MÁJ
13
2013
MÁJ
10
2013

Vera a közösben 2. rész

gruppen, leskelődés

Egy hét se telt el, és Laci máris újra keresett minket. Feleségével együtt meghívtak bennünket a hétvégi házukba, fent a hegyekben, Gyöngyöstől nem messze. Vera és én viszont az első alkalom után egy kicsit óvatosan fogadtuk ezt az egész dolgot. Akkor is így éreztük, és utólag visszagondolva is elég extrémnek tartottuk, ami akkor történt, egy kicsit talán túl sok is volt a jóból, még akkor is ha egyáltalán nem bántuk meg. Egy hosszú esti telefonbeszélgetés alkalmával mondtuk ezt el Lacinak, aki megértette, de jót is nevetett.
- Ne aggódjatok, most csak mi négyen lennénk - mondta hallhatóan vigyorogva, utalva arra, hogy amit elsőre átéltünk, főleg a barátnőm, az talán tényleg túl sok volt egy "újonc" számára. Végül megegyeztünk, hogy azon a héten szombaton felmegyünk velük a házukba, kicsit kirándulni, beszélgetni, és persze jól érezni magunkat.

*  *  *

Bi hármas Borival

gruppen, anál, vibrátor

Józsi és Bori együtt indultak egy olyan találkozóra, amiben még egyikkőjüknek sem volt része! Mindketten akarták, de féltek. Izzadt a tenyerük kicsit összeszorult a gyomruk, de merészen haladtak Zoli felé, aki a tettes társuk ebben a történetben.
Bori vacillált nem tudta mit tegyen, de a vibrijét hozta a táskában magával. A megérkezéskor egyre nagyobb zavarba került a páros, mintha valami rosszat akarnának tenni, úgy gondolkodtak magukban; miért is vagyunk itt.
Megérkeztek a lakásba Zoli ajtónyitása még jobban borzolta az idegállapotot! Vajon mi történhet? Ilyenben még senkinek sem volt része a hármasból!
Zoli már megfürödve- később kiderülve, megborotválkozva várta a párt. Halk zene szólt a függöny behúzva. Egy üveg pezsgő és gyertya fény fokozta a hangulatot!Itt már mindenki tudta valami történni fog.

MÁJ
09
2013

My sex story 7-8. rést

hetero

Legmelegebb napok egyike volt. Csak a medencében lehetett kibírni, és ott is csak árnyékban. Két haverommal érkeztem a strandra. Úgy terveztük, hogy egész nap kint leszünk élvezve a kánikulát és a szebbnél szebb lányok látványát. Letelepedtünk egy fa alatt, és az első sör elfogyasztása után belevetettük magunk a hullámmedencébe. Mondhatni sem kell, tele volt. Ez volt a legjobb mind közül. Óránként indították be 10percre és a hullámok valódi tengerparti élményt nyújtottak, annyi kis különbséggel, hogy a víz nem sós, hanem édes, na meg klóros volt. A haverok az első pár perc után feladták és kimásztak a vízből, hogy újabb sör után nézzenek. Én viszont élveztem és a végéig maradni akartam. A medence bal szélén helyezkedtem el beljebb, olyannyira, hogy a lábam már nem ért le. A medence szélén egy cső futott végig, melyben megkapaszkodtam és vártam a következő...

*  *  *

Fiúszerelem 1. rész

homo

(Konyakot, vagy sört kérsz? Ja, hogy jó a sorrend! Oké, kezdjük a konyakkal, aztán máris bontom a sört, egészségedre! Hol is tartottunk? Ja, persze, ott, hogy hogyan is kezdődött ez az egész, meg mi lett a folytatása. Ne vedd szerénytelenségnek, van itthon tükör, tudom magamról, hogy elég jóképű vagyok, az alakom is menő, és bár csak a majom dicsekszik a farkával, de a mostani 27 centis méretemmel enyhén szólva is a magyar átlag fölött járok. Be is jövök a csajoknak rendesen, minden ujjamra tíz is akadna, de szegényeknek nem akarok csalódást okozni, ezért nagyon hamar leépítem őket, mielőtt még komolyabban szóba kerülhetne a nemi identitás kérdése. Tudod, én már úgy ötödikes koromban is elég fejlett, csinos kissrác voltam, már akkor is sokakat vonzott a külsőm, no meg a farkam, az persze kezdetben csak a srácokat, idővel már idegeneket is, és azt hiszem, ebből alakult ki...

