elutazott még egy puszit sem adtam, mikor megérkezett akkor sem. Szexről szó sem lehetett, meg is haltam volna, ha hozzám ér. Egyrészt bosszút akartam állni rajta, a sok szenvedésért, lelki fájdalomért, másrészt minél hamarabb szerettem volna megszabadulni tőle. Szerettem volna biztonságban tudni magam és a családom épségét is. Komolyan féltem tőle. Mindig attól tartottam, hogy éjszaka rám töri a szoba ajtaját és megerőszakol. Féltem nem fogadja el a kifogásaimat, mikor elutasítom a szexet, volt, hogy kétszer is hivatkoztam egy hónapban a havira, volt, hogy...

FEB
04
2013

A két huncut unokahúg 1. rész

családi, nyaralás, leskelődés, szűz, tini

Bevezetés
Sziasztok, a nevem Dénes. 27 éves fővárosi lakos vagyok. Pénzem nincs, a munkám vacak (szupermarketben vagyok raktáros), és még mindig azt a devizahitelt nyögöm, amiből pár éve megvettem az aprócska belvárosi lakásomat, miután már cikinek éreztem, hogy 20-as éveim derekán is a szüleimmel élek. A történet, amit mindjárt elmesélek nektek, tavaly nyáron esett meg velem és eddigi életem - nem túlzás kijelenteni - legnagyszerűbb szexuális kalandja volt. Jó érzés erre most visszaemlékezni, ezekben a hideg, ködös, szürke téli napokban. Kicsit visszaidézni a forró napsütést, a szabadságot, a pihenést, két kislány csókját az ajkaimon... mellesleg a nyárnak voltak aggasztó, kellemetlen percei is, de összességében mégsem bántam meg semmit. Végre történt velem valami! És ha már egyszer nosztalgiázom, miért ne írhatnám le nektek is? Miután elolvastátok a...

*  *  *

Ash és Tory

hetero, szűz

- Ez Soteriának szól. - És belekezdett a Nickelback Ments Meg című számának kezdő strófájában. Abban a pillanatba, hogy megtette, meg akart halni, ahogy rájött, mennyire elszúrta - nyilvánosan. A klub tömve volt emberekkel és emberi alakban lévő állatokkal, akik ismerték őt és tudták, mi ő. Lények, akik meghalnának, csak hogy tudják, kicsoda Soteria és miért küldött neki egy számot, mikor sosem csinált ilyesmit.
Sőt mi több, valószínűleg Toryt is feldühítette azzal, hogy saját nevét a nőéhez kapcsolta. A fenébe is. Több esze is lehetett volna. Senki sem akarta, hogy együtt lássák vele. Soha.
Mikor fogja végre megtanulni ezt az alapvető tényt? A tisztességes emberek csak négyszemközt akartak kapcsolatba kerülni vele. Szégyenfolt volt. Egy torzszülött.