Hírek

MÁJ.
7.
2020

Fantázia

Egy hétköznap délután; haza érek, bemegyek a hálószobába. Te ott fekszel az ágyon, meztelenül és alszol. Mélyen alszol. Jobb oldaladon fekszel, lábaid felhúzva, popsid kerekdeden feszül.
Csendben oda megyek az ágyhoz és a hátad mögé fekszem, majd hozzád bújok, hogy csókot leheljek az arcodra. Közben a szemedre nézek, még mindig alszol. Kezemmel a vállad, majd karod vonalán végig simítok, a hasadon pihenő ujjaidig, érzem minden levegővételnél meg emelkedő hasad puha bőrét. Már a szeméremdombod simogatom, finoman a lábad közé dugom a középsőujjam és finom körkörös mozdulatot teszek a csiklódon, ami forróságtól izzik, de érzek hogy száraz így kihúzom az ujjam. Megnyalom az ujjam hegyét, benyálazom majd vissza dugom és újra masszírozni kezdem a csiklód. Az ágyékom közben a popsidhoz nyomom és finoman le-föl mozgatom. Az érzéstől most felébredsz.


Peti vagyok...

A nevem Peti és az első szexélményem eléggé érdekesre sikerült.
20 éves vagyok és az első szexuális élményem a mostohaapámhoz köthető, aki hát hogy is mondjam, elvette a szüzességemet, de nem mindennapi módon.
Elég régóta tudom már, hogy a fiúkhoz vonzódom, de eddig még nem volt semmilyen élményem pasival.
Regisztráltam pár meleg ismerkedési oldalra, de sosem mertem még találkozni egy pasival sem. Aztán rátaláltam egy olyan oldalra, ahol videochatelni lehet és eléggé rákaptam. Vertem a farkam és ujjaztam magam meleg pasik előtt.
Egyik este anyum a barátnőivel elment egy csajos hétvégére és én egyedül maradtam otthon a mostoha apámmal, aki nem mellesleg baromira szexi pasi volt. István 40 éves barna hajú és szemű, istenien jó testű és állatira jó seggű pasi. Azóta bejött nekem, amióta először láttam és miután hozzá költöztünk anyámmal és sokszor félmeztelenül flangált csaknem kifolyt a nyálam.....


MÁJ.
6.
2020

Angyali történet 14. rész - 1. fejezet - Ausztrália - Rockhampton

Kedves Olvasó!
Elnézésedet kell kérnem, hogy ilyen hosszúra nyúlt a történet. Az első résszel 13 évvel ezelőtt indult a sorozat, amit az olvasók kérésére folytattam. Ilyen hosszú idő után – úgy gondolom – nem árt egy kis összefoglaló ismétlés a régebbi részekről.
Az elején megjelent egy nem földi eredetű, gyönyörű nő vagy angyal (ezt soha nem tudtam eldönteni. Az angyal – a későbbiekben a Muriel nevet kapta – mind ismereteiben, mind alakjában tökéletesen alkalmazkodott az itteni állapotokhoz. Több álomszerű kalandot éltem át vele, amelyekről sokszor nem tudtam eldönteni, hogy képzelgés vagy valóság. Egy ilyen álomszerű kaland során jutottunk el a Tonga Királyság egy kis szigetére Lifukára. Ott további három csodálatos nővel ismerkedtem meg. Muriel szintén Földön kívüli, Judy az első találkozás (6. és 7. rész) után hosszú időre eltűnik az életemből, de éreztem a hiányát. Végül Sophie, aki később már a Zsófi nevet vette fel.


Az Acélember

Kétezer-kétszáz... Valahány. A Földön minden megváltozott. A nukleáris háború óta az emberiség -már ami maradt belőle-, a növények, az állatok, a klíma, egyszóval minden. A lakosság két részre szakadt.
Az északi területek lakói jobb fizikumú, világosabb bőrű és -hajú, vadászatból élő, hódító, barbár csoportok. Főként a levadászott állatok húsával táplálkoznak, a kevés növényből, ami megterem a sziklás talajon és a hideg éghajlaton, többnyire alkoholos italokat főznek. Komor, szívtelen, érzelmetlen szörnynek tartják őket, de kultúrájuk mégis színes, szívesen ülnek esténként a tűz körül, mesélnek, viccelődnek, énekelnek. Politikájuk a becsületes hódításon, harcokon alapszik, vezetőjük Wethar kancellár.
Délen, a mediterrán éghajlatnak köszönhetően az emberek sokkal békésebbek: zöldség- és gyümölcstermesztéssel, kézművességgel és kereskedelemmel foglalkoznak. Színes leplekkel takarják testüket.