MÁJ
08
2013

Laura története - 110. fejezet

leszbi

Ezúttal Laura felépülése mind fizikailag mind mentálisan is hosszú ideig tartott. Különös módon a feneke gyógyult meg előbb, két nap múlva a régi volt.
Ez vajon azt jelenti, hogy kezdek kitágulni? - tűnődött.
A puncija gyógyulása hosszabb időt vett igénybe az ostor és a durva kötél miatt, de három napon belül az is jobban volt. A hét végén a mellein a sárgás zúzódások még megvoltak, és a mellbimbói is állandóan égtek a fájdalomtól. A tükör előtt tartva megnézte, és a hüvelykujjaival gyengéden dörzsölte őket, megkínzott mellbimbóitól összerezzent még napokig. Karen tényleg nyomott hagyott rajtatok - mondta.
Érzelmileg még rosszabb volt. Nem tudta letagadni, hogy szívszaggatóan fájdalmas orgazmusai voltak, mialatt Karen análisan kínozta. Mind a megaláztatás, mind a vad maró extázis megijesztette őt. Mindig is megértette Karen vágyát ez iránt a...

*  *  *

Timi, a kezdetek 1. rész - Út az ébredéshez

gruppen

Tímea elégedetten nézte magát a tükörben. Karcsú ujjaival végigsimított az arcán és ajkát csücsörítve ellenőrizte a sminkjét. A 29 éves nő pompásan nézett ki. A világoszöld kosztüm tökéletesen kiemelte ragyogó alakját. A testére tapadó nadrág és kosztümfelső mindent elárult az alatta megbúvó tökéletességről. A hosszú combokat, az izmos és gömbölyű feneket, a lapos hasat, a formás csípőt és azokat a nagy és büszkén kidomborodó melleket. A lapockájáig omló fényes mélyfekete haja tökéletes keretbe foglalta a duzzadt ajkak, fitos orr és barna szemek alkotta szép arcát. A 178 centiméteres magasságát pedig még megtoldotta egy magas tűsarkú, pántos cipővel amitől úgy magasodott az átlagemberek fölé mint a földre szállt istennője a szexualitásnak.

*  *  *
MÁJ
07
2013

Vera a közösben 1. rész

gruppen

Körülbelül egy éve ismertem meg a jelenlegi páromat, Veronikát. Vera 30 éves, duci lány. Nem olyan borzalmasan kövér, mondjuk nőiesen teltnek. Gyakran viccelődöm azzal, hogy úgy néz ki, mint Kelly Clarkson teltebb kiadásban. Formás arc, vastag ajkak, mindig kiengedett szőkésbarna haj. A női formái nagyon a helyükön vannak, nagy, puha mellei, vastag combjai, húsos puncija között el lehet veszni, és nem bánja meg az ember. Vera imádja a szexet, szeret kefélni és élvezni, lelkes, szóval igazi hús-vér nő. Azt viszont hamar megtudtam, hogy nyitottsága, fantáziája itt nem feltétlenül áll meg, és akár még vadabb vizekre is evezhetünk.
Már kapcsolatunk első hónapjaiban is szóba kerültek a szexuális fantáziák, a többes szex, azt imádom benne, hogy mindenről őszintén, tabuk nélkül lehet beszélni. A beszélgetést aztán tett követte. Kíváncsiságból regisztráltunk egy...

*  *  *

Apám barátja

homo

Mellette fekszem, alszik, a szuszogása belekeveredik a tűz pattogásába. Szeretném, ha hozzámérne újra és újra, de legalább most leplezetlenül nézhetem. Szorít az érzés, majd belefulladok abba a lelkemben kavargó egyvelegbe, ami rám zúdult az elmúlt pár órában, és persze az sem semmi, ami a testemben sajog, az édesen fájó vágyakozás, az izomláz, a bizsergés, ami múlni nem akaró. Használtak és élveztem, fájt, de majd darabjaimra hulltam szét az orgazmusok alatt, aminek az utórezgései mintha most is bennem hullámzanának.
Megváltoztam és át. Miatta.
A lángok a kandallóban lassan alélnek, a narancssárgájuk mind kopik. Kezd lehűlni a levegő, de nem fázom. A meztelen, erős test melegít, akivel második napja vagyok összezárva, és aki elvette a szüzességemet fiú létemre, azt, amiről nem is tudtam, hogy neki akarom adni. A vöröses fény bevilágítja nem csak a...