AUG
08
2013

A játék

s/m

Adott hozzá két versenyző: mondjuk két rabszolga motoros teljes motoros felszerelésben (egyrészes bőrruha, bukósisak, motoros csizma), kivéve kesztyű. És a szükségek "kiegészítők": kötelek, és két darab kézre való hagyományos bilincs.
A versenyzők legyenek az egyszerűség kedvéért Egyeske és Ketteske. A játék lényege: ki kell szabadulniuk a fogságból.
- Egyeske "teli" bukósisakot visel magán, kezei hátra vannak bilincselve, kötéllel gúzsba kötve úgy, hogy bokáit a csuklókkal összekötő kötél át van hurkolva a vállakon és hóna-aljakon, és a csuklókhoz van kötözve; valamint csuklóit egy plusz kötél köti vállaihoz, a lapockák közötti csomóhoz. Továbbá szájában pecekkel hason fekszik.

AUG
07
2013

Művészek és modellek

hetero, leskelődés, szűz, hermafrodita

Egyik reggel egy Greenwich Village-i műterembe hívtak. A szobrász - Millard volt a neve - új műbe kezdett. A figura első vázlatával már elkészült, a munka most érkezett el abba a szakaszba, amikor a szobrásznak modellre volt szüksége.
A szoboralakon lenge ruha volt, a test minden ráncnál, redőnél áttetszett az anyagon. A szobrász megkért, hogy vetkőzzem le meztelenre, mert másképp nem tud dolgozni. Minthogy tökéletesen elmerült készülő művében, és engem tárgyilagos közömbösséggel méregetett, habozás nélkül levetkőztem és beálltam, ahogy kívánta. Noha akkor még ártatlan voltam, Millard közelségétől úgy éreztem, hogy meztelen testem semmiben sem különbözik az arcomtól, s hogy tulajdonképpen a szobor meg én azonosak vagyunk.

*  *  *

Egy Spanyol lebujban jártunk 2. rész

gruppen

Még az előző események hatása alatt álltam, de gondolataimban már azon töprengtem, hogy mikor maradtam egyedül. Továbbra is sokan sétálgattak a közbenső folyosón, halk andalító zene, és félhomály. Megpróbáltam a magasságom kihasználni, és elnézni megannyi ember feje felett, de nem láttam kedvesem megszokott hajviseletét sehol sem. Szemem elkalandozott, néhány kevésbé fedett női dekoltázson, ölelkező vagy csókolózó páron. Elindultam a terem vége felé. Tudatosan benéztem a kabinokba. Ezen az oldalon a sok fehér függöny mögé belesve, megannyi ruhátlan nő feküdt vagy ült. Jó néhány szoba üres volt, vagy láttam férfiakat maguk közt, vagy éppen segédeszközökkel felszerelt fülkéket is.

*  *  *
*  *  *
AUG
06
2013

Anikó - a szomszédasszony szexrabszolgája voltam

hetero

Lakott a lépcsőházunkban a földszinten egy egyedülálló nő, Anikó
Közel lehetett az ötvenhez.
Tipikusan az a nő, aki mellett 100 pasiból 99 elmegy úgy, hogy észre sem veszi.
Pedig nincs vele nagy baj. Teltek a keblei, a feneke is szép kerek, formás, kívánja a tenyeret.
Arcra sem rút, igaz semmi különös, amolyan nagyon átlagos arca van.
De valahogy abszolút nulla a kisugárzása, mintha ott sem lenne.
Próbált már többször szóba elegyedni velem. Nem vagyok bunkó, ha megszólítanak, akkor pár percet beszélgetek bárkivel. Vele is. De azután húztam fel a lakásba, vagy ha elfelé menetben szólított meg, akkor a dolgomra.
Biztos érezte, hogy nincs sok esélye, pedig próbálkozott többször burkoltan, de azért lehetett érteni, hogy mire szeretne kilyukadni...

*  *  *

Titkos vágyaim valóra váltak egy 30 éves pasival

homo

Sziasztok! Eddig még nem írtam ilyen történetet, de szeretném megosztani veletek az egyik élményemet. Remélem élvezni fogjátok. Röviden magamról, most 20 éves vagyok, magas, sötétbarna hajú és szemű egyetemista srác.
Pár hete barátaimmal elmentünk este biliárdozni és rendesen fogyott a pia. Ahogy csúsztak le a sörök úgy nőtt a libidóm. Nem bírtam magammal, így felkerestem telefonomról az egyik társkeresőt. Találtam is egy 32 éves jóképű csávót, aki éppen szexet keresett, ahogyan én is. Írtam neki üzenetet, és szerencsémre azonnal válaszolt, és a képeim alapján tetszettem is neki. Pár levélváltás után telefonszámot cseréltünk, majd küldött a szórakozóhely elé egy taxit. Elköszöntem barátimtól, majd kimentem és várt rám az autó. Előtte soha sem csináltam ilyet, azonban a farkam diktált abban a pillanatban. Párperces autózás után megérkeztem. Gyorsan...

AUG
05
2013

Az ajándék

családi

- Happy birthday to you kedves ikreeeek, happy birthdaaaay toooo yoouuuuu! - amint elhaltak a kis ünneplő dalocska utolsó, kissé hamiskás, de annál kedvesebb hangjai, szűk családom boldog tapsban tört ki. Az én és Eilena, az ikerhúgom szülinapjára összesereglett családtagjaink körénk gyűltek, hogy tanúi legyenek, amint közösen elfújjuk a gyertyát, ahogy az elmúlt 27 alkalommal tettük.
Elsőnek Candyce, a húgom élettársa jött oda gratulálni. Lena csókot kapott én szájra puszit, de senki nem lepődött meg rajta, mivel lassan 4 éve volt a család tagja, és mind imádtuk a közvetlen, kissé szeleburdi lányt. A saját családja szinte teljesen megszakította vele a kapcsolatot, amikor elárulta a szüleinek, hogy leszbikus és nem szándékozik férjhez menni. Ekkor már együtt jártak Lenával, így amikor megtudtuk mi történt, mondhatni örökbe is fogadtuk. A mi családunkban senki nem akadt...

*  *  *

My sex story 10. rész

hetero

Üres tekintettel, fájdalomtól hasogató testtel, zokogva ültem be az autóba. "Vége" hasított belém tőrként a szava. Beindítottam az autót, és elindultam. Este nyolc múlott pár perccel. Az utca kihalt volt, már szinte mindenki az otthon melegét élvezte. Nem tudtam hova mehetnék. El akartam tűnni, el akartam futni, menekülni, ezt az egészet elfeledni. A szívem összeszorult, könnyeim szüntelen potyogtak. Lassan elhagytam a várost. Sötétség vett körül. Száguldani akartam. Minél gyorsabban, minél távolabb kerülni, de nem tudtam. A fájdalom melyet okozott megakadályozta, hogy a gázra lépjek, száguldjak, és esélyt adjak a halálnak.
Az együtt töltött évek emlékei peregtek a szemem előtt. Vajon hol rontottuk el? Mit csináltam rosszul? Miért voltam vak? A válasz egyértelmű volt, de mégsem vettem róla tudomást. Emlékekbe temetkezve, észrevétlenül parkoltam le a lakása...

*  *  *