Hírek

AUG.
18.
2020

True story

Munka után vagy közben, üres óráimban szörfölgetve a neten időnként erotikus tartalmú oldalakra is elnavigál a kereső, ami nem jelez ezen mesterséges intelligencia részéről túlzottan nagy tehetséget, hiszen a téma mint minden férfit mindig is rendkívül érdekelt. Különböző történetek olvasgatása közben az a gondolat ébredt fel bennem, hogy én is leírjak egyet a sok közül, mely életünk során megtörtént velünk. Az érdeklődési körömbe tartozó kategóriák olvasgatása során azt tapasztaltam, hogy a szerzők gyakorta költői túlzásokkal élve, szépen megfogalmazva, inkább talán csak vágyaikat, álmaikat leírva számolnak be hatalmas hímtagokról, órákon át tartó szeretkezésekről, tökéletes testű nőkről, akik már az első anális élmény során is képesek orgazmusra, tövig nyelik a falloszokat, szeretőjük fasza rendszerint hatalmasabb párjukénál.


A fájdalmas szeretet 1. rész - A lebukás

- Szia apuka! - somfordált be Kati a dolgozószobába.
- Szia Kicsi - néztem fel mosolyogva a gép mögül, de mosolyom nyomban lehervadt az arcomról, mert láttam, hogy Kati nagyon el van szontyolodva. Hát komolyra fordulva kérdeztem - Mi történt?
Kati nem szólt, csak lehajtott fejjel odatette az asztalomra az ellenőrző könyvét. Rosszat sejtve vettem fel, hiszen a rossz jegyért sosem kapott ki. Azt rá hagytam a "magadnak tanulsz" jegyében. Belelapoztam, a mai dátummal két egyes sorakozott benne: német nyelv; felelés és német nyelv; dolgozat. Elvettem egy golyóstollat, és odafirkantottam az aláírásom. Nyújtottam volna vissza, de Kati összetört meghunyászkodását nem tudtam hova tenni. Hirtelen gondolattal a füzet végébe lapoztam, ahol az értesítések szoktak lenni. Most már értettem a padlóvizslatást. A következő szöveget olvashattam, ugyan csak a mai keltezéssel:


AUG.
17.
2020

Egy filmforgatás előélete 19. rész

Bettina vidáman ment haza. Útközben élvezte a testét tapogató tekinteteket.
- Vajon lesz férfi, aki rágondolva veri ki – suhant át fejében a pajzán gondolat. Biztos észrevették rajta, hogy két élvezés között van, mert elhatározta, hogy este a kedvenc videóját fogja újra megnézi.
Az anyja már lefeküdt, apja a másik szobában az esti meccset nézte. Bettina megfürdött. Élvezettel simogatta végig az illatos habbal a testét. Vajon normális, hogy ennyire szeretem a testemet? De szeretem Edina testét is. És Dianáét. Kíváncsi vagyok milyen Laura meztelenül. És az anyja jutott eszébe és a Dianának tett ígérete.
- Milyen szex éhes csaj lett belőlem! Vajon csak a filmforgatásnak köszönhetem? Gondolkozott azon nem voltak-e régebben leszbi gondolatai, de rá kellett jönni, hogyha nincs film, akkor lehet, hogy soha nem ismeri meg ezeket az érzéseket.


A gondolat ereje 4. rész

XI.
Szomszédasszony látogatóban
A gondolataimat a bejárati ajtó csengője szakította meg. Ahogy kinyitottam tátva maradt a szám Adél nagyon dögössen volt felöltözve, egy fekete mini szoknya, ami többet mutatott, mint eltakart és egy fehér ing, ami a mellei alatt volt megkötve. És az egészet egy nagyon finom parfüm illat tetézte.
„Gyere be már nagyon vártunk,“ félre álltam, hogy be tudjon lépni. Az előszobánk elég széles, de Adél, ahogy elsuhant mellettem finoman hozzám nyomódott és a kezével végi simította a nadrágom elejét. Ahogy figyeltem a tekintetét tetszett neki, amit tapintott. Még szép ilyen látványtól még a halottnak is felállt volna a farka.
Ahogy megnéztem hátulról azt kezdtem gyanítani, hogy nem vett fel bugyit a mini alá.


