AUG
23
2013
*  *  *
AUG
22
2013

Buszon

hetero, közlekedés

Minap távolsági busszal kellett utazzak.
Mórahalomnál felszállt egy nagyon kellemes kinézetű bodor hajú szőke, feszes, kerek fenekű ,165 körüli magasságú, harmincas csajszi.
A rózsaszín, testhez simuló farmer kiemelte a gyönyörű alakját.
Már akkor összaakadt a tekintetünk, amikor a jegyet vásárolta. Én éppen a bokájától felfelé a fenekén át jutottam a szeméig, de ezt ő nem látta, csak az elégedett végeredményt a tekintetemben.
Igazából tipikusan az a helyzet volt, hogy "jaj, de szép", és itt ilyen helyzetekben meg is szokott akadni a történet, hiszen egy zsúfolt buszon semmi olyan nem nagyon történhet, maximum utána, ha összeismerkedik valakivel az ember.
Rengetegen voltak, én sok száz km - t utaztam, nem nagyon volt kedvem udvariaskodni senkivel.

*  *  *

Büntető Hivatal 3-4. rész

bizarr, iroda, munkatárs

3. rész
Amíg a srác álmai nője gyötrelmein élvezkedett a 120-as szoba előtt, négy, épp csak kamaszodó fiú várakozott. Nem kellett sokáig várniuk, mert hamarosan nyílott az ajtó és rövid szóváltás után a fiúk beléptek a nézőfülkébe. Mint általában mindenki ők is felettébb izgatottak voltak. Még soha sem jártak itt, nem is járhattak volna, mert 18 év alatt senki sem jöhetett látogatóba. A srácok pedig csak 16 évesek voltak. Az, hogy mégis bejutottak, annak volt köszönhető, hogy egyikük apja itt dolgozott és elintézte, hogy a fiúk fiatal koruk ellenére, jelen lehessenek egyik barátnőjük első talpalásánál.
Persze fizetni így is kellett, úgyhogy a srácok nem kevés zsebpénzüktől váltak meg, ezért az élményért.

AUG
21
2013

Két Ági lábai között avagy Milyen egy férfifaló nőstény

családi, anyós, anál

Ti tudjátok, milyen egy férfifaló nőstény? Én már tudom: pont olyan, amilyennek a neve is mondja - zabálja a férfiakat. Nekem volt szerencsém egyhez, ezt fogom most elmesélni. De hogy jobban megértsétek az esetet, elmondom előbb az előzményeket. (Aki pedig csak a "lényegre" kíváncsi, az most ugorjon egy nagyot.)
Amikor a harmincadik életévemet betöltöttem, elhatároztam, hogy megnősülök. A szebbik nemmel szerzett tapasztalataim ugyan nem voltak valami kedvezőek: erősen hajlottam arra a véleményre, hogy minden nő kurva. Akkor most melyiket válasszam? Mert kínálatban nem volt hiány, annak ellenére, hogy nem vagyok egy férfiszépség, de mivel jól fizetetett állásom volt, meg azért kimondottan visszataszító sem vagyok, így hát ragadtak rám a lányok. Hogy kihasználtam őket? Végeredményben úgy is fogalmazhatunk. Mert többségüket egy-kettőre ágyba vittem, majd menesztettem, ...

*  *  *

A királylány és a lovászfiú

hetero

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy király, aki házasodni készült. Mivel már jócskán benne járt a korban és gondolnia kellett az utódokra is, feleségül vette a szomszéd király meseszép fiatal lányát. Őt nem zavarta a köztük lévő 30 év korkülönbség, de a lányt igen. Kérlelte is az apját, hogy ne adja őt férjhez ehhez az öregemberhez, de az apja hajthatatlan maradt. Meg is tartották a lakodalmat annak rendje és módja szerint, majd csodák-csodája a lány teherbe esett és kilenc hónapra rá gyönyörű kislánynak adott életet. A kisbaba olyan szép volt, hogy hetedhét határból csodájára jártak az emberek. Azonban nem sokkal később a Király súlyosan megbetegedett és még legjobb orvosok is csak nagy nehezen tudták megmenteni az életét. A felépülése után viszont már nem volt a régi, a betegségből visszamaradt szövődmény következtében már nem tudta teljesíteni...

*  *  *
AUG
16
2013

Nyaralás az unokatesóimmal 4. rész

családi, nyaralás, szűz, tini

Másnap egész délelőtt a kertben kapáltunk meg gyomláltunk, ebéd után lustáztunk egyet, késő délután locsoltunk, Teri mama nagyon elégedett volt velünk, nem is engedte, hogy segítsünk neki a vacsora utáni rendcsinálásban, hanem pihenni küldött bennünket.
A fürdőszobába most már együtt indultunk. Mindhárman levetkőztünk, Ritával zuhanyozni kezdtünk, Norbi addig fogat mosott, majd a kád peremére telepedve várta, hogy végezzünk. Nem foglalkozott a ráfröccsenő vízzel, a legutóbb látott filmről dumált, de észrevettem, hogy közben le nem veszi a szemét rólunk, és ettől a nyílt kukkolástól egy kicsit zavarba jöttem.
Mikor megtörölköztünk, a fiú a kádba lépett, és a szivacs után nyúlt.

*  *  *

Kollégák

hetero, munkatárs

Céges kirándulás volt egy békés fürdővárosba, ahova minden évbe le szokott menni a dolgozók egy csoportja. A Férfi és a Nő régóta vonzódott egymáshoz, de ez eddig semmi testi aktusban nem nyilatkozott meg, ami talán annak is köszönhető, hogy a nő 10 éve élt párkapcsolatban, a férfi pedig féltette a szívét.
A véletlen úgy hozta, hogy a buszon egymás kerültek, Amit egyik sem bánt, hisz élvezték egymás társaságát. Az út vidám beszélgetéssel telt, mikor a Nő viccből a Férfi tarkójára tette a kezét, és annak formájára tett megjegyzést.
Tekintetük találkozott, csend telepedett közéjük, megszűnt számukra külvilág és elvesztek egymás szemében.
Érezték, hogy nem szabad engedni a kísértésnek, de egyikükben sem volt elég erő, hogy elszakítsa tekintetét a másiktól. Tudták, hogy a többiek, bár ugratják őket, hogy több van köztük barátságnál,...

*  *  *