JÚN
05
2013

Vera a közösben 5. rész

gruppen

A következő időszakban csak néhányszor áldoztunk a párcserés szex oltárán Laciékkal. Egyikünk sem akarta túlzásba vinni a dolgot. Olyan ez, mint a szarvasgomba. Nagyon finom adalék, de azért nem kell minden étkezéshez felhasználni, mert akkor azt is megunná az ember. Nem lettünk függők, Veronikával ugyanúgy éltük tovább az életünket, ha pedig Laciékkal találkoztunk, az sem feltétlenül jelentett egész estés szexcsatát. Ez a nagyon kellemes, de megszokott határok között tartott viszony addig az alkalomig tartott, amíg kedvenc házaspárunk fel nem vetette, hogy látogassunk el négyesben egy swinger klubba. Természetesen Vera is, és én is tudtam, mi ennek a lényege, éreztük, hogy ez megint kívül esik a mi kis jól bejáratott biztonsági zónánkon. Persze Laci nem Laci lenne, ha nem gondolt volna mindenre, úgyhogy megnyugtatott, és alaposan képbe helyezett mindkettőnket, hogy attól,...

*  *  *

A perverz nővérem

s/m

Sose fogom elfelejteni azt az éjszakát. Az éjszakát, amikor felfedeztem ki is vagyok valójában.
Egy átlagos 18 éves srác voltam. Téli szünet volt, így én és nővérem otthon voltunk. Nekem rövid, szőke hajam, míg nővéremnek hosszú vállig érő barna haja van. Mindkettőnknek nőies testfelépítésünk és világos szép bőrünk van. Mindig is úgy gondoltam, én és nővérem Kata közel álltunk egymáshoz. A szüneteket mindig otthon töltöttük, így megmaradt a közeli kapcsolatunk.
Egy hideg, januári éjszaka volt. Szüleink elutaztak nagyszüleinkhez, így csak ketten maradtunk otthon. Éppen tévét néztem, habár közben az iPademen inkább pornót néztem. Késő estére járt, egész nap viharos idő volt, és így estére egy nagy vihar jött létre. Villámlott, esett és egyszer csak áramszünet lett. Gondoltam, hogy Kata még fent van, hiszen ő is sokáig szokott tévézni. Tudni...

*  *  *
JÚN
04
2013

Laura története 176. fejezet

leszbi, illusztrált

- Laura?
- Trina? Trina... te vagy az?
- Édes, úgy örülök, hogy ott vagy. Már azt hittem, hogy elköltöztél vagy valami.
Laura nem tudta elhinni, hogy ennyire kalapál a szíve. Nem látta és nem beszélt Trinával több mint hat hónapja. Ezzel a fájdalmas érzelmi veszteséggel élt, magába temetve, a forró kapcsolata Earlene-nel és a két tinédzserrel elhomályosította ugyan, de a gondolataiban mindig ott volt Trina, és mögötte ikertestvérének szelleme Rina is.
Leült és egyenesen mondta.
- Trina, olyan jó hallani a hangodat. Nagyon hiányoztál.
- Nekem is hiányoztál, édes. Őszintén.

*  *  *

Fiúszerelem 2. rész

homo

Ősszel elkezdtem a középiskolát, és kollégiumba kerültem.
Itt a legjobb barátom Zsolti lett, egy csodaszép arcú, karcsú, gyönyörű testű fiú, a haja, meg a pelyhedző bajusza koromfekete, hatalmas, szép szeme sötétbarna, a bőre cigányosan kreol, az alakja tökéletes, ő volt a legszebb fiú, akit valaha ismertem. Az első találkozásunk úgy történt, hogy amikor megérkeztem a kollégiumba, a gondnok közölte a szobabeosztást, mondta, hogy pakoljam le a holmimat, aztán máris mehetek a raktárba az ágyneműmért. A szobaajtóra kifüggesztett névsorban megtaláltam a nevemet, a másik három név ismeretlen volt. Annak örültem, hogy négyfős szobánk lesz, lepakoltam az egyik ágy mellé, és észrevettem, hogy rajtam kívül valaki más is megjött már, mert a holmija ott volt a szobában.

JÚN
03
2013


Kedves Látogatóink!

