Hírek

MÁRC.
23.
2020

Zsarnok? 6. rész

Nagyi halála váratlanul ért, igaz idős volt, de semmi előjele nem volt a tragédiának. Vera szerint csendben elaludt, nem szenvedett, békésen, mosolyogva adta át a lelkét az úrnak. Nem akartam nagy temetést rendezni, így csak néhány barát, és ismerős jelent meg.
A temetés után haza szállítottam Verát, ahogy beértünk a házba elsírta magát. Átöleltem, úgy vigasztaltam, nekem is könnybe lábadt a szemem. Egész nap tartottam magam, de most már én sem tudtam vissza fogni a sírást. Később helyet foglaltunk a halban a kanapén, és Vera mintha a gondolataimban olvasna öntött két pohár konyakot.
Szó nélkül koccintottunk, olyan árvának éreztem magam. Elfeküdtem a kanapén, fejemet Vera ölébe hajtottam, és ő simogatva nyugtatgatott, mint a régi szép időkben. Vera volt a nagyi komornája, társalkodó nője, de megkockáztatom az is, hogy a barátnője, bár tetemes kórkülönbség volt köztük, nagyon jól megértették egymást.


Jóga

Olivia az anyját nézte a jegesedő ablakon keresztül. A hóvihar olyan erős volt hogy szürkületnek tűnt pedig még csak dél volt. A lány a homlokát a hideg üvegnek nyomta és elmosolyodott. Az anyja nem havat lapátolni vagy fát behozni volt kint. De még csak hóembert sem épített. Jógázott. Egy hóvihar közepén. A lány nézte ahogy a nő megint megcsúszik odakint. Megrázta a fejét és felsóhajtott. Catherine nyilvánvalóan jóga-megszállott volt, de Oliviának el kellett ismernie hogy a nő két szülés után is jó formában volt. És a testvérével nekik sem tett rosszat a heti három “kötelező” házi jógafoglakozás az anyjukkal. Az iskolai barátnői kifejezetten irigyek voltak az alakjára és mióta jógázni kezdett, a fiúk is más tekintettel néztek rá.
Catherine odakint láthatóan feladta. Kisebb hófúvás csapott be az ajtón amikor a nő belépett. Olivia elnevette magát az anyja fancsali arckifejezése láttán.


MÁRC.
20.
2020

Perverz keresztanya

Tíz éves voltam amikor anyám úgy döntött megkeresztelnek és a keresztanyám anyám féltestvére Bella lesz, aki akkor volt 16. Bella volt és maradt is a család legszebb de egyben legperverzebb tagja. Nagyon jóban voltunk hiszen kicsi gyerek korom óta együtt töltöttük a nyarat nagyszüleinknél.Bella szépsége már kisgyerekként megfogott csak akkor még a gyerekes vonzódással. Aranyszőke haja, karamell színű bőre, kékeszöld ragyogó szeme volt, arányos testének minden porcikája tökéletes. Sokszor aludtunk egymashoz bújva meztelenül, mert ő azt mondta, csináljuk így. Nagyon jó érzés volt a bársonyos, meleg testéhez bújva aludni.
Tizennégy voltam, Bella 20, amikor nagyon megváltozott minden a kettőnk kapcsolatában. Egyszer amikor a szüleim nem voltak otthon, én pedig nagyban maszturbáltam a nappaliban Bella, aki a pasijával nem messze lakott tőlünk, átjött hozzánk. Nem vettem észre.


MILF

A hálószobában feküdtem, koromsötétben. Halkan kinyitotta az ajtót és belépet. A kinti égő meleg fénye egy pillanatra megvilágította félmeztelen testemet. Mi, a testem és a lelkem, negyvennégy éve vagyunk együtt, jóban – rosszban, fájdalomban – élvezetben. Persze már nem olyan feszes, mint két évtizede, de még mindig képes arra, hogy kellemes meglepetéseket okozzon. Ami a lelkemet illeti, az meg az idő múlásával egyre többször kénytelen félrenézni.
Zsolti nem érintett meg, de éreztem a közelségét. Forró lehelete csiklandozta a nyakamat, miközben beszélt.
- Nézni akarom az arcodat, miközben benned vagyok. Végigsimította az egyik karomat, mire az egész testem libabőrös lett.
A levegő, ami ott szikrázott közöttünk, mióta először megpillantottuk egymást, vad tűzként lobogott bennünk. A testem annyira megfeszült, hogy amikor Zsolti megemelte a csípőmet, ugrottam egyet.


