OKT
05
2012

Tomival fürdünk, masztizunk

családi, tini

Hogy is kezdődött ez a fura kapcsolat? Már nem is tudom. A lényeg az, hogy a bátyám nálam két évvel idősebb és nagyon jó pasi. Én akkor kb. 14-15 éves lehettem és szűz. A családunkban soha nem volt tabu a meztelenség és a szex. Elég lazák voltak a szüleink e téren is. Meztelenül aludtunk, és az udvari medencében is mindig meztelenül fürödtünk. Nyáron, amikor a szobámba voltam szinte mindig meztelen voltam és a bátyám is csak akkor öltözött fel, ha jött valaki hozzánk. Ha átmentünk egymás szobájába csak kopogtunk előtte, felöltözni felesleges volt. Ennek megfelelően kisgyermek korunktól együtt fürödtünk a bátyámmal, Tomival. A mi fürdőszobánk a házunk tetőterében volt, a két szobával együtt. Anyuék a lenti szinten voltak. A közös fürdőzések alatt megismertük egymás testének minden részletét, persze akkor még csak gyerekek voltunk.

*  *  *

A cigánylány

hetero

2010 szeptember, Pécsett tanultam. Szeptember egyik este haverok hívtak, hogy elmegyünk-e a Beck’s-be iszogatni csakhogy jól induljon az tanév. Akkori párom Pesten volt hallgató, ezért a pécsi esték általában a tanulásról szóltak, csakhogy ne érezzem még jobban egyedül magam. Aznap este viszont más volt a helyzet, így beültünk inni, csocsózni és megint inni. Későre járt, ezért a társaságból lassan mindenki ment haza. Attila meg én maradtunk. Ekkor lépett be két lány, egy magas, szőke kékszemű amazon és egy pici, de nagyon formás mosolygós cigány lány, kiköpött Lily Thai.
Attilával nem tudtuk levenni a szemünket róluk. Olyan jelenség voltak, amit senki sem hagyhatott figyelmen kívül.

OKT
04
2012

Duci lány a hetes buszról

hetero, közlekedés

Az előző csúnyán elbánt velem. Szerelmes voltam, talán jobban mint bárki másba addig. Hitegetett. Elhittem. Aztán kiderült, míg én rá vártam, végigkeféltette magát a haveri körrel. Többször is. Utána én voltam a hibás, hogy nem értem meg, neki szabadság kell, most nem köti le magát. A hülye ribanc. Ezután másképp néztem a nőkre. A szépség és báj csodálata helyett a hétköznapi lányokról is azt tippelgettem amerre jártam, utcán, boltban, a buszon, ennek vajon mekkora bárcája lehet és hogyan sikíthat, amint bepucsít és felnyársalja egy kemény fasz. Mind csak ezt érdemli. Jól megbaszni, kiélvezni a virgonc száját, a síkos punciját, ha lehet a szűk seggét is, telepumpálni gecivel, otthagyni. Egy sem érdemel többet. Mind olyan. Minden nő kurva.

*  *  *

Munkahelyi mulatságok 1. rész

homo

Imrének hívják a főnököm főnökét. Gyönyörűszép férfi, alig bírok magammal, amikor ránézek. Először kb. 4 hónapja találkoztunk, amikor a felvételi interjúmon ő és jelenlegi főnököm, Zsolt kérdezgettek. Akkor még persze nem tudtam a nevüket, csak annyit láttam, hogy két csodálatos, szőrös férfi legelteti rajtam a szemét. Imre kb. 65 éves, teljesen ősz, dús fehér bajszú, szálegyenes férfi. Hogy szőrös lehet, azt egyrészt a bajusza seprőjéből, másrészt a keze fejét beborító dús szőrzetből sejtettem. Reménykedtem, hogy inge kivágásába is bekukkanthatok, de gondosan kötött nyakkendője és állig gombolt inge ezt lehetetlenné tette. Ahogy felmértem a testét, azt láttam, hogy szemernyi súlyfelesleg sincs rajta. Zsolt más alkat: 55 körül lehet, kis pocakkal, neki is van bajusza, de ezt még egy kis körszakáll teszi teljessé; a borotvált részek is igen izgatóak rajta....

*  *  *
OKT
03
2012

Én és a főnököm - Első lélegzetvétel

hetero

Nagyot sóhajtottam és továbbra is a plafont bámultam. Kelletlenül mozdultam meg az ágyamban, nagyon zavart Tamás élvezetének nyoma a combomon. Alig vártam, hogy végre kijöjjön a fürdőből és bemehessek lezuhanyozni. Ah, nem is tudom, minek vagyok vele. Tulajdonképpen idegesített. A legnagyobb jóindulattal se nevezhettem párkapcsolatnak azt, ami köztem és közte volt. Testiség, talán. Bár az utóbbi időben már azt se élveztem. Elélvezni azt igen, azt tudtam vele… de csak azért, mert pontosan tudta, mitől megyek a falnak. De könyörgöm, a jó szex nem az orgazmustól jó… vagyis nem csak attól. Persze, jó, ha van, de a nők nem attól vesztik el a fejüket, hogy igen, fél óra múlva elélvezek, amennyiben engedem, hogy a pasim rám másszon… igen is, kell az az előjáték! Nem mondom, hogy Tamás mindig ajtóstul ront a házba, de néha jól esne máshogyan is. Mondjuk, spontán, szavakkal,...

