JÚL
12
2013
JÚL
11
2013

Az albérlő

hetero

Mielőtt kilépett a zuhanyzóból, kinézett, hogy biztosan becsukta-e a fürdőszoba ajtaját. A múltkor nem csukta kilincsre, a huzat pedig teljesen kitárta, és az albérlő srác pont akkor ért oda, amikor anyaszült meztelenül, csak egy törölközőből csavart turbánba öltözve kilépett a zuhanykabinból. ő a meghökkenéstől, a fiú pedig a látványtól földbe gyökerezett lábbal állt egy darabig. Aztán ahelyett hogy becsukta volna az ajtót, elkezdte takargatni magát a kezével, de nagyon hamar rájött hogy ez mennyire nevetséges, és hiábavaló is. A mellének, ami a C kosaras melltartóba is alig fért, meg sem kottyant az ő vékony keze, és az ölét takargatva meg pont úgy nézhetett ki, mint aki éppen be akar pisilni. Egymásra meredtek egy darabig. A fiú semmi jelét nem mutatta annak, hogy tovább akarna menni, és mivel nem állhattak így a végtelenségig egymással szemben, leeresztette a...

*  *  *

A mélyalvó - Bosszú

s/m

Tim arccal lefelé ébredt fel az ágyon. Lori a vállát lökdöste, hogy felkeltse.
- Hé, - mondta Lori selymes hangon. - Hé, Tim. Kellj fel. - Tim pislogott néhányat, míg tisztán nem látta Lori arcát. Ott térdelt az ágya mellett.
- Uhhh. Mi van? - mondta Tim zavartan.
- Tim, kellj fel. Az este bulizni voltál a barátaiddal és berúgtál?
- M - Mi? Mennyi az idő?
- Már négy óra. - Tim körbenézett a szobában. Tényleg négyig aludt? A napnak gyakorlatilag vége és még az ágyból sem kelt ki. De néhány dolog gyanús lett Timnek. Először is még mindig elég részegnek érezte magát. Másodszor pedig sötét volt a szobában. Ránézett az órára és látta hogy még csak 04:03 - at mutat. Ahogy Tim magához tért, rájött, hogy egy órája élvezett a nővérére és utána dőlt ki pucéran az ágyán. Próbált felülni, de valami visszatartotta. Le volt kötözve az ágyhoz....

JÚL
10
2013

Clawdia 2. rész

hetero

Zoli csak másnap nézte meg az e-mailjeit. Igazából nem számított arra, hogy Clawdia válaszol neki, és így valódi meglepetésként érte a kapott értesítés.
A válaszlevél rövid, velős és szabad szájú volt, akárcsak az ő levele: "Neked kefélhetnéked van, nekem baszhatnékom. Mikor kezdjük?"
- Most! - kiáltott fel, de lehűtötte magát, és elkezdte tervezgetni a következő napokat. - Na lássuk csak. Ma van csütörtök, ezt legkésőbb pénteken elolvassa. Így szombaton akár találkozhatnánk is. Pénteken gyorsan megcsinálom a házit hétfőre. Majd én elutazok hozzá. Csak ezt az egészet hogy adjam be anyunak... Mégsem mondhatom azt, hogy kefélni megyek egy idegen nővel. Szóval kell valami fedősztori. Valami, ami igaz is, meg nem is, mégis elfogadható... Á! Megvan! Felhívom Ricsit, aki éppen abban a városban lakik, ahol Clawdia, hogy szombaton elmegyek hozzá. Már máskor is...

*  *  *

A Lány és a Fiú 2. rész

hetero

... a bosszú édes lesz, gondolta, s elkezdte tervezgetni mit fog tenni a fiúval. felült, lovaglóülésben ráült a fiúra és megcsókolta. Nagyon lágyan, nagyon finoman, de érzelmekkel s indulatokkal fűszerezve. ahogy megcsókolta, előre hajolt karjaival végigsimította a fiú két karját, és a fiú feje fölé emelte őket.
Mire a fiú észrevette a szándékot, már ki is volt kötve, kiszolgáltatottan és anyaszülten a lánynak. Milyen gyönyörű - gondolta ahogy fogvatartójára nézett, de nem nézhette sokáig, mert a lány ügyesen lecsúszott róla és a hasára fordította. Csak úgy égett benne a vágy, érezni akarta, az egész lényével, minden porcikájával, ölelni, csókolni, de nem lehetett. Egy pillanatra megrészegítette a gondolat s majdnem elvesztette a fejét, de aztán magához tért. Meleg nyári nap volt, a szoba sötét, csak a langyos szellő fújt be kicsit az ablakon. Ordítani...

