Hírek

AUG.
6.
2020

Nehéz kezdeni

Nagyon régen ismertük egymást. Tudta, hogy tabu vagyok, és azt is, hogy soha nem lehet köztünk semmi, ameddig a haverja barátnője vagyok. De mégis valahol mindig ott motoszkált mindkettőnk szemében a tűz, és éreztük, hogy ennek egyszer meg kell történnie. Már szakítottam Bartival, és már lassan fél éve csak barátok voltunk egymásnak. Peti ezt persze már tudta... Valakinek segíteni kellett, hogy eljussunk a nyaralóba, és nem volt más, csak Peti. Persze nem én hívtam, hanem Barti. Aztán csak a kezembe vettem az irányítást, és fel kellett hívnom... Végül csak értünk jött Peti, Bartival, mert sokan voltunk. Egész úton látni akartam Petit, hiába ültem Barti mellett, nem érdekelt. Peti már a nyaralóba is olyan furcsán nézett rám... Aztán, úgy alakult a dolog, hogy Petinek nálunk lett projektje, így fel kellett, hogy hívjon. Előadtam magam, hogy majd megfizetem neki a segítségét, és hálás leszek, mind a fuvarért, mind a projektért.


Belső vívódások 2. rész

Andrissal maradtunk ugyanolyan jó barátok, mint az első szeretkezésünk előtt voltunk. Mondjuk a találkozásaink száma gyakorlatilag lekorlátozódott az együttléteink számára, de előtte/utána rendszeresen beszélgettünk azokról a dolgokról, mint eddig bármikor. Általában hetente egy éjszakát töltöttünk együtt, másnap még egy kis időt dumáltunk. Sajnos belőlem nem tűntek el az érzelmeim iránta, sőt inkább erősödtek. Ezt nagyban elősegítette, hogy alkalomról-alkalomra egyre több érzékiséget adott bele, egyre jobban törődött velem.
Három héten át bírtam a fokozódó érzelmeket, ezt követően már csak altatóval aludtam. Ha nem vettem be, akkor egész éjszaka járt az agyam. Egy ideje már gyógyszerrel aludtam mikor feltűnt, hogy gyakran lerúgom a bal lábamról a takarót, de valószínűleg csak mozgalmas álmaim vannak.


AUG.
5.
2020

Az osztálytársammal

Sziasztok! Gergely vagyok és ez a fantasztikus élmény 2006. október végen történt meg velem.
Én akkor töltöttem be a 21-et és néhány osztálytársammal kitaláltuk, hogy szervezünk egy kirándulást Hajdúszoboszlóra az őszi szünet idejére. Én nagyon megörültem mikor megtudtam, hogy Marian is velünk tart. Gyönyörű, szép lány volt, tán 19 lehetett akkor. Nekem mindig is tetszett ez a fantasztikus lány, de sajnos egyszer összekaptunk, és azóta nem igazán beszélgettünk egymással addig a kirándulásig. 3 napra mentünk és csak az járt a fejemben, hogy ki kell békülnünk, mert folyton ő járt a fejemben. Ő egy igen alacsony lány kb. 160cm, vékony, csinos, fekete vállig érő haj és gyönyörű nagy zöld szemei vannak. Úgy voltam vele, hogy itt a remek alkalom, hogy kibéküljek vele.


A Tigris istennő

Az éjszaka kellős közepén jönnek értem. A fekete indiai éjszakából kinyúló sötétbőrű kezek a számra tapadnak, nehogy hangosan felkiáltsak. Legalább fél tucatnyian vannak és mind egyszerre ragadnak meg. Még csak esélyem sincs, hogy felvegyem velük a küzdelmet, pedig először megpróbáltam. Az egyetlen hang, amit hallok, nem más, mint hevesen kalapáló szívem. A csuklómat szorosan megkötözték durva kenderkötéllel, akárcsak a bokámat. A számba egy halom rongyot tömtek, aztán még ezt is átkötötték durva kötéllel, ami keményen vágott a szám sarkába.
Az éjszaka csöndjében a falusiak, akikkel az előző este még együtt vacsoráztam és cseverésztem, most a fejük fölött cipelik megkötözött, mezítelen testem a távoli indiai faluból valahová a környező dzsungel sötét mélyébe.


AUG.
4.
2020

Cölöpkerítés

A tavaszi nagytakarítás közben Nick megtalálta a Polaroid fényképezőgépet. Az egész vasárnapot azzal töltöttük, hogy lomtalanítottuk a háztartásunkat. Nick diadalmas mosollyal lóbálta a fényképezőgépet.
– Mit gondolsz, gyártanak még ehhez filmet?
Felpillantottam a dobozból, mely tele volt mindenféle kacattal, amiket azóta se láttam, mióta oda bepakoltam őket. Mikor ideköltöztünk, az összes cuccot bepakoltam az ágy alá, hogy majd később előveszem. De még a dobozt se csomagoltam ki. Úgyhogy az összes cucc megy majd egyenesen a szeretetszolgálatnak.
– Persze, még gyártanak. Valamelyik nap a gyógyszertárban voltam és az ehhez való filmek ott lógnak a pult mögött. Szerintem még jó néhány embernek van ilyen gépe, úgyhogy még filmet is gyártanak hozzá. Miért kérded?


