JÚL
17
2013
JÚL
16
2013

Beteglátogatóban 1. rész

hetero, tini, diák

Beléptem a kapun. A lépcsőház üres volt, és a fülledt meleg, meg az áporodott levegő hatására elfintorodtam. Viki háztömbje is azok közé tartozott, ahol egy-két a paranoiás lakó miatt szinte sohasem szellőztettek. Már a másodikon jártam, amikor belebotlottam Sanyiba.
- Szevasz! Hát te?
- Helló! - köszöntem vissza, miközben kezet fogtunk. - Csak a leckét hozom az asszonyodnak. Jövő héten matekdoga!
- Hát, oké... Szia!
Elindultunk - ő lefelé, én felfelé - , de néha úgy éreztem, hogy egyszer-egyszer gyanakodva utánam fordult. Sanyi féltékeny típus volt, ráadásul már befejezte a technikumot, ahová járt, és két éve dolgozott. Nem igazán tudott mit kezdeni azzal, hogy gimnazista barátnőjének mennyit kell tanulnia, meg hogy egyetemre akar majd menni. Vágtam egy grimaszt: Sanyi és Viki annyira nem illettek össze, mint egy flamingó meg egy krokodil! Nem...

*  *  *

Kelepce 1. rész

s/m

Harmincvalahány évesen interneten társat keresni... nem épp a krisztusi korhoz való. Vagy mégis? Ki tudja. Én mindenesetre ehhez folyamodtam.
Hja, kérem... ha az embernek igényei vannak... melyek eltérnek a megszokottól.
Hosszasan leveleztünk egymással a Neten. Nekem is meg volt a maga "szokásostól eltérő" igényem, Neki is. Jó ideig csak a "nickname" jelentette az ismeretséget. Eléggé kötött az időbeosztásom, így eléggé macerás volt összehozni a személyes találkozást. Személyleírása nem sokat mondott: barna haj, kék szemek, átlagos testalkat és a többi. Korombéli lány. Aki az e-mailek szerint egyedül érzi magát a világban. Kiszolgáltatott, és ezért szereti, ha valaki neki lesz kiszolgáltatott. Én csak némi eltévelyedés keretében sodródtam át az élet eme kiszolgáltatott világába. Csak összehoztuk a személyes találkozót.

JÚL
15
2013

A fiam ölében

családi, közlekedés, tini

Augusztus volt. Az egész reggelt a kocsiba való pakolással töltöttük. A fiunk, Mike egyetemre megy. Már reggel több mint 30 °C volt. Mike, én és a férjem is eléggé leizzadtunk a kocsiba pakolástól. A kocsi teljesen tele volt, a hátsó ülés is, csak egy hely volt szabad, ahova Mike ülne. Mike visszament a házba, hogy kihozza az utolsó dolgát.
Hallottam, ahogy jön ki a házból. Megfordulva láttam, ahogy a nagy 42 - lapos TV - jét hozza ki.
- Hova fogod tenni a TV - t? - hallottam, ahogy az apja kérdezi tőle.
- Nem tudom, de nem akarom itt hagyni. Talán a hátsó ülésen csinálhatnánk egy kis helyet.
Benéztem hátra.
- Azt nem hiszem, fiam. - Mike benézett a kocsiba. - Talán tehetnénk az anyósülésre.

*  *  *

Véletlen találkozás 2. rész

hetero

Vad csókuk lassult, lágyan simogatta egymást a két ajak. A vetkőzést is lassították.
Csongor a szobája felé tolta a lányt, Ő megadóan hátrált. A szobában az ágyra döntötte a lányt, és a nyakánál kezdte elcsókolni.
Finoman harapdálta az érzékeny bőrt. Iza jólesően sóhajtott. Gyomrát összeszorította az izgalom. Bőre bizsergett, ahogy simogatta a fiú keze.
Lejjebb haladt szájával Csongor, de a melltartó útját állta.
Feltérdelt magához húzta a lányt, remegett a keze, nem tudta kikapcsolni. Iza mosolyogva nyúlt hátra, és könnyedén levette a ruhadarabot. Csongor ismét gyönyörködött a látványban.
Mohón tapadt a bimbóra. Nyelvével körbe nyaldosta, finoman harapta, miközben a másikat a kezével simogatta. Váltott, legszívesebben egyszerre kényeztette volna őket.

*  *  *
JÚL
12
2013

Nyár Hidegpatakon 7. rész - Ruhapróba

leszbi, nyaralás, leskelődés, szűz, diák

A házikó előtti sötétségbe kilépve a hűvös éjszakai szellő megborzolta haját és ahogy körülsimogatta testét, hideg nyelvével pajkosan belenyalt szeméremajkai nedves résébe. Fölsikkantott meglepetésében, majd halkan felnevetett.
Lassan ballagott a házikójuk felé. Hogy túlfűtöttsége elmúljon, a partra vezető út mellett elhaladva úgy döntött sétál még néhány percet. Fürdőköpenyét még mindig a kezében lóbálta, így a hűs levegő megborzongatta, de tudta éppen ez az amire szüksége van, hogy ismét megfontolt önmaga lehessen.
Hogy ne kelljen a köpennyel bajlódnia, összehajtogatta és az ösvény melletti bokrok egyike alá rejtette. Halkan lépdelve a keskeny úton, majd a part mellett izgatottsága nem múlt el, de valamelyest csökkent. A néhány perccel azelőtti merészsége hangulatát inkább feldobta, de érzelmi kontrollját már nem tudta elvenni. Biztos volt...

*  *  *

Napfürdőzés 1. rész

családi, illusztrált

Szombat délután Heléna otthon volt a két gyerekkel; délelőtt az egész család a ház körül foglalatoskodott. Fia, a húsz éves Kevin a kertben nyírta a füvet. A telket fák és bozót vették körül. Olyan volt, mintha egy távoli erdei tisztáson éltek volna. A bokrokat rendszeresen meg kellett nyírni, hogy ne nőjék be az egész kertet. Linda fel volt mentve a házimunka alól, mert az érettségire kellett készülnie, a gyerekek apja, Stefan pedig golfozni ment, mint minden szombaton.
Linda nagyon élvezte a szabadidőt. Amikor a tanulással végzett, bikiniben, egy fürdőlepedővel, napolajjal és egy képes magazinnal felfegyverkezve a nappalin át kiment a teraszra, bár az égen volt néhány bárányfelhő.

*  *  *
JÚL
11
2013

Az albérlő

hetero

Mielőtt kilépett a zuhanyzóból, kinézett, hogy biztosan becsukta-e a fürdőszoba ajtaját. A múltkor nem csukta kilincsre, a huzat pedig teljesen kitárta, és az albérlő srác pont akkor ért oda, amikor anyaszült meztelenül, csak egy törölközőből csavart turbánba öltözve kilépett a zuhanykabinból. ő a meghökkenéstől, a fiú pedig a látványtól földbe gyökerezett lábbal állt egy darabig. Aztán ahelyett hogy becsukta volna az ajtót, elkezdte takargatni magát a kezével, de nagyon hamar rájött hogy ez mennyire nevetséges, és hiábavaló is. A mellének, ami a C kosaras melltartóba is alig fért, meg sem kottyant az ő vékony keze, és az ölét takargatva meg pont úgy nézhetett ki, mint aki éppen be akar pisilni. Egymásra meredtek egy darabig. A fiú semmi jelét nem mutatta annak, hogy tovább akarna menni, és mivel nem állhattak így a végtelenségig egymással szemben, leeresztette a...