FEB
14
2013
FEB
13
2013

Egy asszony családi nyaralása - Harmadik nap

gruppen, nyaralás, férj-feleség

7
Reggel hamar felébredtem, nem tudtam aludni. Izgatott voltam, feldobott. A tegnapi napra gondoltam, amikor is a régi, szemérmes, elfogódott asszonyból egy szexmániás, ellenállni nem tudó szexre vágyó nő lett. Géza, Zoli, a nyilvános wc...eszembe jutva már kora reggel éreztem a sajgást lábaim között. Harcolt egymással a szemérmesség és szégyenlőség a kéjérzéssel és az utóbbi győzött.
Férjem még horkolt mellettem, kilopóztam a zuhanyzóba és letusoltam. Mikor végeztem már mindenki ébren volt. Mikor megláttam Gézát elfogott a vágy a nagy farka után, ő ezt észrevehette, mert vigyorogva kacsintott rám. Ma Géza és a férjem egész napra elmennek, hazaviszik Pétert. Reggeli után indulnak is.

*  *  *

A BMW

hetero

A gyönyörű, új BMW óvatosan kanyarodott ki az útra. A kocsi csillogott a reggeli napsütésben, minden más jármű elhomályosult a környezetében. A járókelők utána fordultak, amint szép lassan végiggördült az úton.
Simon már nem tudott megállni, az aprócska Ford Fiesta gyorsan vágott ki a mellékutcából. Csak a lélekjelenlétének volt köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj. A totális karambolt sikerült ugyan elkerülniük, de a Fiesta nekiütközött a BMW sárhányójának.
Egy nappal később Simon begördült a BMW-vel a szerelőműhely elé. Kiszállt, becsukta az ajtót, majd bement az irodába. Az íróasztalnál ülő hölgy felvette az adatokat, behívta a főnököt, aki szívélyesen üdvözölte Simont, majd együtt kisétáltak a járműhöz. A szerelő egyből látta a csúnya karcolást és horpadást a jobb első sárhányón.

FEB
12
2013

Szamócázás az erdőben

hetero, leskelődés

Amikor egy június végi forró délután elindultam a közeli erdőbe szamócát szedni nem tudtam még, hogy Melinda és Tamás létezik. 13 éves voltam, s nyaralások előtti hetet igyekeztem jól beosztani, melybe játék, segítés, szórakozás egyaránt belefért. Köztük a szamóca szedés, amivel édesanyám szerint " jól megbolondítjuk" az általa befőzött eperlekvárt. Pár kilométert mentem a bringával, majd a szokásos fához támasztottam le és próbáltam visszaidézni az előző évi lelőhelyeket. Két bicigli állt ott egy másik fánál egymáshoz támasztva. Úgy látszik ma megelőztek és nincs szerencsém. Az erdő - amolyan ártéri erőd volt a Kisduna kanyarulatainak ölelésében: égerekkel, nyárokkal, büszke tölgyekkel, dús aljnövényzettel, tisztásokkal. Örömmel láttam, hogy szépen telik a befőttesüveg és egyre beljebb merészkedtem. A tisztáson láttam meg a párt. A...

*  *  *

Efeboszok a tóparton 1. rész

homo

A part mellett hirtelen vidám kiáltozás és jókedvű nevetés zaja ütötte meg a fülemet, úgy tűnt, hogy fiatal srácok felszabadult zsivaját hallom, de a sűrű nádtól egyelőre még nem láthattam semmit. Közelebb érve észrevettem, hogy a vízpart a nádas karéjától övezve félkör alakban öbölszerűen kiszélesedik, onnan érkeznek a fiúhangok, ám az embermagasságúnál is nagyobbra nőtt növényzet mindent eltakart, így hiába igyekeztem, képtelen voltam felfedezni a hangok gazdáit. Elfogott a kíváncsiság, fel-alá járkáltam, míg végre hosszas keresgélés után egy alig észrevehető, keskeny ösvényt fedeztem fel az áthatolhatatlannak tűnő rengetegben, eddig már legalább négyszer-ötször is elsétáltam mellette, mégsem láttam meg, úgy megbújt a sűrű rejtekben. A borotvaéles leveleket kerülgetve beóvakodtam a nádas mélyébe, és a szűk ösvény végén egy kiszélesedő...

