OKT
10
2012

Drágán adod

s/m, anál, vibrátor, bilincs

Sötét kórház szűk folyosóján, a műtő előtt fiatal lány zokogott. Az édesanyja élet és halál között lebegett. Sürgős műtétet hajtottak végre rajta, de a lány tudta, ez nem menti meg az életét. Sajnos az életmentő beavatkozásra nem volt pénze, a társadalombiztosító pedig nem volt hajlandó állni a költségeket, túl kockázatos volt. Azon töprengett, hogy tudná rávenni az orvost, hogy mégis megoperálja. Gondolataiba merülve észre sem vette, hogy édesanyját közben kitolták a műtőből. Könnyes szemmel rohant az orvos után.
- Doktor Úr!
- Most nem érek rá!
- Hogy van az anyám? – kérdezte kétségbeesve.
Végig az orvos után loholva rájött, ez nem volt túl jó kérdés, hiszen tudta, hogy van. amíg ezt végiggondolta, az orvos eltűnt a szeme elől. Egy arra haladó ápolótól megtudakolta, melyik iroda az orvosé. Kopogás nélkül lépett be az ajtón. A...

OKT
09
2012

Filmes karrierem

gruppen, anál

34 éves férjes asszony vagyok.
Férjemmel még az egyetemi évek alatt ismerkedtünk meg. Kiegyensúlyozott jó kapcsolatban teltek az évek, a diploma megszerzését követően hamarosan össze is házasodtunk, építkeztünk de mivel nem volt kellő mennyiségű pénzünk így kénytelenek voltunk hitelt felvenni. Páromnak jó állása volt és hamarosan sajnos ismét hitelre egy új autót is vettünk. Szépen éltünk de két éve a férjemet elküldték a munkahelyéről. Arra hivatkoztak, hogy visszaesett a megrendelés állományuk és nem tudják tovább foglalkoztatni. Nem estünk kétségbe, férjem azonnal elkezdte bújni az állás hirdetéseket és sokra be is adta a jelentkezését sajnos sikertelenül. Ahová pedig felvették volna ott olyan keveset fizettek hogy az nem volt elegendő a törlesztésekre.

*  *  *

Láncreakció 4. rész

homo

Két nap múlva elbicikliztem Juhászékhoz. Tudtam, csak az öreg lesz otthon a többiek dolgozni vannak. Hallottam, hogy az udvar hátuljában motoszkál valaki. Az öreg Juhász volt az. Mikor meglátott elébem jött. Látszott rajta örül nekem.
- Mi járatban öcskös? – kérdezte miközben lekezeltünk.
- Jó hírem van, kibékültek – mondtam.
- Ennek örülök, kérdeztem Pistát miután hazajött, de csak annyit mondott, hogy már minden rendben van, de többet nem tudtam kihúzni belőle. Annyit láttam rajta nagyon meg volt elégedve. - mondta az öreg.
- Hát meg is lehetett – vágtam közbe.
- Mesélj, mit tudsz?
- Amit mondok az kettőnk között marad? – kérdeztem.
- Persze, hallgatok, mint a sír – ígérte az öreg.

OKT
08
2012

A legőrültebb hétvége 2. rész

családi, anál

Ott tartottunk, hogy az ágyban feküdtünk egymáshoz simulva, az első szeretkezésünk éjszakáján. Michelle aludt el először, és én átöleltem őt, az ernyedt farkamat a fenekének partjai között tartva. Eltartott egy darabig, mire el tudtam aludni, mivel a szívem majd kiugrott e helyéből, amíg azon gondolkoztam, hogy mi történt. Azon gondolkoztam – épp csak leszopott és análisan szeretkeztem az nővéremmel. Sima ügy lett volna, ha az este ott, a klubban ér véget, ahol a melleivel játszottam.
Pár órával később felébredtünk, és a puncijával kezdtem játszani, először az ujjaimmal, aztán a hátára fordítottam és nyalni kezdtem, fel és le.
- Oh, istenem. – ismételgette, ahogy a nyelvem a csiklójával játszott. Először csak egy ujjamat dugta be, majd még egyet. Csak nyaltam és nyaltam őt, amíg a nedvei ellepték az egész arcomat. Megragadta a hajamat, és arcomat ölébe...