A felvételi 1. rész

Szandra nyugtalanul ült a furcsa szobában, a magas bárszéken. Szemeit forgatva próbálta felmérni a szobát. Forogni nem mert, mióta rádörrent a furcsa hang.
Hirtelen az enyhe fényt erős, vakító reflektorok váltották fel. A nagy ablak túloldalán is fény gyulladt. Egy másik szoba volt a túloldalon, kellemes nappalinak berendezve. Kis asztalokból, forgó fotelekből, szőnyegekből és alacsony hokedlikből állt a berendezése. A fotelokban nyolc férfi és nő ült, a fal mellett, a hokedliken pedig három lány, meztelenül. Szandra nem is lepődött meg, hogy kollégáját az egyik fotelban látja, hiszen ő hívta el ebbe a lakásba, hogy átessen élete legfurcsább felvételijén, és persze, hogy némi pénzt keressen. Azon már jobban meglepődött, hogy a kolléganőjét is a másik szobában látja.


AUG.
3.
2020

Kössünk üzletet

Semmi kétség; Lisa volt az ész a családban. Már első évtől kezdve nagyon jók voltak a jegyei a suliban, és úgy tűnt, fényes karrier előtt áll. Én sajnos sosem teljesítettem ilyen jól. 4 éve buktam ki a fősuliról, és azóta nem ment könnyen az álláskeresés. Pár hete azonban egy barátom ajánlott egy állást a cégénél, amihez az egyetlen dolog, ami hiányzott, hogy a legmagasabb iskolai végzettségem diploma vagy felsőfokú tanfolyam legyen. Elhatároztam, hogy megcsinálok egy OKJ-s képzést, csak hogy meglegyen a papír. Úgy döntöttem, megkérem Lisát, hogy segítsen. Ez nem ment könnyen: az ő iskolai sikerei és az én sikertelenségemből adódóan erős testvéri rivalizálás alakult ki közöttünk az évek során. Nehéz volt elfogadnom, hogy neki mennyire könnyen megy ez az egész, de azért elhatároztam, hogy felülemelkedem ezen, és megkérem, hátha segít.


Terápia

Mielőtt hozzákezdenék, szeretném leszögezni, hogy nem vagyok kurva.
Tudom, hogy sarkos állítás, de nem akarok erről vitát nyitni, csak szerettem volna tisztába tenni a dolgokat. Egyszerűen csak ki kellett mondanom, és ez jelentheti azt is, hogy nem teljesen jöttem még ki ebből az egészből. De ennyi elég is, nem fogom túltolni. Úgyhogy talán jó úton járok.
Pár éve, amikor még a belvárosban laktam, egyszer buszra szálltam, és beült mellém egy pasi. Nem nézett rám, nem mondott semmit, csak elővette a telefonját.
Nem tudom, hogyan merült fel bennem, de úgy döntöttem, ennek a csávónak látnia kell a melleimet. A busz végében ültünk, pörgetni kezdtem a fotóim a telómon. Volt, amelyiken nem volt rajtam ruha, volt, amelyiken igen. Mell. Fenék. Punci. Bele a közepébe. A pasi meg oda sem nézett. Igaz, az elején még rápillantott az első képre, de aztán a saját telefonját bámulta.


JÚL.
31.
2020

Az elítélhető és szerető család 1. rész - Ismerkedés a női testtel 1. fejezet

Sziasztok! Én 21 éves vagyok és Kristófnak, vagyis Krisinek hívnak. Van egy alig 19 éves húgomm (Andi), és egy 18 éves öcsém (Ferkó) és a minket lényegében egyedül felnevelő édesanyám (Kati), aki 47 éves.
Józsi vagyis az édesapám 7 éves voltam, amikor lelépett. Azóta nem is hallottunk róla semmit. Az édesanyám a nővéremet és az öcsémet többnyire a néhány utcányira lakó nagyszüleinkre, vagy kismértékben rám bízta. Nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk.
Az ivaréretté válásom jeleként 13 éves koromban folyamatos volt már az, hogy a farkam merevedett és gyakran szembesültem olyan anyagokkal a nemi szervem környékén, ami eleinte nagyon fura volt számomra, majd elkezdtem megszokni.
Ezt követően 15 éves koromban úgy alakult a helyzet, hogy a húgom és az öcsém birkózó, ill. judo táborban volt két hétre, míg én otthon. Jómagam is jártam idénymunkára.