Hírek

ÁPR.
24.
2020

A proktológus házhoz jár

Megette a fene az egészet... Újra, meg újra erre a megállapításra jutott Imre. Ellúzerkedte a fiatalabb éveit, nem hajtotta a csajokat. Megnősült ugyan, de a házasélete túlsúlyos feleségével a majdnem nincs és a szánalmas paródia között volt valahol. Ahogy elérte a krisztusi kort, meglepve vette észre, hogy meg-megnézi a csinosabb idősebb nőket is a fiatalabbak mellett. Időnként elmélázva, hogy de meg lehetne azok közül is bolondítani néhányat.
Igen ám, de hogyan? Imre irigyelte azokat a férfiakat, akik olyan hatással voltak a nőkre, amiről ő csak álmodhatott.
A minap is látott egy 60+os nőt, aki nagyon rendben volt. El is képzelte, hogy biztos van, aki rendszeresen karbantartja korhatáros területen is az ilyen idősebben is szebbnek ható nőket.


ÁPR.
23.
2020

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 46. rész

Lorena meztelenül, a szintén ruhátlan Sanyi testén feküdt. Hevesen, nyögdécselve bólogatott a farkán, miközben a fiú a punciját lefetyelte.
– Ezaz, nyaljad – lihegte beindulva, partnere felé fordulva a lány, mialatt keze sebesen fel-le járt a hímvesszőn. Újra bekapta, azzal pár bólintást követően, a torkára engedte az egészet. Váratlanul, élesen felnyögött, és felegyenesedve szeretője szájára ült. Melleit szüntelenül fogdosva, csípőjét ide-oda mozgatva, a plafon felé emelt fővel hallatta kéjhangjait. Az alatta fekvő férfi, az arcának nyomódott formás fenéknek köszönhetően, hangosan zihálva próbálta nyalni a nyelvén táncoló vaginát. Lorena az ajkaihoz nyomta a csiklót, aztán kisebb, de annál szaporább mozgássokkal addig fészkelődött a srác fején, amíg sóhajtozással vegyített remegéssel, csordogáló nedvekkel a szájába nem élvezett.


A meglepetés

Lilith egy utolsó pillantást vet önmagára a tükörben, feleslegesen, bár egy finom vékony fekete ecsettel igazít vér vörösre rúzsozott ajkán és elmosolyodik. Tökéletes látványt nyújt, hátán mélyen kivágott fekete ruhát visel, mert tudja Vlad imádja, ha érintheti a meztelen bőrt a hátán. Hosszú, fekete haja finoman oldalra hajtva, már csak egy pár csepp parfüm hiányzik és teljes a kép. Elképzeli azt a kék tekintetet, amire vár, elképzeli, ahogy kitágul majd a pupilla a látványára, ahogy megfeszül és ökölbe szorul a kéz, ami annyi gyönyört tud adni.
- Igazi hatásvadász vagy - szól saját tükörképének, mikor meghallja az erőteljes kopogást.
Lassan belebújik a fekete magassarkúba és lemegy a díszes korláttal övezett lépcsőn.
Az ajtóhoz sétál és kinyitja. Az első, amit meglát, az a kék szempár.


ÁPR.
22.
2020

Hármasban

Hárman ülünk a szobában. A dohányzóasztalon lévő laptopból valami rockzene szól, de nem is különösebben figyel rá egyikünk sem. Kedélyesen beszélgetünk, miközben a bor is fogy jócskán. Csakúgy röpködnek a hülyébbnél hülyébb poénok, amiket csak ittasan talál viccesnek az ember. De jól is van ez így. Nem gondolni semmire, csak röhögni bele a világba valamin, ami éppen csak minimálisan, vagy még annyira sem vicces. Az elmúlt fél évben csak ezekért az estékért éltem jóformán. Amikor a srácokkal hülyülhetek és alkoholmámorban úszva elfelejthetem, milyen vacak dolog is az élet. Ilyenkor azonban igyekszem nem is gondolni ilyesmikre. Azonban ezek az összejövetelek már nem ugyanazok, mint voltak alig néhány hónapja, bárhogy is igyekszem fenntartani a látszatot. És ezt nemcsak én tudom ebben a szobában.