*  *  *

Egy iskolás lány története

hetero

Sziasztok 16 éves vagyok a barátom 25 én még iskolába járok szőkés barna hajam van kék szemem.
Ez úgy törént hogy megbeszéltük hogy szmbaton elmegyünk kocsikázni egy kicsit reggel 11 jött értem hogy legyen időnk bőven. Bekopogott az ajton én leszóltam neki hogy mindjárt jövök csak várjon egy kicsit gyorsan felöltöztem gyorsan fevettem egy rózsaszí csipkés kis búgyit felfettem hozzá egy kockás kis szoknyát olyat amilyen az amerikai filmek ben szokott lenni olyan hogy éphogycsak takar valamit felvettem egy fehér meltartór és hozzá egy fehér haspólót ami csak a ködökömnél kezdődik alatta semmi felvettem egy kényelmes sportcipőt mert nem szeretem a kényelmetlen cipőket, felvettem a napszmüvegemt és lementem hozzá ő azonnal magához ölelet és megcsókolt közben pedig megfogta a fenekem ezt azért merte megtenni mert a szüleim nem voltak othon éppen üdülni voltak rám...

OKT
02
2012

A barátom az ellenségem?

hetero, anál

Úgy döntöttem, hétvégén meglátogatom egy régi barátomat. Nagyjából ezer éve nem láttam Krisztiánt. Azóta..., azóta, hogy bevallotta, gyengéd szálak fűzik hozzám. És azért maradt olyan sokáig a barátnőmmel, hogy a közelemben legyen. Nekem soha nem jelentett semmit, a kezdetektől a barátomként tekintettem rá, sem több, sem kevesebb nem volt a szememben. Közöltem vele, hogy ez nagyon nem volt szép húzás a barátnőmmel szemben. Mindketten fontosak. De nem így. Nem rokkant bele, látszólag megértette, és megígérte, nem bánt ezzel többet. Azért hagytam neki kis időt, hogy tényleg lecsituljon benne minden. Egyébként más apropója is volt már a találkozásunknak. Egy régi közös üzlet gyümölcse most érett be, fizetett az ügyfél. Krisztián pénze is nálam landolt, őt magát nem tudta elérni a kedves úriember, aki egy kisebb vagyont hagyott nálam a munkánkért.

*  *  *

Napozásnak indult 1. rész

leszbi, tini

Meleg nyári nap volt ez is, tökéletes idő egy kis barnuláshoz. Betti 18 éves átlagos magasságú lány, nőiesen telt vonalakkal. Mindíg is volt rajta pár plusz kiló, ám őt ez sose zavarta, hisz tudta, hogy a fiúk megőrülnek a kerek formákért.
Az érettségi utáni szabadidejét töltötte otthon, szülei dolgoztak, öccse szintén iskolában volt, így tervei szerint nyugodtan napozhatott egy picit. A ház amiben laktak egy újépéítésű ikerház volt. A szomszédban egy házaspár lakott és a 14 éves lányuk, ám ahogy öccse úgy ő is iskolában volt így nem kellett félnie attól, hogy bárki is megzavarná a nyugodt napozását.
A nap már magasan járt az égen mikor Bettiben egy furcsa érzés lett úrrá, egy érzés, mintha figyelnék. Kinyitotta a szemét, kivette a fülhallgatóját és oldalra pillantott. Anna állt az ikerház erkélyén, mely összeköttetésben állt az...

OKT
01
2012

Reggelek fürdőköpenyben 2. rész

családi

A kezeim remegtek a zuhany alatt, miközben lányom nedveit mostam a farkamról. Nem tudtam elhinni, hogy mit tettünk. Édes – az én gyönyörű, törékeny lányom – épp most ajándékozott meg életem két legjobb orgazmusával, és ez a történés mindkettőnk életét megváltoztatta.
Először a szűk kis puncijába élveztem, jól megdugtam, ő pedig könyörgött, hogy lőjem tele. Ezután magát ujjazta, néha megszakítva, hogy kettőnk összekeveredett nedveit lenyalhassa az ujjairól.
Aztán – mikorra kezdett rajtam elhatalmasodni a bűntudat, hogy mit is tettem – kényeztetni kezdett, a szájába vette a farkamat, és életem legjobb szopását kaptam tőle. Egészen addig folytatta, amíg egy újabb adagot nem spricceltem a torkába.