JÚN
05
2012

Majd én kezdem

s/m, leskelődés, bilincs

Rita, a legjobb barátnőm új hapsit szedett fel és egyre csak róla beszélt. Azt mondta, vad és gátlástalan. Szereti a szexet és szeret szerepeket játszani. Először azt hittem, csak eltúlozza a dolgokat, de aztán én is találkoztam a pasassal és akkor már tudtam, minden igaz, amit Rita mondott. A férfit Marcusnak hívták és kurva jól nézett ki. Bevallom, irigykedem.
Azon is ki voltam akadva kissé, hogy Rita mennyi figyelemmel halmozza el a férfit. Közel öt éve laktunk együtt egy lakásban. Mindketten biszexuálisak vagyunk, és mindig is élveztük egymás testét és társaságát. Most viszont állandóan Marcusszal lógott, így nem jutott rám ideje.
Amúgy épp az ágyon feküdtem és őszintén szólva pont Marcusra gondoltam, mikor meglepetésemre Rita toppant a szobába. Bűntudatom volt, mintha tényleg csináltam volna valamit a férfival, és arcom skarlátvörös lett.

*  *  *

Vidéken

hetero, anál, munkatárs

Ritkán járok vidéken, mert a munkám ezer szállal Budapesthez köt, de most mégis le kellett utaznom az egyik szabolcsi kisvárosba, hogy egy ügyfélpanaszt kivizsgáljak. Az utazás hosszú volt és eseménytelen, közben igyekeztem felkészülni a várható beszélgetésre, melyet az ügyfél képviselőjével kellett folytatnom, és már megelőzött néhány levélváltás. Amikor megérkeztem szokásos tárgyalótermi környezetben fogadott egy harmincas évei elején járó nő, aki után Pesten nem fordultam volna meg az utcán, de ízléses eleganciával volt felöltözve, bár érezhető volt rajta a vidékies stílus. A hölgy - nevezzük Antóniának - kemény tárgyaló fél volt, megizzasztott, mire elértem azt, ami miatt mentem: elsimítottam (egy kis kedvezménnyel) az elégedetlenség egyre magasabbra csapó hullámait. Miután lezártuk a beszélgetést már éppen készülődtem hazaindulni (hiszen hosszú út...

JÚN
04
2012

Az én sztorim 1. rész - Kisfiammal

családi

Egyik délután a neten barangolva találtam rá erre az oldalra. Körülnéztem, majd megakadt a szemem a családi történetek menüponton. Elolvastam néhányat és egyrészt meglepődtem, hogy miket találok, másrészt megkönnyebbültem, hogy nem csak velem történt ilyen dolog, ezért úgy döntöttem én is megosztom veletek a történetemet.
50 éves nő vagyok, vállalkozóként dolgozom, van egy 29 éves fiam aki egy fiatalkori szerelem gyümölcse. Az apjával soha nem éltem együtt, mert neki volt saját családja, én csak egy kis kaland voltam neki. A szüleimnél laktunk egy kisvárosban egészen 27 éves koromig, de aztán megismertem egy pasit akihez egy év után férjhez is mentem. A fiam nem igazán szívlelte a mostohaapját, ezért a család úgy döntött, hogy mindenkinek az lesz a legjobb ha Petit a szüleim nevelik tovább. Mai gondolkodásommal már szégyellem hogy ebbe belementem - főleg, hogy a...

*  *  *

Egy asszony durva félrelépése

gruppen, munkatárs, férj-feleség

38 éves asszony vagyok, sikeres házassággal. Jól éltünk a férjemmel, ő jó beosztásban volt, jól keresett, nekem volt időm és pénzem „szépnek” lenni. Kozmetikus, fodrász, sok torna, mind belefért ebbe. Jó alakom volt, karcsú hosszú combokkal, nagy mellekkel. Amúgy sem kis mellem a szülés után még nagyobb maradt, a sok torna annyit segített, hogy a melleim nem lógtak, ha nem is voltak kőkemények, de tartották alakjukat.
A férjemmel a szex lassan kiismerhetővé, egysíkúvá vált, ennek megfelelően egyre ritkább is lett. Nem csaltam meg, de vágytam valami izgalomra. Aztán egyszer a férjemmel egy vállalati rendezvényre elutaztunk egy szállodába. Kb. 150 ember volt meg híva, ebből sokat nem ismertünk, mert sok leányvállalat volt. Dél körül érkeztünk meg a férjemmel, a rendezvény este volt. A délutánunk szabad volt, lementünk a medencéhez fürödni, napozni. Délután járt...

