JÚL
14
2017

Nőstényördög

hetero

I. fejezet
Nem hittem volna, hogy idáig jutok, abba az állapotba amiben most vagyok. Én nem voltam ilyen ember, valahogy a sors, az élet acélozott meg. Elégedett voltam az akkori ,,rendes lány” életemmel, büszke voltam arra, hogy még nem járt a vaginámban senki egészen addig a pillanatig. Aztán jött a szerelem ripsz-ropsz csodája, amikor együtt fedeztük fel egymás értékét, egymás testét. Szerettem vele lenni, úgy éreztem ő a mindenem, aztán, mint mikor beléd csap a villám, úgy csapott belém is a felismerés, hogy neki nem én vagyok a legfontosabb az életében. Máshogy kezdtünk el élni, máshogy járt az agyunk, sokat veszekedtünk, valahogy eltávolodtunk. Sok rossz történt abban az időszakban, amiről a mai napig nem beszélek, szóval ezt a témát inkább ne is boncolgassuk. Az egyik ilyen veszekedés következménye volt, hogy a megtépázott lelkemet egy másik pasinak adtam, kalandból, bosszúból, vágyból a testemmel együtt.

*  *  *
JÚL
13
2017

Iskolai kirándulás régről

gruppen, anál, tini, diák

Hosszú idő óta és jelenleg is kedves nejem, akkor még a középiskola utolsó évét járta.
16 éves volt, amikor megismerkedtünk és két hónap együtt járás után feküdt le először velem, (szűz volt) amely utána már rendszeressé vált. Nagyon imádta a szexet, a popsi szexen kívül mindent.
A történet, hogy elmentek Debrecenbe 3 napos szakmai osztálykirándulásra.
Az éjszakákat szállodában töltötték, persze fiúk-lányok külön négy ágyas szobákba elszeparálva.
Napközben is persze ment a fiúk lányokkal való évődése. Az esti vacsoránál is ez volt. Akkor épp ő volt a terítéken.
Oltogatták, (mivel tudták, hogy csak velem volt) hogy nem igazán tudhatja még a szex praktikákat és egy komolyabb méretű faszt be sem tudna fogadni a puncija.

*  *  *

Egy lánnyal tudni kell bánni

hetero, anál

Nem vagyok egy monogám alkat, és ezt elég kevés fiú tudja tolerálni. Nem igazán használnám a férfi szót, hiszen 18 éves létemre leginkább hű vagyok a saját korosztályomhoz, nincs apakomplexusom, hogy "férfiak" farkán töltsem az éjszakáimat. Sőt, tizenöt éves koromtól kezdve tényleg a szex az egyik kedvenc hobbim, páran még az iskola ribancának is tartanak.
Őszintén; Miért akkora baj az, ha valaki szeret dugni? Mindenkinek meg vannak a maga igényei, a maga módján. Kinek ezek nagyobbak, kinek kisebbek. Én akkor vagyok teljesen kiegyensúlyozott és boldog, ha minél több pasival feküdhetek le, ennyi, tetszik az embereknek avagy sem. Elsős-másodikos koromban a gimnáziumban lefeküdtem a felsősök jó nagy részével, majd amint ők elballagtak, vagy a sűrűje "elhasználódott" bennem, újabb husikákat kerestem, bár néhány alsóbb évest is elkaptam néha. Fiatalabbaknál azért jóval válogatósabb vagyok, akkor ténylegesen legfőképpen a méretre megyek.

JÚL
12
2017

Barátból pasi

hetero, szűz

Nem régen történt meg velem ez a kis történet. Lehet olvasva nem annyira izgató, de elhihetitek, hogy fantasztikus élmény volt számomra, mert ez volt az első.
A srácot rég óta ismerem, de soha nem fordult meg a fejünkben, hogy bármi lehet köztünk... de másképp alakult.
Délután 4 óra, szobrozom a park kellős közepén, Ádám sehol.
Komolyan kezdtem aggódni, hisz soha nem késett. Pár-perc múlva megpillantottam, egy lánnyal. Micsoda? Összeszedett valakit és nekem nem is szólt? 3-as tali lesz? Jaj, most mit csináljak? Elkalandoztam: féltékenyen tekintettem feléjük, mert most, ahogy látom egy másik lánnyal, hírtelen engem is kezdett érdekelni, mint pasi. Gondolataimból arra eszméltem fel, hogy Ádám közeledik felém és alig pár méterre van tőlem, egyedül. Hol a csaj? Mindegy nem is érdekelt, oda ért puszi puszi, de én kicsit csalódottan néztem rá.

