JÚN
21
2013
JÚN
20
2013

Ne hagyd abba!

hetero, diák

- Ne... kérlek, hagyd abba...
- Tudom, hogy szereted. Máskülönben nem ragaszkodnál annyira hozzám.
Gyűlölte, hogy igaza van és hogy ilyen nyersen fejezi ki magát. Bárhogy is próbálkozott a lány csöndben maradni, képtelen volt rá, mikor úgy érintette...
- Ne fogd vissza magad – suttogta a férfi a füleibe. – Legalább két szoba választ el a többiektől.
Mikor a lány megérezte a férfi ujjait a mellbimbóján, már hangosan felnyögött. A falhoz szorította és a hátának préselődve simogatta a testét, ami minden egyes alkalommal megőrjítette a lányt.
- Akkor sem csinálhatjuk itt... - vékonyodott el a hangja, mint mindig, mikor a férfi felizgatta őt. – Kérlek... hagyj...

*  *  *

Eszkimók közt

hetero, férj-feleség

Mint szociológus egy ideig az eszkimók között éltem a feleségemmel.
Az asszony terhes lett a harmadik év elején, éppen a tél beállta előtt.
Orvosi javaslatra, mert veszélyeztetett terhes volt, Ottawába szállították. Még két hónapja volt hátra. Egyedül igen nehéz egy férfi élete, hát még a sark körön túl, ahol bizony nem igazán szépek a nők, legalábbis Európai szemmel.
A második év végére már meg tudtam őket különböztetni, és egyik másikat szépnek is tartottam.
Nehéz volt az alkalmazkodás, még olyan egyszerű dologban is, mint a szerelmeskedés.
Út közben jégkunyhó híján nem szabad közeledni a nőkhöz, mert ráfagyhat a kicsorgó lé a szőrökre és felsebezheti a lányok asszonyok testét.

JÚN
19
2013

Szigeten 2. rész - Katie és Tom

gruppen, anál

Miután a három ember elhagyta a szigetet, Katie és Tom egyedül maradtak egy kicsinek nem mondható szigeten. Napokig nem mozdultak a partról, a segítségre vártak.
Ahogy Tom emlékszik a történtekre:
Reggel fáradtan ébredtem több helyen zúzódásokkal melyek az ébredéskor eléggé fájtak. Körülnézve ismeretlen helyen voltam, körülöttem a dús növényzettel és a hatalmas óceánnal.
Próbáltuk nyugtatni magunkat hogy biztosan meg fognak majd találni minket és minden rendbe jön és hogy nem mozdulunk a partról mert akkor kisebb az esélye hogy megtalálnak minket. De több nap várakozás után, a modern világ nyútjtotta kényelem hiányában fogytán voltunk a reménynek. Sem a családunk többi tagjáról sem pedig a három emberről nem jött hír akik elindultak segítségért, talán odavesztek az óceánban. A napok pedig csak teltek, és nagyon hiányzott minden otthonról, a...

*  *  *

Anyámnak alárendelve

bizarr

Élete során a fiam Jason egyszerre egy arrogáns pöccsé változott. Azt gondolom, akkor kezdődött amikor bevették az iskola baseball csapatába. Jason egy jóvágású, sportos felépítésű fiú. Észrevettem, hogy sok különböző lánnyal tölti idejét. Hívták és SMS-t küldtek neki szinte minden órában és flörtöltek a facebook-on – Tudom, mert megfigyeltem a számítógépét és telefonját. Jó anya vagyok és ez a munkám, hogy tudjam mi történik vele.
Az arroganciája végzős évében teljesen felülkerekedett rajta. Ekkor már 18 éves volt, gondolom azt hitte, hogy már egy felnőtt férfi. Úgy járt a lakásban, mintha övé lenne a ház és mikor a telefonját akartam látni simán elhajtott. Először csak a zsebpénzét csökkentettem le, gondoltam csak a kamaszkori változás hatása. Az apja nem volt az életének része, és azt hittem, hogy hiányolja az apa szerepet az életéből, de a...