MÁJ.
5.
2020

Az ügyvédnő 2. rész

Két nap sem telt el az irodai történések óta és máris megszereztem az ügyvédnő elérhetőségeit.
Írok egy emailt, egyelőre csak tapogatózva! – döntöttem el. Legalább ne legyen nagy beégés, ha túlgondoltam a múltkori reakcióját.
Másnap majd leesett az állam, mikor megláttam a nevét az inbox-ban. – Huhh, nem szarozott sokat! – állapítottam meg. Mielőtt belekezdtem volna az olvasásába, rá kellett gyújtanom, annyira izgatott lettem. Vajon azért válaszolt ilyen hamar, mert kiakadt?... vagy pont ellenkezőleg?!... bár az túl szép lenne – morfondíroztam magamban.
Ám a világ oly egyszerűen és logikusan működik. Csak a félelmeinkel tesszük bonyolulttá.
Mária valóban nem húzta az időt. Megírta, hogy emlékszik rám és imponál neki a bejelentkezésem. Sőt! Kérte, látogassam meg az irodájában két nap múlva, munka után.


Ébredő emlékek

A tanárok velem együtt aggódtak egy kicsit. Nem Sarah viselkedése, hanem maga Sarah volt a gond. Kora ellenére már nálam is magasabb volt és a teste olyan volt mint egy felnőtté. A háziorvosunk elküldött bennünket egy fejlődési specialistához a Papworth kórházba. Korábbi emlékeim szerint négy óra várakozás kifejezetten gyors ellátásnak számított a Papworth-ben, úgyhogy a buszozást is beleszámítva egész napos elfoglaltságra készültem.
Fél órával a megbeszélt időnk előtt értünk oda és nagy szerencsénk volt: az előttünk levő páciens elakadt a forgalomban, így azonnal sorra kerültünk. Röntgen, ultrahang, vérteszt, fizikai vizsgálat... tízre végeztünk is.
Három óránk volt még a busz indulásáig. Én egy gyorsétterembe ülést javasoltam volna, de Sarah megelőzött és megkérdezte hogy nem mennénk-e moziba. Soha nem voltam még vele moziban, úgyhogy ez is jó elfoglaltságnak tűnt.


MÁJ.
4.
2020

Szelfi

A jó hír az volt, hogy a modellügynökség roppantul érdeklődőnek tűnt Natalie iránt. A rossz hír az volt, hogy a lány éppen családi vakáción volt Spanyolországban és az ügynökség kicsit merészebb képeket kért tőle a döntésük meghozatala előtt. A dilemma komoly volt, mert sorban álltak a csinos nők a cég ajtaja előtt. Ha vár a portfoliójával mire hazaér, a legjobb szerződéseket elhappolják előle.
Az egyik nagybátyja tengerparti nyaralójában voltak és még több családtagot vártak. Ez nyilvánvalóan azt jelentette hogy nem lehet szó elvonulásról és fotózásról. Natalie imádta a családját, de a munka az munka és ő modellkarrierben gondolkodott.
Szerencsére volt kellően gyors internetkapcsolata és az új telefonja kamerájának lenyűgöző volt a felbontása. E-mailben rákérdezett és az ügynökség bólintott a telefonos képekre. Pikáns képekről lévén szó egyedül kellett őket megcsinálnia, szelfiként.


Azok a csodálatos 60-as évek... 3. rész – Avagy különös szilveszter, táncol a...

Hétfőn Bajára kellett mennem munkaügyben. Este hét körül értem haza. Gondoltam Zsuzsa leadta már a drótot az elmúlt hétvége „történéseiről” barátnőjének, így felhívtam Ágnest.
– Szervusz, Drágám! Pont most gondoltam rád! – halottam a vonal túlvégéről Ágnes hangját.
– Helló, Drágám! Kíváncsivá tettél! – válaszoltam.
– Kíváncsi az Én lehetnék! Azt csiripelik a madarak, hogy a hétvégéd irigylésre méltón alakult!
– Szóval működnek ezerrel a hírcsatornák – évődtem.
– Apropó, hogy is volt azzal a csomaggal? „Véletlenül” pont akkor kellet mennem érte Zsuzsához mikor ott van nála Eszter és megy az élménybeszámoló, közben nincs is csomag? – kérdeztem szigorú hangszínnel, de viccelődve.
– Tényleg lenne egy csomag, csak még hiányos. Aztán mondta barátnőm, hogy megy hozzá Eszter pletykapartira, úgy gondoltam, legalább vele is megismerkedsz. Ahogy hallom, egész jól sikerült az ismerkedés!


ÁPR.
30.
2020

Előszőr húgommal

Amíg ez meg nem történt velem, soha eszembe nem jutott volna hasonló. Az egész a húgom kislányos idétlenségének köszönhető. 17 éves voltam, a húgom pedig 14. Még mindig egy szobában aludtunk, mert őt megnyugtatta, ha nincs egyedül, de mégsem aludhatott a szüleinkkel. Ez pedig így tök rendben volt, hogy mi alszunk egy szobában, de külön ágyban természetesen. Hiszen testvérek vagyunk. Amint írtam, 17 éves voltam, így már kezdtem emberesedni kicsit, ez a történet szempontjából azért fontos, mert ebből indult ki az egész. Azokon a napokon, amikor nem volt suli, sokáig az ágyban maradtam, és néztem a tv-t, lustálkodtam.
Az egyik ilyen reggelen viszont furcsa dolog történt, észrevettem ugyan, hogy már a húgom is ébren van, de nem figyeltem rá igazán, néztem a tv-t tovább. Az ágyamon úgy feküdtem, hogy az egyik lábam nyújtva, míg a másik felhúzva volt.