*  *  *

Fitnessterem

leszbi

Különösebben sosem volt kedvem a testmozgáshoz, Petra javasolta, menjek el, nem is annyira a fizikai erőnlét miatt, hanem mert azt mondta, amióta napi szinten sportol, lelkileg is kiegyensúlyozottabban éli a hétköznapjait. Pár hete ismertük egymást. Napközben pultosként dolgozott a kávézóban, ahova újabban beültem néha meló után egy jóféle kávéból erőt meríteni a néhány szabad órához, ami estig hátravan. Kedveltem, mert a pozitív gondolkozásával, és ahogy néha egy mondattal viccet csinált olyan dolgokból is, amik nekem eszembe se jutottak, mindig jobb kedvre derített egy - egy fárasztó nap után.
Egyik alkalommal szóba került, hogy hétköznap esténként aerobic edző egy közeli sportklubban, és akkor ajánlotta.
- Nem kell túlhajszolnod magad! Már pár perc után is észre fogod venni, milyen sokat dob a hangulatodon! Meg nő az állóképesség, élénkebb leszel, könnyebben kezeled a stressz helyzeteket!

JÚL
11
2017

A valóság határán

hetero, tini, diák

Sziasztok, szeretném nektek elmesélni hogyan is kerültem igen közeli kapcsolatba az egyik tanárnőmmel! Éppen csak betöltöttem a 18-at mikor mindez megtörtént, akkor már közel 4 éve volt osztályfőnököm és angol tanárom. Gyűlöltem, mint tanárt, de mint embert annál jobban szerettem. Az idő múlásával azt vettem észre, hogy szinte szerelmes leszek gyönyörű barna szemébe, kislányosan csábító mosolyába és persze anyáskodó jellemébe. Azonban ezeket a gondolatokat mindig elhessegettem, hiszen anyám lehetett volna maga 40 életévével, sőt férje és gyereke volt. Nem egyszer kaptam magam azon, hogy az ő gondolataira maszturbálok, pedig nem volt tradicionális értelemben vett szép nő, sőt súlyával mindig is problémái voltak, de az a gyönyörű arc, engem ezzel megvett magának.

*  *  *

Kamionos kaland

homo

30 éves meleg pasi vagyok, kb 6 éve teljesen coming outoltam a családom, barátaim, munkahelyem előtt is, de ez a nyári élmény úgy 14éve történt. 16éves voltam, a farkam egyre több gondolatra állt fel és ez már igen gyakran nem a női test volt...
Ez a történet úgy kezdődött, hogy az apám nemzetközi kamionsofőr volt néhány éven keresztül.
Nyaranta az iskolai szünet alatt többször elkísértem egy-két fuvarra, a végcél általában Svájc volt, 5 nap alatt megjártuk oda-vissza.
Ilyenkor mindig igyekezett olyan helyeken megállni, ahol volt valami látnivaló az autópályák unalmas parkolóin kívül, illetve olyan úton menni, ahol láttam valami érdekességet. Szóval nagyon lelkes volt, de a legnagyobb élményt mégsem egészen ez okozta. Hanem a Passau melletti pihenőhely zuhanyzójában történtekkel, azt sosem felejtem el :)

JÚL
10
2017

Chaten szerzett történetek 6. rész

családi, anya-fia

Sajnos bízom annyira az emberekben, hogy a chaten néhányuknak megadtam a számomat is. Egyik nap megcsörrent a mobilom. 
- Te vagy az aki családi szextörténetekre vadászik? - szólt bele egy határozott nõi hang.
Kissé ledöbbentem és hirtelen nem is tudtam válaszolni, de nem is kellett, mert folytatta:
- Ne akard tudni, hogy kitõl szereztem meg a számodat, mert úgyse mondom el. Meg nem is ez a lényeg, hanem amiért hívtalak. Azért kerestelek meg, mert olvastam a sztorijaidat a történet.hu - n és azon kevesek közé tartozol akiknek a családi írásaiban azt hiszem tényleg van egy - két valós történet. Bár szerintem nálad sem mindegyik igaz. Lehet, hogy egy része talán megtörtént annak amit elmeséltek neked, de lehet, hogy csak fantázia. De ezt hagyjuk. A kérdésem az, van - e kedved találkozni és egy tényleg valódi sztorit megismerni?

*  *  *

Niki, Tünde és én, avagy sok a jóból is megárt

gruppen

Ez volt az utolsó vizsga, amit harmadikos egyetemistaként letettem, és menekültem a fővárosból haza. Még aznap délután vonatra ültem, miután jól összevesztem Magdival, a barátnőmmel. Azzal váltunk el, hogy vagy látjuk még egymást valaha, vagy nem.
A vonatban azon gondolkodtam, hogy milyen buták is vagyunk, miért kellett ilyen hirtelen szakítanunk – főleg most, a nyár küszöbén? Kivel fogok ezután kefélni? Mert, ha nem is túl gyakran, de azért olykor-olykor sikerült összehozni a dolgot, s Magdi nem is volt olyan rossz az ágyban.
Árva gyerek vagyok, apámat korán elveszítettem, anyám sem él már, s a mostohaapám az, aki bitorolja a családi házat, oda hordja a nőit, akiket elég gyakran szokott cserélgetni. Nem is szívesen járok haza, mert nem érzem ott jól magam. Dehát hova mehetnék máshova? Olyan szépen elképzeltem, hogy majd Magdival töltöm a nyarat – s itt van, most verhetem a farkamat, ameddig csak jólesik.