JÚL
22
2013

Önfegyelmi 1. rész

családi, testvérek

Minthogy ez a történet a nővéreimről, Sandyről, Susanról és rólam szól, illik elmondanom, hogy a lányok nem vér szerinti testvéreim. Ők azonos szülőktől származnak, én csak féltestvérük vagyok, de együtt nőttünk fel életünk kezdeti szakaszában.
Akkor még szüleinkkel laktunk - a mi lakrészünkben ők az egyik szobában én meg a velük szomszédosban, de közös ajtónk az idő nagy részében jobbára zárva volt.
Olykor-olykor előfordult, ha nem tudtam aludni, csak átkopogtam, hogy beszélgethessünk. Semmi különösre nem kell gondolni, csak letelepedtem ágyuk közé a padlóra, és mindenfélét meg tudtunk beszélni.
A nővéreim nem voltak kevésbé vonzók, mint a többi lány a korosztályukban, de ezzel semmit nem foglalkoztam se így se másképpen. Susan vállig érő, egyenes szálú, fekete hajat hordott, teste karcsú volt, szinte törékeny a 156 centijével. Akkor a...

*  *  *

Hét nap hat éjszaka 1. rész

hetero

Egy ötvenes éveinek első felében járó, kilenc fős baráti társaság: három pár, két szingli csaj és egy srác, az egyik házaspár frissen elkészült nyaralójában töltöttek el egy hetet.
Két autóval érkeztek. Az egyikben a nyaraló tulajdonosai és a két nő meg az egyedülálló férfi, a másikban pedig két házaspár.
Megérkezésük után a takaros, három szintes épület emeletén, a tágas nappaliból nyíló, tóra néző teraszra ültek ki és elkezdtek iszogatni még a beköltözés előtt. Természetesen szóba került az elszállásolásuk is. Mivel mindössze három, körülbelül egyforma hálószoba állt csak rendelkezésre a tetőtérben, amiben a helyiségek méretéhez igazított, egyedileg készített hatalmas ágyak kerültek az épület berendezése során, hárman-hárman kényelmesen elalhattak ugyan, de nyilvánvalóan nem volt lehetőség arra, hogy a párok önállóan...

*  *  *
JÚL
19
2013

Kicsi Betti 2. rész

családi, anál, szűz, tini, unokatestvérek

Egy darabig még cirógattam orgazmusa lecsengése után, hiszen hiába nézett rám azokkal a gyönyörű szemekkel, tekintete szinte üvegesen a semmit fürkészte, és valószínűleg agya azt próbálta meg értelmezni, ami történt. Az én agyam is ugyanezzel próbálkozott. Én ugyanakkor más szemszögből láttam a történteket, és utólag bevallva egy kicsit készültem is rá, bár azt nem tudtam, vagy nem mertem megfogalmazni magamnak sem, hogy mióta.
Betti lassan tért magához, én meg büszke voltam magamra, jogtalanul. Hiszen a hullámvasutat, amiről éppen lekászálódott én építettem ugyan, de az ő kíváncsisága, és szexuális töltöttsége adta az építőanyagot.
Farkam még mindig a kezében pihent, de egyikünk sem vett merevségéről tudomást addig, amíg egy ösztönös rándulással a tudomásunkra hozta, hogy még mindig próbálja irányítani az eseményeket. Ahogy a rúd...

*  *  *

Férfiavatás 2. rész

hetero, nyaralás, szűz, diák

No, akkor folytatom a balatoni történettel. Emlékszel, hogy akkor már bútorasztalosnak tanultam, és a második év végén a legjobb barátommal, tudod, a Szilágyi Bandival, akivel együtt inaskodtam, lementünk a Balcsira, mert a ’70-es években az volt a menő. Nagy szó volt ám ez, mert hát először repültünk ki anyáink védőszárnya alól, türelmesen végighallgattuk az ősök figyelmeztetéseit és jótanácsait, magunkban persze szentül megfogadtuk, hogy még véletlenül sem tartjuk be egyiket sem, aztán a végén csak elengedtek bennünket. Stoppal mentünk, mert hát az ember ott spórol, ahol tud, ez teljesen megszokott dolog is volt, meg hát akkoriban még sokkal-sokkal könnyebben felvették az embert - pláne a fiatalokat - az autósok, mint manapság. Pénteken kora délelőtt indultunk, amikor már érezhetően megnőtt a Balaton felé az autóforgalom, de így is jó fél napba telt, mire leértünk...

