MÁJ
08
2013

Laura története - 110. fejezet

leszbi

Ezúttal Laura felépülése mind fizikailag mind mentálisan is hosszú ideig tartott. Különös módon a feneke gyógyult meg előbb, két nap múlva a régi volt.
Ez vajon azt jelenti, hogy kezdek kitágulni? - tűnődött.
A puncija gyógyulása hosszabb időt vett igénybe az ostor és a durva kötél miatt, de három napon belül az is jobban volt. A hét végén a mellein a sárgás zúzódások még megvoltak, és a mellbimbói is állandóan égtek a fájdalomtól. A tükör előtt tartva megnézte, és a hüvelykujjaival gyengéden dörzsölte őket, megkínzott mellbimbóitól összerezzent még napokig. Karen tényleg nyomott hagyott rajtatok - mondta.
Érzelmileg még rosszabb volt. Nem tudta letagadni, hogy szívszaggatóan fájdalmas orgazmusai voltak, mialatt Karen análisan kínozta. Mind a megaláztatás, mind a vad maró extázis megijesztette őt. Mindig is megértette Karen vágyát ez iránt a...

*  *  *

Timi, a kezdetek 1. rész - Út az ébredéshez

gruppen

Tímea elégedetten nézte magát a tükörben. Karcsú ujjaival végigsimított az arcán és ajkát csücsörítve ellenőrizte a sminkjét. A 29 éves nő pompásan nézett ki. A világoszöld kosztüm tökéletesen kiemelte ragyogó alakját. A testére tapadó nadrág és kosztümfelső mindent elárult az alatta megbúvó tökéletességről. A hosszú combokat, az izmos és gömbölyű feneket, a lapos hasat, a formás csípőt és azokat a nagy és büszkén kidomborodó melleket. A lapockájáig omló fényes mélyfekete haja tökéletes keretbe foglalta a duzzadt ajkak, fitos orr és barna szemek alkotta szép arcát. A 178 centiméteres magasságát pedig még megtoldotta egy magas tűsarkú, pántos cipővel amitől úgy magasodott az átlagemberek fölé mint a földre szállt istennője a szexualitásnak.

*  *  *
MÁJ
07
2013

Vera a közösben 1. rész

gruppen

Körülbelül egy éve ismertem meg a jelenlegi páromat, Veronikát. Vera 30 éves, duci lány. Nem olyan borzalmasan kövér, mondjuk nőiesen teltnek. Gyakran viccelődöm azzal, hogy úgy néz ki, mint Kelly Clarkson teltebb kiadásban. Formás arc, vastag ajkak, mindig kiengedett szőkésbarna haj. A női formái nagyon a helyükön vannak, nagy, puha mellei, vastag combjai, húsos puncija között el lehet veszni, és nem bánja meg az ember. Vera imádja a szexet, szeret kefélni és élvezni, lelkes, szóval igazi hús-vér nő. Azt viszont hamar megtudtam, hogy nyitottsága, fantáziája itt nem feltétlenül áll meg, és akár még vadabb vizekre is evezhetünk.
Már kapcsolatunk első hónapjaiban is szóba kerültek a szexuális fantáziák, a többes szex, azt imádom benne, hogy mindenről őszintén, tabuk nélkül lehet beszélni. A beszélgetést aztán tett követte. Kíváncsiságból regisztráltunk egy...

*  *  *

Apám barátja

homo

Mellette fekszem, alszik, a szuszogása belekeveredik a tűz pattogásába. Szeretném, ha hozzámérne újra és újra, de legalább most leplezetlenül nézhetem. Szorít az érzés, majd belefulladok abba a lelkemben kavargó egyvelegbe, ami rám zúdult az elmúlt pár órában, és persze az sem semmi, ami a testemben sajog, az édesen fájó vágyakozás, az izomláz, a bizsergés, ami múlni nem akaró. Használtak és élveztem, fájt, de majd darabjaimra hulltam szét az orgazmusok alatt, aminek az utórezgései mintha most is bennem hullámzanának.
Megváltoztam és át. Miatta.
A lángok a kandallóban lassan alélnek, a narancssárgájuk mind kopik. Kezd lehűlni a levegő, de nem fázom. A meztelen, erős test melegít, akivel második napja vagyok összezárva, és aki elvette a szüzességemet fiú létemre, azt, amiről nem is tudtam, hogy neki akarom adni. A vöröses fény bevilágítja nem csak a...

