Hírek

SZEPT.
11.
2020

Sógornő 3. rész

Két hét múlva csütörtökön suli szünet volt, Éva szerdán délutános volt, igen későn jöhetett haza, mert fel sem ébredtem érkezésére. Tíz óra tájban kezdet ébredezni, majd jött ki a konyhába ahol én tanultam. Mindketten meglepődtünk, ő azon, hogy otthon vagyok, én az öltözékén. Olyan hálóing volt rajta amit még nem láttam, teljesen átlátszó fehér selyem, és alatta nem volt semmi. Így melleit, és puncijának sötét szőrét gyönyörűen láttam. Természetesen farkam egyből reagált a látottakra, elkezdet keményedni, melyet gondolom Éva is észrevett, de nem szólt semmit, mintha misem történt volna kezdet el reggelizni.
Mikor befejezte megkért, készítsek neki egy kávét, kissé vonakodtam de mégis felálltam, hogy teljesítsem kérését. A kávét oda nyújtva neki, nem a pohárért nyúlt, hanem a farkamat simította meg nadrágon keresztül.


Az osztályfőnök utolsó húzása

Az utolsó 3 óra osztályfőnöki óra volt összevonva , lerövidítve. Amikor belépett az ajtón nem csak én, de szerintem mind azt hittük, rosszul látunk. Fekete melltartó volt rajta és e felett egy horgolt nagy lyukacsos nem is tudom minek nevezzem póló vagy pulóver volt rajta. De konkrétan minden átlátszódott rajta, mert a lyukacsos rész kb. olyan volt, amibe 3 ujjam belefér és nagyon sűrűn volt. 3 órán keresztül az első padban ülve azt bámultam amint a vékony melltartón keresztül a mellbimbója átütve megakadt rajta horgolt minta. Ahogy bámultam, de most úgy visszagondolva olyan igazi pofátlan módon, észre vettem, hogy időnként megkeményedett a bimbója egyszer elernyedt. Ezt a szép lüktetést néztem óraszám amely lüktetés a gatyámba átsugározva egy maratoni merevedést okozott! Majd amikor szólt, hogy vége az órának lassan pakoltam, mert a farkam úgy állt, hogy a rövid gatyámból sátrat varázsolt.


SZEPT.
10.
2020

Üzenet...

Pedig ha ott lennék, rálöknélek az ágyra, föléd hajolnék és szép lassan végigmérnélek a szememmel, majd pedig szépen lassan közelítenék a számmal az arcodhoz...csak hogyegy kicsit incselkedjek. Ezek után a szám a szádhoz érne, szép lassan egy csókban bontakozna ki a közös vágyunk. Ahogy szám szádhoz érne, késztetést érznék, hogy kezeimmel felfedező útra induljak ...
mert bár szemem becsukva van, érezni akarom tested minden rezdülését. Először nyakadhoz érek 1 ujjal, majd követi a többi, szép lassan végig cirógatom. Közben ajkam elválik, és nézem ahogy fokozódik a szemeidben a vágy.
Kezemmel tovább indulok, finom léptekkel a vállad felé, amelyet még ruha borít, de egy apró mozdulattal elhúzom, majd ezután a bennem rejlő vágyakat elengedem és számmal szépen haladok a szádtól a füledig, ahol elidőzök egy kicsit. Érezni aakrom ahogy leheletem milyen indulatokat kelt,de egyben kivárok. Szeretm az ilyen élvezeteket elnyújtani.


A huncut szobalány

Előbb alaposan körülnézett az utcán, mielőtt belépett a szexüzletbe; ideges volt, hátha valami ismerőse meglátja, hogy ilyen alantas helyekre látogat el. Ezenkívül attól is félt, vajon mit talál majd odabent, a titokzatos sötétkék ajtó mögött. Eleddig mindössze egyszer látogatott el egy szexboltba, mégpedig egy hétvégi amsterdami kirándulás alkalmával, ahol a férje vonszolta őt át a neonfényes ajtón. Az üzlet tele volt rosszarcú férfiakkal, akik a pornó magazinok polcait szállták meg, most azonban úgy érezte, ez az üzlet itt jobban megfelel az ő stílusának. Nem csak azért, mert a boltot erotikus butikként aposztrofálták, hanem mert árusított egypár csúcsminőségű holmit abból a remekbe szabott francia szobalány kosztümből ítélve, amit ő már a kirakatban kiszúrt.


SZEPT.
9.
2020

Melinda 2. rész

Reggel megbeszéltük hogy ilyet hármasban máskor is csinálhatnánk, megyegyeztünk a jövő hét szombatban. De Dani megkérdezte hogy előtte nincs-e kedvem vele találkozni egyik este. Igent mondtam és a szerdai napra esett a választásunk.
Finoman fogalmazva láttam rá némi esélyt hogy szexszel fog végződni az este. Egy rózsaszín tangát választottam az alkalomra, mely vékony anyagból készült és nem sokat takart a puncim felett se. A seggem is jól mutatott így, a bugyi hátulja csak egy apró háromszög alakú rész volt a fenekem felett, egyébként vékony szalag tartotta egyben. Meghívott vacsorázni és egy jót beszélgettünk közben. Kiderült hogy ő is hasonló cipőben jár mint én, egy komoly kapcsolata ért véget 2 hónapja. Nagyon cuki volt, bocsánatot kért hogy először olyan hamar elment, de a szakítása óta nem volt senkivel. Szokott ugyan időnként magához nyúlni de nem túl gyakran mivel úgy nem az igazi és egy hete már az is elmaradt.


