Hírek

JÚL.
10.
2020

Affér anyuval

Affér anyuval Affér anyuval Affér anyuval

JÚL.
9.
2020

A fogadás

– Hát ez elvesztetted, cica – nevetett rám Nóra. – Csúnyán elbuktad ezt a fogadást. Nem is értem, minek mentél bele.
– Hát, azt gondoltam, nyerhetek – nyeltem egy nagyot, miközben a következmények jártak a fejemben. Nagyon hülye fogadást kötöttem, hogy tudnék kihátrálni belőle valahogyan. – Figyelj Nóra, nem tudjuk ezt megoldani valahogy. Te is tudod, hogy ezt nem gondolhattam komolyan. Meg hát te sem.
– Nem, nem, nem! Nem hátrálhatsz ki most már belőle. Megállapodtunk, nincs visszaút – rázta a fejét. Nálam egy fél fejjel volt alacsonyabb, szőke, félhosszú haja és kék szemei voltak. Kifejezetten csinos alakja volt.
– Igen, de… - be sem fejezhettem, mérgesen közbevágott.
– Nincs de. Megbeszéltük, kezet fogtuk, állnod kell a szavad. A hétvégén azt kell tenned, amit mondok. És – kis szünetet tartott, – Ferit is át kell adnod. Ez lesz az egyik kívánságom. Ha te nyertél volna, te sem engednél, igaz? – nézett rám kérdőn.


Kis Cicus

Már hallottam a lépéseit, pedig még alig múlhatott 6 óra. Onnan tudom, hogy a ketrecem rácsai mindig nagyon átmelegszenek ha rásüt a nap, de még éppen, hogy fel kelt a nap. Biztos nagyon rosszul aludt, olyankor mindig nagyon szeszélyes a hangulata és sosem tudja eldönteni, hogy kedves legyen-e velem vagy hihetetlenül kegyetlen. Tegnap este is nagyon megharagudott rám, mert nem tudtam i felnyalni az ételt időben. Mérges rám ha nem eszem meg időben, mert akkor azzal kell büntetnie, hogy másnap nem kapok enni és nem szereti ha lefogyom, mert azt mondja, olyan szúr a bordám kefélés közben. Még éppen a felénél jártam az evésnek mikor már jött is, hogy fejezem be és amikor meglátta, hogy csak a felénél járok nagyon bedühödött.
- Lábhoz, Cicus! - leakasztotta a pórázomat a konyha közepén álló oszlop tetejéről, ami csak arra szolgált, hogy kikössön engem oda. Tele volt velük a ház, mert sosem mászkálhattam szabadon.


JÚL.
8.
2020

Szopik a barátnőm

Mindenhol emberek voltak. Péntek este volt és az apartmanomban élő pár srác házibulit rendezett. Tudtam, hogy tök jó lesz, szóval áthívtam a barátnőmet is. Nem találkoztam sokat vele, így tök jó lett volna, ha ihatnék és partizhatnék vele. Egy farmernadrágot és egy idióta rövidujjú volt rajtam, amire valami jelmondat vagy ilyesmi volt ráírva. A barátnőm, Jenny egy fehér rövidnadrágot és egy fekete pólót viselt, ami nekem nem jött be annyira, mivel nem volt ujja, így amikor felemelte a karjait, látszott a melltartója. A rövid shortja aprócska volt, így a bokájától egészen a combjaiig láthattam őt, ahol a fények csillogtak sima bőrén és testén.
Már egy ideje a partin voltunk, csak beszélgettünk is lazultunk, de észrevettem, hogy időnként az egyik szobatársamra, Matthew-ra tekintget. A szobatársam kicsit alacsonyabb volt nálam, de a jóképűsége vonzóvá tette a nők számára. Egy pólót és egy khaki shortot viselt.


Az első

Az évfolyamon volt egy lány, akinek nem volt túl jó a híre. Természetesen nem véletlenül. Néhány rövid kapcsolata és elég sok kalandja volt már, pedig a történet idején alig volt 17 éves. A kinézete mindenkit elvarázsolt, természetéhez képest meglepően kedves volt, főleg azokkal, akik nem lenézően szóltak hozzá. A suliban kevés ilyen személy volt, mindenki kurvázta, még azok a fiúk is, akiknek igazából tetszett, de sosem merték bevallani, pedig nagyon sokan éreztek így. Cikinek számított, ha pont ő tetszett meg valakinek. Ő volt Bianka.
Ismeretségünket semmi különös nem jellemezte, egy matekcsoportba jártunk, így párszor beszélgettünk szünetekben. Aztán fokozatosan egyre többet foglalkoztunk egymással. Nem igazán volt társasága, csak „álbarátnői”, akikkel mindössze bulizni járt, egyéb hasznuk nem volt, inkább csak ártottak neki. Bianka hamar rájött, hogy nem szabad velük mindent megosztani, mert gyakran undorító módon, pénzért, kb.


