Hírek

JÚN.
2.
2020

Baromi jó fogás 10. rész - Befejezés

Eltelt pár nap és épp hazafelé ballagtam mikor csörgött a mobilom. Ancsa volt.
- Szia! Csak azért zargatlak, hogy beszéltél-e már anyukáddal?
- Igen.
- És? Hajlandó velem beszélgetni erről az anya-fia témáról?
- Gondolkodási időt kért. Ma este kell visszahívnom.
- Győzd már meg, lécci. Bízom benned. Majd hívj!
Éreztem a hangján, hogy valóban sokat jelentene neki ez a beszélgetés. Szinte úgy várja, mint kisgyerek a Mikulást. Vibrált a hangja az izgatottságtól, de szerintem észre se vette.
Az egészhez hozzátartozik, hogy anyuval már régen nincs közöttünk szex. Nem történt semmi rossz, csak egyszerűen valahogy úgy alakult az életünk, hogy egyre kevesebbszer voltunk együtt. A legutolsó alkalom nagyjából 8 éve volt. Ha szóba került a szex, simán beszélgettünk bármiről, felelevenítettük ami kettőnk közt volt, elmeséltem neki az épp aktuális csajaimat és ő is beszámolt róla ha volt valami pasi.


Szomszédom felesége 1. rész

2010-ben költöztem Angyalföldre, egy társasház legfelső, 6. emeletére. Ezen a szinten csak két lakás volt, mindkettő 3 szobás, hatalmas erkéllyel. A kilátás gyönyörű, semmi nem akadályozza a budai hegyekre történő rálátást. A lakások egymás tükörképei, az erkély közös, csak egy másfél méter magas plexi választja el középen. Nagyjából úgy 20-20 négyzetméteres. Azt követően költöztem ide, miután egy hosszú és megterhelő váláson estem át. 35 évesen nem ezt volt az életcélom. A vagyon megosztása volt az, ami nehézzé tette az elválást. Bár nejem soha nem dolgozott, jövedelme nem volt, a bíróság mindennek a felét neki ítélte. Ez nem lett volna gond, de Ő az egészet akarta. De most már végre vége, új életet kezdtem. Sokáig válogattam, hová költözzek, a sok lakás és ház közül végül is ez mellett döntöttem. Beköltözés után - ahogy ezt szüleimtől tanultam - egy csokor virággal és egy üveg borral átmentem a szomszédhoz bemutatkozni.


Kör 4. rész

Kör 4. rész Kör 4. rész Kör 4. rész

MÁJ.
29.
2020

Insta anyu

Anyum mindig is fiatalos és bohém életet élt, sosem állapodott meg. Egyke vagyok, még anyu egyik fiatalkori nagy szerelmétől, ami aztán viharosan ért véget, ezért nem is ismerem apámat.
Szóval anyum az a fajta nő akire tudod, hogy minden haverod kiveri otthon és még te is elgondolkozol rajta. Sokáig ellenálltam a kísértésnek, aztán amikor először kivered anyádra, rájössz hogy ez nem is olyan rossz dolog. Aztán belejössz és végül napi rutinná válik, hogy anyud is rendszeres szereplője a fantáziádnak. Aztán amikor bejöttek az okostelefonok, már képek formájában is élvezheted.
Facebookon majd instagramon, is gyorsan nagy sikereket értek el a képei, ezrével jöttek a lájkok és a követők, az influencerkedésnek pedig hamar anyagi vonzata is lett.


Gruppen a tornateremben

Nyolc osztályos gimnáziumba járunk, immár hét éve ugyanazok. Jól ismerjük, szeretjük is egymást. Így történhettek meg a következők. Annyit még elöljáróban, hogy történelem tanárunk mesélt arról, miként történt az ókori Spártában a párválasztás.Elhatároztuk kipróbáljuk a spártai módszert. Az osztálylétszám huszonnégy, ebből tizenhatan voltunk hajlandók a nagy kalandra, a többiek vallási, erkölcsi,stb. okokra, vagy menzeszükre hivatkozva nem jöttek el. Most az érettségizők szünetében megfizettük a portást, s az szombat este beengedett bennünket a tornaterembe. Teljesen sötét volt ill. csak gyér utcai fény hatolt be a nem kellően elsötétített ablakokon, ezért csak a személyek körvonala volt látható, nem ismertük fel egymás arcát. A fiúk és lányok külön-külön vetkőztek, majd adott jelre egyszerre, meztelenül bementünk a teljesen sötét tornaterembe. Az ott történtekről szólnak ezek a személyes beszámolók.


