Hírek

OKT.
9.
2020

Gazdagék

Kellett nekem feleségül mennem egy milliomos fiához! Persze vonzott a jólét, az a tudat, hogy többé nem kell hajnalban felkelnem, hogy dolgozni menjek … ráadásul Peti is elég jóképű volt. A hosszabb együttlét aztán előhozta a hibáit: mindenekelőtt lélekben anyuci kisfia maradt, amit Denise mondott neki azt szentírásnak vette. Másodszor meg – mondjuk ezt tudtam csak reméltem, hogy változtathatok rajta – irtó szerencsétlen volt az ágyban.
Hatalmas, a külvilágtól elzárt villában laktunk, és mindenki kedvesen fogadott - legalábbis látszólag – de én igen gyorsan halálra untam magam. Az unalom kíváncsivá tett, igyekeztem kifürkészni a körülöttem élők mindennapjait. Arra hamar rájöttem, hogy apósom a „szokással” ellentétben nem a szobalányukat, hanem annak 14 éves lányát dugja, hogy férjem nővére a lányokat szereti (nálam is bepróbálkozott, egyelőre eredménytelenül) és a néger (jó mi?) sofőrjük mindig vigyorog, amikor rám néz.


Hajnal 2. rész

Ülök a pultnál, és nézek magam elé még pár gondolat erejéig, majd egyelten korttyal lenyelem, ami a pohárban maradt, közben előkeresem a mobilom. Egy üzenetet kaptam az elmúlt egy órában, a szokásos. Sóhajtva felállok, felveszem a kabátom, és amint felérek, intek magamnak egy taxit. A kocsiban ülve keresek egy rágót, és igyekszem normálisan beszélgetni a sofőrrel, míg hazáig elvisz. Nem megy könnyen, rohadtul zavarban vagyok, hogy nincs rajtam bugyi a szoknya alatt.
Benyitok a házba, mellbe vág a szokásos nyüzsgés. A két nagyobb gyerek éppen hangosan vitázik valamin, de megörülnek, amikor meglátnak. A férjem a kicsivel a kezében ordít ki nekem egy köszönést, és igyekszem csak akkor levenni a kabátot, amikor viszonylag kitisztul a terep a fürdőig. Odabent gyorsan bedobálom a ruháimat a szennyeskosárba, és nem szívesen, de lemosom magamról a cigi füstöt, Will minden illatát, testnedvét és mocskos gondolatát.


OKT.
8.
2020

G-pont - Szex-felkészítő

Noah mocorgott ültében. Igyekezett figyelni, de Charlotte formás melle elvonta a figyelmét. Az órákon sosem tűnt fel neki, hogy ilyen gömbölyűen teltek, de nem is pazarolt két pillantásnál többet a lányra. Ilyen közelről jól látta a szeplőit, hosszú szempilláit, és az őrjítően szexi száját - a biggyedt alsó ajka harapnivaló volt, ő pedig három hónapja nem dugott, már több mint időszerű volt.
Monique-ot le kell hengerelnie, ha nem lenne elég, hogy a focicsapat sztárvédője. Tudta, hogy a csaj csak ezért mondott neki igent, mikor randira hívta, de kit érdekel? Monique vadul dobálta szőke haját, riszálta fényes nacikba bújtatott fenekét, csillámos felsője rendesen feszült a mellére. Meg akarta húzni azt a nőt, de még jobb lett volna megtartani hosszabb időre.


Orsi története

Szia vagy sziasztok nem tudom melyik a helyesebb, mert gondolom talán nem egy ember fogja elolvasni a történetemet. Orsinak hívnak. Budapest melletti városban lakom. Sokáig gondolkodtam, hogy leírjam e az én kis történetemet. Azt is mondhatnám, hogy ez a történet arról szól, hogyan vesztettem el a szüzességem!
Szóval úgy kb. 11 - 12 évesen fedeztem fel teljesen véletlen, hogy ha lábam közt dörzsölöm akkor előbb utóbb elönt valami nagyon kellemes érzés. Ettől kezdve esténként, vagy ha egyedül maradtam lábaim közé kaptam a kispárnámat és azon mozogtam fel - le míg az az érzés újra el nem öntött. Egyszer véletlenül rátaláltam apum sexújságára. Először fura meg gusztustalan volt az egész amit ott láttam! Persze mindig újra és újra elővettem az újságot és egyre jobban megtetszett a dolog.