*  *  *

Forró nappalok és még forróbb éjek 3. rész

hetero

Egyedül feküdtem az ágyban mikor felriadtam. A redőny résein beszűrődő fényekből nyilvánvaló volt: odakinn már hétágra süt a nap. Kicsit füleltem a konyha felöli zajokra, majd álmosan kikászálódtam az ágyból és anyaszült meztelenül kiléptem a szobából.
- Áááá, a hétalvó! - üdvözölt széles mosollyal - már komolyan aggódtam, - nézett rám kacéran - hogy teljesen kifacsartalak, - szemét lesütve elhallgatott egy kicsit - de látom, nem kellett volna - motyogta végül maga elé.
- Hány óra van? - kérdeztem álmos szemeimet törölgetve.
- Nem soká' tíz. - válaszolta és a megterített asztalra tette a gőzölgő rántottát.
- Jövök mindjárt! - mondtam és a WC felé indultam, hogy egy kiadós pisiléssel csillapíthassam az erekciómat.

*  *  *
OKT
05
2012

Tomival fürdünk, masztizunk

családi, tini

Hogy is kezdődött ez a fura kapcsolat? Már nem is tudom. A lényeg az, hogy a bátyám nálam két évvel idősebb és nagyon jó pasi. Én akkor kb. 14-15 éves lehettem és szűz. A családunkban soha nem volt tabu a meztelenség és a szex. Elég lazák voltak a szüleink e téren is. Meztelenül aludtunk, és az udvari medencében is mindig meztelenül fürödtünk. Nyáron, amikor a szobámba voltam szinte mindig meztelen voltam és a bátyám is csak akkor öltözött fel, ha jött valaki hozzánk. Ha átmentünk egymás szobájába csak kopogtunk előtte, felöltözni felesleges volt. Ennek megfelelően kisgyermek korunktól együtt fürödtünk a bátyámmal, Tomival. A mi fürdőszobánk a házunk tetőterében volt, a két szobával együtt. Anyuék a lenti szinten voltak. A közös fürdőzések alatt megismertük egymás testének minden részletét, persze akkor még csak gyerekek voltunk.

*  *  *

A cigánylány

hetero

2010 szeptember, Pécsett tanultam. Szeptember egyik este haverok hívtak, hogy elmegyünk-e a Beck’s-be iszogatni csakhogy jól induljon az tanév. Akkori párom Pesten volt hallgató, ezért a pécsi esték általában a tanulásról szóltak, csakhogy ne érezzem még jobban egyedül magam. Aznap este viszont más volt a helyzet, így beültünk inni, csocsózni és megint inni. Későre járt, ezért a társaságból lassan mindenki ment haza. Attila meg én maradtunk. Ekkor lépett be két lány, egy magas, szőke kékszemű amazon és egy pici, de nagyon formás mosolygós cigány lány, kiköpött Lily Thai.
Attilával nem tudtuk levenni a szemünket róluk. Olyan jelenség voltak, amit senki sem hagyhatott figyelmen kívül.

OKT
04
2012

Duci lány a hetes buszról

hetero, közlekedés

Az előző csúnyán elbánt velem. Szerelmes voltam, talán jobban mint bárki másba addig. Hitegetett. Elhittem. Aztán kiderült, míg én rá vártam, végigkeféltette magát a haveri körrel. Többször is. Utána én voltam a hibás, hogy nem értem meg, neki szabadság kell, most nem köti le magát. A hülye ribanc. Ezután másképp néztem a nőkre. A szépség és báj csodálata helyett a hétköznapi lányokról is azt tippelgettem amerre jártam, utcán, boltban, a buszon, ennek vajon mekkora bárcája lehet és hogyan sikíthat, amint bepucsít és felnyársalja egy kemény fasz. Mind csak ezt érdemli. Jól megbaszni, kiélvezni a virgonc száját, a síkos punciját, ha lehet a szűk seggét is, telepumpálni gecivel, otthagyni. Egy sem érdemel többet. Mind olyan. Minden nő kurva.

*  *  *

Munkahelyi mulatságok 1. rész

homo

Imrének hívják a főnököm főnökét. Gyönyörűszép férfi, alig bírok magammal, amikor ránézek. Először kb. 4 hónapja találkoztunk, amikor a felvételi interjúmon ő és jelenlegi főnököm, Zsolt kérdezgettek. Akkor még persze nem tudtam a nevüket, csak annyit láttam, hogy két csodálatos, szőrös férfi legelteti rajtam a szemét. Imre kb. 65 éves, teljesen ősz, dús fehér bajszú, szálegyenes férfi. Hogy szőrös lehet, azt egyrészt a bajusza seprőjéből, másrészt a keze fejét beborító dús szőrzetből sejtettem. Reménykedtem, hogy inge kivágásába is bekukkanthatok, de gondosan kötött nyakkendője és állig gombolt inge ezt lehetetlenné tette. Ahogy felmértem a testét, azt láttam, hogy szemernyi súlyfelesleg sincs rajta. Zsolt más alkat: 55 körül lehet, kis pocakkal, neki is van bajusza, de ezt még egy kis körszakáll teszi teljessé; a borotvált részek is igen izgatóak rajta....