MÁJ
21
2013

Vera a közösben 3. rész

gruppen

Nem hoztam szóba Verának a Laciék házában éjszaka látottakat. Egyrészt úgy gondoltam, valahol ez is a játék része, másrészt izgalmasabb, bizsergetőbb volt titokban hagyni a dolgot. Tudni róla, de tudni azt is, hogy ők nem látták, hogy figyelem őket. Eltelt néhány hét, és néhány rövid levélváltáson kívül semmi nem történt. A szexuális életünket viszont kétségkívül feldobták az elmúlt hetek eseményei. Éreztem minden alkalommal, amikor Verával szeretkeztünk. Éreztem, ahogy szinte felforr a teste, és ha lehet, még szenvedélyesebben kívánta az együttléteket. Mindkettőnk fejében a "csoport" járt ilyenkor, sejtettem, hogy ő sokszor Lacira gondol közben, de az én fantáziám sem pihent. Ilyenkor csak egymásnak voltunk, és mégis sokkal intenzívebb volt, mint korábban.

*  *  *

Egy hétköznapi nő története

hetero, anál

El kellett utaznod. Hosszú időre. Pár hét, ami nekem egy örökké valóságnak tűnt. Mi lesz velem, mit fogok csinálni. Ha rágondoltam, hogy nem ölelsz, nem csókolsz, és nem szeretkezel velem, hát el sem tudom képzelni.
Hétfő reggel volt. Összepakoltál és szorosan átöleltél. Vigyázz kicsim magadra, mindennap hívlak! Elmentél, sírtam, bementem az ágyunkra és azon megöleltem a párnádat, máris hiányoztál nekem. Lassan telt a nap, dolgoztam, máskor ilyenkor várom, hogy hazamenjek, várom, mert utána mindig jót szeretkezünk, de most az üres ágy várhat csak. Sosem voltál még ennyit tőlem távol, és pont most, amikor már annyira jól összeszoktunk, annyira élvezetesen dugsz meg, hogy szinte beleremegek a gondolatba. Tudom, hogy erre nem gondolhatok, de annyira rászoktattál a jóra, a mindennapos kielégülésre, hogy azon gondolkoztam, hogy oldjam meg ezt a helyzetet. Jó eljátszhatom...

*  *  *
MÁJ
17
2013

Kimberly bevállalja 2. rész

gruppen, nyaralás, leskelődés, férj-feleség

Mint később kiderült a szőkét Dawn-nak hívták. Együtt reggeliztünk, senkinek nem volt egy szava sem ez előző éjszakáról, de nyilvánvalóan senki nem érezte sértve magát. A reggeli után Dawn férje, Pete javasolt egy golfjátszmát, hogy a lányoknak legyen idejük shoppingolni, így mindenki jobban megismeri a másikat. Mindenki egyetértett, így elváltak útjaink.
Kim és én együtt ebédeltünk, majd megkérdeztem, hogy ment a „vásárlás” – idézőjelet mutatva az ujjaimmal. Rácsapott a kezemre és perverznek nevezett a gondolatért, miszerint nem is vásárolni voltak.
- Majd megtudod, hogy mennyire vásároltunk, amikor megkapod a bankszámlakivonatot – nevezett Kimberly. – Egyébként megtudtam egyet s mást Dawn-ról és Pete-ről – folytatta.

*  *  *

Egy meglepő nap

hetero

A régi szomszédunkban lakott egy tőlem 1 évvel fiatalabb lány Zita.
Együtt nőttünk fel én 18 ő pedig 17 éves volt mikor ez történt. Soha nem úgy néztem rá mint egy nőre hanem inkább csak egy barát volt számomra, és amennyire tudom neki se voltak más szándékai. A nyáriszünetben sok időt töltöttünk egymással mivel mind a kettőnknek dolgoztak a szülei. Strandra, jártunk kirándulgatni stb. Egy keddi napra azt terveztük, hogy kimegyünk a fűrdőbe, de reggel arra ébredtünk hogy esik az eső, lőttek a fűrdőzésnek. Felhívott és mondta ha már így jártunk menjek át hozzá és elütjük a napot valahogy.
Kicsivel később át is mentem. Amikor beszéltünk mondta hogy menjek be nyugodtan mert lehet még a fűrdőben lesz. így is volt a kapu kolcsot tudtam hogy meree találom. Bementem a házba és köszöntem. Nem kaptam választ ezért valószínü volt számomra, hogy még zuhanyzik....