Stimuláció

Alison idegesen, de energiával telve ült Rachel-lel szemben a Die Happy Inc. felvételi irodájában. A legtöbb idejövő nőhöz hasonlóan kicsit euforikus állapotban volt.
- Rá kellett jönnöm hogy az életem pocsék, és idővel csak egyre rosszabb lesz. -mondta éppen, amikor Kimberly belépett az irodába. Egy pillantást vetett az érkezőre, majd folytatta:
- Szóval amikor döntésre jutottam úgy éreztem hogy mázsás tehertől szabadulok meg. Nem szoktam tétovázni. Ha egyszer elhatározok valamit, akkor végigviszem. Döntöttem és ezt akarom.
- Értem. És van valami konkrét elgondolásod is?-kérdezte Rachel.
- Végiggondoltam hogy mit szeretek…tudod…szexuális téren. Arra jutottam hogy az elektro-stimuláció a kedvencem. Tudod…árammal kiváltott orgazmus….ez olyan vad és izgató!


ÁPR.
21.
2020

A munka ára 2. rész

Nem sokat aludtam éjszaka. Sok minden végig futott bennem. Ott kellett volna hagynom az egész társaságot, Erikával együtt. Viszont ha a munkám elveszítem, nem hiszem, hogy egykönnyen lesz másik, közben egy elég nagy törlesztő részlet még van a házon. Az első feleségemnek is fizetnem kell még gyerektartást, ami ráadásul jó magas, mert amikor szétmentünk még nagyon jól ment a cég. Ott van a kislányunk is, akit nem akarok elveszteni. Nem sok választásom volt éreztem, úgy kell tennem mintha nem történt, volna semmi.
Reggel Erika készített reggelit és a társaság teljesen természetesen viselkedett előttem. Albert reggeli után elment az egyik barátjához, akinek szintén a közelben volt nyaralója. Ezt annyira nem is bántam, reméltem, hogy vissza sem jön. Tamás lement a partra így kettesben maradtunk Erikával. Kérdeztem, jól érzi-e magát, nem hiányzik-e neki a lányunk, esetleg nem lenne jó hamarabb hazamenni.


Élve és Holtan Szexelve - Kezdet

Dr. Horváth Lenke éppen a csillagokat kémlelte hatalmas teleszkópjával, amikor furcsa dologra lett figyelmes, egy családi autó mertű meteor a föld légkörébe ért, de nem gyulladt meg, hanem lassan ereszkedett lefelé. Teleszkópjával egészen adig követte, míg elérte a földet egy kis domb mögött.
"Furcsa, talán nem jól láttam" gondolta magában.
Amikor a háta mögött, az asztalon megszólalt a telefonja. Oda lépett és felvette.
- Hallo!
- Jó estét Doktor Hováth. Ha nem tévedek Ön most is... dolgozik. - szólalt meg egy ismerős férfi hang, kedvesen és bohókásan.
- Igen Drágám! Még bent vagyok. Meg kell...
néznem... egy-két kutató munkát - mondta miközben egyik kezével a mappák között matatott és megfogta a "Megfigyelések" feliratú mappát - és az után sietek haza.


ÁPR.
20.
2020

Összezárva - az apokalipszis boldog napjai

Milánó, 2020. Február 29.
Ma kikísértük anyáékat a reptérre. A milánói egy fos kis reptér, de szeretjük, mert gyorsan ki lehet kerülni belőle, és a belváros közepéig visz a shuttle. A hülye karantén miatt már nem kaptunk jegyet ugyanarra a gépre, így mivel apának dolgoznia kell, ezért mi maradunk még egy napot és holnap repülünk haza. Nándi épp kaját vesz, én csak punnyadok a szállodában.
Milánó, 2020, Március 1.
Ma karanténba zártak minket is, a repülőjáratokat törölték. Hiába a magyar lakcím, mégiscsak olasz állampolgárok vagyunk. Hányszor szóba hoztuk már anyéknak, hogy szeretnénk a kettős állampolgárságot, és persze most mi szívjuk meg. A szállodai szobát csak bizonyos időközönként hagyhatjuk el. Milyen hülye ötletnek tűnt, amikor csomagoltunk, hogy Nándi el akarta hozni az xboxát. Most meg ez a legkirályabb dolog itt.


Lei sötét múltja 2. rész

Írta: Jay142
Eredeti történet
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
A fordító megjegyzése: Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mailt... :)
2020. március
Másnap reggel ágyba vittem Leinek a reggelit. Természetesen arról kezdtünk beszélgetni, ami az előző este történt. Azt akarta tudni, megbántam-e, hogy lefeküdt Gene-el. Erre azt mondtam, hogy egyáltalán nem. Ez volt életem legizgalmasabb szexuális élménye, és egyáltalán nem bántam volna, ha megismétlődik. Lei megkönnyebbült, amiért nem bántam meg semmit, és azt mondta, hogy ő is nagyon élvezte. Elmesélte, hogy a fősulin rájött, hogy vad szexuális kalandjai a feszültség és a stressz feloldását segítették.