Szép évfordulóhoz érkeztünk, a Törté-Net ma ünnepli a 12. születésnapját! :)
Köszönjük minden kedves írónknak, fordítónknak, olvasónknak, hogy minket választott ezen sok-sok év alatt. Reméljük, hogy a továbbiakban is megtiszteltek a látogatásotokkal, műveitekkel minket és reméljük, hogy sok szép percet töltötök el még nálunk, ígérjük, hogy nem adjuk lejjebb a minőséget!
A mai napon egy híjján elértük a történetek számával a szépséges 6800-as számot, míg képregények terén több, mint 580-nál tartunk, ígérjük, hogy a továbbiakban nemsokára újabb és újabb kerek számokat ünnepelhetünk. :)
Természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

*  *  *

Kell! Akarom!

családi

Péntek volt és én éppen hazafelé tartottam a gimiből. Nagyon fárasztó és főleg frusztráló héten voltam túl, ezért nem volt más vágyam, mint hazaérve vegyek egy pihentető fürdőt, aztán felidézzem magamban az irodalomtanárnőm észveszejtő combjait, feszes seggét, tenyérbe illő melleit és hát... mit szépítsem? Kicsapjam rá, hogy kicsit megkönnyebbüljek.
Hazaérve lerúgtam magamról a cipőmet, táskámat bevágtam az előszobai cipős szekrénybe, ahonnét anya szokta utánam hozni, majd a fürdőbe vettem az irányt. A folyosón megtorpantam, mivel egy vízes ösvény vezetett a fürdőből a húgom szobájába. A kis fruska lezuhanyzot, de a fáradtságot nem vette, hogy rendesen megtörölje magát, így most a fél lakást összevizezte. Feszültem csörtettem a szobájához. Kivágtam rá az ajtót, azzal a szándékkal, hogy jól leteremtem, de ahogy az ajtó feltárult, tátva maradt a...

*  *  *

A megrekedt karrier 2. rész - Péntek éjszaka

híresség

Péntek este fél kilenc van.
Nicole Kidman idegesen néz a karórájára. Harry Millernek minden pillanatban meg kell érkeznie. A fejéből már napok óta nem tudja kiverni a férfi irodájában történteket. Amikor elhatározta, hogy a segítségét kéri sejtette, hogy cserébe szexuális szívességet fog érte kérni, mert a pletykák szerint mindig azt kér a nőktől. Mikor belépett az irodájába fel volt készülve rá, hogy le kell feküdnie vele, de arra a legvadabb álmaiban sem gondolt, hogy a teste reagálni fog rá. Nem gondolta volna, hogy ennyire ki van éhezve egy férfi érintésére.
Mióta kilépett a férfi irodájából azon gondolkodik, hogy eljöjjön-e a pénteken. Sokszor meghányta-vetette a dolgot, majd arra jutott, hogy ha már egyszer megszegte a hazasági fogadalmát a szerepért, akkor innen már nem szabad meghátrálnia, mert akkor a semmiért tette.

*  *  *
MÁJ
31
2013

Bemutató

családi

15 és fél éves, bátyám 16 éves volt, amikor megállapodtunk abban, hogy megvizsgáljuk egymást, mert a gyermekkori fürdések emléke elhalványult, hiszen nem nagyon érdekelt mi van a másik lába között. Kivártuk az alkalmat, amikor szüleink elmentek színházba, magunkra zártuk a lakást és bátortalanúl elkezdtünk mondogatni, most itt a lehetőség. Igen ám, de ki kezdje a vetkőzést és mutogatást? Sorsot húztunk, úgy adódott, hogy Ferinek kellett elővennie a fütykösét, s én szemlélhettem, játszhattam vele. Letolta a nadrágját, alsóját is, s előtünt apró, kókadt farka. Simogattam dús, fekete szőrét, ropogtattam az ujjaim között.
- Megérinthetem? Persze, vedd a kezedbe bátran. Ekkor ért az első csoda. Ott a markomban elkezdett nőni, keményedni és lehetett vagy 14 - 15 cm hosszú, 3 - 4 cm átmérőjű. Megbűvölten tekintettem rá, amikor megszólalt: nyugodtan húzogad a...