JÚN
17
2013

Dorina története 1. rész

családi

A fiam két éves volt, én 22 mikor apja balesetben meghalt. Egyedül neveltem, igyekeztem neki mindent megadni. Mindent megbeszéltünk, nem volt titka előttem. Együtt jártunk színházba, nyaralni, kirándulni gyalog és biciklivel, és rendszeresen jártunk esténként futni. Lassan kamasz lett, én meg igyekeztem magam formában tartani. Mellette nem volt párom. Ahogy kamaszodott furcsán kezdett viselkedni. Szégyellősebb lett, sokat húzódott be a szobájába. Én nem provokáltam azzal hogy meztelenül járjak előtte, de nyáron csak egy hosszú pólót - ami miniruhának is megtette - meg bugyit hordtam otthon. Bevallom, hogy rendszeresen maszturbáltam, és a vibrátorom használtam. Csak reggelente kellett gondosan elraknom, hogy ne legyen szem előtt. És furcsa dolgot vettem észre magamon! Egyre többször gondoltam a fiamra, mint férfira. Fantáziáltam, hogy bennem van, kitölt, és eljuttat az orgazmusig....

*  *  *

Véletlen találkozás 1. rész

hetero

Gyorsan futott a vonathoz, és szinte az induló vonatra ugrott fel.
Lihegve dőlt a vonat oldalához, kezdett végre levegőt kapni.
Elindult, hogy helyet keressen magának. Ráérősen nézett be a kabinokba.
Volt, amelyik üres volt, volt, ami tele.
Nem szerette a tömeget, a zsúfoltságot, ezért is utazott inkább vonattal.
Szeretett egyedül lenni. Ilyenkor elővette a notebook - ját, és filmet nézett.
Most is a frissen letöltött Prometheus - t akarta megnézni.
Imádta az Alien sorozatot, és nagyon izgatta, hogyan is jött létre az Alien.
Teljesen belemerült a filmbe, amikor mozgásra lett figyelmes.
Egy lány jött a kabinba, és helyezkedett el vele szemben.
Felnézett és végigmérte a lányt. Tetszett neki, amit látott.

*  *  *
JÚN
14
2013

Zach és Sabrina családja 1. rész

családi, leskelődés, tini, férj-feleség

Bevezetés
Zach és felesége, Sabrina, sokáig monogám kapcsolatban élt, Először akkor szexeltek, amikor tizenhét éves volt Zach, és Sabrina volta tizenhárom. Zach már harmincnégy és Sabrina harminc, volt egy tizenkét éves lányuk, akinek a neve Ellie.
Előző este egy csoportos szex partin vettek részt, amely mindkettőjüknek nagyon tetszett, Zach ekkor elhatározta, hogy az otthoni életüket is megváltoztatja.
Zach és Sabrina megtanítja Ellinek amit tudni kell a szexről
Reggel, Sabrina ébredt fel először. Újra nagyon kívánta a szexet, ahogy az előző napi eseményekre gondolt. Odagurult Zach mellé kezébe vette az ernyedt farkát és játszani kezdett vele finoman, ahogy odabújt hozzá Zach hamarosan felébredt.

*  *  *

Autószerelő 2. rész

gruppen, nyaralás, anál, vibrátor, játék

Meztelenül mentünk fel üdítőt és konyakot ittunk, majd tusolás mellett döntöttünk, felhoztam táskájukat és elvonultak cuccaikkal tusolni, majd meztelenül tértek vissza. Ittunk még egy-egy konyakot, én is elvonultam a fürdőbe, mire kijöttem kávéval vártak mely igen jólesett. Közölték igen éhesek készítenek valamit, ha van itthol nyersanyag egyszerű ételhez, megmutattam mit hol találnak, úgy meztelenül magukra hagyva a konyhában. Mire visszatértem isteni illat csapta meg az orromat. Végig simogattam testüket és kaptak egy-egy csókot is. Ilyen felszabadult lányokkal még nem találkoztam akik elsőtalálkozáskor őszintén felszabadultan viselkednek és meztelenül szégyenérzet nélkül elkezdenek főzni, nagyon tetszet viselkedésük. Klassz vacsorát készítettek melyet pezsgőzéssel fejeztünk be, majd kimentek mosogatni pihenésként végigdőltem a kanapén hagytam őket érvényesülni....

