Hírek

MÁJ.
27.
2020

Az a bizonyos 5 hónap

Na de kezdjük is az elején a nevem Nina és 18 éves gimnazista lány vagyok, semmi extra nincs bennem a magam kis 167 cm-vel és 56 kg-mal nem nagyon tűntem ki a tömegből esetleg a mellméretem miatt ami meglehetősen formásak és méretesebbek voltak. Sosem túlzottan az a lányos lány, de ha kellett felvettem a szoknyát és a magas sarkú cipőket is. 11-ben esett meg, hogy az egyik legjobb barátnőm elment az osztályomból és kénytelen voltam új barátokat szerezni. A többi lány vigasztalt, hogy majd jobb lesz, és majd ők segítenek elfelejteni a barátnőm. Hát így is lett, beültem Melani mellé, aki mellesleg a legjobb tanuló volt az osztályban. Sosem rajongtam igazán érte a köszönésen kívül nem történt köztünk semmi, de miután beültem mellé és kellemesen elbeszélgettünk rájöttem, hogy a zárkózottsága a sok csalódás miatt van. Megtudtam azt is, hogy amióta meglátott irigyelt és tisztelt, amiért én általában a középpontban voltam.


Fekete tanga

- Szerintetek hogy a faszba férne el ezen a kis helyen 3 születésnap?
- Nem tudom, teljes mértékben lényegtelen..én már attól is kikészültem, ahányan most vannak.
Körülnéztem és elkezdett dobogni a szívem. Éreztem, hogy lassacskán kikell mennem, hogy egy kis levegőt szívjak. Cigizni sem volt kedvem, mert megfájdult a fejem és hányingerem volt a szagoktól. Már épp indultam volna, amikor bejött az első születésnapos csoport abba a picike kocsmába. Nyilván kb 17-18 éves lányok voltak..vagyis nők..mivel manapság a 17-18 évesek nagy része mind úgy öltözködik, és lefogadom a fasszal is úgy bántak mint az érett nők. Amivel nagyon nem értek egyet, és ha megtalálod életed párját, semmi pénzért és egy punciért sem éri meg lecserélni, mert ez egy velejéig romlott világ, és sajnos egyedül könnyebb összeroppanni mint mással.


MÁJ.
26.
2020

Lilith görbe estéje

- Kész vagy, kedves? - hallani Vlad hangját a földszintről.
- Máris - szól vissza Lilith és a fésülködőasztalhoz lép. Fekete üvegcsét vesz elő, és pár csepp parfümöt tesz a füle mögé és a melleihez, a ruha kivágásában. A választott darab pont annyira feslett, hogy tudja, Vlad szívrohamot fog kapni, ha meglátja. A választott darab egy méregzöld Gucci couture, hosszú ujjú nagyestélyi, amit a hasig tartó dekoltázs tesz izgalmassá. Egyszerű, fekete, de gyilkos magasságú cipőt választ hozzá. Egy utolsó pillantást vet magára, és elégedetten elmosolyodik.
Vlad a korlátnak dőlve várja, szórakozottan piszkálja a telefonját, az enyhe aggodalomtól összeráncolt szemöldökkel, utál késni, de ezt Lilith is jól tudja. Nem is érti, miért akarja őt máris idegesíteni. Mikor Vlad felpillant, meglátja a felé közelítő nőt. Az ujja megáll a képernyőn, a lélegzet bennakad a torkán, halk morgás hagyja el a száját.


Most vagy Soha 3. rész - Az engedély

...ahol abbahagytuk:
„- Azt akarom, hogy basszál meg, durván és keményen - folytatta. - De előtte le akarom szopni a kemény, ágaskodó farkadat! - és elindult lefelé, közben le sem vette a szemét rólam.”
Ahogyan Réka egyre lejjebb és lejjebb csúszott a farkam irányába, éreztem, hogy minden porcikám beindul rá. A fejem búbjától a kislábujjaim hegyéig kívántam őt. A szája elérte a farkam és a nyelve lassan végigcsúszott a tövétől a hegyéig. Lassan csinálta, hergelni akart még. Ahogy lenéztem, láttam a szemében, hogy élvezi, amit csinál és tudja, hogy élvezem, hogy játszik velem. De még mennyire, hogy élveztem. Beletúrtam a hajába és még jobban húztam a farkamra a száját. Engedte, hogy kitöltsem azt a tökéletes száját és az ajkával követte a vonalát. Lassan mozgattam a farkam ki-be a szájában, éreztem, ahogyan mély levegőt vesz, hogy még mélyebbre engedje a szájában. Próbáltam gyorsítani a tempón.


