Hírek

MÁRC.
2.
2020

Tóparti vihar

Ahogy Adri kiverekedte magát a gazzal benőtt ösvényről, mintha csak varázsütésre tenné, hirtelen keresztül pillantott az odafent szürkén és fenyegetőn tovahömpölygő felhők takaróján a májusi nap, a dús lombokon át aranyló lándzsákat szegezve a csónakázótó partjára. A lány végigfuttatta tekintetét a hetek óta tartó forróságba hasító, vihar előtti szélben fodrozódó víztükrön és az árnyékcsipkés lugasokon, elégedetten konstatálva, hogy reményeinek megfelelően teljesen egyedül van.
Délre járt az idő, a gimnáziumban kellett volna lennie, ő azonban úgy érezte, igazán kijár már neki a pihenés, négyesnél rosszabbra egyik tárgyból sem áll, így hát az előző nap, közvetlenül a vizsga után megmozgatta kapcsolatait, és gyorsan szerzett magának egy péntekig szóló orvosi igazolást, persze a szülei tudta nélkül.


FEB.
28.
2020

Családi kör 2. rész - Dóri

Az első férfi, akibe beleszerettem, mostohaanyám barátnőjének a bátya volt. Amikor először találkoztunk nem is tudtam ki ő, de miután apámat, cége olaszországi fiókjához helyezték át, ő és Edina beköltözött a házunkba.
Magas volt, hihetetlenül magas. Százhatvanöt centi voltam, de még így is hátra kellett hajtanom a nyakam, hogy felnézzek rá. Sötét, kicsit csapzott, és nagyon szexi hajába itt-ott ősz hajszálak vegyültek. Napbarnított bőr, szögletes áll és egy kis borosta, ami valószínűleg két órán belül visszanőtt a tesztoszterontól, ami ebben a pasiban tombolt. A szeme zölden csillogott, amivel igencsak felhívta magára a figyelmet. A szeme körüli apró szarkalábak arra engedtek következtetni, hogy sűrűn mosolyog.


Kamubarátnő 3. rész

Természetesen enyhén felizgultam a történetre, és Nikin is láttam, hogy őt sem hagyta hidegen a visszaemlékezés. Végül az este további részében már más, kevésbé érdekes dolgokról beszélgettünk, és fogyasztottuk a kitűnő bort. Végül olyan 11 óra felé visszavonulót fújtam, mondván, holnap korán kelek, de persze már másra se vártam, csak hogy beállíthassam a kamerákat a lányok öltözőjébe.
Elbúcsúztam hát végül, és átsétáltam a házamhoz. Gyorsan átöltöztem fekete hosszú ujjúba és fekete gatyába. Hátizsákomba bepakoltam mindent, ami kelhetett a beszereléshez, és már futva indultam is a komplexumba. A portás azt mondta 2-kor jön a váltása szóval elméletben lett volna időm. Mégse akartam kockáztatni. Oda érve végül gyorsan lefizettem a portást némi kész pénzel és egyenesen az öltözők felé mentem.


FEB.
27.
2020

Vacsora Valentinkor

- Halló drága Gica.. ráérsz?
- Rá,... mire?
- Vacsizzunk együtt! Ajánlottak egy új helyet.
- Hétre értem jöhetsz.
Ez valamit jelent. Gábor nős,... és gyanítom, van egy másik szeretője is. Mégis,... pont ma, pont velem akarja tölteni az estét. Gyanús, de majd meglátjuk.
Belvárosi mellékutca, eldugott, de exkluzív vendéglő. A bejáratnál diszkrét fekete tábla: MA HALNAP.
Marhák! Jó, hogy nem azt írják ki: holnap péntek.
A portás látta, hogy a sport Alfával jöttünk, mélyen meghajolva tár ajtót. A személyzeten formamellény és színes csokornyakkendő. A pincér kihúzza nekem a széket, elveszi a vállkendőm. Az étlap bőrbe kötve, az árak merészek. De már megtanultam, hogy Gábornak nem számít az ár ha eszik. Máskor se nagyon, de evésben pláne nem. Az asztalon szív alakú, piros szalvéták, ezüstnek ható evőeszköz, drága porcelán. Mire leülünk, gyertya is ég és virág is kerül. A rózsa szárán két bársonyszívecske.