*  *  *
JÚN
13
2013

A lányom fiúja

gruppen, anál

Csinos, jó alakú, karcsú negyvenes nő vagyok, kis álló mellekkel, kis kerek seggel. Szép, sima bőröm és az alakom miatt mindenki 30 évesnek hisz. Van egy férjem – már a harmadik – akinek ugyan szép nagy farka van, de már unom, és rendszeresen félrekefélek egy nálam fiatalabb pasival. Egy ideje nyitott házasságban élünk, ez mindkettőnknek megfelel.
A lányom Dórika, 17 éves, és van egy 18 éves, nagyon jó alakú, kisportolt testű fiúja, Zsolti, akivel most tanulják a testi szerelmet.
Újabban a lányomnál tölti az egész éjszakát. Bevallom, nagyon tetszett nekem a srác.
A férjem sokszor a barátnőjénél marad éjszakára, én meg ilyenkor, ha egyedül vagyok, meglesem, hogyan kefél a lányom.

*  *  *

Hitveséd miatta veszti Bánk...

hetero

Nagy királyi palotában két testvér izzó vitát ölelt most latba, az ősz, Petúr és az öccs Bánk.
Hiába az ellentét az ország megváltására, komoly haragot nem szül az est, idáig...
S a testvéri kinyilatkozást, mint kés szeli át egy hirtelen jött fekete köpeny. Benne alattomos tekintetű német lovag.
- Biberach! Ez itt! - szól Petúr.
S a fantom köpenyébe szél hasít, feldobva fekete csuklyáját. Kivillan pengevékony ajakja.
- Bocsásd meg, hogy itt rontok rád, Nagyúr - hörgi a fekete megetstesülése - Veszélyben forog nőd becsülete!
Becsülete...
Becsülete...
Csend. S e néma időtelenséget kétségbeesett kiáltás szakítja meg:
- Fattyú, megöllek! - tántorodik hátra e szavaktól Bánk.

JÚN
12
2013

Sztriptíztől hajnalig 4. érsz

gruppen

- Ne merd azt mondani, hogy még el sem kezdődött a buli! - fenyegetett meg Tünde az ölembe ereszkedve. Vivien még időben elkapta onnan a kezét.
A földszinten teljes kapacitással folytak az események, szószerinti értelemben véve is.
- Te hol jártál? - kérdeztem összehúzott szemmel.
Feleletképpen átölelte a nyakam és feszes melleihez vont. Ildi személyében az élő válasz is megérkezett - a két lány egyidőben visszatérése csak megerősítette a feltételezésemet, hogy együtt hancúroztak az emeleten –, s leült velünk szemben.
- Zabszem befér már? - utaltam a korábbi kijelentésére, amikor még azon izgult, hogy minden rendben legyen az italok és szendvicsek mennyiségét illetően.

*  *  *

Ikertestvér

hetero, vibrátor

- Már megint lemondod a randit Márkkal? - szóltam szemrehányóan ikertestvéremnek, aki egy vacak influenza miatt nyomta az ágyat, és harmadszorra készült lemondani a randevút a titokzatos internetes hódolójával.
- Sajnálom, Zita de nem tudok mást tenni.
- De a srác már a második alkalomnál pipa volt...
- Mondd mit tegyek? Így lehetetlenség felkerekednem. Lehet, hogy elveszítem emiatt, de ez van.
19 éves ikertestvéremnek, Ritának már közel három éve fájdalmat tartogatott a szerelmi élete. De az utóbbi időben találkozott az interneten azzal a titokzatos fiúval, akivel szinte mindenben egyeztek, minden olyan volt, mint valami álom. Pont az a helyzet volt, amire azt mondják az emberek, hogy "Igen. Ilyen csak egyszer van."