OKT
18
2012

Örvényben

hetero

Mennyire ismerheti meg egymást két ember órákon át tartó telefonbeszélgetésekből, elektronikus levelezésen át, vagy fotó alapján? Egyáltalán megismeri-e, vagy mégis létezik az a bizonyos "szikra", ami a lángot fellobbantja? Fellobban a tűz...
Örvényben
A mályvaszínű, elegáns, félhosszú dzsekit viselő rövid, jégszőke hajú nő kezeit fázósan összedörzsölve pattant be az autóba, amely a járda mellett várt rá. Vezetője kicsit hökkenten meredt a mellé zúduló jelenségre, mintha nem rá számítana, de meglepődésén gyorsan túltette magát, mikor meghallotta az ismerős, meleg, bársonyos hangot.
– Szia. Régóta vársz?
– Nem, csak most jöttem. – Egyszerre hajoltak egymás felé, hogy amolyan filmes puszival üdvözöljék egymást, ám a nő ajka véletlenül tényleg hozzáért a férfi bőréhez, akin elektromos áramként cikázott végig valami régen...

*  *  *

Futanari lánysuli

bizarr, hermafrodita

Ez a történet egy olyan leány iskoláról szól ahol még él a varázslat és a szabad szexualitás, nincsenek tabuk és nem fontos a realitás sem. A nevem Diána, de mindenki csak Diának hív, 14 éves vagyok, kicsi 75 A-s melleim vannak és pici édes puncim, ami előtt ott lóg a közel 30 cm-es farkam is.
A nővérem Nóri 16 éves, neki kicsit nagyobb mellei vannak és nagyobb a farkincája is. Ez a reggel is úgy indult mint a többi, sok sok szexel...
A nap besüt az ablakon és lágyan nyaldossa az arcunkat. Lassan kinyitom a szemem, és mosolygok, mert ma nincs dolgunk. Oldalra fordulok, és megpillantalak téged magam mellett ahogy alszol. Lágyan megcirógatom az arcod és mélyen magamba szívom az illatod.

*  *  *
OKT
17
2012

Egy üzletasszony naplója 17. rész

gruppen

67. fejezet
A parton
A következő héten Jake-nek el kellett utaznia üzleti ügyben, így a tenisz helyett is a strandra mentem. Ez alkalommal egy kissé távolabb lévő részt néztem ki magamnak. A bikini már rajtam volt, így már csak pasit kellett kiválasztani. Egy izmos, fiatal néger srác feküdt balra, kicsit jobbra lejjebb egy 50 év körüli pocakos férfi. Előttem pedig két 20 év körüli srác, szintén jó formában, lebarnulva.
- Helló! Vigyáznátok a táskámra, míg úszok egyet? – kérdeztem tőlük.
A meglepetésben csupán egy bólintásra tellett. Lettem a cuccomat és irány a tenger. Mikor kijöttem, csak egyikük volt ott, a másik szintén fürdött. Tim és Brian, egyetemisták. Salt Lake Cityből, illetve Texasból. Tim szíves örömest segített bekenni naptejjel a hátamat, ehhez le is vettem a bikini felsőmet. Hason fekve beszélgettünk. Tim megszomjazott és elővett...

*  *  *

A kíváncsiság néha nem árt

hetero, anál

Sziasztok, a nevem Renáta, 20 éves vagyok. kicsit telt melleim pontosan a férfiakra lett teremtve és a fenekem is olyan, amit érdemes megfogni.
Amit most szeretnék nektek elmesélni egy olyan dolog, amit inkább magamnak tartogatni, de most mégis leírom nektek.
A nevek kitaláltak.
Egyiknap éppen gyakorlaton voltam egy boltban és egy műszakban voltam az egyik osztálytársammal, Attilával, aki kicsit komoly, de lehet mindennel beszélgetni. Ez is ebből kifolyólag kezdődött el.
- Ati. Mivel akarod meglepni a barátnődet? - Nézett rám komolyan, ami egy kicsit furcsa volt, és meglepő.
- Nem tudom, még de valami csodálatos ajándékot akarok neki adni. De úgy is meg szeretném neked mutatni, hogy mit fog kapni. Eljönnél hozzám és akkor megmutatom, mit akarok neki adni. -

