AUG
30
2013

Napfürdőzés 2. rész - Hugica és bátyó

családi, férj-feleség, anya-fia, apa-lánya, testvérek, anya-lánya

Kevin, kezén a napolajjal, élvezettel simogatta a lány forró bőrét, s közben figyelte, ahogy Linda kilazítja összeszorított fenekét, miközben tűnődve néz ki a kertbe.
– Mire gondolsz, hugi?
– Tudod, anya néha egész furcsa.
– Mert ilyen sokáig telefonált a barátnőjével, most meg itt hagyott minket?
– Nem, azt értem.
– Hanem?
– Valahogy olyan nyárspolgári, és gyakran unatkozik.
– Ezért telefonál ilyen sokat – mondta Kevin lakonikusan.
– Nem, nem erre gondolok. De mint nő pontosan tudom, milyen fontos neki a szex. Néha egész öregnek érzem magam mellette.
– Ne beszélj hülyeségeket. Ők is pontosan tudják, hogy mi is tudjuk, milyen gyakran kefélnek apával.

*  *  *

Hámaspáros

gruppen

Egy furcsa, valóságalapú történet.
Mi nem lesz ebben a történetben? Nem lesznek hatalmas faszú Adoniszok, és peckesen álló, hatalmas mellek, fantasztikusan romantikus érzelmek. Szereplői pontosan olyan átlagos emberek, mint az olvasó, akik különös életutak során sodródtak egymás mellé, találták meg egymást és önmagukat egymásban.
Kezdjük az elején. Én 50+ vagyok, átlagos férfi, aki egy hosszú, 20 éves, házasságot és gyereknevelést hátrahagyva maradt magára. A részletek, nem lévén erotikusak, nem tartoznak ide. Új párom, Csilla, 40+, egy hosszú, nagyon rossz házasságból szabadult. Sokévi egyedüllét után egy netes társkeresőn jöttünk össze, de csak hosszú körök után jutottunk el egymás megszeretéséig és kapcsolatunk kiteljesedéséig. Mindketten a tartós, monogám párkapcsolat híveként, nem akartunk belerohanni valami felesleges...

*  *  *
AUG
29
2013

Autószerelő 4. rész

gruppen

Mikor felébredtem sütött a nap, ő nem volt mellettem. Suttogó beszélgetésre lettem figyelmes, mire kimentem a nappaliba már nem hallottam. Néhány csók után bőségesen reggeliztünk majd medencében, folytattuk a napot. Elkezdtünk fogócskázni, ha elkaptuk a másikat, nem hagytunk ki kis simogatást sem. Becses testrészem kezdte megemberelni magát, gondoltam következő alkalomnál nem csak simogatásban részesül Klaudia.
Ekkor szólalt meg a kaputelefon, sietve ment ki a medencéből.
Én is követtem, és egy köntöst akartam felvenni mikor ő már vissza is érkezet.
Csak a barátnőm, ennyit tudott mondani s a hölgy már be is toppant a helységbe.
Még össze sem kötöttem szerény öltözetem, ő kezét nyújtva mutatkozott be.

*  *  *

A játék

hetero

A tegnapi nap különleges volt. Már az elején éreztem a levegőben. Semmilyen évfordulót, vagy fontos eseményt nem felejthettem el... még ha meg is történt volna, a telefonomban az emlékeztető figyelmeztetett volna reggel. Azt hittem, hogy csak egy kósza sugallat. Van ez így.
Hosszú volt az a nap. Örültem, hogy végre elszabadultam a munkából, és végre hazaértem. Elképesztő mit el nem várnak az emberek a másiktól. Lehet, hogy a fáradtság miatt volt olyan érzésem hogy az egy más nap. De valami mégis volt... Mindig amikor hazaérek, Laura itthon van. Az nap viszont az ajtó zárva volt. - Mi folyik itt? – gondoltam - Talán bent kellett maradnia? Majd felhívom, ha bejutok valaha. – Hosszas keresgélés után megtaláltam a kulcsom. Mondjuk nem is volt elrejtve, de amilyen mély a zsebem, nem lenne csoda, ha elveszne benne. Végre fordult a zár! Bent voltam!

AUG
28
2013

A lift

hetero, munkatárs, liftben

Egyre jobban szerette a munkahelyét. Huszonkét évesen bekerülni egy ekkora céghez nem kis dolog, még ha az ember csak egy nagyon apró csavar is a gépezetben. Mivel diplomája nem volt - a tanulás soha nem tartozott a kedvenc elfoglaltságai közé - reménye sem lehetett, hogy íróasztalt kapjon. Az igazat megvallva nem is igazán akart. Azzal, hogy munkaideje nagy részét a huszonkét emelet között ingázva töltötte leveleket, csomagokat kézbesítve az osztályok között, abszolút nem unatkozott. A legtöbb öltönyös levegőnek nézte, így ő nyugodtan nézelődhetett. Figyelte a menő jogászokat, ahogy a kisebb vagyont érő karórájukat villogtatták, és persze az elegáns hölgyeket. Nem tudott, csak hölgyekként gondolni rájuk. Szinte tökéletes frizura és smink, az elegáns szoknyán egy ránc sem töri meg az összhatást.

*  *  *

Részegen

hetero, anál

Én nem szoktam inni.
Egyszerűen nem szeretem az alkohol ízét (vagy csak tudat alatt nagyon tartok attól, hogy túlzottan leomlanak a gátak?:)).
Viszont kukkolni és hallgatózni azt szoktam.
A házunkban lakik egy vörös hajú, középkorú csajszi, nevezzük most Natáliának.
Eszméletlen módon tudja élvezni a szexet. No nem velem, hanem a barátjával. Olyan hangos szeretkezés közben, hogy a lépcsőházban simán lehet hallani mindent, ami bent a szobájukban zajlik. Azt, hogy hol is tartanak épp. Ráadásul nyáron, még a kis szellőzőt is kinyitják a lépcsőház felé a bejárati ajtajukon. Na akkor konkrétan olyan, mint ha ott állnál mellettük - minden értelemben:)
Legutóbb is hallgatóztam egy kicsit, mert már hetek óta nem értem tetten őket.

*  *  *
*  *  *
AUG
27
2013

Céges csapatépítő

hetero, nyaralás, munkatárs

Mivel éppen akkor nem volt barátnőm, így tulajdonképpen senkinek nem tartoztam magyarázattal - magamon kívül. Egyesek tudni vélték, hogy jó páran más ágyában keresik a boldogságot a céges csapatépítőkön. Én - eléggé józan életet élvén - biztos voltam benne, hogy velem ilyesmi nem fog megtörténni, mert annál jobban vigyázok magamra, és mivel soha senkinek nem is tartottam a gyertyát, ezért erre a pletykára is többnyire csak városi legendaként gondoltam. Végül is csak két szabályomat szegtem meg. 1: megtörtént velem a csapatépítőn (mint már említettem, legalább nem félrelépésként kellett utólag elkönyvelnem, és azt persze a "baleset" után továbbra sem tudtam biztosan, hogy mással is megesett-e ilyesmi, bár gyaníthatóan igen), 2: kolléganőm volt, akivel elkövettem a bűntettet. Pedig abszolút nem úgy indult.