SZEP
03
2012

Szertelenségeink 3. rész

hetero

- Szívem! - szóltam hangosan, ahogy beléptünk az apartmanunk ajtaján - Vendéget hoztam.
- Jövök! - hallatszott a válasz a fürdőszobából.
Betessékeltem a vendégünket a nappaliba, hellyel kínáltam és megkérdeztem, felsorolva a választékot: mit inna. Martinit kért. Töltöttem neki és kevertem két gin tonicot is.
- Elnézést! - jött be a feleségem - De masszőrt rendeltem és gyorsan le akartam zuhanyozni még előtte. - folytatta miközben a két nő bemutatkozott egymásnak. Látásból ismerhették egymást, hisz alig egy órája jött csak fel a párom a szálloda wellness részlegéről, ahol távozását követően kezdtem el beszélgetni a szobánkba felinvitált hölggyel, akit nevezzünk mondjuk Évának.

*  *  *
AUG
31
2012

Egy titkárnő felfedezi titkos énjét 6. rész

hetero

Másnap reggel nem is tudod hol vagy mikor felébredsz. Meglepődve tapasztalod, hogy az irodám ülőgarnitúráján fekszel, valaki puha takaróval tarakta be meztelen testedet. Megzavarodva nézel körül, de aztán lüktető puncidról eszedbe jut az előző este. "Uramisten, soha ennyire nem voltam még kiszolgáltatva és soha még nem élveztem ennyit és ilyen intenzíven" – gondolod. A kellemes emlékre önkéntelenül is a puncidhoz nyúlsz. Felszisszensz, ahogy teljesen elhasznált kisajkaidhoz érsz. Még ez a lágy érintés is rosszul esik. Nem múlt el nyomtalanul az az egy óra, ameddig a gép könyörtelenül kefélt.
Hirtelen nyílik az ajtó és én lépek be rajta egy tálcával. Friss péksütemény és gőzölgő kakaó illata csapja meg az orrodat.

*  *  *

Egy más világban: Férjem helyett Zolival

hetero

Aki még nem élte át, valószínűleg nem fog megérteni. El is ítél, tudom, én is elítélem amit tettem. De a történetet olvasva látni fogjátok, mi az, amit felfedeztem, milyen horizontok nyíltak meg előttem, és nem kell magyarázat ahhoz, miért kell kielégítenem magam nap mint nap az izgalomtól.
A feszültség bennem akkora, hogy el kell mondanom, ki kell írnom magamból. Ez az egy hátránya van a helyzetnek: hiába akarnám elmondani bárkinek, nem lehet. Inkább leírom, olvassátok olyan élvezettel, ahogyan visszaemlékszem.
Magamról - érthető okokból csak annyit: Harmincas éveim elején járok, és férjnél vagyok. A szexben tapasztalatlan, aminek több oka is van. Rajta kívül csupán egy férfival voltam, a férjem pedig sajnos nem képes engem igazán kielégíteni. Egy ideje a behatolásig sem jut el, előtte meg, mindig elment mielőtt én elélvezhettem volna. Ilyenkor kézzel, vagy a...

AUG
30
2012

Éjszakai szórakozóhely 3. rész

hetero

A hét gyorsan eltelt. Kedden kiszaladtam az árukat átvenni és a takaríttatást elintézni. A csütörtökön már Beával mentem ki az esti bulira kinyitni. Nyitás előtt Évike a két lábon járó csöcsparádé, Tibivel az egyik kidobóval enyelgett. Durcás tekintettel figyelte, hogy látom-e.
Szilvivel beszéltem pár szót, de semmi utalás nem volt a közöttünk történtekre, közömbösen válaszolgatott, ha kérdeztem tőle valamit.
Elég lapos buli volt, éjjel három óra felé már kezdett kiürülni a hely. Egyedül Ildi fiúja kezdett idegesíteni, mert ott támasztotta a pultot egész este és a csaját idegesítette a féltékenykedésével. Lassan kiterelték a biztonságiak az utolsó részeget is. Bea talált magának egy ismerőst, aki hazavitte kocsival. Évi zárás után látványosan beleült Tibi ölébe, gondosan ügyelve, hogy lássam amint a rövid szoknyájában ficánkol.