*  *  *
JÚN
01
2012

A kávé illata 6. rész - Éva gondolatai

családi

- Szia Évikém! Bejöhetek? - hallottam Anikó a szomszédasszony hangját az ajtóból, miközben épp átöltöztem, készültem munkába.
- Persze gyere csak. Igyál egy kávét. - válaszoltam. Péter fiam is felébredt már, kinn volt a konyhában. Alsó és póló volt rajta. Nem számított vendégre így korán reggel. Alsóján láttam a dudort, mint majdnem minden reggel egy ideje. De hát, ez a természetes. Kamasz. Láttam, hogy Anikó figyelmét sem kerülte el a merev farok. Péter be is ment gyorsan a szobájába, mi pedig leültünk Anikóval kávézni, de én elgondolkodtam.
- Mi a baj Évi? Olyan gondterheltnek látszol? - hallottam meg a hangját.
- Hmmm. Hát nézd meg ezt a fiút. Nem sokára 17. Itt a nyár, és itthon ül. Nem megy szinte sehová. Ismerkednie kellene, barátkozni, udvarolni a lányoknak. Nem?

*  *  *

Sztriptíztől hajnalig 1. rész

hetero

– Balkezes vagy? – csodálkozott a srác lefelé nézve.
– Dehogy, csak amaz megfájdult – válaszolt a mellette, felhúzott térdekkel ülő, hosszú, feketehajú lány, egy pillanatra sem hagyva abba a nadrág elejének gyűrögetését.
Az alacsony csaj, aki az előbb beengedett, felkacagott mögöttem, mire a tágas nappali egyik sarkában szétterült, négytagú társaság felnézett, és ki-ki egy biccentéssel, mosollyal vagy csupán egy laza kézmozdulattal üdvözölt.
– Tudjátok, miért jobbra gombolódnak a pasi-nadrágok? – kérdezte a körből a másik lány az izgatottság olyan fokán, mintha a megfejtésen múlna a fődíj. – Hogy be tudjuk csúsztatni a kezünket! – Állítását szemléltetni akarta a közelében, tőle balra ücsörgő srác farmerén, ám ehhez előbb le kellett húzni a cipzárt. Odahajolt hát, lehúzta, és bizonyosra akart menni, ezért az egyetlen gombot is...

MÁJ
31
2012

Legyen a büntetés a bűnre szabott

s/m

Huss! Huss! A nádpálca suhogó hangja ez, amit hallok, a Gazdám csapkod vele a fülem mellett. Azt a hangot is jól ismerem, mikor a pálca a húsomba vág. Paff! Paff!
De most még nem ezt hallom. Mi több, nem is azt érzem. Mert Gazdám másféle büntetést talált ki nekem ma estére. A dicső szabadság helyett, melyet az jelent nekem, ha az ő kezétől kapom az ütlegeket husánggal vagy bármi eszközzel, ami éppen eszébe jut, hogy azzal hevítse fel húsomat, most úgy döntött, megfoszt attól a különlegesen szenzációs érzéstől, hogy a saját kezével büntet.
Ehelyett most arra kényszerít, hogy azt hallgassam, mikor ő valaki mást büntet meg. Azonban nem lehetek szemtanúja az eseménynek, még csak nem is tartózkodhatok ugyanabban a szobában, amikor ő azt a másikat bünteti.

*  *  *

Shanelle és Falon

hetero

Shanelle körülnézett, de nem volt egyetlen ajtó sem a közelben. És Falon nem úgy tűnt, mint akinek nincs semmi baja. Úgy festett, mint aki valamiért kényelmetlenül érzi magát.
Sokkal gyengédebben, ezúttal nyilvánvaló aggodalommal szólalt meg újra:
- Falon...?
A férfi kinyitotta a szemét, és elhúzta a száját.
- Elvesztem.
Shanelle értetlenül nézte.
- Elvesztél, vagyis nem tudod, hogy hol vagyunk? Falon felsóhajtott.
- Igen.
Shanelle egy hosszú pillanatig csodálkozva meredt rá, mielőtt megszólalt:
- Milyen méltatlan befejezés, nem igaz?
A férfi bosszús pillantása láttán elmosolyodott, majd egy pillanattal később kitört belőle a nevetés. Ő is nekivetette a hátát a falnak, a hasát fogta, és elöntötte a szemét a könny a kacagástól. Amikor csillapodott kissé a jókedve, elkövette azt a hibát, hogy Falonra nézett, mert a...

*  *  *