Hírek

MÁJ.
25.
2020

Cicciolina - A szomszéd

Cicciolina - A szomszéd Cicciolina - A szomszéd Cicciolina - A szomszéd

MÁJ.
22.
2020

Lenyomat

A többinél jobban emlékszem arra az őszre amikor a nővérem képzőművészetet kezdett tanulni a főiskolán. Korábban is járt ilyen képzésekre, de ez egészen más volt mint a középiskolában. Sokkal nagyobb témakört fedtek le. Nem korlátozódott csak festményekre és szobrokra és semmi nem volt tabu. Sőt. Kifejezetten bátorították őket, hogy menjenek túl minden eddigi határon és fedezzenek fel új dolgokat.
Nagy nap volt a nővérem és anya számára amikor a testvérem hazajött az első nagyobb projektfeladatával. Együtt szoktak dolgozni és ötletelni. Tőlem az ilyesfajta gondolkodás teljesen távol állt. Amikor elkezdték a brainstormingjukat, visszavonulót fújtam. Tudtam mi lesz. Anya kibont majd egy üveg bort, valami idegesítő afrikai dobzenét tesznek fel és tele lesz ragasztva a szoba post-it-ekkel, amikre véletlenszerű szavakat firkálnak.


Sweet dream

Szorosan tartotta a csípőmet, és mélyeket lökött, egyre hevesebben mozgott, s közben beletúrt a hajamba, finoman hátrafeszítette a fejem.
A vágy minden porcikámat átjárta, s éreztem közel a beteljesülés. Közelebb hajolt és játékosan izgató hangjával a fülembe súgott:
- Hova szeretnéd?
- Az arcomba… - válaszoltam, majd egy hangosabbat nyögtem, hisz a lehető legmélyebbre furakodott bennem, amivel azonnal a csúcsra jutatott.
Kihúzta kőkemény férfiasságát, majd felállt, én megfordultam, elé térdeltem, és mint az éhező, ki elé kenyeret nyújtanak, úgy buktam rá, amitől halkan felnyögött.
A hajamba markolt, s csípője ütemes mozgásba lendült.
Mikor érezte, hamarosan elmegy, kivette a számból a mostanra már teljesen mértékben szikla szilárdra keményedett falloszt, kezével irányított, majd az arcomba spriccelt.


MÁJ.
21.
2020

Nóra a szomszédba költözik

Tamásnak hívnak, pár éve sikerült saját lakást vennem Budapesten egy családias részén egy közepes mérető társasházban. Már meguntam a belvárosi zajt, nyugalomra vágytam 30 évesen. A szomszédok szerencsére csendesek voltak, egy-két köszönéstől eltekintve nem volt komoly összejárás. Három évig nem is történt semmi említésre méltó, barátnők jöttek-mentek, nem igazán sikerült komoly kapcsolatot kialakítanom.
Kb. fél éve az egyik szomszéd eladta a lakását, amit egy 40 körüli nő vett meg. Egy ideig nem találkoztam vele, szerintem nem is költözött be egyből, egyik reggel egyszerre indultunk el, akkor láttam először. Kb. 165 centis, inkább asszonyos alkat volt nagyon nagy mellekkel, és fenékkel, de elhízva egyáltalán nem volt. Nyári ruha volt rajta, lábai elég formásak voltak. Sötét, vállig érő haja ki volt bontva, szép arca, mosolya és szeme. Bemutatkoztunk, Nórának hívták, épp dolgozni indult, ezért a villamosig együtt mentünk.


Oh, West! Oh, Jack! 4. rész

- Garison és bandája egy pár napja rabolták ki a bankot. De mielőtt elmenekültek volna rajtuk ütöttünk. Garison az egyetlen személy, aki tudja, hogy hová rejthették el a pénzt. A többiek már a föld alatt vannak. Napok óta… – nem mintha nem érdekelt volna Derek mondanivalója, viszont felmérve egy nálam sokkal idősebb férfi testét sokkalta izgalmasabbnak tűnt.
Öregebb volt, habár a mozgása és a testét fedő ruha alatt megbújó testre gondolva lehet, hogy bármely vele egyidős ember elbújhatna mellette. Kék szemek, nőcsábító mosoly, egy pár ősz tincs a még mindig aranyszőke hajában.
Napbarnított bőr és a feszes segge sok mindent mutatott számomra, de azt nem, hogy ez a férfi ne lenne képes szólásra bírni egy másikat. De talán éppen ez volt a probléma.