Egy bi fiú története

- Alex te egy állat vagy! - Szólaltam meg, mikor láttam, hogy barátom pakolja ki táskájából a dolgokat. Egy chips, két chips, egy kóla, egy fanta, egy gumimaci...mire végzett az asztal szinte roskadozott a nasiktól.
- Gondoltam, legyen már értelme, ha már itt vagyok. - Nevetett, egyből lecsapott az egyik csomagra és kibontotta.
A barátommal, néha összejövünk és közösen nézünk filmet, de szerepjátékkozni is szoktunk. - Három napot töltök itt, gondoltam ne menjünk ki boltba.
- Jó rendben van. - Mosolyogtam. - Akkor mivel kezdjünk?
- Film? - Kérdezte és mutatott a most kölcsönzöttekre.
- Melyik?
- Mindegy, válasz egyet. - Felálltam, kiválasztottam egyet és beraktam a lejátszóba.
Egy jobbfajta háborús mozit választottam, sok vérrel és még több robbanással. Igazán izgalmas.


FEB.
26.
2020

Cuckold 2. rész - A várt este

Másnap reggel amikor felkeltem egész nap Kata járt a fejemben és ami tegnap történt.
Szinte hihetetlen. Egy csaj akinek a képei egy szolíd lány képét festik le, de valójában egy igazi perverz dög. Sőt talán mág ez is enyhe kifejezés nem? Azért valljuk be már az is valamilyen szinten perverz ha egy fehér csajszi ennyire oda van a fekete srácokért (bár ez cseppet sincs ellenemre) nyakon öntve azzal, hogy a barátja előtt akar dugni.
Nos nekem sem kellett több, aznap nem igazán volt dolgom, szóval megfogadva Kata házifeladatra való felhívását alaposan utánajártam ennek a cuckold témának.
Félreértés ne essék, nem vagyok prűd, sőt férfi lévén nagyon is szeretek baszni, de ez a fajta dolog kimaradt a fantáziámból. Mármint voltak korábban olyan csajok akiknel volt pasijuk mégis megfektettem őket, de ez valahogy más. Egész délelőtt erről olvasgattam és meg is néztem pár pornófilmet a témában. Hát beindult a fantáziám.


A zsebóra

Liza boldogan lépkedett a reggeli napsütésben. Imádta ezt a várost, Barcelonát, ahol négy éve élt. Meghalt a nagymamája és egyetlen unokaként megörökölte ezt a kis lakást, némi pénzzel együtt. Habozás nélkül ide költözött, otthagyva szülei kisvárosi unalmas hétköznapjait, a szomszédok sanda megjegyzéseit és a munkanélküliség sivárságát. Itt gyorsan talált munkát, egy bankban dolgozott és élvezte az ügyfelek kiszolgálását.
Most is munkába ment, arcán mosollyal, bár ő sem értette, minek is örül ezen a reggelen. Valójában nem indult jól ez a nap. A mosdó még mindig furcsán hörgött, kedvenc szandáljának csatja az indulás előtt széttörött és a zárból is alig tudta kihúzni a kulcsot, ahogy elindult otthonról. Mégis úgy érezte, ma valami jó dolog fog vele történni.


FEB.
25.
2020

Amire 15 évig vártunk...

Húsz éves lány vagyok. Jó alakú, hosszú szőke hajú, és kék szemű, amolyan fiúk kedvence voltam mindig is. Nagyon sokan szerettek volna járni velem, de én valahogy ezt nem tartottam fontosnak, a barátságokat többre becsültem a fiúkkal. Így most, húszéves koromra már 5 éve vagyok együtt egy fiúval, aki az első és ezidáig egyetlen volt nekem mindenben. Éppen két hete derült ki, hogy nem tudott ellenállni egy lánynak a munkahelyén, és megcsalt vele. Összetörte a szívemet, azt hittem belehalok, nem ettem, meg akartam halni. Aztán egyszer csak csöngött a telefonom... Egy általános iskolai osztálytársam hívott fel, aki óvodás korunk óta szerelmes volt belém, amit nem is titkolt, de nekem, "csak" egy nagyon-nagyon jó barát volt. Két éve élt már külföldön, és most hazajött, azért hívott fel, hogy találkozzunk. Rossz kedvemen kicsit enyhített a tudat, hogy újra láthatom őt, mindig nagyon sokat nevettünk együtt, és nagyon egy hullámhosszon voltunk.