Hírek

OKT.
14.
2020

Igazi szerelem ez, vagy mi?

Péter vagyok, egy 30+-os házaspár férfi tagja, hasonló korú feleséggel, normális baráti körrel, mondhatom, szép élettel.
25 éves voltam, amikor elvettem Szandit, a páromat, 3 év együtt járás után. Akkor Ő 22 volt, egy igazi bombanő.
2 gyerekünk van, vegyesen: egy kisfiú és egy kislány, 3 és 5,5 évesek.
Szexuális életünk mindig rendben volt: Szandinak szinte minden együttlétünkkor volt orgazmusa, nekem úgyszintén, bár én nyilván nem is tudnám megjátszani.
Az évek során megismertem annyira a Nőt Szandiban is, hogy tudjam: az orgazmusa valódi, nem megjátszott, de erről majd később.
Természetesen a 2 terhesség rajta sem múlt el nyomtalanul sem testileg, sem szexuális érettség tekintetében. Ez utóbbi még előnyére is vált, azt kell mondjam.


Menstruáló nők

Susan és Éva régi barátnők voltak. Barátságuk több évtizedre nyúlik vissza. Susan édesapja a partiőrségnél szolgált, részt vett a híres ütközetben amikor űrlények támadták Los Angelest. Éva édesapja ufó kutató volt. A két férfi gyakran találkozott egymással és néha a lányaikat is vitték a találkozókra. A fiatal csajok persze nem értették, hogy a felnőttek miről beszélgetnek, egyébként a felnőttek sem értették, hogy mi van az ufó jelenség hátterében.
Teltek, múltak az évek és a csajok 21 évesek lettek. Egy napon születtek így a szülinapot együtt tudták ünnepelni. Susan és Éva édesapja is meghalt egy repülőgép balesetben, rossz nyelvek szerint nem baleset volt hanem olyan dolgokat tudtam amit nem lett volna szabad. Mert valakiknek nem tetszett. Susan és Évát nem érdekelte a merénylet lehetősége. Egymást vigasztalták és jó pár év elteltével úgy érezték, hogy túl jutottak a gyászon. 21 éves korukra érett, kiforrt személyiségek lettek.


OKT.
13.
2020

A festő

Forró nyári reggelen ébredtem. Zavart , hogy szemembe süt a Nap a sötétítőn keresztül. Valaki csengetett, eltévesztette a lakásszámot.Visszamentem a szobába és eszembe jutott, hogy ma van a 6.-ik házassági évfordulónk. Timi kitakarózva aludt, mint szoktott, csak egy vékony lepedőt húzott a derekára, meztelen fenekét kidomborítva feküdt a matracra húzott sötétkét lepedőn. Kibontott hosszú haja végigsímult a párnákon, nem tudtam melyikre feküdjek. Nem akartam felzavarni, viszont most sem bírtam ellenálni, ahogy máskor sem, ismét csak azt egy csókot szerettem volna a fenekére adni.
Abból az egy csókból csókók sorozata sikeredett, csodáltam, hogy most is, 15 év ismerkedés után milyen szép, hogy szeretem a bőrének illatát és testének nőies idomait. Simogatni kezdtem fenekét és derekát, amitől megébredt. Gondoltam, hogy ez volt az első baki, amit elkövettem, de megkért, hogy húzodjam fennebb az ágyon.


Éva harmincéves 1. rész - Szauna

– Nagyon köszönöm, hogy fogadott – mondta Éva, és próbálta a férfi kézfogásából kiolvasni, milyen ember is lehet. A külseje keveset árult el: középmagas, középkorú, szikár férfi volt, sötét hajjal, melyben itt-ott a tincsek végén őszülő szálak jelentek meg, látszólag indokolatlanul.
– Én köszönöm, hogy eljött – jelentette ki pont olyan udvariasan a Dom. – És azt is, hogy alkalmazkodott hozzám. Tárgyalást szerveztek nekem ebbe a szállodába, ezért kellett ilyen messzire autózni.
– Tárgyalás? Akkor... elfoglalt volt ma? – próbált csevegni a lány, de hangja megremegett. Furcsán érezte magát ebben az előkelő szálloda méregdrága éttermében, a frissen rendelt borokkal az asztalon, egy vadidegennel, akit azért keresett fel, hogy felajánlja neki a testét, és bizonyos értelemben a szellemét is.