MÁJ.
20.
2020

Mozis nő

Hétköznap este volt, nem volt semmi dolgom, így sétálni indultam a városba. Mivel szakadt a hó úgy gondoltam ez egy jó ötlet lesz, hiszen ilyenkor a legszebb a város. Elindultam egy cukrászda felé amit jól ismertem. Fél úton a lakásom és cukrászda közt egy nemrég felújított mozi van. Este előadás volt, a Diótörő című művet vetítették, nem a művet, hanem egy arról készült felvételt. Csak a rend kedvé ért. Ahogy a mozi előtt mentem el, felfigyeltem egy társaságra. 4-en voltak, 2 férfi olyan 60-as éveikben, és két nő ők olyan 55 körüliek lehettek. Jól szituált társaság volt, de ami miatt észrevettem őket, az az egyik nő volt. Fekete szőrme kabátot, fekete szoknyát, fekete magas sarkút, és hozzá fekete harisnyát viselt. Nagyon vonzó látvány volt számomra. Vörös hajú, szép arcú, nem kimondottan karcsú, de nem is kövér nő volt. Nagyon vonzó látvány volt. Én a magam 24 évével kedvelem ezt a korosztályt de ez nem kölcsönös.


Végre találkoztunk

Hátadra döntelek az ágyon, Megcsókolom a pici pocakodat, nem nagy, éppen csak akkora amekkora egy igazi nőnek kell. Végigcsókolom azt is az utamon lefelé. A kezeimmel simogatom az oldalad, masszírozom a csípődet, el-elkalandozok a melleidre is. Apró bugyid alig tudja elfedni a szeméremdombodat, és az ajkakat, meg ami még ott van. Lassan haladok lefelé. A vékony pamutréteg már átnedvesedett, illatod betölti a helyet, lassan megrészegülök tőle, de még ellen tudok állni. Megharapom óvatosan a belső combod, majd egy kicsit távolabb, távolabb. Jön egy csók is. Simogatom a csípőd, kezeimmel megmarkolom a popódat, észveszejtő. Áttérek a másik térdedre, lassan kezdek felfelé haladni, a belső combodon, néha egy csókkal, egy harapással. Orromat, számat, egész arcomat belefúrom a nedves bugyidba. Fogaimmal, nyelvem segítségével megpróbálom lehúzni.


MÁJ.
19.
2020

Egri nyaralás - második nap, este

Vacsora után Kata mondta, hogy nekem adja az egyik ruháját. Én kisebb vagyok mellben, rám talán jó lesz. Átvonultunk hát a szobájukba, és próbáltunk. Kata megmutogatta, miket vett mostanság, némelyiket fel is vette, hogy megmutassa, meg én is felpróbáltam néhányat. Volt egy zöld térdig érő ruha, ami különösen jól állt neki, szépen kihangsúlyozta a melleit. Végül meggyőztem, hogy maradjon abban estére, persze melltartó nélkül. Nekem végül egy rövid szoknya jutott csak a ruhatárából, meg abban a pólóban maradtam, ami rajtam volt. Mielőtt visszamentünk volna a fiúkhoz, Kata rám kacsintott, és lehúzta a bugyiját, majd mielőtt bármit is mondtam volna, már perdült is kifelé. A szobában a fiúk nagyon elmerültek valaminek a kitárgyalásában, tulajdonképpen egyáltalán nem figyeltem, folyamatosan elkalandoztam. Kata beült Peti ölébe, ott fészkelődve enyelgett vele. Láthatóan beindult a piától, mellbimbói majd átütötték a ruháját.


Kiéhezve

Amanda tágra nyílt szemekkel ébredt a roló vízszintes csíkjai közt bekukucskáló reggeli napsugarakra. A lány hosszan, feje fölé emelt karokkal ásított, mint egy cica, és érezte, ahogyan elgémberedett ízületei ropognak. Mellette a pasija ébredezett. Amanda érezte, ahogy az ágynemű puha szövete végigcsúszik a mellbimbóin, teste beleremegett az izgalomba, és a keze lecsúszott a lába közé. Taylor felé fordult, de a pasi szeme még csukva volt.
Amanda ujjai a klitoriszára csusszantak, apró körökkel kezdte kényeztetni magát. A másik keze is a takaró alá bújt, és megkereste a párja petyhüdt farkát. A lány érintésére a srác halkan felnyögött, és megfordult félálmában. Amanda puha keze a farkára zárult, lassan fel-le simogatta, és érezte, ahogy merevedni kezd.