*  *  *
JÚL
09
2013

A megbeszélés

hetero

A lábam magam alá húzva ültem a sarokban terpeszkedő fotelben. A Hold bevilágította hálószobánkat, s boldogan, ellazulva figyeltem a velem szemben elterülő franciaágyon fekvő szeretett férjem, mint szuszog fáradtan, édesdeden. Kicsit lelkiismeret furdalásom volt korábbi szex csatánk miatt, hiszen jól tudtam, alig pár óra múlva az én szeretett drágám felkerekedik, hogy újra megjárja Európa útjait. Ha minden jól megy, akkor legközelebb másfél hét múlva találkozunk ismét Fehérváron, ahová mintegy kétórai kocsikázás után viszem neki a tiszta váltásruhát és a finom hazai ízeket. Aztán egy rövid, fáradt beszélgetés után indul is azonnal... Igen. Házasságunk elmúlt 8 éve ezzel telt. Ő elmegy, én várok... Sokszor két-három hétig nem is látjuk egymást, csak telefonon keresztül tudunk kapcsolatban lenni. Azt is ugye okosan, hiszen drágák a díjak. A cég meg ugye nem száll...

*  *  *

Fiúszerelem 4. rész

homo

A legközelebbi hazautazáskor aztán már magammal hoztam a kedvencemmé vált vibrátoromat is, négyszemközt megmutattam Zsoltinak, elmondtam, hogyan használom, de arra kértem, hogy ne szóljon róla senkinek. Ettől kezdve nehezen lehetett bírni vele, türelmetlenül várta a hétvégét, mert borzasztóan felgyújtotta a képzeletét a segédeszköz. Amikor péntek délután végre kettesben maradtunk, mohón vetette rá magát, kikapta a kezemből, forgatta, nézegette, hajlítgatta, kipróbálta a rezgését, láthatóan nagyon tetszett neki és alaposan beindult. Legelőször is elmagyaráztam, utána a fürdőben meg is mutattam neki, hogyan kell előtte megtisztálkodni, ahogy Feritől tanultam, aztán gyorsan bezárkóztunk a szobánkba.

JÚL
08
2013

Nőuralom

családi, szűz, tini

Bodzay Klári még nem volt 16 éves, mikor - hogy a felsőbb iskolákat is elvégezhesse - anyjának egyik húga vette magához. Halmosék elég jómódúak voltak s a férfi, már idősebb ember, főtisztviselő, volt egy gyárban, felesége 31 - 35 éves lehetett, még mindig szép szőke asszony, szelíd, ábrándos nagy kék szemekkel, méltó modellja a megtestesült ártatlanságnak.
Gyermekük nem volt és miután az asszony nagyon szeretett volna egyet, magukhoz vették Halmos egyik távoli rokonát, aki most már 18 éves fejlett, csinos fiú volt.
Béla, mint minden érni kezdő kamasz fiú, első perctől fogva lenézte a nálánál sokkal fiatalabb leányt, akiben csak a betolakodót látta és bizonyos mértékben féltékeny is volt rá, hogy mint leány, kitúrja őt a háziak szeretetéből.

*  *  *

Vera a közösben 7. rész

gruppen

Az én drága Veronikámnak van egy olyan nehezen érthető szokása, hogy képes irdatlan ideig készülődni, amikor megyünk valahová. Mintha a tükör előtt, vagy a fürdőszobában eltűnne az időérzék, és nem lennének érvényesek a téridő szabályai. Ezekre a szabályokra ilyenkor sok noszogatással kell felhívni a figyelmét. Az olyan forró nyári napokon, mint amilyen Akkor is volt, ez különösen igaz volt, mert izzadósan rotyogó lakásunkban nehéz volt felfrissíteni magunkat, kiváltképp, hiszen egyikünk sem az a nádszál.
- Töltött galamb vagyok - kókadozott Vera a tükör előtt, és kényelmetlenül igazgatta magán a könnyű, igencsak sokat sejtető ruházatát. A szexi fehérneműjére csak könnyű pántos felsőrészt, és egy vékony "közepes" szoknyát vett (a minit az alakja miatt nem szereti). Én hátulról finoman átöleltem, és gyendég puszival a nyakán bíztattam, hogy...