*  *  *
JÚL
18
2013

Futár kaland

hetero, leskelődés

20 éves koromban, nagyon szerettem volna elkápráztatni az akkori barátnőmet egy kellemes Balatoni nyaralással, ezért plusz munkát vállaltam egy barátom szállítmányozó cégénél. A meló rohadt kemény volt, reggeltől késő estig a teherautó volánja mögött főttem a 40 fokban és ráadásul el kellett viselnem a beképzel ügyfelek lekezelő viselkedését. Ez tipikus magyar mentalitás, ha csak egy hangyafasznyit is magasabb rendűnek gondolja magát a paraszt, máris azt hiszi hogy lenézhet, hiszen ez csak egy futár. De az én szemem előtt csak a cél lebegett.
Augusztus elején beállt az igazi nyári kánikula, 40C nappal, 30 éjjel. Az egész heti cumi után péntek este még kötelező volt kitakarítani a teherautót és teletankolva leadni a kulcsokat. A polcokon turkálva egy kis szögletes doboz került a kezembe, a francba, lemaradt! Már éppen vissza akartam sétálni vele az irodába és...

*  *  *

Vivien Transz - A klubban 1. rész

bizarr

Már a taxiban hevesen dobogott a szívem, ahogy közeledtünk a megadott címre. A ruhám kissé felcsúszott, amikor beültem a sofőr mellé, és elég kellemes látványt nyújthatott neki a szoknyám alól kivillanó csipkés combfixem, ugyanis egész úton azt nézte, amikor csak tehette. Fekete magassarkú szandálban, fekete miniben tipegtem az ajtóhoz, ahol kirakott a taxis. A tekintetét végig a hátamban éreztem, ami jóleső érzés volt, mert tudtam sikerült ma is nagyon szexisen felöltöznöm.
Mikor beléptem a házba, egy udvarias, ám annál lengébben öltözött fiatal srác lesegítette vékony kabátom, és bekísért. A látvány elég bizarr volt, de egyben izgató is, kb 10 pasi és úgy öt hat travi lehetett már ott, és a korai óra ellenére, már javában tartott a kis mulatság. A férfiak nagy része az idősebb korosztályhoz tartozott, ahogy elnéztem, és nem volt ez másképp a travikkal...

JÚL
17
2013

Főzőcske, de okosan! 3. rész - A vaníliás krémtúró alternatív felhasználása

gruppen, anál, vibrátor, humor

Hozzávalók
---------------
2 doboz vaníliás krémtúró (vagy 1 XXL-es)
csokiszirup
síkosító
1 análtágító (tipp: análgolyók)
2 kiéhezett nőszemély
A Túró Rudis recepthez hasonlóan most sem a vaníliás krémtúró elkészítéséről lesz szó, hiszen ilyen házi recepteket is garmadával lehet találni az Interneten. Ezúttal is a tálalásra és a fogyasztásra helyezzük majd a hangsúlyt, így a termék tekintetében tökéletesen megfelelő lesz a boltban kapható, kommersz krémtúró vagy valamely alacsonyabb árú helyettesítője. A Túró Rudi ad hoc jellegű megvalósításától eltérően itt gondos tervezést igényel majd a recept elkészítése.
Már a kiválasztás is rengeteg tervezést és átgondolást igényel. Itt most egy hármas felállást fogunk ugyanis megvalósítani, két hölggyel.

*  *  *

Első élményeim

hetero, anál, szűz, tini

Ha valaki azzal kezdi, hogy most megmondom az igazat, az esetek többségében hazudni próbál. Én tehát csak egy kitalált történetet fogok elmesélni, melynek semmi köze nincs a valósághoz, a szereplők nem valóságosak, sőt még én sem létezem.
Egy kérdőíven egyszer úgy szerepeltem, mint aki, szociálisan veszélyeztetett családból származik. Ezt persze sokmindent jelenthet, nálunk talán csak annyit, hogy igazi apámat soha nem ismertem, anyám pedig sokáig egy igen ősi és kevésbé tiszteletreméltó hivatással kereste a mindennapi pamperszemet. Egy közepes nagyságú faluban laktunk, melynek egyetlen előnye és relatív gazdagságának forrása az volt, hogy határ menti településként az ukrán és egyéb teherautók meg – meg álltak a faluszéli panziónál. Mi is a közelben laktunk, mert így sokkal kényelmesebb volt. Már korán megtanultam, hogy ha vendégek jönnek hozzánk, akkor...