MÁR
07
2013

A kéjencek 2. rész

gruppen

A nagy szexcsata után sorban lezuhanyoztunk. Én voltam az utolsó, mire kiléptem a fürdőszobából a két férfi már a hálószobában a nagy ágyon elnyúlva várt. Az ágy mellett pezsgős üveg.
- Gyere feküdj ide közénk, az estének még soká lesz vége, igyunk egy kis pezsgőt és nézzük meg közben a felvételt. - szólt János.
Ezzel elinditotta a videot,és a nagy Tv - ben megjelent az éppen a puncimat nyalogató rész.
Hát érdekes volt igy visszanézni a felvételt, nem hagyott hidegen :), de két ujdonsült barátomat sem, mivel teljes átéléssel a képernyőre tapadtak.
Ahogy köztük feküdtem egyik kezem jobb oldalra, másik balra talált egy - egy meredező farkat. Simogattam, veregettem őket, közben én is a filmet néztem. Széthúzták lábaimat, és közben simogatták a puncim egyik a csiklómmal játszott, a másik a hüvelyem bejáratát simogatta.

MÁR
06
2013

Könnyek

hetero

Alapos zuhanyzás után, egy szál törülközővel a derekam körül lépek be a szobádba. Te már kényelmesen elhelyezkedtél az ágyon, meztelenül, a vékony nyári takarót csak lazán magadra dobtad. Ahogy közelebb lépek, egy hirtelen mozdulattal megfogod a takarót két kézzel, és gyorsan magadra húzod, betakarózol nyakig, mintha fáznál, összehúzod magad. Erre egy pillanatra eljátszom, hogy megtorpanok, mire Te teszel egy hívogató gesztust, mintha attól félnél, hogy tényleg visszafordulok: miközben a combjaidat továbbra is szorosan összepréseled a takaró alatt, kacéran rám nézel, és az addig összezárt lábfejeidet enyhén szétnyitod, ezzel próbálva mégis közelebb csalogatni magadhoz. Veszem a jelet, engedek a hívogatásodnak, és közelebb lépek az ágyadhoz, mire Te elmosolyodsz, és közben egy kicsit feljebb húzod magadon a takarót – megjutalmazva a "bátorságomért" –, ezzel...

*  *  *

Szülinap

gruppen, anál, férj-feleség

Tavaly történet az alábbi eset. Az egész úgy kezdődött, hogy nejem születése napjára valami rendkívüli dolgot szerettem volna adni. A valami olyan dolgot ami a szexhez kapcsolódik. Sokat agyaltam. Végül egy korábbi szexuális álmodozásomat gondoltam megvalósítani olymódon, hogy az a nejemnek emlékezetes legyen.
Sexhirdetést adtam fel harmadik szereplő keresése tárgyában. Azaz igazság, hogy mindketten imájuk a szexuális játékokat és szívesen kipróbálunk mindent, amit lehet és hát egyre kevesebb új dolog jut már az eszünkbe. Már többször elfantáziáltunk, hogy két fiúval ki kéne próbálni a szeretkezés módját. És az is igaz, hogy engem mint a teremtés koronáját a természet nem áldott meg valami nagy méretekkel, csak az átlagossal. Nohát kerestem én harmadik partnert, de minden féleképp nagyszerszámmal rendelkezőt. Szóval, hogy ne húzzam a dolgot találtunk is egy...

*  *  *
MÁR
05
2013

Valentin-nap

gruppen, anál, Valentin-nap

40 éves jól szituált üzletasszony vagyok. A kedvesem 61 éves házas ember, aki otthon nem kapja meg amit szeretne én pedig elváltam. Régebben kollégák voltunk, de elkerültünk egymás mellől, míg nem két évvel ezelőtt egy fogadáson találkoztunk újra. Sokat beszélgettünk, majd egy-kettőre ágyba keveredtünk. Hihetetlenül jó vele a szex, de az utóbbi időben nekem már nem elég. Tényleg igaz lehet, hogy negyven felett a nők nemi aktivitása növekszik.
A kedvesem igen jómódú, bár egy vidéki városban él, de Budapesten van egy saját "irodája". Azért írom idéző jelbe, mert egy három szobás lakás egy szobáját használja a munkájához, a többi helyiség pedig lakásként funkcionál. Itt szoktunk találkozni. Mivel saját vállalkozásom van, nem fix a munkaidőm, akkor találkozhatunk, amikor a munkánk engedi és amikor jól esik. Sajnos az utóbbi időben elég ritkán, pedig régebben...

