Hírek

JÚN.
26.
2020

A Sátánsziget 1-2. rész

A 76 lábas vitorlás lustán úszott az Csendes óceánon. A nap már rég alábukott a látóhatáron és az égen a hold és a csillagok vették át a nap és a kék ég helyét. A hajó az összefoglalóan a Délnyugati-szigetek néven emlegetett atollok felé tartott. A hajó utasai már kabinjaikba vonultak és a fedélzet elcsendesedett. A 3 fős filippínó legénység soros tagja kényelmes elhelyezkedett a nyitott kormányállásban és tessék-lássék figyelte a követendő irányt és a vitorlákat. A szél gyenge volt, az idő tiszta, unalmas szolgálat állt előtte. Két társa a gépháza melletti (mert bár a hajót vitorlák hajtották, szükség esetén egy ósdi motor hajtotta) szűk kabinban tértek nyugovóra. A filippínókat csak nemrég vette fel a hajó tulajdonosa a vitorlásra, sokat nem törődött velük hogy merre járnak, csak a rúpiákat, még inkább a dollárokat kívánta megkapni, hogy hogyan szerzik meg azt a matrózaira bízta, a géphez is értő embert egyből kapitánynak nevezte ki.


JÚN.
25.
2020

Egy barátom anyja

16 éves suhanc voltam akinek folyton a szex járt a fejében. Ekkor indult egy jó barátság kezdete is az s teljesen megváltozott az életem. Új barátságom meghozta a rég áhított kalandot, új haverom édesanyja ugyanis egy olyan nő volt akire mindenki rá volt gerjedve. 44 éves alacsony arányosan telt, széles csípő, nagy fenék, szép formás mellek. Tudtam jól, hogy nem veti meg a szexet, viszont élettársa volt aki karban tartotta. Sokat fantáziáltam róla, főleg akárhányszor láttam mindig egy lenge kis otthoni ruha volt rajta, mélyen dekoltált, s persze alá öltözet soha. Meg voltam bolondulva, tudtam meg kell kapnom. S ezután a történetünk kezdetét vette egy véletlen során. Egyik este havernál zenét hallgattunk , játszottunk a gépen amit a hasonló korúak szoktak. Majd egyszer csak egy telefon csörgésre lettünk figyelmesek, Vera telefonált haza, hogy le kési a buszt, szóljunk a párjának menjen be érte autóval. Persze haverommal el kísértük.


Játszótér

Habár a történet ebben a formájában kitaláció, egyes események és személyek a valósággal történő hasonlósága nem véletlen…
- Ez lenne az.
A fiú kinyitotta a zárat és nagyra tárta az ajtót. Szilvi szeme elé egy előszobaként is funkcionáló konyha tárult. Balázs belépett a lány után és gondosan kulcsra zárta a bejáratot. A belvárosi lakást ahol voltak, egy kollégája örökölte és jelenleg a baráti társaság tagjai használták kalandozásaik lebonyolítására. Ennek megfelelően a berendezés minimalista, de igényes volt, a tulajdonos sose kért pénzt a használatáért, de akik ide jártak időről időre hoztak valami tárgyat, játékszert vagy épp egy új készlet pezsgőspoharat.
A konya-előszobából ahol most álltak egyetlen kis szoba nyílt, a végét pedig egy elhúzható tolóajtós fürdőszoba zárta le.


JÚN.
24.
2020

A kentaur és a szűz

Mirakel völgyének ölelésében évszázadok óta békesség honolt. A Fekete folyó szüntelen folyása szelte két részre a termékeny földet, titkait a fellegekbe burkolózó bölcs hegytetők őrizték. A víz magába itta és messzire sodorta az egykor patakzó vért, tisztára mosva az ősi bűnöket.
A jobb féltek lankás zöldellő alföldje volt otthona az yrkrunak, míg a bal felén húzódó szurdok ehwazkru ménesek patadobogástól visszhangzott. A két nép útjai ritkán keresztezték egymást, s ha mégis így történt, távolságtartó, rideg tekintettel köszöntötték a másikat. Nem közösködtek, kivéve ha az érdek, vagy a körülmények úgy kívánták meg. Különösképpen nem szívlelték egymást, ám veszélyes vidékek húzódtak és ádáz népek éltek odaát, a Fafnir hegységen túl, s ők inkább sajátjaik biztonságát és jólétét választották értelmetlen háborúskodások helyett. A diplomácia aranykorszakát élték, íratlan törvényeikhez tartva magukat.


Egy nő illata

Fiatal srácként nagyon vonzott már, hogy megéljem életem első szexuális élményét, tapasztalatlan voltam még és rendkívüli vágyat éreztem egy női test felderítésében. Jó 20 éve történt az első mondhatni ilyen jellegű tapasztalatom, mely máig egészen élénken él a gondolataimban és számtalanszor visszagondoltam rá, hogy újra megéljem azt az izgalmat amit abban a pár percben tapasztaltam. Az akkori legjobb barátomnál viszonylag sok időt töltöttem, általában gépezéssel ment el a napunk, semmi különös nem történt. Augusztus vége volt, nyári szünet, tikkasztó meleg és kitalálta az anyukája, Kati, hogy menjünk ki a strandra és szívesen kivisz minket kocsival, mert ő úgyis megy aerobikozni. Az akkori fantáziálásaim nagy részének pont ő volt a része, rengetegszer jelent meg szexuális fantáziáim főszereplőjeként.


