OKT
15
2012

Kalandozások a családban 2. rész

családi, leskelődés, tini

Egy év telt el a történetemben amikor a következő nyáron a Tokaj melletti kisfaluban lakó anyám testvéréhez mentünk látogatóba. A rokonokról tudni kell, hogy az anyu testvérének az Irénnek a férje Sándor külföldön dolgozik már vagy 10 éve , ezért aztán volt mit a tejbe aprítani. A gyerekeik Sándor aki már hozzám képest nagyfiú volt a maga 20 évével a menyasszonyával volt lenn a Tiszánál kempingezni míg az uncsim az Anikó egy nagyon bájos fiatal hölgy, aki éppen, hogy csak 165-170 cm magas, egy nagyon kecses alakkal, hosszú fekete fényes hajjal, ami a háta közepéig ért, és az a bájos mosolya, ami minden fiú farkát acéllá keményíti. Erre mondaná az én Jaki barátom, hogy ennek a nőnek aztán tutajos szeme van. Tudta, hogy milyen testi adottsága van, és így választotta a ruháit ami jól kiemelte a formás seggét és a szép nagy formás melleit. Tipikus homokóra alkata...

*  *  *

Zsarnok? 5. rész

hetero, szobalány/lakáj

Ahogy egyre többen meg ismertek Pesten, számtalan meghívót kaptam bálokra, és egyéb rendezvényekre. Sokan tudni vélték mekkora vagyonnal rendelkezem, és ezért jó partit láttak bennem, a lányuknak vagy egyéb hozzátartozójuknak. Ez főleg az elszegényedett nemességre volt jellemző. Olyanokra, akiknek már nem volt vagyonuk, de nem voltak hajlandóak változtatni az életmódjukon, és ezért adóságot adóságra halmoztak. Számukra az egyetlen kiút ebből a lehetetlen helyzetből az lett volna, ha sikerül gyermeküket vagyonos emberrel kiházasítani. Így jöttem a képbe én, azt azonban ők nem tudták, hogy nekem eszem ágában sincs megnősülnöm.
Ma is egy báróhoz voltam hivatalos, ahol bált adtak a lányuk tiszteletére. Ez azt jelentette, hogy eladó kórba ért a gyermek, és szerették volna minél előbb férjhez adni.

*  *  *
OKT
12
2012

A fal másik oldalán 1. rész

hetero

Az enyém mellett lévő addig üres lakásba kora tavasszal új lakó költözött. Anitának hívták, a huszas évei vége felé járó, átlagos kis töltött galamb volt, nem feltűnően szép, de kedves, itt-ott szeplős pofikával, rakoncátlan, szőkés-barnás fürtökkel és kellemes, de nem feltűnő méretű első és hátsó lökhárítókkal. Csak néhányszor futottunk össze a lépcsőházban, és a szokásos kötelező udvariassági körökön kívül abszolút nem figyeltem fel rá. Amennyire meg tudtam ítélni, teljesen egyedül élt. Reggel elment dolgozni, este hazajött, az estéi többségét otthon töltötte, nem volt egy bulizós típus. Szóval egyéniségben is szürke kisegérnek tűnt.
Egészen addig, míg beköszöntött a nagy meleg és a nyitott ablakoknak hála rendszeressé váltak a furcsa hangok a fal túloldaláról. Esténként és sokszor reggel is rendszeres vibrátorzümmögés,...

*  *  *

Pékségben kezdődött

bizarr

1994-en történt, mikor nyugdijba mentem. 55 évesen, 10 éve elvált nő voltam. Szexuális érdeklődésem, hm.. egy kicsit maradi. Két partnerem volt a 10 évben, de abban semmi érdekes nem volt Nem akartam a nyugdíjaztatást, de nem volt más választásom. A pénz kevés volt, keresgéltem, valami plussz állás után.
Amúgy gyerekem nem volt, az én hibámból, de nagyon szerettem volna. Az alakom, így az egész testem, nagyon feszes, 30-as nőnek nézett ki. Nem nagy, de álló mellek, kemény popsi, és mindenhol szőrös, mert szerettem a természetettséget. Álláshirdetés útján kerültem abba a pékségbe, amiről a történet szól. Állandó éjszakai munkát vállaltam, mert elötte is úgy dolgoztam. A tulaj, egy 60 éves normális ember volt, alig láttam. Volt egy fia, kb 35 éves lehetett. Ő volt, aki a munkát irányította. Nem volt rajta semmi különös, sokáig észre sem vettem, hogy van...