AUG.
14.
2020

Mostohafiammal szexeltem

23 éves fiatalasszony voltam, amikor a férjem munkahelyi baleset következtében itt hagyott a kislányommal. Házasságot nem kötöttem egyedül neveltem leányomat. Partneri kapcsolataim voltak, de ezek nem lettek véglegesek.
Fiatalasszony lévén puncim gyakran percegett ezért kerestem a megoldást egy tartós kapcsolatra.
Ismerős baráti kör hozott össze egy elvált férfivel, aki egyedül nevelte fiát. Ekkor én 27 éves voltam, leányom 8 éves újdonsült párom 35 éves és fiúgyermeke 12 éves. Első időben jól megvoltunk az új párommal. Összeköltöztünk vidéki házamba
És együtt neveltük gyermekeinket. Igaz a párom rövid ideig bírta a jó férfi szerepet, mert az italt sem vetette meg.
E miatt kapcsolatunk nem volt felhőtlen. Gyermekeink szépen fejlődtek és elértek a serdülő korba.


Álom

Én arról álmodtam, vagy fantáziáltam hogy a balatonon nyaralunk a párommal, a szomszédban pedig három tinédzser fiú tölti a nyarat. Fiatal jóképű srácok, az első önálló nyaralásuk szülői felügyelet nélkül. Én kinn napozom monokiniben, amikor átrepül a focilabdájuk, amit én észre sem veszek. Az egyik srác átmászik érte mivel nem látja a bokroktól hogy ott napozom, és csak akkor vesszük észre egymást amikor felveszi a labdát. Nagyon zavarba jövünk mindketten, ő bocsánatot kér a zavarásért és gyorsan távozik. Mi a párommal késő délután a teraszon szeretkezünk, mikor arra leszek figyelmes hogy a srácok belátnak a teraszunkra az erkélyükről. A párom nem veszi észre, én pedig nem szólok róla hogy kukolnak minket a fiatalok. Két hétre mentünk kikapcsolódni, de a férjemnek az első hét végén el kell utaznia üzleti tárgyalásra külföldre, de megbeszéltük hogy én lent maradok, úgy sem lop el senki, és legalább az én nyaralásom zavartalan lesz.


AUG.
13.
2020

Blanka és a fiatal farkak

Blanka szerette a szexet. Blanka szerette a változatos szexet. Blanka nem volt perverz, csak nem hagyott kis semmilyen lehetőséget. Blanka egy huszonéves normál kinézetű nő volt, akinek a libidója talán az átlag felett volt egy kicsit.
Egyik barátnője egy kis vidéki általános iskolába tanított és most végzett az osztálya. Megígérte nekik, hogy ha jön a tavasz elmennek egy közös 2 napos kirándulásra. Csak 8-an voltak és mind fiú. Nem akart 14-15 éves kiskamaszokkal vesződni ezért elhívta Blankát is, aki örömmel csatlakozott, hisz szeretett ő is kirándulni.
A kirándulás jó hangulatban telt. Körbejárták a kisvárost, megnézték a nevezetességeket. Blanka jól szót értett a fiúkkal és jókat vigyorgott egy-két suta kérdésen, amit a lányokkal meghódításéval kapcsolatban tettek fel. Jó fejek voltak, kedvesek és segítőkészek. Egy-kettőn meg is akadt a szeme, de elhessegette a gondolatot, hisz még nagyon kisfiúk voltak.


A szuper domina

Carmel Lockyer Valerie vendégre várt. Diszkrét, megszállottan rendszerető és igen hálás egyéniségnek ígérkezett. A BDSM hálózaton talált rá erre a férfira. Az illető japán volt, aki előszeretettel hódolt a shibarinak. Körülbelül egy éve helyezték át Angliába az egyik kirendeltségre.
Egyszerű feladat volt az egész és tiszta ügy, mint azok a szimmetrikusan elrendezett csomók, amiket majd az új kliens kötöz átszellemülten az ő testére, fantáziadús alakzatokban. Mellette a fotelon volt egy fehér kötél és egy piros zsineg. Valerie kinyújtotta a bal lábát, és megcsodálta hamisítatlan bőr Jimmy Choo csizmáját, majd ujjai között sodorgatta a fehér kötelet. Sodrott kenderkötél volt, hagyományosan ezt használták a shibarihoz. Ezt szánta üdvözlő ajándéknak új bérlője számára.