JÚN.
23.
2020

Végzős évem 1. rész

Mikor betöltöttem a 18-at elhatároztam, hogy elkezdek magammal foglalkozni és kigyúrom magam, hogy az összes nőt meg tudjam szerezni, akit csak akarok. Egy 190 centis, izmos, jóképű srác vagyok
Ez így is lett, ezt a nyarat az edzésnek szenteltem, hogy mikor szeptemberbe újra suliba kell menni, addigra álompasi legyen belőlem. Ezt a célt teljesítettem. A másik célom pedig az volt, hogy minden jó nőt megdugjak az iskolában a végzős évem alatt.
Mikor bementem első nap a suliba, mindenki megdöbbent, hogy mennyit változtam. Láttam a lányokon mennyire meglepődtek, hogy milyen jó pasi lettem. Nem akartam azonnal nyomulni valakire, így csak leültem hátra ahogy szoktam. Volt három lány, akik nagyon jóba vannak egymással. Tudni kell róluk, hogy elég bevállalósak és szeretnek dugni. Mivel még sok idő volt az óra kezdetéig odajöttek hozzám.


Kaland a zuhany alatt

Sziasztok, ez az első történetem. Minden komment segít, úgyhogy írjátok le, hogy (nem) tetszett. Köszi.
Már nagyon vártam, hogy vége legyen ennek a napnak, és hanyatt vághassam magam a motelszoba ágyán. Két város között mindig egy autópálya melletti olcsó motelben szállok meg.
A szoba most is kényelmes volt, de nem volt benne fürdőszoba. Nem tudom, miért volt közös, de 2020-ban kicsit furcsának találtam. Meglepett, mert csak egy forró zuhanyra vágytam, de túl fáradt voltam máshova utazni.
Szóval a zuhany után az ágyon feküdtem meztelenül. Annyi erőm sem volt, hogy megmozduljak, csak a TV-t kapcsolgattam. A csatornák között megjelent egy pornót sejtető oldal, de fizetős volt. A klasszikus „0000” nem jött be, de kevés próbálkozás után mégis megtaláltam a kódot. Abban a pillanatban egy hatalmas fasz meredt a képernyőre, ahogy a gazdája éppen napozóágyban pihent.


JÚN.
22.
2020

A kóró 2. rész

Másnap reggel vidáman ébredtem fel, Apa karjaiban. Ügyesen kiszabadítottam magam, gyorsan lezuhanyoztam csak a hálóingemet vettem vissza magamra és kiosontam a konyhába. Készítettem reggelit, meg kávét. Valahogy, mintha sokkal szebb lett volna a világ. Kicsit megsimogattam a melleimet, és a puncimat is úgy ruhán keresztül. Csodás érzés volt. Felnőtt vagyok! Sőt, Apa hatalmas farka is belém fért! Majd kiugrottam a bőrömből.
Szombat volt, nem kellett sehova sietnünk. Kicsit gondosabban terítettem, mint szoktam. Mikor a tojásrántotta is elkészült, bementem Apához. Odaültem az ágy szélére és gyönyörködtem benne, majd finoman puszilgatni kezdtem a vállát majd az arcát. Még ki sem nyitotta a szemét, magához húzott és megcsókolt. Ha lehet, még boldogabb lettem. Még félálomban is rám vágyik. Félelmetes változáson estek át az érzéseim. A kóróból királylány lettem. Aki fontos, aki kell, aki szép, aki jó.


Csak egyszer

Nem is rossz ez a motel. Nem én választottam, hanem Eszter, az új kolléganőm. 165 centi tömény erotika: szőkésbarna haj, hatalmas, formás mellek, az átlagnál nagyobb, de kerek popsi, vékony, mégis érzéki ajkak. Nem egy osztályon dolgozunk, de valahogy mindig találtunk alkalmat, hogy összefussunk. Aztán a céges karácsonyi bulin, amikor mindketten kicsit „bátrabbra ittuk magunkat”, már tudtuk, hogy hamarosan ebből orbitális szeretkezés lesz.
Ma jött el a napja.
Olyan régóta várok erre az alkalomra. Előbb érkezek, mint te, előre fizetem a számlát. Felmegyek a szobába, körülnézek, behúzom a függönyöket és levetkőzöm. Aztán elküldöm neked SMS-ben a szobaszámot. Elmegyek lezuhanyozni. Fújok magamra egy kis parfümöt, azt hiszem, szeretni fogod ezt az illatot. Leülök a kanapéra, meztelen vagyok, várlak. Nagyon izgatott vagyok, rettenetesen kívánlak.