FEB
11
2013

Lili 2. rész

családi, vibrátor

Sok idő telt el azóta, amióta beszámoltam az első élményemről, amikor anyummal voltam, és sok minden is történt. Persze a titkos kis kapcsolatunk folytatódott, és talán egyre merészebben, és többször kerestük egymás társaságát, már amennyire csak lehetett, hiszen én sem voltam mindig otthon, és ha haza is mentem, apu sem mindig maradt távol a háztól, aminek persze meg is lett az eredménye egy szép kis lebukás.
Téli szünet volt és természetesen alig vártam, hogy otthon legyek majdnem 3 hétig, és ismét érezhessem anyu finom ajkait, érintését, ahogy puha tenyerével finoman simogat, ahogy benyúl a bugyimba és a nedves csiklómat izgatja miközben forró csókokkal borítja az arcom, a mellem, és minden porcikámat. Mikor hazaértem a szokásos evés, ivás, és faggatás, hogy milyen a suli, milyenek a tanárok beszélgetés hármasban, de az agyamban csak az járt, hogy apu mikor megy...

*  *  *

A gumitestű lány

hetero, vibrátor

A bakban várakoztam, volt egy kis megtakarított pénzem – gondoltam, minek álljon otthon. Fialjon, amennyit csak tud. A semminél bármennyi is több.
Ahogy cserélődtek az ügyfelek, egyszer csak mellém huppant egy nőnemű alany, de olyan lendülettel tette mindezt, hogy csendes magányomban majdnem infarktust kaptam a meglepetéstől.
Észrevette összerezdülésemet, és bocsánatot kért, hogy megijesztett.
- Ó semmiség – mondtam – jól jön az embernek egy kis adrenalin löket, legalább felfrissül a vérkeringésem.
- Ha-ha-ha – nevetett fel hangosan – nem is tudtam, hogy az ijedtségnek ilyen pozitív mellékhatása is lehet.
Mivel nem folytattam gondolatmenetét, és újabbat sem kezdeményeztem, így a beszélgetés ennyiben ki is merült egy időre.

*  *  *
FEB
08
2013

A saját mikulásom

hetero, liftben

Munkaügyben voltam a 13ik kerületben, majd egyik barátommal megbeszéltük, hogy utána vásárolni. A sráccal találkoztunk a Nyugati téren, majd mentünk a stadionok fele, a bevásárlóközpontba. Régóta tervezgettem, hogy kellene pár csípőfarmer, szűk szabású, ehhez gondoltam valami elegáns cipő, ing, és zakó. Zakóm, ingem volt, farmer és cipő volt a soros. Amíg elment számlát befizetni a mobilszolgáltatójához, addig én bementem az egyik kedvenc boltjába, hamar találtam is pár dolgot, amit érdemes volt felpróbálni. Mentem hátra a kabinokhoz, jöttem ki a farmerba, néztem magam a tükörbe, erre kilép az előttem lévő kabinból egy szép nő. Nézegette magát a tükörben, és nem tudott dönteni. Szóba elegyedtem vele, megjegyeztem szerintem nagyon csinos és jól áll rajta, bolond lenne, ha nem venné meg. Mondta nem tud dönteni, van egy másik ruha is, nem tudja melyik áll jobban neki....

*  *  *

Csábítás

leszbi

Esős, borongós, hideg szombat este volt. Az utcán kevés ember, csak néhány autó susogott el hangosan, a lámpák fényében szomorú tócsák vize táncolt szűntelen. A szűk kis utcát üzletek, bankok neonfénye világította meg itt-ott, kissé színesebbé és barátságosabbá téve a sötét útszakaszt. Egy alak sietett apró, szapora léptekkel az egyik kapualj felé. A tócsákat kerülgette, kis esernyőjével szinte egyensúlyozott, és próbált ellentartani a meg-megerősödő hideg szélnek. Másik kezében egy üveg bor. A közeli élelmiszerboltból sietett vissza az értékes itallal, mert ezen a hideg tavaszi estén pihenés, szórakozás és kellemes társaság várta a kényelmes, meleg lakásban. Nem is sejtette még, mennyire kellemes lesz a társaság.