MÁJ.
25.
2020

Egy igazán kedves család

Hadd meséljek el egy történetet, ami ezelőtt jó néhány évvel történt, de eddig egyszerűen nem meséltem el senkinek. Most így megváltoztatott nevekkel végre kiírom magamból és megértitek, miért tartottam eddig teljes titokban. A történet ott kezdődik, hogy épp hazafelé autózunk az autópályán leendő feleségemmel, Vandával egy kis erdélyi faluba, hogy bemutasson a szüleinek, és bejelentsük, hogy össze fogunk házasodni. Legalább hat órai autóút állt még előttünk a perzselő júliusi hőségben, a légkondi ugyan kellemes hőmérsékletet biztosított a kocsiban, de odakint dúlt a kánikula, és én egy lenge rövidnadrágban meg atlétában, Vanda meg egy rövidke nyári ruhában utaztunk. Ő közben a szüleivel Whatsappozott, és néha felnevetett egy-egy kapott üzeneten vagy fotón, én meg a rádión próbáltam valami normális zenét keresni, hogy ne unjam magam halálra az autópálya egyhangúságában.


Egy kis meglepetés 2. rész

Évek teltek el azóta, hogy szerelmem meglepett munkahelyemről történő kirúgást követően magánszámával. Szexuális életünk ellaposodott, monotonná, gépiessé vált, mégis magában hordozta a teljes kielégülést. Megújuláson törtem a fejem, de semmi nem jutott eszembe, ezért el kezdtem olvasni a neten az ilyen témával foglalkozó oldalakat és minden undoromat félretéve megnéztem pár pornófilmet is. (Félreértések elkerülése végett : nem vagyok prűd!) Az undor nem a szexuális aktus natúr megmutatása ellen fogalmazódott meg bennem, hiszen az együttlét azzal akit szeretsz, mindig boldoggá tehet, de ezekből a filmekből az látszott, hogy akik művelik, azoknak ez fizikai fájdalmat okoz.
Legalábbis a vicsorgásukból ezt lehetett leszűrni, valamint az orgazmus hangjai inkább egy támadó farkas hordát, vagy oroszlán falkát idéztek fel bennem, mint a gyönyör beteljesülését.


MÁJ.
22.
2020

Lenyomat

A többinél jobban emlékszem arra az őszre amikor a nővérem képzőművészetet kezdett tanulni a főiskolán. Korábban is járt ilyen képzésekre, de ez egészen más volt mint a középiskolában. Sokkal nagyobb témakört fedtek le. Nem korlátozódott csak festményekre és szobrokra és semmi nem volt tabu. Sőt. Kifejezetten bátorították őket, hogy menjenek túl minden eddigi határon és fedezzenek fel új dolgokat.
Nagy nap volt a nővérem és anya számára amikor a testvérem hazajött az első nagyobb projektfeladatával. Együtt szoktak dolgozni és ötletelni. Tőlem az ilyesfajta gondolkodás teljesen távol állt. Amikor elkezdték a brainstormingjukat, visszavonulót fújtam. Tudtam mi lesz. Anya kibont majd egy üveg bort, valami idegesítő afrikai dobzenét tesznek fel és tele lesz ragasztva a szoba post-it-ekkel, amikre véletlenszerű szavakat firkálnak.


Sweet dream

Szorosan tartotta a csípőmet, és mélyeket lökött, egyre hevesebben mozgott, s közben beletúrt a hajamba, finoman hátrafeszítette a fejem.
A vágy minden porcikámat átjárta, s éreztem közel a beteljesülés. Közelebb hajolt és játékosan izgató hangjával a fülembe súgott:
- Hova szeretnéd?
- Az arcomba… - válaszoltam, majd egy hangosabbat nyögtem, hisz a lehető legmélyebbre furakodott bennem, amivel azonnal a csúcsra jutatott.
Kihúzta kőkemény férfiasságát, majd felállt, én megfordultam, elé térdeltem, és mint az éhező, ki elé kenyeret nyújtanak, úgy buktam rá, amitől halkan felnyögött.
A hajamba markolt, s csípője ütemes mozgásba lendült.
Mikor érezte, hamarosan elmegy, kivette a számból a mostanra már teljesen mértékben szikla szilárdra keményedett falloszt, kezével irányított, majd az arcomba spriccelt.