Hírek

FEB.
13.
2020

Az orvos rendel! - Az első beteg

A nevem David Thompson, 27 éves, szingli orvos vagyok, célom, hogy minden embert meggyógyítsak és megoldjam orvosilag a problémájukat. De persze én csak egy ember vagyok, rövid szőkés barna hajjal, kék szemmel, magasságom az átlagnál nagyobb, a bőröm napbarnított (könnyen megfog a nap) és mondhatom, hogy erős testfelépítésem van az állandó sportolási tevékenységeim által, melyek még mindig nem csodaszámba mennek mások között. Az orvosi sulit elvégezve leköltöztem Manfieldbe, ahol is megnyitottam az első magán orvosi rendelőmet. A városban az emberek nagyon kedvesen fogadtak és rengeteg új barátra is szertettem amióta itt vagyok. És most hagyj, meséljem el milyen volt az első betegem az első napomon.
Már kora reggel bementem, hogy rendbe szedjem a rendelőmet, eltakarítva onnan a gyógyszeres rendelési papírokat és a maradék számlát is az asztalomról.


FEB.
12.
2020

Mégsem annyira elhagyott tisztás 2. rész

A szőke srác kissé zavartan közeledett hozzánk, a bokrok felől, ahonnan nem sokkal korábban meglátott minket szeretkezni. Furcsa érzés volt, ahogy jött felénk, miközben Bogival meztelenül ültünk a pokrócon. Nyilvánvaló volt, hogy páromat teljesen felpörgette a helyzet. Csillogó szemekkel nézte a kukkolónkat ahogy odajön hozzánk, meg se próbálgatta takargatni magát. Két könyökén támaszkodva lazán hátradőlt, megmutatva formás, tenyérbe kívánkozó melleit. A lábát lazán felhúzta, puncijából kövér cseppekben szivárgott kifelé a sperma, amit az imént lőttem bele.
A srác megált előttünk, szemivel végigpásztázta Bogit. Látszott hogy alig tud betelni a látvánnyal – Sziasztok! Hát, bocsi a leskelődésér, de ez elég izgató volt, ahogy… – a mondat végét elharapta, zavartan felém pillantott.


Egy jó kis pókerezés

Ez a mostani is egy ilyen disconak indult. Haverommal Janival mentünk ketten, oda is értünk olyan 11 fele és láttuk hogy vannak kb. 10-en. Most valahogy nem jöttek el sokan és nem is volt valami jó a hangulat. Ittunk egy kicsit aztán gondolkoztunk hogy kellene valamit csinálni. Közben összefutottunk még Évával, Ágival és Kittivel.
Velük jóba vagyunk, mindig szoktunk találkozni. Éva 20, Ági és Kitti pedig 18 éves szóval korunkbeliek. Jani felvetette az ötletet, hogy náluk üres a ház, így oda mehetünk. Mindenki elsőre rábólintott ezért elindultunk feléjük.
- Nincs otthon csak egy kevés sör, ha akarunk valami erősebbet akkor vennünk kell. - mondta Jani
- Útba esik a sarkon az a kis bolt, ott vehetünk. - válaszoltam
Be is mentünk, vettünk egy üveg Jägert mert a csajok azt választották. Oda értünk Janiékhoz, bementünk a nappaliba és elkezdünk inni, beszélgetni.


FEB.
11.
2020

Az első éjszaka - Móni, 1. nap

Mónival 17 évesen jöttem össze és hat hónapot vártunk az első szexuális együttlétünkre. Vegyesek voltak az érzéseim ezen várakozással kapcsolatban. Egyfelől nem csak szerettem az okos, bájos, kedves és alapjában véve csendes teremtést, de nagyon kívántam is. Természetes szépség, a legtöbb férfi nem tartaná bombázónak, inkább kifejezetten átlagos lánynak, nekem viszont különleges volt. Az alakja nem volt sem vékony, sem duci, természetes, nőies idomai vannak, csodás domborulatokkal és hajlatokkal. Vidám, hosszúkás arcán élettel teli mosoly honolt, mélykék szemében pedig értelem. Hosszú barna haja mindig csillogott a napfényben, természetesen halvány barackbőre és finom parfümje mindig kéjsóvár vágyakat ébresztett bennem. Nem volt prűd egyáltalán, de szeretett volna várni az első alkalomig, hiszen mindketten szűzek voltunk. És ez az, amiért féltem is az első együttléttől.


Prince

Férjemmel már tizenöt éve éltünk együtt. Nem volt különösebb szerelem ami összehozott bennünket, Inkább anyám befolyására mentem hozzá. Alacsony, kis ember volt, szép se volt, de jó állással rendelkezett. Volt egy háza is, szépen berendezve. Gyermekünk nem volt. Hogy az min múlott? Tudja isten. Talán azon, hogy a nemi életünk teljesen színtelen volt, talán az lehetett az oka. Kielégülést csak akkor értem el az egész házasságom alatt, ha magam szereztem meg magamnak, a saját kezemmel. De azt is csak titokban, mert a férjem szerint, egy asszony aki kéjt akar, az kurva.
Nekem megkellett elégednem azzal, hogy egyszer - kétszer egy hónapban, mindig a reggeli órákban, odakúszott hozzám az ágyából, a hátam mögé. Felturte a hálóingemet és úgy hátulról belém nyomta a kis faszát. Nem volt nagyobb tizenöt centiméternél. Elkezdett hevesen baszni, aztán, amint lespriccelt, visszahúzódott.