JÚL.
7.
2020

Nedves matematika

- Szia anyu!
- Legyen szép napod, kicsim! - szólt Becky után az anyja, de a lány már nem hallotta, be is csapta a kocsi ajtaját.
Becky-t komoly gond gyötörte: ma derül ki a legelső matek dolgozat eredménye, ami ennél a tanárnál kellően rányomta a bélyegét a félévi jegyre. Becky-nek pedig sok forgott kockán, a matek jegy is számít a főiskolai felvételinél.
Az egész napot végig idegeskedte, ötödik órája volt a matek. Nem volt szerencséje, alig érte el a kettes alsó határát, de elérte. Ez mégsem villanyozta fel, hiszen ezzel nem igazán lehet jó helyre bekerülni. A tanár úr, Simon Brett, teljes mértékben közömbösnek látszott a jegyeket illetően, Becky kérdésére válaszolva, miszerint lenne-e lehetőség javításra, egy kurta nemmel felelt. Az óra végét jelző csengő után Becky reménytelenül indult kifelé a teremből, mire a tanár utána szólt és az asztalához hívta.


A herceg mindennapjai

A mesélést befejezve már mindannyiunk farka keményen állt, melyet használatba is akartam venni. Kör alakban feküdtünk le az ágyra, testünket kinyújtva és fejünk az ágyékunknál falatoztunk.
Ahogy az egyikünk erősebben szopott, úgy követtük mi is és ha közben egy ujj a segglyukba talált, akkor még az is előkerült. Amikor már elég felhevült állapotba kerültünk akkor az egyik szeretőm lefeküdve az ágyra ráültem a farkára. Gyors vágtába kezdtem, kezei közé véve a dákómat pedig még jobban ösztönzött. Közben két oldalamon megállt két férfi, akiknek dákóját megragadva húzogatni kezdtem. A hátam mögé lépve egy másik betolta nekem a farkát, miközben neki is bevágtak egyet. Megszokva a teltséget, mind a kettőn mozogni kezdtem, ahogy ők is bennem.


JÚL.
6.
2020

Ádám és az unokahuga 1. rész

Az alábbi történetet Ádám mesélte el 15 éves korában szerzett első szexuális élményeiről.
Az iskolai szünetekben imádtam a nagybátyámékhoz utazni – nem utolsósorban velem egykorú unokahúgom, Laura miatt, akibe titokban szerelmes voltam. Teljesen közömbös én se lehettem neki, mert – ha szexuális kapcsolatunk nem is volt még – kérésemre egyszer reggeli közben kigombolta a pólóját, szabaddá téve pucér melleit.

A mellét tehát már ismertem és strandra is jártunk együtt, de teljesen meztelenül még nem láttam. Erre csak akkor került sor, amikor az első gimnáziumi osztály elvégzése után náluk nyaraltam. Egyik délelőtt, amikor ő a szüleivel együtt vásárolni ment, én zuhanyozás után meztelenül az ágyamra heveredtem, hogy egyedül lévén kiverjem a farkam. Még egy törülközőt is magam alá terítettem, hogy ne az ágyneműt spricceljem tele.


Egy filmforgatás előélete 18. rész

Balázs izgatottan várta Bettinát, aki sejtelmesen csak annyit mondott, hogy megvan a megoldás Laura bevezetésére a hármas szeretkezésre. Laurával a kapcsolatuk egyre bensőségessé vált. Minden nap, amikor hazaért az elsőnek annak kellett lenni, hogy üdvözölje főbérlőjét két nagy puszival, miközben Laura magához ölelte, hogy érezze nagy melleit. Szinte minden nap maszturbált a fiú meztelen testére gondolva és nagyon vágyott rá, hogy a megkezdett pajzánkodásnak komoly folytatása legyen. Még mindig nem tudta elképzelni, hogy hármasban szeretkezzenek, de elhatározta Balázs kedvéért mindenre hajlandó lesz.
Mikor csengettek Laura is kijött a szobából és mikor meglátta Bettinát meg kellett állapítania, hogy nagyon csinos Balázs szinte mindig mosolygó szerelme. Természetesen a két nagy puszi neki is kijárt, de most Bettina szorította magához az idős asszony, aki meglepve állapította meg, milyen furcsa érzés volt melleik összepréselődése.