JÚL
01
2013

Vera a közösben 6. rész

gruppen

Ha azt mondom, hogy a swinger klubos kaland felvillanyozott minket, az elég enyhe kifejezés lenne. Nem csak megvolt a téma, amit újra és újra kibeszélhettünk egymással, na meg a többiekkel, esténként úgy rágerjedve a dologra, hogy abból újra és újra boldog éjjelek kerekedtek, hanem a napjaink is kivirultak. Veronika szinte vigyorogva járt-kelt, bárhová is ment, mert ott volt benne az izgalom, a "tiltott gyümölcs", az intim titok, amit egymás között őrizgettünk, és persze az érzés, hogy nem éppen vékony alkata ellenére mennyien és mennyire kívánják. Sokat beszélgettünk erről, a lelkizéstől a szenvedélyes szeretkezéskig végigjártuk a lehetőségeket az ezt követő napokban és hetekben. Tulajdonképpen arra jutottunk, hogy mi oda visszamegyünk, akár Laciék nélkül is, és ésszel persze, de megmártózunk abban a világban még egyszer, vagy többször is akár.

*  *  *
JÚN
28
2013

Én és a főnököm - Második és harmadik lélegzetvétel

hetero

Második lélegzetvétel
Reggel korán keltem. Sietősen készülődtem, bár így is sikerült több időt elvesztegetnem a ruhásszekrényem előtt, mert nem igazán tudtam eldönteni, mit vegyek fel, miben tehetnék jó benyomást az új főnökömre. Végül egy acélkék hosszú ujjú egyrészes szoknya mellett döntöttem, ami szolidan, de kiemelte a dekoltázsomat és a derekamat. Fekete kiegészítőket és fekete magas sarkú csizmát választottam hozzá. Sikerült hamar beérnem az irodába, Lilla még sehol sem volt, így volt időm, mindent rendbe tenni, mindent előkészíteni, mire az új főnök megérkezne. Fél óra múltán megérkezett Lilla, hozott nekem reggelit. Váltottunk egy-két szót, majd visszatértem az irodába, néhány mappát még át kellett néznem. Hallottam, amikor Robi megérkezett és Lillával bevonultak az irodájába. Ahogy teltek a percek, egyre idegesebb lettem, már nagyon izgatott...

*  *  *

Szabados család 1. rész - Kezdetek

családi, anál, leskelődés, szűz, tini, férj-feleség

A fürdőszobában ültem a WC-n, egyik kezemben a mobilommal másikban a farkammal. Wifiről neteztem és éppen az egyik családi történetet olvastam a Törté-net.hu-n közben ütemesen vertem a faszomat, amikor anya bekopogott a kicsiny vendégfürdőszoba ajtaján.
- Kisfiam, minden rendben? Már egy fél órája bent vagy.
Mély levegőt vettem. Annyira féltem a lebukástól, hogy a fülemben lüktetett a vér és a kicsiny fürdőszoba falai mintha közeledtek volna felém. Igyekeztem megnyugodni, megtalálni a hangomat. Végül megköszörültem a torkom és a reméltnél zavartabb hangon szóltam ki:
- Igen anya minden rendben, biztos csak valami rosszat ettem.
- Ok. Akkor jó – felelte és bár hangjában kétséget fedeztem fel, mégis hallottam, ahogy sarkon fordult és elment.

*  *  *
JÚN
27
2013

Különleges szexélményeim 26. rész

hetero

Szóval, a cégünknél ugye eddig hárman voltunk építő mérnökök, most kettőre csökkent a számunk. Méghozzá egy nagyon érdekes szerelmi párharc eredményeként. Úgy kezdődött, hogy jó másfél hónapja az öreg titkárnője, a már öreg szőke nő, a Nóra mondta, hogy a lánya a másod diplomája vége felé tart, és az egyik vizsgához kredit pontnak jó lesz az is, ha itt dolgozik mellette három hetet. Szóval én is számítottam rá, hogy jó csaj lesz, mert az anyja is jó egy évtizede még egész tűrhető volt, amikor idejött az öreg titkárnőjének, néha lefektette az öreg. Szóval a lánya képében egy szexbombát vártam, ehhez képest is letarolt, mert a csaj egy érzéki atombomba volt. Az Éviről tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Érzékeltetésül csak annyit, hogy mint tudjátok, a feleségem Erika még igen jó kis szőke nő, formás testel és szép arccal, na, az Évihez...

*  *  *

Erdélyi fantázia

gruppen

A következő történet a fantázia szüleménye, valójában egy olyan fantáziámat, vágyamat próbáltam megjeleníteni erotikus történet formájában, amely már nagyon rég foglalkoztat. A különböző partnerkereső oldalakon próbáltam barátokat, társakat találni az alábbiakhoz, de mindeddig nem jártam sikerrel.
Íme az elképzelt történet...
...következő oldal, jelent meg a felirat a lap alján, a 12. oldalnál tartottam már, de még egyetlen hirdetés sem tűnt úgy igazán vonzónak. Valójában nagyon kevés olyant találtam, ami legalább hasonlított volna ahhoz, amit én kerestem. A többség leginkább párt vagy hölgyet keresett, szóló pasi senkinek nem kellett. Igazából már kezdettől fogva sejtettem, hogy nem lesz könnyű olyan párt találnom, akik legalább valami hasonlót keresnek, netán ugyanazt, mint én. Még végignéztem néhány hirdetést majd azzal a meggyőződéssel...

JÚN
26
2013

A szanatórium 5. rész - Éjjeli leselkedő

leszbi, leskelődés, regény

Jókedvűen ébredtem. De nem akaródzott felkelni. Az estén gondolkoztam és érdekes módón nem éreztem lelkiismeret furdalást a történtek miatt. Ha Pedró nem ilyen távolságtartó Juanítával szembe, ez nem történt volna meg. De megtörtént, de még mindig nem tudtam hogyan lesz tovább. Bár nagyot élveztem a barátnőmmel, de rövid időn belül itt fogja hagyni a szanatóriumot. Már nem is volt olyan jókedvem.
Az étterembe én érkezetem előbb, Juanita még nem volt ott. Leültem és elkezdtem reggelizni és éreztem, hogy valaki figyel. Esküdni mertem volna, hogy Trudy az és mikor oldalra pillantottam láttam, hogy Trudy mosolyogva figyelt és a kezével üdvözölt. Én is visszaintettem, de az inkább legyintés volt. Mikor Juanita megérkezett elfeledkeztünk mindenről és pajkos pillantások közepette, virágnyelven kitárgyaltuk az este történteket. Mind a ketten nagyon jól éreztük magunkat,...

*  *  *

Autószerelő 3. rész

hetero, közlekedés

Körülbelül egy éve városunkba költözött egy hazatelepült idősebb ember, vagy harminc ével fiatalabb feleségével, ő is nagyon szépen beszélte nyelvünket annak ellenére, hogy kint született Amerikába. Kora nyár volt mikor az öreg kiutazott barátaihoz. Rá vagy kéthétre megjelent nálam az asszonyka. Szemre való teremtés igazi vörös hajjal kékszemekkel közepes mellekkel asszonyosan teltcsípővel és hozzá illőfenékkel. Igencsak megakadt rajta a szemem. Előadta nagybánatát férje ellenére elővette a limuzinjukat "pedig neki volt egy minije" és lerobbant a következő város előtt félúton. Közöltem vele haza huzatom és ha alkatrész nélkül lehetséges a javítás tudok segíteni, de alkatrész beszerzése körülményes.

*  *  *