OKT.
12.
2020

Sógornőm 4. rész

Nagy átalakítás kezdődött a lakásban, az én szobámat ketté, választották, és a fürdőbe vécét is csináltak. Közben szabadságra hazajött a bátyám, de a hely szűke miatt elutaztak az anyósához. Tíz nap múlva mikor bátyám elment sógornőm is visszajött, mert menni kellet dolgoznia. Élveztük a különszobát és a meg újult fürdőt.
Szüleim pénteken elutaztak apa régi katona barátjához. Én ép az esti fürdést élvezve, habok közt áztattam magam, mikor sógornőm hazaért a melóból.
- Soká végzel? Pisilnem kell, de nagyon.
- Még nem mosakodtam válaszoltam.
Erre kicsapódott az ajtó sietve bejött, felemelte a ruhája alját, és már tolta is le a bugyiját, ráülve a vécére pisilni kezdett.
- Bocs de már nagyon kell.
- Hirtelen zavaromban nem tudtam mit válaszolni. Igaz, hogy ő tanított baszni, de így pisilni még nem láttam nőt.


Éva története 5. rész - A második büntetés

Nagyszerűen indul a szombat reggel, bár furcsán esik a járás a tegnap éjszakai látogatók munkájának köszönhetően. Ahogy a három férfi távozott a lakásból Géza kissé ugyan felébredt, de nem tért teljesen magához... pár szónyi motyogás után máris újra elnyomta az álom, de a karját átvetette a melleden így tudtán kívül megfosztott a mosakodás lehetőségétől, amit úgy éreztél a belőled csurgó ondó mennyiségéből, hogy bőven rád férne. Hacsak nem akartál volna reggel kínos magyarázkodásba kezdeni a gyanús foltok végett, az egyetlen kéznél lévő lehetőséggel álltad útját a lepedő előtt a kifolyó forró magnak, az ujjaiddal. Újra és újra megmerítve a lábad között, szépen módszeresen letörölgetted a combod belsejéről, a puncid és fenéklyukad körül és közvetlen belsejéből is és más lehetőség nem lévén szépen módszeresen le is nyalogattad az ujjaidról, eltűntetve a nyomokat.


OKT.
9.
2020

Gazdagék

Kellett nekem feleségül mennem egy milliomos fiához! Persze vonzott a jólét, az a tudat, hogy többé nem kell hajnalban felkelnem, hogy dolgozni menjek … ráadásul Peti is elég jóképű volt. A hosszabb együttlét aztán előhozta a hibáit: mindenekelőtt lélekben anyuci kisfia maradt, amit Denise mondott neki azt szentírásnak vette. Másodszor meg – mondjuk ezt tudtam csak reméltem, hogy változtathatok rajta – irtó szerencsétlen volt az ágyban.
Hatalmas, a külvilágtól elzárt villában laktunk, és mindenki kedvesen fogadott - legalábbis látszólag – de én igen gyorsan halálra untam magam. Az unalom kíváncsivá tett, igyekeztem kifürkészni a körülöttem élők mindennapjait. Arra hamar rájöttem, hogy apósom a „szokással” ellentétben nem a szobalányukat, hanem annak 14 éves lányát dugja, hogy férjem nővére a lányokat szereti (nálam is bepróbálkozott, egyelőre eredménytelenül) és a néger (jó mi?) sofőrjük mindig vigyorog, amikor rám néz.


Hajnal 2. rész

Ülök a pultnál, és nézek magam elé még pár gondolat erejéig, majd egyelten korttyal lenyelem, ami a pohárban maradt, közben előkeresem a mobilom. Egy üzenetet kaptam az elmúlt egy órában, a szokásos. Sóhajtva felállok, felveszem a kabátom, és amint felérek, intek magamnak egy taxit. A kocsiban ülve keresek egy rágót, és igyekszem normálisan beszélgetni a sofőrrel, míg hazáig elvisz. Nem megy könnyen, rohadtul zavarban vagyok, hogy nincs rajtam bugyi a szoknya alatt.
Benyitok a házba, mellbe vág a szokásos nyüzsgés. A két nagyobb gyerek éppen hangosan vitázik valamin, de megörülnek, amikor meglátnak. A férjem a kicsivel a kezében ordít ki nekem egy köszönést, és igyekszem csak akkor levenni a kabátot, amikor viszonylag kitisztul a terep a fürdőig. Odabent gyorsan bedobálom a ruháimat a szennyeskosárba, és nem szívesen, de lemosom magamról a cigi füstöt, Will minden illatát, testnedvét és mocskos gondolatát.