OKT
13
2013

Bár úgy tűnhet, hogy visszatért a nyár, de már egy hónapja elkezdődött az iskola/gimnázium/egyetem! :)

Ennek alkalmából ajánlanánk most három remek történetet és egy remek képregényt minden kedves diáknak, illetve természetesen minden más olvasónknak is! :)

A lányom osztálytársnője

gruppen,anál, diák
Apucit elcsábítja a lánya osztálytársa, de nem maradnak kettesben.

Anyu és Kati néni, az osztályfőnök

családi, diák, szűz, anya-fia
A szűz gimis srác egyszerre kapja meg az osztályfőnökét, és az anyját.

Az iskola fekete királynője

hetero, diák
A szigorú tanárnő megdolgoztatja a diákját az ötösért.

Tanítás után

hetero, diák, tini
A diáklányok a tanáraikról mesélnek egymásnak.

Jó olvasgatást, jó szórakozást mindenkinek! :)
OKT
11
2013

A mostohaanyám titka

családi, anya-fia

Egy szép, meleg, koranyári nap volt, amelyik egyszerre változást hozott Tom életébe. Amikor a 19 éves fiú hazaérkezett a szakiskolából, először minden olyan volt, mint máskor. Ledobta a táskáját a sarokba, lerúgta a cipőjét, és a konyhába ment, ahol a mostohaanyja – ahogy minden nap – az ebéddel várta. Margit még a tűzhelynél állt és - ahogy máskor is - egy barátságos "Hello!"-val köszöntötte Tomot.
Amint Margit megfordult, hogy az ételt az asztalra tegye, Tomnak elakadt a szava. Lélegzet elállítóan nézett ki a nő. Tomnak kiszáradt a torka. Ő lenne a mostoha anyja?
Valójában mindig is így nézett ki, és valóban az anyja volt. Ám ezen a napon valahogy mégis másnak látta. Margit csodálatos nő volt. Nemrég ünnepelte a 39. születésnapját, de ez a kor egyáltalán nem látszott rajta. Magas volt, vöröses-barnára festett hajjal, csinos arccal és mindig vonzóan...

*  *  *

Vizsga után 1. rész

leszbi

Idegesen fújtam ki a levegőt, és elfintorodtam, miközben mutatóujjammal kissé meglazítottam az ingem gallérját, hogy beengedjek egy kis friss levegőt izzadtságtól átnedvesedett ruhám alá.
Nem mintha lett volna mit beengedni. Budapest ilyenkor úgy működik, mint egy hatalmas kohó. A lebetonozott utak, a több emelet magas szürke, koszos barna, és egyéb szívderítő színű épületek úgy szívják magukba a hőt, majd ütögetik egymás között pingpong-labdaként, hogy az egész nyomorul város szinte tökéletes szaunává válik. Én pedig itt állok, az egész kellős közepén, nyakig begombolkozva, akár a fóliában sülő csirke. Ilyenkor átkozom magam szüntelenül, amiért nem vagyok képes normális lányként öltözködni. Bár erős kétségeim vannak afelől, hogy a harisnya, a combközépig érő fekete szoknya és a buggyos blúz üdítő viselet lenne így, harmincöt fok felett, de a...

*  *  *
OKT
10
2013

Könyvelőlány

gruppen

Zsuzsi remegő gyomorral készült az estére. Miközben fazonírozta magát, ezredszer is elátkozta azt a pillanatot, amikor elkotyogta Péternek egyik titkos vágyát. A borotva megremegett a kezében, - ezért kortyolt egy kis bort, oldandó a feszültségét – koncentrálnia kell, mert nem szabad megvágnia magát. Ma semmiképp!
Miután végzett, végignézett magán a tükörben. Feszült volt, rátört a minden nőt elérő "nem vagyok magammal megelégedve" érzés. Pedig...
Töltött magának még egy pohár bor, és azt kortyolgatta, miközben válogatott a ruhái között. Fekete csipkebugyit húzott a hozzávaló melltartóval. Sokáig igazgatta a melleit, mire megfelelőnek ítélte. Nem volt kibékülve velük. Eddig minden fickója imádta a hatalmas csöcsöket, de Ő ízléséhez képest túl nagyok voltak.

*  *  *

A strandon

bizarr, hermafrodita

Reni jó csaj volt. Középtermetű, helyes arcú, egészséges, szép testű, kerek mellű és kellemes megjelenésű lány. Szívesen emlékszem vissza arra a nyárra, amikor először találkoztunk. Nagy volt a hőség és a Balaton partján a vízben hűsöltünk. Már ott észrevettem csábos mozgását és tekintetünk többször is találkozott. Épp a vízből jött ki és napsütötte bőrén csillogott a víz. Sűrű gesztenyebarna hajából kicsavarta a vizet és hanyatt feküdt a törülközőjén. Lány létemre kedvelem a csinos, jó csajokat, volt is már néhány kalandom nővel. Kis idő elteltével felült és körülnézett, tekintetünk megint összefutott. Könnyedén intet, hogy menjek oda. Elfogadtam a hívást, és feltűnés nélkül leléptem a társaságomból.

OKT
09
2013

A cserediák program

hetero, tini, diák, anál

Érettségi után, amikor technikusként tanultam, részt vettem egy cserediák programban. Mindig is érdekelt más országok kultúrája, és szerettem új embereket megismerni. Olaszországba küldtek ki, Nápolyba. Repülővel mentem, kellemes volt az út. Beszélgettem pár emberrel, kedvesek voltak, a stewardessek pedig nagyon figyeltek az utasokra.
Megérkeztem Nápolyba. Az iskola igazgatója a reptéren várt néhány diákkal. Itt máris kiakadt a szemem: csupa 19 éves néger csaj. Mindig is tetszettek a néger csajok, ez maga volt a Paradicsom.
Kiderült, hogy történt egy kis tévedés. Ez egy koedukált lányiskola, és egy lányt vártak, nem engem - elég érdekesen néztem volna ki szabás-varrás órán. A repülőjegyem viszont csak 2 hét múlvára szólt, úgyhogy volt 2 hét pihenésem Nápolyban, tehát volt egy ingyen nyaralásom. És a legjobb: a fiú kollégiumok teljesen tele voltak, úgyhogy egy...

*  *  *

Az iroasztalon

hetero

Nem tudom miért, de munka után egyből hozzá mentem. Valahogy ma nem járt annyira a fejemben, mint korábban de talán tudat alatt, sétáltam az ő házuk felé. Amikor már feleszméltem ott álltam az ajtóban, és a kezem kopogott az ajtón.
Kopogtam. Az ajtó meg nem akart nyílni. Úgyhogy elindultam visszafelé, amikor szemből ki jött? Hát ő. Egy csókkal köszöntöttük egymást, majd ő kinyitotta az ajtót, és bementünk. A ház üres volt, csak ő meg én. Szenvedélyesen néztünk egymás szemébe. És kézen fogva behúzott a szobájukba. A táskáját feldobta az asztalra, mi meg leültünk az ágy szélére. Lágyan csókolóztunk, érzékien. Nem tudom miért, de vonzotta a szemem az asztal. Úgyhogy miközben csókolóztunk, fölálltam vele lassan, ajkával az ajkamon. Levettem a táskát, majd minden mást lesöpörtem baloldalra az asztalról, és fölültettem az asztalra.

*  *  *
*  *  *