OKT
11
2012

Élvezetek konferenciája 1-2. rész

gruppen

– Ne mondd, hogy csak dísznek vagytok itt?! – háborgott a langaléta Péter, miközben jobbja a sörösüvegekkel asztal fölé hajoló lány fenekét simogatta.
A félhomályos bárban felhőként gomolygott a füst, a bordó falak mentén csak néhány boxot foglaltak el a vendégek.
– Pedig mondom – mosolygott a frufrus lány, nem sietve az üvegek kibontásával, és szinte tudomást sem véve a bugyija vonalán szánkázó kézről. – A főnök szigorúan megtiltotta, hogy elhagyjuk a helyiséget.
András belekortyolt a sörbe, és kíváncsian nézett a pincérlányra. Csinos teremtés volt, de mindent elrontott az arcáról sütő közöny, sőt... inkább utálat. Vagy együgyűség?
– Mit tudtok ajánlani a vendégnek, amikor felhúzzátok ezzel a bugyi-melltartós szereléssel? – koncentrált inkább a pincérnő szellemi vagy mentális képességei helyett feltűnően lenge...

*  *  *

Erőszak vagy intézet

hetero

Haragudtam rá, megalázó dolgokat művelt velem. Élettársam lett, mióta kihozott a nevelőintézetből, bár hivatosan a gyámom. Talán ezért éreztem, hogy tartozom neki azzal, hogy tűröm abszúrd dolgait. Mikor megismertem, nagyon féltem tőle. Épp a kimenőmből síettem vissza az intézetbe. Nyár volt, mégis korán sötétedett. A kocsiját nyitotta, mikor mellette haladtam volna el, de azon vettem magam észre, hogy egy pisztolycső nyomódott a tarkómhoz.
- Csak semmi ellenállás, vagy keresztül lőlek! Szállj be! – szólt egy erélyes hang.
Félelmemben beszálltam, ő pedig elindult. Remegő kézzel, kotorásztam a táskámban. Hová mehetünk? Vajon, miért? De csak magamban meditáltam rajta, meg sem mertem szólalni. Egyre gyorsabban vezetett. Elhagytuk a várost, és egy erdős, lakatlan részre hajtott. Beállt a fák közé.

*  *  *
OKT
10
2012

Végre Péntek

hetero, bilincs

Végre péntek. Bár tegnap éjszaka sokáig dolgoztam még,és nagyon elfáradtam, a hiányod miatt mégis nehezen aludtam el. Éjszaka mikor beszéltünk, akkor hangoddal imitáltad, azt hogy benyúlsz a bugyidba. Édesen nyögtél telefonban és szinte éreztem hogy ott vagyok, és nem is a te kezed az ami lágyan simogatja forró nedves kis kelyhedet. Szinte éreztem, ahogy kezemet testeden végighúzva elérek bugyid széléig és lassan a vékony anyag alá hatolva megérzem a forróságot, melyet tested áraszt. Kezemet épp hogy szeméremajkaid közé csúsztatom és máris érzem azt a nedvességet ami mindig is felizgat. Érzem ahogy ujjaimon árad szét szerelmed édes nedűje.
Te eközben felsóhajtasz, tested összerándul. Megszűnik számodra a külvilág és csak a kéz által nyújtott élvezetre gondolsz. Azonban most a saját kezed csúszik a bugyid alá és foglalja el helyét lágyan simogatva a húsos...

*  *  *

Drágán adod

s/m, anál, vibrátor, bilincs

Sötét kórház szűk folyosóján, a műtő előtt fiatal lány zokogott. Az édesanyja élet és halál között lebegett. Sürgős műtétet hajtottak végre rajta, de a lány tudta, ez nem menti meg az életét. Sajnos az életmentő beavatkozásra nem volt pénze, a társadalombiztosító pedig nem volt hajlandó állni a költségeket, túl kockázatos volt. Azon töprengett, hogy tudná rávenni az orvost, hogy mégis megoperálja. Gondolataiba merülve észre sem vette, hogy édesanyját közben kitolták a műtőből. Könnyes szemmel rohant az orvos után.
- Doktor Úr!
- Most nem érek rá!
- Hogy van az anyám? – kérdezte kétségbeesve.
Végig az orvos után loholva rájött, ez nem volt túl jó kérdés, hiszen tudta, hogy van. amíg ezt végiggondolta, az orvos eltűnt a szeme elől. Egy arra haladó ápolótól megtudakolta, melyik iroda az orvosé. Kopogás nélkül lépett be az ajtón. A...