*  *  *

Elkurvulásom története 2. rész

bizarr, munkatárs, férj-feleség, regény

A barátnőm mivel már az elbeszéléseimből tudta, hogy az uram nem tud baszni, és amikor már elmeséltem neki a gyűrű felkerülésének történetét is az uram kukikájára, azt mondta, hogy most már megnézné azt közelebbről is.
Ő ekkor hat hónapos házas volt, teljesen elégedett volt a párjával, de a kíváncsiság nagy volt benne. Mondtam neki, hogy nem bánom, jöjjön, de ha mégis történik valami, magára vessen.
Erre azt mondta, hogy ezt bevállalja.
Az uramra szokás szerint adtam egy most vásárolt tiszta új rózsaszín tangát, meg én is bevetkőztem ugyanígy, és így vártuk a vendéget.
Csak az uram nem tudta, hogy kit várunk, azt hitte, hogy a szokásos baszás lesz.
Az uramat megsimogattam az új bugyiban amikor ráadtam, így persze rögtön foltos lett az új tangám, mire kopogtak, és bejött a barátnőm.

*  *  *
AUG
29
2012

Anyám barátnője

hetero

Ma az óraközi szünetekben egész nap a hétvégi bulit tárgyaltuk ki. Eszti, az osztály "jócsaja" - 17 éves, szőke, nagymellű - mutogatta a telefonján lévő intimebb fényképeket. Egészen beindultam rá, mert eléggé vad képek voltak, szinte mindent megmutattak, amit néha én is láttam: Lapos hasát, feszes, nagy cicijeit. Két kép teljesen kikészített: Megörökítette, ahogy Barbi, a másik bombázó a diszkó vécéjében jó alaposan kinyalja őt. Nekem sajnos még nem volt szerencsém Eszti puncijához, viszont egyszer - kétszer a suli vécéjében már jól leszopott. :) Istenien tud szopni a húsos ajkaival, és mindig elégedetten nyeli le az anyagot. Hazafelé is ezek a képek jártak az eszemben, alig vártam már, hogy hazaérjek. Farkam egyfolytában ágaskodott, boxerem majdnem teljesen átnedvesedett az előváladéktól. Mikor hazaértem, egy levelet találtam az étkezőasztalon: "Ma este nem jövök...

*  *  *

Ajánlás 2. rész

s/m

A szobába a nő mögött lép be, és elképesztő látvány fogadja. Egy másik férfi van, felé háttal, az asztal baloldalához kötve. Hason fekszik, a bal lába az asztallábához van két helyen is erősítve a jobb lábszára a combjához hátra felhúzva és úgy van kötve, de egy kötél az asztal jobb oldali elülső lábához is fut. A heréken, mintha valami vörös kötél lenne, de a felháborodástól nem látja, hangosan próbál szólni, de a pecek a szájában ezt nem hagyja. Viszont a nő megfordul és egy hatalmas pofonnal jutalmazza. - Mondtam, hogy csönd legyen! - A férfi meghátrálna, de ebben a helyzetben már nem tud sokat tenni. A nő egy régi a bikák megzabolázására alkalmazott módszert használ: elkapja a férfi tökeit. Az kezesen és csöndben felfekszik az asztal jobb oldalára, a sorstárs mellé és tűri, hogy lekössék, bár kényelmesebb pozícióba, neki mind a két lába ott marad a...

AUG
28
2012

Családi meglepetés

gruppen

Ez is egy átlagos hétkoznap volt. David ult a munkába és dolgozott. Az ido borús volt, de nem esett. Munkája nem nagyon volt, ezért azon gondolkodott, mi lenne ha ma előbb menne haza. Gondolta meglepi gyonyoru feleséget, aki miután elvitte a gyerekeket az óvodába, otthon volt es valami finomat fozott. Kathy nagyon aranyos feleség volt, torodott mindennel, főleg a gyerekekkel es hogy otthon minden rendbe legyen. Davidék házassági élete mondhatni átlagos volt, a sok szép dolog mellet persze néha becsúsztak kellemetlenebb nézeteltérések is, de persze ez minden házasságban előfordul. A két gyerek is nagyon sokat kivett a családi oromokbol.Kathy nagyon rájuk volt hangolódva, sokat volt velük, es mire mind a két gyerek este elaludt, bizony már nem nagyon maradt idő Davidra hogy egy kicsit élvezzek a kettesben való együttlétet. Davidék mar 6 éve kulon aludtak, mivel Kathy a gyerekekkel aludt.