OKT
16
2012

Mocskos másodállás

hetero, munkatárs, férj-feleség

A magas karcsú 40-es szőke nő kedvesen fogadta otthonában vendégét. Az egész lakás jómódról árulkodott csakúgy, mint a szoba melyben az imént érkezett hölgyet, cégének egyik alkalmazottját kínálta hellyel.
- Üljön le Gabriella- mondta kedvesen s kezével a fekete bőrfotel felé mutatott. Miután a másik nő megköszönte és kényelembe helyezte magát, vele szemben nem túl közel ő maga is helyet foglalt a nemrégen vásárolt bőrkanapén.
- Szép lakásuk van –mondta a vendég miközben körbenézett s tekintete egy-egy pillanatra megakadt az óriási festményeken melyek csendesen néztek vissza rá.
- Köszönöm, nagyon kedves- mondta a szőke nő s harisnyás lábait keresztbe fonta maga előtt. Hideg kék szemeivel a vele szemben ülő barna hajú alkalmazottját nézte. Egyszerű öltözéke formás idomokat takart, arca kerek, mosolygós, szép fogsorral.

*  *  *

Barát és orvos

homo

Muszáj volt néznem. Ahogy ott ültem az ágy szélén rátapadt a tekintetem. Mindenére. Akár egy kobra, akit megbűvöltek. A legjobb gyerekkori barátom feküdt mellettem Lucien, a zöld szemű, barna hajú fiú, akivel együtt koptattuk az elemi padját, és akivel közösen tanultuk végig az érettségi tételeket.
Annyi év után most újra találkoztunk. Én, mint sebészorvos, ő mint beteg. A bal lába eltört egy szerencsétlen bicikli balesetben, felpolcolva pihent, ami miatt Lucien nem mozoghatott, és ez igazán dühítette az egyébként nagyon is mozgékony fiút. Hazamehetett volna járógipszben, de mivel eséskor az eszméletét is elveszítette vissza volt egy –két vizsgálat, így pár napra a kórházban kellett maradnia.

OKT
15
2012

Kalandozások a családban 2. rész

családi, leskelődés, tini

Egy év telt el a történetemben amikor a következő nyáron a Tokaj melletti kisfaluban lakó anyám testvéréhez mentünk látogatóba. A rokonokról tudni kell, hogy az anyu testvérének az Irénnek a férje Sándor külföldön dolgozik már vagy 10 éve , ezért aztán volt mit a tejbe aprítani. A gyerekeik Sándor aki már hozzám képest nagyfiú volt a maga 20 évével a menyasszonyával volt lenn a Tiszánál kempingezni míg az uncsim az Anikó egy nagyon bájos fiatal hölgy, aki éppen, hogy csak 165-170 cm magas, egy nagyon kecses alakkal, hosszú fekete fényes hajjal, ami a háta közepéig ért, és az a bájos mosolya, ami minden fiú farkát acéllá keményíti. Erre mondaná az én Jaki barátom, hogy ennek a nőnek aztán tutajos szeme van. Tudta, hogy milyen testi adottsága van, és így választotta a ruháit ami jól kiemelte a formás seggét és a szép nagy formás melleit. Tipikus homokóra alkata...

*  *  *

Zsarnok? 5. rész

hetero, szobalány/lakáj

Ahogy egyre többen meg ismertek Pesten, számtalan meghívót kaptam bálokra, és egyéb rendezvényekre. Sokan tudni vélték mekkora vagyonnal rendelkezem, és ezért jó partit láttak bennem, a lányuknak vagy egyéb hozzátartozójuknak. Ez főleg az elszegényedett nemességre volt jellemző. Olyanokra, akiknek már nem volt vagyonuk, de nem voltak hajlandóak változtatni az életmódjukon, és ezért adóságot adóságra halmoztak. Számukra az egyetlen kiút ebből a lehetetlen helyzetből az lett volna, ha sikerül gyermeküket vagyonos emberrel kiházasítani. Így jöttem a képbe én, azt azonban ők nem tudták, hogy nekem eszem ágában sincs megnősülnöm.
Ma is egy báróhoz voltam hivatalos, ahol bált adtak a lányuk tiszteletére. Ez azt jelentette, hogy eladó kórba ért a gyermek, és szerették volna minél előbb férjhez adni.

*  *  *