MÁJ.
28.
2020

Csúnya bácsi

Tizenhét éves volt, és szűz. Az anyja uralkodott rajta. Hova mehet, mit csinálhat, meddig lehet. Azt hiszem én voltam az első komolyabb pasija. Egy discoban jöttünk össze, (ahonnan tíz - órára haza kellett mennie) Találkozgattunk egyszer kétszer, mikor elcsattant az első csók. Cicijét megfogdoshattam, de lentebb nem engedett.
Én ebben az időben külföldön dolgoztam, egy építkezésen. Kb hat hetente jártam haza egy hétre. Az első búcsúzáskor nagyon sírt. Kérte, hogy gondoljak rá, meg az ilyen lányos izék....
Persze, elengedett hat hétre teli zsákkal.
Nem kurváztam kinn. Sosem vonzott a „csak” szex, inkább kivertem. Én azt szerettem, ha ismerem a csajt, és össze vagyunk szokva....persze nem mondhatnám, hogy nagy tapasztalattal rendelkeztem. Két csajt keféltem meg addig, meg volt pár petting, de semmi komoly.


Mocskos adósság

Az információ hatalom, neked pedig hatalmad van felettem. Nem kockáztathatok. Ha ez kiderül akkor aztán nagy szarban leszek. Nagyobban, mint most. Soha nem akartam megadni neked, azt, amit most kénytelen leszek. A királynő sakkban van. Én pedig matt leszek, hogy elviseljem ezt. Azt az árat, amit a szabadságomért kell fizetnem. Mocskos játszma ez, túl messzire mentünk, és mostmár nincs vissza út. Soha nem bíztam benned, bár tény, eddig nem bántottál úgy igazán. Mindig csak egy kicsit, mikor elvetted, amit akartál. Szinte mindenben benne voltam, nem tagadom, élveztem a játékot, még ha néha fájt is.
Furcsa görcs kelektezik a gyomromban egy másik nő gondolatától. Hiába vágysz rá őrülten, hiába próbálsz rávenni, mindenféle érzelmi manipuláció bevetésével. Hol vicceskedve, hol agresszívan támadva, követelve.


MÁJ.
27.
2020

Az a bizonyos 5 hónap

Na de kezdjük is az elején a nevem Nina és 18 éves gimnazista lány vagyok, semmi extra nincs bennem a magam kis 167 cm-vel és 56 kg-mal nem nagyon tűntem ki a tömegből esetleg a mellméretem miatt ami meglehetősen formásak és méretesebbek voltak. Sosem túlzottan az a lányos lány, de ha kellett felvettem a szoknyát és a magas sarkú cipőket is. 11-ben esett meg, hogy az egyik legjobb barátnőm elment az osztályomból és kénytelen voltam új barátokat szerezni. A többi lány vigasztalt, hogy majd jobb lesz, és majd ők segítenek elfelejteni a barátnőm. Hát így is lett, beültem Melani mellé, aki mellesleg a legjobb tanuló volt az osztályban. Sosem rajongtam igazán érte a köszönésen kívül nem történt köztünk semmi, de miután beültem mellé és kellemesen elbeszélgettünk rájöttem, hogy a zárkózottsága a sok csalódás miatt van. Megtudtam azt is, hogy amióta meglátott irigyelt és tisztelt, amiért én általában a középpontban voltam.


Fekete tanga

- Szerintetek hogy a faszba férne el ezen a kis helyen 3 születésnap?
- Nem tudom, teljes mértékben lényegtelen..én már attól is kikészültem, ahányan most vannak.
Körülnéztem és elkezdett dobogni a szívem. Éreztem, hogy lassacskán kikell mennem, hogy egy kis levegőt szívjak. Cigizni sem volt kedvem, mert megfájdult a fejem és hányingerem volt a szagoktól. Már épp indultam volna, amikor bejött az első születésnapos csoport abba a picike kocsmába. Nyilván kb 17-18 éves lányok voltak..vagyis nők..mivel manapság a 17-18 évesek nagy része mind úgy öltözködik, és lefogadom a fasszal is úgy bántak mint az érett nők. Amivel nagyon nem értek egyet, és ha megtalálod életed párját, semmi pénzért és egy punciért sem éri meg lecserélni, mert ez egy velejéig romlott világ, és sajnos egyedül könnyebb összeroppanni mint mással.