MÁJ
16
2013

Laura története - 119. fejezet

leszbi

Két nappal a Sholandrával való találkája után, Laura horzsolásai eléggé elhalványultak annyira, hogy úgy érezze, megkockáztathatja a találkozást Trinával. Különösen, hogy ha úgy látják egymást, ahogy akarják - éjszaka, amikor a fények elmosódottak. Laura alig tudott már várni, és a puncija mindig nedves lett, amikor ezen merengett.
Óh, istenem lehet, hogy újabb csalódást okozok? - Tűnődött. Olyan édes volt a telefonban. Olyan kedves. Annyira tökéletesen bizakodó. Hogy történhetett meg az, amikor olyan dühös volt a karmolások miatt?
Bár gondterhelt és izgatott volt, Laura nem tudta megállni, hogy észre ne vegyen egy új szép fiatal lányt a Safeway pékségben. A névtábláján látta, hogy a lány neve Keisha, és olyan tizennyolc - tizenkilenc évesnek látszott. Az arca bámultos volt, bár az alakjáról nem sok mindent lehetett megállapítani a lógó kötényből, a...

*  *  *

Börtönszex - Összezsugorodott univerzum 3-4. rész

homo

Besurrantam a cellába, hogy a másik kettő ne hallja, az őr sem zörgetett úgy a kulcsokkal, ahogy szokott…Alig hittem el, ami történt, a mellkasom ekkor kezdett szaporábban le-fel süllyedni. Még a csupasz falakból és vasajtókból áradó ridegség sem tudott meghatni ezen az éjszakán, édes áradt szét az ereimben. Az első pont le volt tudva!
Robert és a barátja nemcsak cellatársak voltak, az ott eltöltött nem túl hosszú idő alatt megtapasztalhattam, hogy éjjel is segítenek egymásnak a vágyaik kielégítésében. Amikor elcsendesedtem és a lélegzetemet is próbáltam visszatartani, ott folytatták ahol az érkezésem előtt abbahagyták. Hallottam a cuppogást és a visszafojtott nyögést. Azt hiszem franciáztak. Elképzeltem, ahogy szopják egymásnak és nem lett hányingerem, mint előtte. Azt hiszem ez volt a napjaik fénypontja, különben ki tudja mit kezdtek volna az...

MÁJ
15
2013

Andi és Zoli 2. rész

gruppen, vibrátor, anál

Amíg ők ott feküdtek az ágyon összebújva és halkan beszélgettek, én ott álltam az ajtó mögött és azon agyaltam, hogy most hogyan tovább. Egyszerűen lépjek elő és mondjam, hogy HÚÚÚÚÚ! Mindent láttam! Vagy maradjak csöndben és várjam meg, amíg megmozdulnak. Abban biztos voltam, hogy Andi ki fog menni mosakodni. Amióta csak ismerem, mindig mosakszik kefélés után, ha van rá lehetősége. Most pedig miért ne lenne. Zoli pedig valószínű le fog menni a feleségéhez. Tehát szabad lesz a terep. Amíg így gondolkodtam ők csendesen simogatták és puszilgatták egymást. Nagyon izgató volt nézni a nejem a félhomályban. Zoltán hanyatt feküdt, Andi feje a vállán pihent, kezével a hasát simogatta a farka fölött, miközben a barátom Andrea haját tekergette az ujjára. Andi melleit nekinyomta Zoli mellkasának és ball lába Zoli kinyújtott térdén pihent. Andi gyönyörű teste nedvesen...

*  *  *

Gillian és Brodick elsö együttléte!

hetero, szűz, férj-feleség

Gillian észrevette a táskáját a földön, a sarokban álló asztalka mellett. Arra gondolt, hogy ki kellene venni a hálóingét, de aztán hogyan öltözzön át, amikor Brodick ott lábatlankodik alig pár lépésre tőle, és a szobában nincs semmiféle paraván, amely mögé elrejtőzhetne.
Nem tudta megtenni. Úgy tűnt, a szoba falai egyenesen rázárulnak. Addig hátrált, míg nekiment az ajtónak. Szorosan nekisimult, keze a kilincset kutatta. Csak nyugalom, mondogatta magának, ám lélegzete szaggatottá vált. Mintha nem lenne elegendő levegő a kunyhóban. Nem értette, minél gyorsabban szedi a levegőt, annál kevesebb jut a tüdejébe.
Brodicknak elég volt egyetlen pillantást vetnie rá, hogy lássa a lány páni rémületét. Szidta magát, amiért időt hagyott neki a gondolkodásra. Ez hiba volt. Odament hozzá, fejét lehajtotta, hogy Gillian a szemébe tudjon nézni, majd gyengéden lefejtette a...

*  *  *