A páciens

A páciens A páciens A páciens

MÁRC.
19.
2020

Nővel csajozni

Munkahelyemen kisegítettem újdonsült kollegnőnket, nevezzük Dianának (a valóságban afféle pórias neve van, nem illik hozzá), egy bizonyos szakmai nehézségből, megcsináltam neki valami munkát, és ő prémiumot kapott érte. Megkérdezte, mivel hálálhatná meg. Szerintem nem volt mit meghálálni, imádom a nőket, boldogan teszek nekik ingyen szolgálatokat, nem csak az ágyban (asztalon, széken, fürdőkádban, a Balaton vizében stb.), de ez a nő illetlen gondolatokra ingerelt puszta megjelenésével, igaz, hogy nálam az ilyesmi gyakran előfordul. Nem egyszerűen szép nő volt. Az arca vonzó és különleges, sajátosan egyéni, vékony ajkai, fogsora egy picit előre ugranak, két szeme egy picit tágabbra nyílva a szokásosnál és egy picit nagyobb távolságra ülnek egymástól a szokásosnál, enyhén göndörödő barnásszőke haja magasan feltornyozva intelligens homloka fölé, de nem szabályosan hanem amolyan szalmakazalszerűen.


Első találkozás Vele

A moziba persze senkit sem érdekelt, hogy mit érez. Odaadta a pénzt és már mehetett is be a sötét terembe. Leült a sarokba, kicsit beljebb húzódott és tekintetét a hatalmas képernyőre szegezte. Szíve még mindig vadul vert, de büszke volt magára: sikerült! Túltette magát a vele született gátlásosságán és beült egy szex moziba. Nem is akármilyenbe! A két izmos pasit nézte, akik felváltva szopták egy harmadik hatalmas farkát. Mindig is érezte, hogy ő talán más, mint a többiek, de eltelt pár év, míg tudatosult benne, hogy miért is. E tényt, önmagát elfogadnia még mindig nem sikerült. A helyzetet csak súlyosbította, hogy egy világvégi kisvárosban éldegélt a szülei pedig már azt is a perverzió csúcsának tartották, ha egy nő tangába sétált a strandon. Az, hogy egyetlen gyermekük, szemük fényének nem azért nincs barátnője, mert minden szabad percét a tanulásnak szenteli, hanem mert nem érdeklik a lányok, teljesen elképzelhetetlen volt számukra.


MÁRC.
18.
2020

Meglepetés hármas szülinapra

A barátnőmet mindig is gyönyörű és szexi csajnak tartottam. Hívjuk most őt Andinak. Pont az ideálom volt külsőben: hosszú barna haj, vékony testalkatú, kis barack méretű mellek, formás popsival megáldva. Élvezettel dugtam meg minden egyes alkalommal. Volt azonban neki egy osztálytársa, szinten hasonló adottságokkal. Őt Esztinek hívták. Ha nem ismertem volna egyiküket sem, és csak képről kellett volna választani, hát akkor gondban lettem volna. De nem így történt.
Egyszer beszélgettünk róla, hogy melyikünknek ki tetszik az ismerőseik közül. Ő is mondott valakit az ismerőseim közül, és én is megneveztem Eszti nevű barátnőjét. Ez akkor abban is maradt, nem gondoltam volna, hogy egyszer lesz jelentősége.
Saját lakást béreltem, és Andi rendszeresen feljárt hozzám, hétvégén pedig mindig nálam aludt. Az egyik ilyen alkalomkor jövök haza este, Andi mondja, hogy az Eszti itt fog aludni, ha nem baj.


Mosaic Stories: Perverz a Déliben

Már nem emlékszem pontosan, hogy tavasz volt-e vagy ősz. Jóval a vonat indulása előtt érkeztem meg a Délibe, hogy pár napra leutazzak vidékre, a nyaralónkba. A korai érkezésnek köszönhetően szinte az összes ülőhely szabad volt még: kiválasztottam egy ablak mellettit, ahonnan jó rálátás esik majd a Velencei-tóra. Türelmetlenül az órámra pillantottam: több, mint fél órám volt még. Erre a helyzetre és a MÁV mindenki által ismert szeszélyeire felkészültem: előkapartam hátizsákom mélyéről a könyvet, amit az útra hoztam. Lábamat a szemben lévő ülésre téve, ellazulva, boldog békességben, a közeledő utazás szokott, csendes izgalmával eltelve merültem el a regény következő részében.
Már egy ideje olvashattam, mikor egy különösen érdekes gondolat ragadta meg a figyelmemet, ezért a könyvből felnézve megszakítottam az olvasást. Cél nélkül bámultam ki az ablakon...