Hírek

SZEPT.
23.
2020

Magány

Itt ülök, csendben a kanapén a nappaliban. Egyedül vagyok. Magányosan, Rád gondolok.
Elképzelem, hogy itt vagy Velem. Arra gondolok, hogy mellettem ülsz. A térdemre csúsztatod a kezed, lágyan simogatod. Kis köröket írnak le az ujjaid. Beszélgetünk, a mozdulat olyan természetesnek hat, ártatlannak. Mégis úgy érzem égeti a bőröm az érintésed.
Lassan feljebb csúsztatod a kezed. Az egész combomon, majd vissza a térdemig. Még mindig beszélgetünk, de minden alkalommal, amikor felérsz a combomon, elakad a lélegzetem és várom, most meddig halad az érintésed.
Elveszed a kezed, de a csalódottságom csak egy pillanatig tart.
Bele markolsz a hajamba, és egy határozott, de nem fájdalmas mozdulattal fordítasz magad felé, hogy olyan szenvedéllyel csókolj, amire az azt megelőző beszélgetés alatt nem számítottam. Egyik kezed a hajamban túr, a másik visszatér a combomra.


SZEPT.
22.
2020

Szexenetek 3. rész - Felvilágosodtam

Még nem volt nagyon késő délután, mikor megérkezett Viktor, Klári papája (ja, elfelejtettem: az anyukáját Eszternek hívják). Nyomban hátrajött a medencéhez, Klári pedig meztelenül hozzá rohant, és az ölébe ugorva puszilgatta. Majd Eszti nénihez ment, fölé hajolt, és hosszasan megcsókolta, közben pedig keze előbb Eszti néni melleit cirógatta, majd a hasát, és végül a punciját. Nekem úgy tűnt, mint ha Eszti néni puncija nedvességtől csillogott volna, pedig már régen volt rá naptej kenve, az nem csilloghatott rajta. Viktor bácsi pedig ledobálta egy székre a ruháit, felkapta magára az odakészített fürdőnadrágot, és már ment is a medencébe. Gyorsan mi lányok, és Eszti néni is felkaptuk bikinijeinket, és gyerünk mi is a medencébe. Viktor bácsi mesélt a napjáról, és szemen fröcskölt minket, Eszti nénit pedig újra, többször is megcsókolta.


Heni történetei 3. rész

Új év, új élet. Szokták mondani akik nagyon bölcsnek képzelik magukat.
Nekem az új év ugyanolyan volt, mint az előző. Dolgoztam a koliban, Zsombor még mindig a barátnőjével járt (aminek én nagyon örültem, egyáltalán nem voltam az a féltékeny sárkányanyós) én a barátnőmmel vagy a kollégákkal töltöttem a szabadidőmet, a szexuális életem újra csak a kezemre és a vibrátoromra korlátozódott, már egyéjszakás kapcsolataim se voltak.
Ennek ellenére totál kiegyensúlyozottak voltak a mindennapjaim. Aztán jött valami ami mindent borított. Olyan perverziókat ismertem meg amiket régebben el se tudtam volna képzelni.
Vége volt a télnek, már majdnem a tavasznak is amikor Kata barátnőm egyik nap becsöngetett hozzám.
- Na mondom miért jöttem, aztán majd dumcsizunk is. Tudod, hogy tavaly ősszel beiratkoztam egy fotóstanfolyamra.


SZEPT.
21.
2020

Miki bácsi 2. rész

Izgatottan vártam a másnap reggelt, hallottam ahogy a lányomék készülődnek, majd Vera is megérkezett. Megkönnyebbültem, és kicsit megnyugodtam, reméltem, hogy a tegnapi nap jelentett valamit a kislánynak. Bezárta belülről a bejárati ajtót, azt hittem megint lefekszik a kanapéra. Lassan kinyílt a szobám ajtaja, és Vera dugta be a fejét.
- Jó reggelt Miki bácsi. Be jöhetek?
- Persze angyalom gyere csak, ülj ide mellém.
Láttam zavarban van, leült az ágyam szélére, és nagyon mondani akart valamit.
- Valami nyomja a szíved kislány - próbáltam segíteni neki.
- Nem ellenkezőleg, azt szeretném mondani ami tegnap történt az valami csodálatos volt. Férfi ennyire kedves, és jó még nem volt hozzám mint te Miki bácsi.
- Nekem is nagyon szép napot szereztél, régen voltam ilyen boldog. Ha akarod még nagyon sok jó dologra megtaníthatlak, bátran bízd rám magad. Gyere bújj ide mellém! - hajtottam fel a takarót.