*  *  *
JÚN
18
2013

A király, a királyné, és a fegyverhordozó - Biszex mese

homo

"Landon próbálta nem kimutatni mennyire nagyon beizzította a másik fallosz intim érintése, a keze ökölbe szorult és nem értette, hogy teheti egy másik férfiasság még kanosabbá.
Ekkor a királyné még tovább merészkedett, össze-össze dörzsölte a két falloszt, amitől a király pirultan hördült fel. Ez elég volt neki elsőre, Adelberta tudta, a következő lépéseket majd szépen, óvatosan fogja meglépni. A terve ugyanis az volt, hogy a két férfiszemély egymással is játsszon, az ő gyönyörűségére is."
***
Egy királyi udvarban mindig történik valami. Botrányos, nevetséges, szűzies vagy csodaszámba menő. A fiatal királyné Adalberta és a férje Landon, szépen éldegéltek leszámítva azt a pár veszekedést, amit hetente elkiabáltak.

*  *  *

Megduplázva

gruppen, anál

- Gyere ide – mondod szexi rekedtes hangon, miközben a tested már csak rám vár.
Közelebb lépek hozzád, te pedig magadhoz húzol az ágyra, az ajkaid az enyémet keresik, a kezeid a testemen vándorolnak kétségbeesetten, ahogy veszed le rólam a ruháimat. Megízlelem a nyelved, ahogy befurakodik az ajkaim közé, köröz és vonaglik a számban. A kezed megtalálja a dudort a nadrágomon, amit gyengéden megszorítasz, miközben lehúzom a bugyidat.
- Mi ütött beléd? – kérdezem tőled, amikor kigombolod a nadrágom, és kihalászod a farkam belőle.
- Volt egy álmom – mondod egyszerűen és lehúzod az alsónadrágomat.
- És amiatt hívtál fel hajnal háromkor?
A fejem magadhoz húzod, a kezem pedig a sóvárgó puncidhoz irányítod. Bedugom egy ujjam a nedves lyukba, amitől belenyögsz a számba.

JÚN
17
2013

Dorina története 1. rész

családi

A fiam két éves volt, én 22 mikor apja balesetben meghalt. Egyedül neveltem, igyekeztem neki mindent megadni. Mindent megbeszéltünk, nem volt titka előttem. Együtt jártunk színházba, nyaralni, kirándulni gyalog és biciklivel, és rendszeresen jártunk esténként futni. Lassan kamasz lett, én meg igyekeztem magam formában tartani. Mellette nem volt párom. Ahogy kamaszodott furcsán kezdett viselkedni. Szégyellősebb lett, sokat húzódott be a szobájába. Én nem provokáltam azzal hogy meztelenül járjak előtte, de nyáron csak egy hosszú pólót - ami miniruhának is megtette - meg bugyit hordtam otthon. Bevallom, hogy rendszeresen maszturbáltam, és a vibrátorom használtam. Csak reggelente kellett gondosan elraknom, hogy ne legyen szem előtt. És furcsa dolgot vettem észre magamon! Egyre többször gondoltam a fiamra, mint férfira. Fantáziáltam, hogy bennem van, kitölt, és eljuttat az orgazmusig....

*  *  *

Véletlen találkozás 1. rész

hetero

Gyorsan futott a vonathoz, és szinte az induló vonatra ugrott fel.
Lihegve dőlt a vonat oldalához, kezdett végre levegőt kapni.
Elindult, hogy helyet keressen magának. Ráérősen nézett be a kabinokba.
Volt, amelyik üres volt, volt, ami tele.
Nem szerette a tömeget, a zsúfoltságot, ezért is utazott inkább vonattal.
Szeretett egyedül lenni. Ilyenkor elővette a notebook - ját, és filmet nézett.
Most is a frissen letöltött Prometheus - t akarta megnézni.
Imádta az Alien sorozatot, és nagyon izgatta, hogyan is jött létre az Alien.
Teljesen belemerült a filmbe, amikor mozgásra lett figyelmes.
Egy lány jött a kabinba, és helyezkedett el vele szemben.
Felnézett és végigmérte a lányt. Tetszett neki, amit látott.