FEB.
10.
2020

Közeledés 1. rész

Már régóta fantáziálok az anyósomról. Mikor megismerkedtem a lányával, már akkor is tetszett. Kövér, alacsony, szemüveges nő, DE HATALMAS CSÖCSEI VANNAK!!! Én mindig is cici imádó voltam, a nejemnek is méretes kannái vannak, de az anyósnak hatalmasak! Már jó 20 éve elvált az apóstól, mert az megcsalta és lelépett egy fiatalabb nővel.
Az esküvő előtt volt egy pár hónap, hogy nála éltünk, amíg felújítottuk a lakásunkat. Egyszer-kétszer, amikor egyedül maradtam a lakásban elővettem a szennyesből a bugyiját és az illatát szagolgattam és persze vertem a faszom. Mikor kicsik voltak a fiaim, akkor a feleségem altatta őket és amikor az anyós nálunk aludt, akkor a fürdőszoba alsó szellőző rostélyán keresztül meglestem őt.
Pár hónapja rájöttem, hogy az anyós néha-néha pornót néz. Pár éve kapott a sógornőmtől egy levetett, régi laptopot és azt használta netezésre.


Baromi jó fogás 8. rész

Eseménytelen lazulós napok jöttek a két ünnep között. Családi látogatások meg a haverok, de se Csillával, se Francival nem találkoztam. Így mire 30 - án délelőtt beültem a kocsiba, hogy elinduljak Orsihoz, már eléggé ki voltam éhezve. Reméltem, hogy ő is és nem lesz ellenére ha megérkezésem után egyből letámadom. De hát persze, hogy nem így történt.
Orsi - már szinte hagyományszerűen - az ajtóban várt, puszi, ölelés, aztán elindult a konyhába, ahonnan nagyon finom illatok szállongtak kifelé.
- Kérsz valamit ebéd előtt?
- Nem mondtad, hogy ebéddel fogsz várni? Ez a meglepetés?
- Ez is, de ezt nem én csinálom, hanem ő.
Beléptem Orsi után a konyhába és még jó, hogy tudom álcázni amikor leesik az állam, ugyanis majdnem a padlón koppant. A tűzhely mellett egy 16 év körüli, derékig érő barna hajú, testalkatában Orsira hasonlító kislány állt.


FEB.
7.
2020

Felejthetetlen élmény anyámmal

Sziasztok, leírom a történetemet, ami anyám és köztem történt. Magamról annyit Balázsnak hívnak, 23 éves vagyok átlagos testalkatú. Édesanyámat Júliának hívják 53 éves. Szüleim tíz éve elváltak, édesanyámmal maradtam. Egy kis panellakásban éltünk. A középiskola befejezése után, munkát kerestem, de nem nagyon jött össze semmi. Kisebb munkákból próbáltam a saját lábamra állni, ami nem nagyon sikerült. Anyám sem tudott segíteni, mert őse kereset sokat. Nagy elhatározásra jutottam, hogy kimegyek külföldre. Egy régi cimborámtól kértem segítséget mert ő Londonban dolgozik. Rá két hétre már a repülőn ültem. Segített munkát és szállást keresni. Teltek múltak a hónapok, jól ment kint a sorom, még anyámat is tudtam kicsit segíteni. Már lassan másfél éve voltam kint, amikor is anyám azzal hívott hogy kirúgták a munkahelyéről. És hogy most mi lesz vele így is épp hogy megélt.


Autószerelő 8. rész - 3. fejezet

Elmerültem Clauék nézésében, csak mikor befejezték csodás akciójukat, észre vettem, hogy tőlem párméterre a napozóágyon Timi és Ricsi áldoz a szeretkezés oltárán. Már jó ideje csókolgathatta Ricsi, Timit mert csak annyit hallottam , inkább hatolj belém, megfogta Ricsi farkát egy mozdulattal lehúzta makkjáról a bőrt, puncijához igazítva nyársalta fel magát.
Ricsi fölé hajolva melleit csókolta és kezdett mozogni.
Húzd ki jobban, szólt Ricsihez, aki meglepet arccal nézett rá, még jóformán el sem kezdtük és közelebb visz a kilövéshez volt olvasható nézésében.
Timi mintha megérezte volna gondolatát, megállította megfordult négykézláb felé tolta fehér fenekét. Segített a faroknak megtalálni a puncit, melyet egyből tövig be is tolt Ricsi, hangos jajgatást fakasztva Timiből, majd csípőjét megfogva, kezdett mozogni. Jólesett látni meg hallani, hogy élvezi a lüktető mozdulatokat.