Újabb kedvenc újabb élmény

Pár héttel előző élménybeszámolómat követően egyik hétvégén délután elvittem a picinket nagyszüleihez. Most péntek este anyu volt a soros vigyázni rá. Igaziból nem is annyira jó szó ez, hiszen ő igényelte unokája társaságát, bár minden nagyszülő imádta picinket. Ezért is osztottuk be, ki mikor “vigyázhat” rá, ami ugye nekünk érthető okokból jótett volt, de önmagunknak is tartottunk fent időt arra, hogy együtt lehessünk vele hétvégén is, ne csak a dolgos hétköznapokon. Gondolom ez minden modern családban így van, szóval nem is ragozom.
Hazaérve párom azzal fogadott, hogy ajándékot vett nekem, de ezt elő szeretné készíteni meglepinek, úgyhogy szíveskedjek csak kint várni az étkezőben amíg nem szól.
- Előre is köszönöm uram, de szíveskedjék igyekezni, mert meghívtam Timit és Bencét vacsira. 7 körülre kaptam visszajelzést mindkettőtől, hogy jönnek és most már fél6-6 tájban járunk. - mondtam neki viccesen tálalva a meghívást.


SZEPT.
18.
2020

Édes kishúgom, Anna

Gergő akár ölni is képes lett volna, bal keze ökölbe szorult, körmei saját tenyerének húsába vájtak, szinte kiserkent belőle a vér. Kénytelen volt visszafogni magát, mert Anna olyannyira bizonytalanul kóvályogva lépkedett, hogy minden figyelmét rá kellett összpontosítania, nehogy a tizenhat éves tini fruska le találjon szédülni az emeletre vezető lépcsőről. Jobbjával támogatón ölelte húgát, egyszerre féltőn, ugyanakkor rémesen bosszúsan.
- Gyerünk, még két lépcsőfok... egyik láb – noszogatta gyengéden az illuminált lányt – és a másik.
Anna megingott, már majdnem felértek az emeletre, mikor teljes súlyával Gergőnek dőlt, s a fiú két kézzel kellett megtartsa őt.
- Te mindig olyan... – csuklásba ugró sóhajtás bukott elő belőle, ködös tekintettel sandított fel a nála jó másfél fejjel magasabb bátyára – rendes vagy hozzám – fejezte be, feje a fiú mellkasára bukott.


Vágyak...

A férfi a frankosan kényelmes kanapén ült, és közben nézte a tévét maga előtt, ép a kapcsolóért nyúlt volna, mikor hirtelen halk, de vonzó zene kezdet áradni a rádióból. Oda nézet a tárgyra, hogy miért szólalt meg, vagy mi által.
Amikor meglátta kedvesét egy ballonkabát volt rajta, finoman átkötve, szemét takarta egy kalap, így úgy nézet ki, mint egy detektív, de egy furcsaság volt rajta, a lábait jobban kiemelte egy fekete hegyes orrú magas sarkú csizmával, ami kikacsingatott a kabát alól.
Szép apránként párja felé fordult, a kalapja alól lassan nézet ki rá, a huncutsággal átitatott szemeit rászegezte, és egy minden ravaszsággal és bájjal rámosolyog, mivel ezzel kecsegtetne számára, hogy nagyon pajzán percek következnek számukra.


SZEPT.
17.
2020

Bajnoki döntő

Egy unalmas nap után, este 10 körül leültünk tv-t nézni Jocival. Mindketten túl voltunk a vacsin, fürdésen, picink ágyban aludt békésen. Szoktunk együtt nézni tv-t, de most valami számomra unalmas meccs ment - foci. Nem szoktunk pizsiben aludni, kivéve amikor vendégek vannak, de éppen akkor nem volt nálunk senki. Így mindketten lengén voltunk öltözve, Jocin egy fehér póló és szürke boxeralsó. Rajtam rózsaszín top és fekete csipke bugyi.
Engem elfogott a vágy amint párom boxerére tévedt a pillantásom. Megigézett a felsőteste is, mert mint írtam, nagyon formás, férfias megjelenésű. Az se sokat segített, hogy a focisták között is több volt a fiatal, jóképű, kidolgozott izomzatú pasi akiket a tv-ben mutattak. Persze, tudom, ott nem ez lett volna a lényeg, hanem, hogy ki nyeri a bajnokságot. Néztem is pár percig, mert nem akartam férjem élvezetét megzavarni. Próbáltam ráhangolódni a meccsre a sportra, de ez most egy picit se sikerült.