*  *  *

Efeboszok a tóparton 5. rész

homo

A két reszkető lábú kamasz térde megroggyant, és ahogy egymás derekát átkarolva álltak, egyensúlyukat vesztve lágyan fenékre huppantak, aztán az élvezettől még mindig kimerülten zihálva felszabadultan nagyot kacagtak. Tomival egymásra néztünk és belőlünk is kitört a nevetés. Mikor nagy nehezen lecsillapodtunk, Misihez fordultam:
- Mi van Misi, csak nem elmúlt a hányingered? - faggattam évődve.
A fiú először értetlenül meredt rám, aztán fülig vörösödött.
- Mi? Ja, hogy... hát bocs’, tényleg nagyon hülye voltam az előbb!
- És legalább jó volt?
- Még hogy jó? - Misi szeme felragyogott és ökölbe szorított kezével boldogan a levegőbe csapott. - Király volt, Péter, valami eszméletlenül szuper! Akkorát élveztem, mint állat!

MÁR
04
2013

Az unokahúgom látogatása

családi, anál, szűz

Egy 28 éves átlagos, félénk srác vagyok. Még sose írtam történetet, de kikívánkozik belőlem ez. Részben igaz történet, persze eltorzítva sok minden. Az hogy mi igaz belőle a fantáziátokra bízom.
Egy átlagos család sarjaként láttam meg a napvilágot. Többen laktunk egy 5 emeleti nagyobb házban. Anyám, és testvérének a családja. Közösen összedobták a pénzt, hogy megvegyék a lakást. Alig tudtunk néha megélni. Főleg hónap végén voltak nagyobb gondok, de ha valami közbejött gyakran sokat nélkülöztünk. 10 éves voltam mikor megszületett anyám testvérének a második lánya. Zsuzsának hívják. Én mindig is szerettem a gyerekeket, valamiért a természetem része.
Csak körülbelül 10 év múlva tudtunk külön lakásba költözni, addig én neveltem a lányt az élet dolgaira. Kiskorától kezdve jóban voltunk, nálam sohasem sírt, mindig jól aludt a karomban.

*  *  *

Egynapi kurva

hetero, anál

- Nem hiszem el, hogy képes voltál ezt tenni!
- Jon, semmi sem történt! Csak együtt ebédeltünk!
- Hát, én biztos vagyok benne, hogy ő többet is akart!
- Ne légy nevetséges. Nem ebédelhetnénk végre?
- Miért nem mondtál nemet?
- Ő a főnököm! Nem akartam felbosszantani.
- Mi lenne, ha azt kérne, hogy dugjál vele? Megtennéd, csak hogy ne bosszantsd fel?
- Baszd meg Jon!
Vicki bevágta maga mögött az ajtót és sírva kirohant az utcára. A sötét utcán bolyongott, anélkül, hogy tudta volna hová megy. Ahogy egyre hidegebb lett, szorosan összehúzta kabátját, hogy ne fázzon a hideg szélben. Viszont a lábait csak egy rövid szoknya és a fekete harisnya védte. A lába megfájdult a magassarkúban, ahogy az utcán bicegett, közben a fejében össze vissza cikáztak a gondolatok. Hogy mondhatta Jon ezt neki? Egy év házasság után, még sosem veszett így...

*  *  *
MÁR
01
2013

Hárman az ágyban...

gruppen

Volt egy fiúm, pár évvel fiatalabb volt nálam, én harminc, ő 25 éves volt és eléggé bomlottunk egymásért. Elsősorban testi vonzódás volt és nem szerelem, de nagyon jól éreztük magunkat együtt mindenféleképpen, mivel a szerelem gyötrődése nem rontotta meg a felhőtlen együttlétünket.
Én is imádtam őt, ő is engem, ha egymáshoz értünk leugrott a bugyi rólunk, de jókat tudtunk beszélgetni, jól tudtunk együtt szórakozni, szóval egy igazi klassz laza kapcsolat volt.Egyszer egy szombati nap leugrottunk a Velencei tóhoz lubickolni egy kicsit. Úgy volt hogy nagyobb társaság verődik össze, de csak egy másik srác érkezett meg, a többiek valamiért más programot szerveztek maguknak.
Lubickoltunk, napoztunk, kártyáztunk egész nap, majd egy kellemes kis kerthelyiségben koronáztuk meg a napot.