Hírek

MÁJ.
14.
2020

Ribi 3. rész

Miközben a kanapén ültem Brigi mellett, már majd lecsukódott a szemem. Fura, de sokkal fáradékonyabbnak éreztem magam mostanában az alig néhány órás napi elfoglaltságoktól, mint előtte a 8 órás műszak végén a KFC-ben. Ami – bár nemrég történt – már most olyan volt, mintha egy másik életemben esett volna meg velem. Már azok a hétköznapok tűntek szürreálisnak, és ez, itt és most volt a kézzelfogható valóság. Pedig igazából Brigivel egy burokban éltünk, amibe csak azt engedtük be, amit mi akartunk.
Végre a hangos csörgés szakított ki az ábrándozásból, már rutinosan kaptam fel a telefont, mondtam a kapucsengőt, és szaladtam az ajtóhoz. Mondtam Briginek, hogy ha lehet, akkor most kicsit több idő legyen a két férfi között, mert muszáj feltöltődnöm. Mosolyogva megölelt, aztán már ott sem volt.


Oh, West! Oh, Jack! 3. rész - A reggel

Korán volt, még úgy is, hogy a vándorlás során megszoktam, hogy mikor fel kell a nap én egyből útnak indulok. Felülve az ágyban egyből észrevettem a hintaszékben Összehajtogatott ruhámat rajta a kalapommal.
Felidézve a tegnap esti szinte közös játékunkat feltettem magamnak a kérdést, hogy Marie vajon élvezné, ha én is beszállnék legközelebb, akár még Joshua is. Ennek a válasznak még nem volt itt az ideje, de hamarosan talán eljön az is. Kibújva az ágyból a ruháimhoz tartottam, amikor egy kopogás és Alex hangja ütötte meg a fülemet.
- Siess Csipkerózsika! Mindjárt indulunk a városba. – amilyen gyorsan csak tudtam magamra kapdostam a ruháimat, ügyet sem vetve az égnek álló merevedésemmel.
A férfi hangjára felidézve a testének minden egyes részét, az élvezettől elnyúló hangját, nem tehettem róla, de Joshua az iránta érzett vággyal én magam sem tudtam volna vitatkozni.


MÁJ.
13.
2020

A szivesség

Tegnap találtam az interneten egy nagyon szuper süti receptet, mivel tudtam hogy másnap jön hozzám a párom gondoltam meglepem.
Neki is álltam az alapanyagok össze szedését és kimérését, ám ekkor jött egy aprócska bökkenő. Csodálkozva vettem észre, hogy a tegnap vásárolt cukrom sehol sincs.
Nem volt mit tenni kénytelen voltam kölcsön kérni a szomszédból, mert hát cukor nélkül mégsem az igazi, annál édesszájúbb az én Szerelmem.
Napközben nincsenek sokan itthon a szomszédok közül inkább csak az idősebb korosztály.. Na meg egy srác. Egyedül él, olyan igazi agglegény típus. Igaz nem pont a korom béli, lehet köztünk vagy jó 10év.
Így hát elindultam az első nénikéhez, neki sajnos nem volt otthon cukor épp most rakta a sütibe, mit volt mit tenni mentem egy szomszéddal arrébb. Itt már éppen lett volna a néninek, csak elég csekély mennyiség, így azt nem hoztam el.


Győztesek és vesztesek

A Lightning Bolt szurkolólányai nagyszerű hangulatban voltak. A csapatuk simán elverte a Flippers-t és ez azt jelentette, hogy ők is nyertek egy kis élvezetet. A biztonságiak minden akadékoskodás nélkül átengedték őket az ellenfél oldalára, ahol egyenesen a Flippers szurkolólányainak öltözője felé tartottak. Amikor odaértek, Suzy - a csapatkapitány - megállt, rámosolygott a többiekre majd belökte az ajtót és azt kiáltotta:
- Oké ribancok, eljött az idő hogy fizessetek a mai vereségért!
A Flippers szurkolólányainak többsége engedelmesen felsorakozott a szekrénye előtt. Néhány újonc tiltakozni próbált, de a csapatkapitány közölte velük hogy pofa be, bugyi le és kínálják fel magukat a jobbaknak. Amikor mindenki elfoglalta a helyét, Suzy a Flippers kapitány Sarah mögé lépett.


