NOV
03
2012

Újabb hosszú hétvége, ennek örömére hagyj ajánljunk négy remekül sikerült történetet szeptemberből, azokat, amelyeket az őket olvasók a legjobbak közé emeltek. :)

A Tanyavilág 3.rész

családi
Falusi nyaralás során főszereplőnk alaposan beépül a házigazda családba.

Egy asszony családi nyaralása: Második nap

gruppen, nyaralás, férj-feleség
Vera szokásosan remek gruppen története, nem lehet benne csalódni.

Egy felejthetetlen éjszaka

leszbi
Egy remek történet egy leszbikus kalandról.

Kalandos napok 2. rész – Másnap

hetero, nyaralás
Medence, sövényvágás, születésnap, vajon hova vezet mindez? Érdemes a sorozat többi részét is elolvasni!

Jó olvasgatást, jó szórakozást!
OKT
31
2012

Egy naplóból 13. rész

hetero, szűz

Sziasztok. Mostanában semmi új szeretőt nem találta, az eddigiekhez járok, ezért tovább olvastam a naplót. Komolyan gondolkodtam, közreadjam e, és én is csak több részletbe írtam, fordítottam le, mert erős. Erős pedofil sztori. Én el is határolódom tőle, és tényleg csak azért fordítottam, és írtam le, mert később pár év múlva lesz folytatása az esetnek. Tehát, innentől a napló általam zömített változata:
- Szóval elindultam vissza Európába, még hozzá nem egy saját teher hajómon, hanem egy utas szállítón. Szóval épp készültem már a Bostoni kikötőben a beszállásra, amikor hirtelen egy koszos, szakadt, szőke leányka csapódott mellém. Franciául szólított meg, amit hála első szajha feleségemnek már egész jól megértettem.

*  *  *

Munkahelyi mulatságok 1. rész

homo, iroda, furry

Imrének hívják a főnököm főnökét. Gyönyörűszép férfi, alig bírok magammal, amikor ránézek. Először kb. 4 hónapja találkoztunk, amikor a felvételi interjúmon ő és jelenlegi főnököm, Zsolt kérdezgettek. Akkor még persze nem tudtam a nevüket, csak annyit láttam, hogy két csodálatos, szőrös férfi legelteti rajtam a szemét. Imre kb. 65 éves, teljesen ősz, dús fehér bajszú, szálegyenes férfi. Hogy szőrös lehet, azt egyrészt a bajusza seprőjéből, másrészt a keze fejét beborító dús szőrzetből sejtettem. Reménykedtem, hogy inge kivágásába is bekukkanthatok, de gondosan kötött nyakkendője és állig gombolt inge ezt lehetetlenné tette. Ahogy felmértem a testét, azt láttam, hogy szemernyi súlyfelesleg sincs rajta. Zsolt más alkat: 55 körül lehet, kis pocakkal, neki is van bajusza, de ezt még egy kis körszakáll teszi teljessé; a borotvált részek is igen izgatóak rajta....

*  *  *
OKT
30
2012

Meglepetés

gruppen, tini

Olyan történetet írok most le, amely az első igazán meghatározó élmény volt szexuális életemben. Azt kívánom mindenkinek, hogy hasonló úton fedezhesse fel a nemiség örömeit!
Alig múltam 16 éves és a lányokkal inkább barátkoztam, mint komolyabb kapcsolat kialakítására törekedtem. Valószínűleg ennek köszönhetően sok lány kereste a társaságom. Bizony voltak köztük nagyon szépek. Akkoriban keményen sportoltam és ennek révén az ország több pontján alakítottan ki baráti kapcsolatot hozzám hasonló korú lányokkal.
A történet egy meghívással kezdődött, amit két vidéki lánytól kaptam. Látogassam meg őket a hétvégén, szeretnék nekem megmutatni szép kis városukat. Vonatra ültem és másfél óra múlva megérkeztem hozzájuk. Az állomáson vártak és egyikük tolmácsolta szülei meghívását hozzájuk, hogy ne kelljen hotelben aludnom.