Édeshármas, hölgyválasz

Ahogy a lépcsőházban fölfelé haladt, az izgalomtól szinte görcsbe rándult a gyomra. Mi ez, megrémült volna? Talán fújja le az egészet...? Nem, az kizárt, szó sincs ilyenről, hiszen már vagy tíz (úristen, TÍZ!) éve vágyik arra, amit most megkaphat, amióta ... – épp idáig jutott gondolatban, mert az emeletre érve a sarkig nyitott ajtóban látható, széles mosollyal, kitárt karral felé induló fickó lelkes invitálása, továbbá a hozzá tartozó, szédítően finom illat és a lezseren félig ki (vagy be) gombolt inge alatt kirajzolódó sportos felsőtest látványa egyetlen pillanat alatt lesöpört minden szorongást, tipródást, kételyt.
Nos hát itt van végre: az oroszlán barlangjában.(csak lenne már ez az oroszlán is az ő barlangjában, hmmm... – hát akkor hajrá, úgy tűnik, fog ez menni - veregette vállon magát gondolatban.)


SZEPT.
8.
2020

Letti, a kurva

Bár a címből gondolhatnánk arra is, hogy az adott hölgy egy fizetős kurva, ám nem. Itt egész egyszerűen egy fiatal lány a főszereplő, aki a balek pasija mellett fűvel, fával baszik, és ezután képes mosolyogva megölelni a barátját. Kezdjük egy kicsit fő karakterünk Letti körülírásával. A most 22 éves lány gyönyörű teremtés 167cm-es magassága mellé 50 kg testsúly párosul, melyet fejeljünk meg két szép nagy szilikon cicivel és egy gyönyörű váll alá érő szőke hajkoronával. Lettiben mindenhol fordult már meg fasz, nemigen tud erre nemet mondani. Lássuk most a történetet.
Zoli már általános iskolás kora óta ismerte Lettit de csak így az évek múlása után jött el az a nap mikor egymásra találtak. Zoli egy átlag pasi volt, aki vakon bízott a szemrevaló teremtésben és lassan három hónapja csak neki élt. Lássuk Letti korábbi kalandozásait melyek ebben a három hónapban történtek. Letti és Péter az előző barátja kb.


Lilith kegyetlen oldala

Lilith hosszan fújja ki a levegőt, igyekszik nem tudomást venni a kis barna lányról, aki négykézláb, merev tekintetét a padlóra szegezve van előtte. Egy könyv van a kezében, olvasni igyekszik, de a lány illata betölti a szobát. Hetykén a hátára rakja a lábait és úgy, hogy Vivien ne vegye észre, fél szemmel figyeli a reakcióit. Immár, körülbelül 8 órája nem állt fel a földről. Igazán bájosnak látja és igen engedelmesnek, legalábbis eddig. Ahogy Vivien megérzi az Úrnője fekete magassarkúba bújtatott lábait a hátán, nem túl diszkréten felnyög.
Lilith mosolyogva húzza össze a szemeit.
– Mintha azt mondtam volna, hogy egy hangot sem akarok hallani… – veti oda szórakozott hangsúllyal.
A lány nem mer válaszolni sem, csupán megmerevedik az Úrnő hangjától. Reméli, hogy ennyivel megúszta. Mikor reggel idejött, tudta, hogy mire számítson.


SZEPT.
7.
2020

A kulcslyukon át

24 éves vagyok, egyetemista, a húgom Rose pedig most múlt 18. Anyánkkal és a mostohaapánkkal élünk együtt egy elég régi és elég nagy, kétszintes házban, aminek mindkét szintje külön lakás. Rose és én élünk a felső szinten, ami 2 hálószobából, egy nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll. Van egy ajtó Rose hálója és a fürdőszoba között, de ezt sosem használtuk: ezt még azelőtt zárták le, mielőtt még megszülettünk volna, le is lett festve, beleolvad a falba. Ez az ajtó olyan régi, mint maga a ház: hatalmas, antik kilincse van régi, nagy kulcslyukkal. Hála istennek a húgomnak sose jutott eszébe, hogy letakarja valamivel…
Körülbelül három évvel ezelőtt a mostohaapánk úgy döntött, kiköltözteti a fölső szinten lévő bérlőket, így nekem is lesz egy „saját kuckóm” ahol élhetek. Ez nem egészen jött be: a kishúgom Rose addig könyörgött a szüleinknek hogy ő is felköltözhessen, hogy végül belementek és megkapta a felét.