MÁJ.
12.
2020

Miki bácsi

Miklós vagyok hatvanöt éves, most mentem nyugdíjba, egy kis vállalatnál voltam vezető Fizikailag egész jóltartom magam, sportolok, alig van rajtam néhány kiló súlyfelesleg. Beteg alig voltam az elmúlt években, talán a vérnyomásom lett egy kicsit magasabb. Sajnos öt éve megözvegyültem, a gyerekeim már felnőttek így sok gondom nem volt velük. A fiam Londonban dolgozik, nem igen akart hazajönni. A lányom most ment férjhez, és ideiglenesem hozzám költöztek. Nagy volt a ház elfértünk, bár a vőmet nem igazán kedveltem, gondoltam egy rövid ideig elviselem. Egészségesnek éreztem magam, ám néhány napja furcsa tüneteket tapasztaltam magamon. Elfelejtettem dolgokat amik néhány napja történtek, viszont élesen emlékeztem olyanokra, amik évtizedekkel ezelőtt történtek. Egyre többször előfordultak hangulat változások, mély apátiába süllyedtem, majd pár óra múlva úgy fel voltam dobódva mintha füveztem volna.


Caitrin titkai

A lány lustán simította végig hollófekete macskája bársony bundáját. Kiélvezve a selymes fényű szőr érintését és az állat dorombolását. Ismét eljött a reggel, amikor minden visszaváltozik a külvilág számára megszokott rendbe. Ő a mintafeleség és állatbarát. A jótékonysági rendezvények unalmas üdvöskéje, a külvilág előtti jó kislány, kéjesen mosolyogva gondolt az estéjére. Ilyenkor mindig jó kedvre derült és ezt semmi sem ronthatta el.
- Patrik, a férje, most is serényen készülődött valami dögunalmas tárgyalásra. Már nyoma sem volt annak ami köztük történt. Pedig a felrémlő emlékek tüzessége egy várost képes lett volna felgyújtani. Szíve szerint most magához nyúlt volna, hogy a múlt villanásain kéjesen elringatózva elnyújtsa az élményt.


MÁJ.
11.
2020

Baromi jó fogás 9. rész

Alig vártam, hogy újra találkozhassak a két szexistennőmmel, de a megbeszélt nap előtti estén jött egy üzenet Orsitól: "Bocsi de le kell mondanom a holnapot, majd hívlak."
Nem értettem az üzenet szűkszavúságát, meg ridegségét, ezért felhívtam, de a sokadik csöngés után se vette fel. Próbáltam még hívni a melóból másnap háromszor is, de semmi. Majd jött egy újabb sms: "Ne hívj lécci, majd jelentkezem. Van egy kis gond, de ne aggódj, megoldom."
Nem tudtam hová tenni a dolgot, de tiszteletben tartottam a kérését. A következő héten ő hívott, hogy jó a hétvége ha ráérek.
- Bocsi, most meg nekem nem jó, a főnököm akarja a túlóráimat sajna. De mi volt a probléma? Most már elmondod?
- Nem telefontéma, majd személyesen.
- Oké, akkor majd jelentkezz. Remélhetőleg a következő szombat már oké lesz mindkettőnknek.


Horvát nyaralás

Tavaly történt egy horvát tengerparti üdülőhelyen.
Dél körül érkeztünk meg a férjemmel, Attilával a szállodába. Alig vártuk, hogy lepakoljunk és csobbanjunk egyet a hűs medencében. Becsekkoltunk, megittuk a welcome drinket és indultunk a liftekhez. Épp sikerült egyet elérni, de olyan lendülettel pattantam be, hogy nekilöktem a bent álló lányt a párjának. Egy gyors „sorry” szaladt ki a számon, de meglepetésemre "Semmi gond!" választ kaptam egy nagy mosollyal. Nagyon finom, nőies, kissé buja parfümillat lengte körül a lányt. Illett hozzá, igazi nő volt a cicásra kihúzott nagy sötétbarna szemeivel, a telt ajkaival és idomaival, amit nem szégyellt megmutatni. Dús aranybarna haja finom hullámokban omlott a vállára. A párja sportos, jóképű, de elsőre kicsit sznobnak tűnő pasi benyomását keltette. Bemutatkoztunk egymásnak.


MÁJ.
8.
2020

A férjem megbaszta a nővéremet 2. rész

Ott tartottam, hogy a párom egy alkalommal meghágta a nővéremet úgy, hogy én is ott voltam, és közben magamat elégítettem ki.
A nővérem igencsak hiánnyal küzdött, a férje már évek óta csak a piálással foglalkozik. Először meg is lepődött az ajánlatomon, hogy Péterrel kisegítjük, de aztán belement - és nem bánta meg. Az első ilyen alkalommal rövid idő alatt háromszor élvezett el, a páromnak kétszer sült el a farka közben - és én is egy finom orgazmust éltem át őket nézve.
Bea nagyon hálás volt. Innentől kezdve két-három hetente átjött hozzánk, volt, hogy csak egy-egy gyors menetre, volt, hogy egész éjjel keféltünk. Ilyenkor Péter nem csak őt baszta meg, hanem többször engem is előtte. Kiderült, Bea is szereti nézni az élő pornót, szívesen kényeztette magát közben és többször is elélvezett.