MÁJ
06
2013

Görbe éjszaka

családi, nyaralás, tini

1.
Már ment le a Nap, amikor elhagytuk a strandot. Nevetgélve, önfeledten kacarászva haladtunk az utcákon, amik egyáltalán nem voltak néptelenek, mivel szombat este volt, a tökéletes siófoki buliidő, és a város apraja-nagyja partizni indult. Úgy döntöttünk, először mi is elmegyünk haza, gyorsan átöltözni és rendbe szedni magunkat, aztán beugrunk egyet táncolni Siófok egyik legfelkapottabb klubjába. Így is tettünk.
Sajnos csalódnunk kellett a helyben, mert bár a termek egész szépen és dizájnosan voltak kialakítva, de a DJ nagy bánatunkra valami egészen csapnivaló műsort csinált. Csak éjfél volt, egy órája érkeztünk, de én már szívesen haza is indultam volna. A lányok azonban türelemre intettek.

*  *  *

Judit a szomszédból 2. rész

hetero, anál

...leültem a kanapéra és kifújtam magamat, de a csobogó víz hangjára felálltam és elindultam a fürdőszoba felé, hogy megnézzem, Juditot miként mossa habtestét.
A fürdőszoba előtt megálltam, tanácstalanul, nem tudtam, hogy bemenjek-e, vagy ne. Mit fog gondolni vajon? De, végül csak kinyitottam az ajtót és belestem.
Judit a kádban ült, lábát felhúzva épp combjait dörzsölte a szivaccsal. Rám pillantott, majd könnyed mosoly ült ki az arcán és beinvitált a fürdőszobába. Nekitámaszkodtam az ajtófélfának és úgy néztem őt, miként tisztogatja teste minden porcikáját. Nem siette el, szépen lassan, finoman masszírozta testét, közben mind rám pillantott és férfiasságomat vizslatta, hogy kezd-e ismét meredezni. Nem telt bele sok, ismét állt a férfiasságom. Magamhoz nyúltam, mire szólt, hogy:

*  *  *
MÁJ
03
2013

Titkárnők gyöngye

hetero, iroda, munkatárs

A kánikulai hőség a kora délutáni záport követően valamit enyhült, de még a könnyű nyári ruhán is lazítani kellett Juliának, hogy ne verejtékezzen.
Közeledett a 4 óra hozzáfogott az asztaláról való elrámoláshoz, de abba kellett hagynia, mert a telefonon a főnök kijelzője villogni kezdett.
- Julika legyen szíves bejönni, le akarom diktálni az emlékeztetőt a holnapi osztályvezetői értekezletre.
Az öregnek előbb is eszébe juthatott volna, dohogott magában megint későn érek haza, nem lesz időben vacsora számíthatok a morgásra.
Benő diktálni kezdett, de valamin fennakadt, meg akarta nézni a legépelt szöveg utolsó bekezdését. Ám a szemei máshová tévedtek, Juli ruhájának felsőrésze kigombolva maradt, dús keble ingerlően domborodott.

*  *  *

Közös ágyban

gruppen

Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban. Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. korának megfelelően jól nézett ki. Remek test átlagos arc. A sexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel, hogy valami extrát szeretne bármejikőnk. Az említett klubban megismerkedtünk sok emberrel és jópárral szoros barátságban is kerültünk. Új ismerőseink lévén tőlünk fiatalabbak, nem volt saját lakása, ezért edzések után nálunk találkoztunk rendszerese. Ilyen esetekben a gyermek ellátása után, valamennyien a nagyszobába jöttünk össze és kevés alkohol fogyasztása mellett hosszas beszélgetések alakultak ki. természetesen mint ilyen alakalmakkor a szerelem és a sex is szóba került, Először csak felszinesen, majd egyre mélyebben kezdtük boncolgatni a témát. Egyik...