OKT.
7.
2020

Baszós buli

Fuh...ez a tegnap este hatalmas volt! Ennyire izgalmas házibulim még sosem volt.
Azt se tudom, hogy hirtelen hol kezdjem :D
Na jó valahogy megerőltetem magam.
Azzal indult, hogy gyorsan szétkürtöltem egy facebook-emailt és egy eseményt. Fantasztikusan gyorsan reagáltak az emberek. Meg is lepődtem. Ezek szerint tudják, hogy ki csinálja a legjobb bulikat. :) 2 héttel ezelőtt az egyik csoporttársam, aki szintén egy szopós prosti, (bár ő pénzért vagy kajáért esetleg jegyzetekért csinálja) ő is szervezett egy bulit, ahova orvosokat és leendő jogászokat, könyvelőket, közgazdászokat hívott meg és egy két andragógust ugyanerre az időpontra. A dolog érdekessége, hogy ezek az emberek inkább hozzám jöttek (barátok által, én korábbról nem ismertem őket) mint hozzá. Ez azért adja, nem? :D


Cár 1. rész

Egy újabb nap ebben a retekben. Csak tudnám, hogy jutottam idáig. Felfelé sétálva az úton rá gyújtottam egy cigarettára.
- Meddig lesz még szar kedved? - kérdezte Benji a legjobb barátom akivel együtt nőttünk fel, de az informatika helyett inkább a divat felé húzódott el. Az öltözéke mindig passzol a hangulatához. Mostanra már igazi szakértő lett belőle. Fejemre húzva a sötétzöld bő fazonú pulcsim kapucniját válaszolva neki. A kapuban megálltunk a banda mellett amíg elszívjuk a maradék bagót. Nem volt túl sok kedvem kommunikálni, ezért csak a tobozokat rugdostam a bakancsom orrával. Hakim a folytonos későn érkező is ideért kivételesen. Ő a másik legjobb barátom, de vele csak 9.ben hozott össze a sors. Hakim a iskola legudvariasabb görög istene. Ki dolgozott testéért minden hölgy ölni tudna, viszont szerencsétlenségükre már kapcsolatban él. Kidobtuk a csikkeket majd beléptünk az iskola udvarára.


OKT.
6.
2020

Edzőtermi történet

Történetem egy szokásos, és szokásos módon unalmas edzőtermi műszakom közepén kezdődik. Valójában igazából csak így visszatekintve tudok rámutatni, hogy “itt és ekkor kezdődött” minden, hogy ez lesz életemben a sorsfordító pillanat, ott és akkor nem tűnt különbözőnek vagy különlegesebbnek bármilyen másik naptól. De ne szaladjunk ennyire előre.
Először is bemutatkoznék: nevem Gabriel, de itteni barátaim jobbára csak Gabe-nek szólítanak, magyar barátaim pedig Gábornak. Az Egyesült Államokban, Bostonban élek, nagyszüleim 56-os magyarokként érkeztek a “nagy lehetőségek hazájába”. Szerencsére nagyszüleim ragaszkodtak hozzá hogy szüleim is megtanuljanak magyarul, ők pedig hogy én is tovább vigyem ezt a hagyományt, így tudok most magyarul írni Nektek. Előre is elnézést kérek ha itt-ott esetleg magyartalanul írok vagy helyesírási hibát vétek, nyaranta egy hét Magyarországon nem ugyanaz nyelvhasználat szempontjából mintha ott él az ember.


Fehér vulkán

A legutolsó eset után sokáig nem került szóba az újboli találkozás. Ő nem szólt, én sem, inkább maszturbáltam helyette, ez enyhitette a néha felbukkanó homoerotikus képzelgéseimet. Egy kicsit nehéz ilyenkor, megszervezni egy együttlétet, sőt nem is együttlétnek nevezném, inkább szopásnak. Előre eltervezni, hogy egy másik férfival mikor és hol találkozzak azért, hogy szájába tegyem a hímvesszőjét eléggé furcsának tűnt. Szóval a szervezkedés okozta visszásság miatt nem történt semmi.
De aztán ráírtam. Azaz ő írt rám először egy burkolt üzenetet, melyben a szex volt a központi téma, de teljes mértékben hetero síkon. Válaszomban nem kerteltem, megkérdeztem nem lenne-e kedve egy újabb hasonló kalandhoz. Sejtettem, hogy a múltkori élvezés pozitív emlékeket hagyott benne, így nem lepődtem meg azon, mikor annyit írt vissza, hogy lenne, sőt sokszor gondolt már rá.


OKT.
5.
2020

Egy anya naplójából 1. rész

Harmincnyolc éves voltam, amikor férjem, Botond húszévi házasság után elhagyott egy huszonéves fruskáért. Két ikergyerekünk, Fanni és Marcell tizenöt múlt, és természetesen mindketten nálam maradtak. Fanniról tudtam, hogy már nem szűz, mert az egyik ismerős házaspár fiával járt, és nem is csinált titkot belőle, hogy már tizennégy éves korában lefeküdt vele. Marcell viszont, akit csak Marcinak hívtunk, későn érő gyerek volt, mert voltak ugyan lányismerősei, de amennyire tudtuk, még egyikkel se feküdt le, magyarán szűz volt.
Amikor a férjem elhagyott, mindketten elhalmoztak szeretetükkel, de a férfi partnert persze nem tudták pótolni. Nem voltam fehérmájú vagy nimfomániás, de Botonddal nemcsak hogy rendszeres nemi életet éltünk, de legalább hetente kétszer-háromszor szeretkeztünk, tehát most nagyon hiányzott a szex.