NOV
26
2012
NOV
25
2012

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 10 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

NOV
23
2012

Munkahelyi szex

hetero, iroda, munkatárs

Új munkahelyre kerültem. Egy három asztalos szobába kerültem egy kis akarnok, ám nagyon csinos lánnyal, meg egy középkorú pasival. A pasi állati jól nézett ki. Tisztes, őszülő halánték, magas. Széles vállú. De ami a lényeg, látszott rajta, hogy jó szerető.
Én 100 lépésről ellenszélben kiszúrom a jó szeretőket, és mindig ki is próbálom őket.
Ha a másik lány, egyébként Évi, bent volt, vagy munka folyt, vagy teljesen hétköznapi dolgokról dumáltunk, de ha kiment valamiért, Pityuval egyből áttértünk a szexuális problémák megbeszélésére. Szokásomhoz híven, kendőzetlenül, teljesen őszintén beszéltem a felvetett témákról, ezzel csigázva fel egyre jobban Pityu érdeklődését.

*  *  *

Apás hónap

homo

Már 15 éves koromban tudtam, hogy más vagyok, és sokat olvastam róla, hogy mi is van velem pontosan, de nem ez segített igazából önmagam megismerésében.
Nyáron anyukámnak el kellett mennie egy egyhónapos konferencia és továbbképzésre Franciaországba. Jó volt a viszonyunk, bár keveset láttam, mert légi-utaskísérő volt. Egy szép házban éltünk hárman: apa, anya és én. Szüleim sohase veszekedtek, mindig jók voltak hozzám. Apával több időt töltöttem, lazább munkaideje miatt. Felnéztem rá, mióta az eszemet tudom. Mindent megadott nekem, reggel mosolyogva ébresztett és havonta elvitt valahova, hogy érezzem szeretetét. Magas, erős ember volt, 8 éves kora óta futott, és kondiba is járt. Valahol titkon nagyon tetszett nekem, vonzódtam a szőrös, nagy, izmos emberekhez, és apa pont olyan volt, mint a férfi, akit magam mellé képzeltem.

NOV
22
2012

Egy lány a buszról

hetero

Vidéki srác lévén, kicsit fura volt nekem, mikor felkerültem Pestre. Otthon mindig gyalog, vagy biciklivel jártam iskolába, itt viszont a csodálatos BKV szolgáltatásait használom. Igaz, hogy tömve vannak a járatok, mocskosak és, ha esik az eső, akkor a kocsikban is fel kell nyitni az esernyőt, de megvan a csodálatos tulajdonságuk, hogy úton - útfélen felszállnak olyanok, akiken mindig megakad a szemem. Így volt ez pár éve is, mikor épp hazafele tartottam és szokásomhoz híven olvasással ütöttem el az időt, mikor leült mellém, egy igen dekoratív lány. Nem az a típus, aki után egyből mindenki megfordul az utcán, inkább az a kis, szerény, visszafogottan öltöző, de azért, ha az ember jobban megnézi, akkor egyből látja, hogy felettébb csinos. Ahogy leült mellém, reflexszerűen rápillantottam, majd arrébb ültem, hogy kényelmesen elférjen. Ő rám nézett, mosolygott egyet, majd...

*  *  *

Horgász kaland

gruppen, anál

Egyszer történt, hogy horgászni mentem egy öntöző csatornához, egy eléggé elhagyatott helyre. Nem volt oda engedélyem, így igyekeztem minél kevésbé látszani a véletlenül arra tévedők számára.
A szembe lévő oldalról eléggé nyitott volt a tér, de ott meg nem volt út, onnan nem lehetett mozgást várni.
Már jó ideje horgásztam, amikor kerékpárzörgésre lettem figyelmes. Gyorsan összeszedtem cuccomat és meglapultam. Egészen közel hozzám megszűnt a kerékpárzörgés – lebuktam – gondoltam.
De nem buktam le. Két húsz év körüli leányzó érkezett, és vihorászva, egymást cukkolva vetették magukat a vízbe.
- Mondtam neked, hogy erre senki sem jár – sajnos. Erre tévedhetne egy jó nagy farkú hapi, és megdöngethetne mindkettőnket.

*  *  *
NOV
21
2012

Júlia 1-2. rész

hetero

1. fejezet - Kalandom kezdete Julcsival!
- Gyönyörű vagy! –törtem meg a csendet, kissé habozva, mert féltem a reakciótól.
- Ne mond ezt – szemei csillogtak miközben rám nézett. A lenyugvó nap még pont odasütött az ajtó elé, ahol álltunk. Este nyolc óra körül lehetett, és már túl voltunk pár üveg sörön. Hosszú, fárasztó hetem volt, így megszerveztem haverokkal, hogy a péntek estét mindenki tegye szabaddá egy biliárd parti erejéig. Nem volt könnyű összehozni, hogy mindenki ráérjen, de végül sikerült, ami jó érzéssel töltött el. Legfőképp azért, mert azt akartam, hogy ő is ott legyen.
Pár hónapja ismertem meg, bár ez erős túlzás, mert csak egy röpke pillanat volt az egész. Julcsi a húgom legjobb barátnője. Őszintén megvallva nem tudom hol rejtegette azelőtt, mert még korábban sosem láttam. Ám már az első találkozásunkkor elbűvölt. Olyan...

*  *  *

Unalmas nyár esték...

hetero, játék

Egyik este csörög a telefon. a Szomszéd:
- Helló Gergő itthon vagy?
- Szia persze, mond?
- Nincs kedvetek átjönni kártyázni?
- Tudod mit, legyen.
- Rendben, akkor 7 körül várunk.
- Ok. Szia.
Röviden valahogy így hangozhatott a beszélgetés. A történet, hogy kerek legyen, épp otthon üldögéltem édesanyámmal, a barátaim mind nyaraltak, vagy épp pár száz km - re arrébb voltak, így a nyár estéim unalmasan teltek. A szomszéd lány szintén otthon üldögélt a szüleivel, és a két család jóban volt egymással.
Este át is mentünk, és elkezdtünk kártyázni. Persze a szülők hamar kidőltek, így a szomszéd lánnyal ketten maradtunk kártyázni a végére. Beszélgettünk mindenféléről, és a végén azon vette észre magam, hogy méregetem, és azon jár a fejem, hogy hogyan lehetne megnézni ruha nélkül is. Persze náluk voltunk a nappaliban, a...

NOV
20
2012

Faith és Grey

gruppen, anál

Faith ásított, és kinyitotta a szemét. Amikor meg akart fordulni, a karja megrándult a feje felett, és nem engedte. A lány újra megrántotta a karját, de észrevette, hogy a keze az ágyhoz van kötözve. A másik dolog, amit észrevett, hogy meztelen. Faith elmosolyodott. Az utolsó, amire emlékezett, hogy elaludt Gray karjában a verandán. Tehát a férfi az ágyba vitte, levetkőztette, és az ágyhoz kötözte. Ez csak azt jelenthette, hogy Gray tervez valamit. Valami finomat. Faith altestét elöntötte az izgalom. A gyomra bizsergett, a mellbimbója megkeményedett a várakozástól. Lehet, hogy Gray megint elnáspángolja? Vagy megdugja a fenekét? Faith halkan felnyögött, és összezárta a combját, amikor eszébe jutott, hogyan volt képes a férfi uralni az ő testét. A magáévá tette. A lány testének nem volt egy négyzetcentimétere sem, amelyet így vagy úgy ne jelölt volna meg. Finom borzongás...