OKT
29
2012

Laura unokahúgom, az első szerelmem 2. rész

családi, anál

Laura pár héttel később Springfield-be utazott, hogy lakást nézzen. Egyetértettünk abban, hogy ne a koleszben lakjunk, elkerülve a fő parti-helyszínt, és a tanulmányainkra koncentrálhassunk. Mindketten komolyan gondoltuk, hogy kitörünk a szegénységből és az anyagi kilátástalanságból, ami a családunkat mérgezte. Nekem dolgoznom kellett azon a hétvégén. Laura szombaton felhívott.
- Hé, Kuzin, mi a helyzet? - mindig olyan élénknek tűnt, és én szerettem ezt benne. Főleg azután, amin keresztülment az életben.
- Nem rossz. Hogy megy a lakás-keresés?
- Remekül! Találtam egy csodás helyet. Gyalog csak 10 percnyire a kolesztől.
- Túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Megengedhetjük magunknak?

*  *  *

Klaudia 3-4. rész

hetero, illusztrált

3. rész
Egymás mellett álltunk a liftajtó előtt, és néztük a kijelzőn, ahogy a lift emeletről emeletre közeledik. Körülnéztem a folyosón, de sehol senki. Jobb kezemet rátettem Klaudia bal fenekére, amit csak a miniszoknya takart. A vékony szöveten át éreztem teste melegségét.
Klaudia hangosan szuszogott és rám nézett. Láthatóan zavarban volt. Pillantásában úgy keveredett az elfogódottság és a bujaság, hogy majdnem elnevettem magam. Gyors körülnézés után még merészebb lettem, és hirtelen mozdulattal felhajtottam a rövid szoknyát.
Klaudia fülig elvörösödött a benne kavargó érzésektől, de nem tiltakozott, csak még hevesebben szuszogott és jobbra-balra ringatta a csípőjét, amikor ujjaim végigsimították csupasz alfelét, majd megállapodtak a már enyhén átnedvesedett szeméremajkak között. Közben egy pillanatra én is zavarba jöttem és majdnem abbahagytam...

*  *  *
OKT
26
2012

Romeo-Rosalie

hetero

Hallgatnia kellett volna Ginára, hogy jobb lesz, ha egy reggeli géppel jön haza. De nem, ő minél előbb haza akart érni. A saját ágyában akart aludni, és látni a saját kutyáját. És igen, meg akarta lepni Nicket. Ha belegondolt, hogy mindent megtett, és a férfi még csak nincs is itt! Magához szorította a csomagjait. Ebben a pillanatban vánszorgott elő Dave a hálószobából. Rosalie egy hete most érezte először, hogy ünnepelhet. A kutya egész testében nyújtózkodva cammogott felé...

*  *  *

Meleg nyári utazás... 3. rész

homo

... Néhány hete tartott a kapcsolatunk, rengeteg nevetéssel, mókával volt tarkítva, s még több szexxel.
Megtanítottuk egymásnak, hogyan okozzunk örömet, felfedeztük egymás testét. Ha csak lehetett együtt voltunk. Egy nap arra jártunk ahol a Gábor dolgozott, gondoltam beköszönök neki, megnézem mi van vele. Be is mentünk. Dolgozott éppen. Meglepődött, hogy egy lány van az oldalamon. Bemutattam Szilvit és Gábort egymásnak. Ekkor leesett, hogy én nem meséltem még Szilvinek, hogyan ismerkedtem meg Gáborral, de akkor már ott voltunk, s csak remélni mertem, hogy nem kerülök kellemetlen helyzetbe. Gábor nem mondott semmi különöset, érdeklődött hogy vagyok, meg ilyenek, s megbeszéltük, hogy másnap összefutunk valahol és dumálunk. Eljöttünk, majd hazafelé elkezdtem mesélni a történetünket Gáborral. Felkészültem rá, hogy Szilvi kiakad vagy ilyesmi, de úgy gondoltam, így a...