MÁJ
29
2013

Karmazsin Folyó 2-4. rész

gruppen, regény

2. rész
Délelőtt Jeremy összehívta a lányokat a csapatszállító elé, és bejelentette:
- Egy vásárlónk ragaszkodott hozzá, hogy itt legyetek, amikor megköt velem egy üzletet.
- Jeremy, ugye nem akarsz belőlünk kurvát csinálni? - sandított a kereskedőre Ryana.
- Nem egy rossz ötlet - Eresztett meg egy farkasvigyort a férfi, aztán szelíden felnevetett, és legyintett.
Ryana legnagyobb meglepetésére a kuncsaft nem egyedül jött, hanem egy nagydarab, komor, bőrdzsekis és napszemüveges, fekete férfi társaságában. Maga a vevő pedig:
- Ron?
- Helló, lányok! Szeva, Jeremy.
- Üdvözöllek titeket a kereskedésemben! Bármi, amit látsz, eladó!
Csak ezt ne mondtad volna, te aljas hiéna ... - szorította össze a fogait Ryana.

*  *  *
MÁJ
28
2013

Laura története 83. fejezet

leszbi

Laura mindenkivel kerülni akarta a szexet egy hétig, azután a vad éjszaka után amit Robbal és Camille-lel töltött. Egy dolog miatt, mert kimerítette. Tudta, hogy ők is így lehetnek ezzel. Úgy szeretkeztek, mint a párzó vadállatok, újra és újra, a határig hajszolva egymást, testüket megrohanták, majd leforrázták a tüzes görcsök, és a szexuális elragadtatás. Ilyet eddig csak néhány alkalommal, többnyire Karennel sikerült felülmúlni, a határok ilyen módon történő feszegetését. Szinte megrémítette őt, és az emlékektől izgatott lüktetést érzett még napokkal később is.
Másrészt még mindig megvoltak a karmolás nyomai a vállán, a hátán, és a rekeszizmán, és a szopás nyomai a mellein, ahol Camille túl messzire ment. Igazán azt akarta, hogy elmúljanak, mielőtt valaki mással bújik ágyba.

*  *  *

Az új tanárom

homo

Nem hiszitek el, de nemrég új kémia tanárt kaptunk. Kicsit kiakadtunk, mert utolsó évesként már semmi kedvünk nem volt megszokni egy új arcot, új elvárásokat, de nem volt mit tenni, a régi tanárunk elköltözött egy távoli városba. A lányok vihognak és sugdolóznak órákon, nagyon oda vannak Zoliért.
Azt nem tudom, mit esznek rajta, nem is olyan jó pasi szerintem. Kicsivel magasabb, mint én, a haja szőke és alig izmosabb nálam. Meg fiatal is, huszonöt körül lehet, biztos nem lesz semmi tekintélye. A tornát is ő tanítja, a lányok pedig képesek voltak a múltkor is az udvari tesire, egy szál tornaruhában lejönni, csak azért, hogy mutogassák magukat neki. A fiúkkal kezdtünk kicsit berágni, mi tagadás rosszul esett nekünk, hogy Zoli nagyobb figyelmet kap, mint mi. Két haverral úgy döntöttünk, hogy megleckéztetjük Zoltánt, mert annyira arrogáns és mindegyik lánnyal flörtöl,...

MÁJ
27
2013

Anyósommal 2. rész

családi, anál

Pár hónapja tartó kapcsolatom az anyósommal új szintre lépett. A szexuális együttléteinkre heti egy-két alkalommal kerül sor. Ez idő alatt drága anyósom teljesen kivirult és szinte követeli tőlem, hogy intézzem el a punciját. Most már előjátékként olyant csinál, hogy leszop, a szájába élvezett spermát a tenyerébe veszi, és ezzel keni össze a bozontos punciját, hogy még lucskosabb legyen. Nekem ez nagyon bejön és rettentően felizgat.
Éjszakánként meg pornót néz, hogy minél több ötletet merítsen a szexhez, amiben én 100 %-ig partner vagyok, így én is rendesen kiélhetem magam rajta.
A múlt hét keddi együttlétünk után előállt azzal, hogy megérett rá és szeretné kipróbálni az anális szexet. Erre azért nem számítottam, de nagyon megörültem. Azt mondta, hogy a popsija még úgyis szűz és így ennek a szüzességét nekem kell elvennem. Hát nem ellenkeztem,...

*  *  *

Vera a közösben 4. rész

gruppen

Közeledett Vera születésnapja, én pedig idejekorán nekiláttam a szervezésnek. Felhívtam Lacit, akivel közösen kitaláltuk, mi legyen a meglepetés a barátnőm számára. Ő persze tudta, hogy készül valami, és hogy ebben Laci is szerephez fog jutni, úgyhogy valami olyat kellett kitalálni, amire még így sem számít. Kedvenc házaspárunk szerencsére nem fukarkodott az ötletekkel, és amikor már Erika is beszállt a megbeszélésekbe, találtunk is egy jó "játékot", amit könnyű megoldani, vicces, izgalmas, és garantáltan emlékezetes lesz.
Vera előtt nem is titkolóztam, tisztában volt vele, hogy lesz valami a "nagy napon", de arról már hiába érdeklődött, hogy mi lesz az. A születésnap péntekre esett, így tökéletes időpont volt a késő estébe hajló bulizásra, igaz, az egész heti munkától egy kissé fáradtan estünk be Laciékhoz. Ők már nagyon vártak minket, tárt karokkal és...

*  *  *
MÁJ
26
2013

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

MÁJ
24
2013

Különleges szexélményeim 25. rész

családi, anál, férj-feleség

Sziasztok.
Ismét egy nem minden napi szexuális élményt, vagy inkább élményeimet osztanám meg veletek. Szóval, úgy indult, hogy ebből nem sok szex nézett ki. Épp este otthon voltunk, néztük a Tv ét én, az asszony mg a gyerek. Ekkor kopogtattak, és apám állított be megtörten. Mint kiderült, a gyerekkori nagy barátja öngyilkos lett, a Csapágy. A becenevét onnan kapta, hogy 90 ig a nagyváros egyik fém megmunkáló üzemében dolgozott, és az általa is előállított csapágyak jelentős részét ellopta, és árult idehaza a kisvárosban, mega környéken is. Aztán ha jöttek az idegenek, mindig kérdezték, merre van a csapágyas ember, így lett ő a Csapágy. A privatizáció után ő volt az elsők egyike akit elküldtek, mivel a korábbi igazgatók lettek a tulajok, és csak tudták ők, hogy mi van. Ki tudott menni németbe dolgozni egy fém megmunkáló üzembe, és 2010 ig ott dolgozott, aztán...

*  *  *

Gazdám és én 1-2 rész

s/m

1. rész
Együtt töltöttünk egy szép napot végig öleltél beszélgettünk elmentünk vásárolni, és estére mondtad hogy készüljek fel, sejtettem hogy most megjárom amiért nem tartottam be az ígéretemet.
Elküldesz tusolni én hívlak de Te csak rázod a fejed, nem jössz velem érzem hogy baj lesz. Gyorsan tusolok közben legyantázom magam és sietek hozzád. És legszebb pizsimben állok előtted, de csak Te mérgesen nézem rám, és egy mozdulattal leveszed rólam. Látod bugyi is van, letéped és meztelen állok előtted. Körbe jársz, nézel engem, de én mozdulni sem merek. Csak állok és várok, elmész a táskádhoz kiveszel belőle egy kendőt, bekötöd a szemet és mondod most megtanulod többet nem ígérsz ha nem tartod be.