Hírek

OKT.
6.
2020

Fehér vulkán

A legutolsó eset után sokáig nem került szóba az újboli találkozás. Ő nem szólt, én sem, inkább maszturbáltam helyette, ez enyhitette a néha felbukkanó homoerotikus képzelgéseimet. Egy kicsit nehéz ilyenkor, megszervezni egy együttlétet, sőt nem is együttlétnek nevezném, inkább szopásnak. Előre eltervezni, hogy egy másik férfival mikor és hol találkozzak azért, hogy szájába tegyem a hímvesszőjét eléggé furcsának tűnt. Szóval a szervezkedés okozta visszásság miatt nem történt semmi.
De aztán ráírtam. Azaz ő írt rám először egy burkolt üzenetet, melyben a szex volt a központi téma, de teljes mértékben hetero síkon. Válaszomban nem kerteltem, megkérdeztem nem lenne-e kedve egy újabb hasonló kalandhoz. Sejtettem, hogy a múltkori élvezés pozitív emlékeket hagyott benne, így nem lepődtem meg azon, mikor annyit írt vissza, hogy lenne, sőt sokszor gondolt már rá.


OKT.
5.
2020

Egy anya naplójából 1. rész

Harmincnyolc éves voltam, amikor férjem, Botond húszévi házasság után elhagyott egy huszonéves fruskáért. Két ikergyerekünk, Fanni és Marcell tizenöt múlt, és természetesen mindketten nálam maradtak. Fanniról tudtam, hogy már nem szűz, mert az egyik ismerős házaspár fiával járt, és nem is csinált titkot belőle, hogy már tizennégy éves korában lefeküdt vele. Marcell viszont, akit csak Marcinak hívtunk, későn érő gyerek volt, mert voltak ugyan lányismerősei, de amennyire tudtuk, még egyikkel se feküdt le, magyarán szűz volt.
Amikor a férjem elhagyott, mindketten elhalmoztak szeretetükkel, de a férfi partnert persze nem tudták pótolni. Nem voltam fehérmájú vagy nimfomániás, de Botonddal nemcsak hogy rendszeres nemi életet éltünk, de legalább hetente kétszer-háromszor szeretkeztünk, tehát most nagyon hiányzott a szex.


A kóró. 5. rész

A következő napok kicsit feszültségben teltek Apa és köztem. Láttam Apán, hogy egyre búskomorabb.
Nekiduráltam magam az egyik vacsoránál.
- Apa. Nagyon szeretlek. Ami történt, nem volt rendben. Nem azért, mert nem volt nekem is jó. Azért, mert elárultál, kihasználtad a legtitkosabb ismereteidet rólam, amiket én a legnagyobb naivitással és bizalommal rád bíztam és tőrbe csaltál. Nagyon rosszul esett. Kellett néhány nap, hogy tisztázhassam, mit jelent ez. Elvetted tőlem a döntés jogát és lehetőségét. Hogyan bízzak ezután benned? Mi lesz így velünk? Én eddig mindent megtettem, hogy szeress. Annyira nem viselted volna el, ha visszautasítom a kérésedet? Laci nem kell nekem. Semmit nem érzek iránta! Miért nem választhatom meg azt, akivel ezt szívesen megtettem volna? Kijátszottál, elárultál! – elhallgattam. Mindent elmondtam, ami az utóbbi napokban a fejemben motoszkált, de ez volt a lényege.


OKT.
2.
2020

Egy anya nedves álma

Anna csapzottan ébredt. A puncija lüktetett, kénytelen volt csiklójához nyúlni és gyorsan kielégíteni magát. Visszatérő álma volt egy bűnös kapcsolatról. Álmában a fiát szopta és közben magát ujjazta. Nem tudta kiverni a képet a fejéből, de elhatározta, hogy valamit tesz ellene.
18 éves fia együtt élt vele épp az érettségire készült. Tudta, hogy leskelődik utána és volt egy határátlépésük, de azóta se beszéltek róla. Egy furcsa éjszakán pár éve kiverte a fiának. Nem tudta vele megbeszélni utána és úgy csinált a fia és ő is, mintha meg se történt volna. De a gondolat nem hagyta nyugodni. Mindig ezsébe jutott ahogy az ondót fröcskölve élvez el a fia. Sose volt korábban ennyire nedves, mint akkor.
Néha elbizonytalanodott, hogy lehet, hogy már nem vonzó. Kollégáktól, ismerősöktől mindig megkapta a visszajelzést, hogy a negyvenes évein csúcsán álló érzéki nőt látják benne. Úgy döntött ideje élni ezzel a képeséggel.


Józsi és én

Erika vagyok, egy alföldi kisváros melletti tanyán lakok anyukámmal. Az eseménykor 30-hoz közelítettem, 165cm magas, 45kg, vékony, de formás, szép cicik és klassz popsim volt-van. A tanyán szokott lenni még Józsi is, ő a tulaj és a főbérlő - és én szeretem, immár 11 éve. Amikor ez történt volt pasim, de Tibi messze lakott és dolgozott, csak hétvégén tudtunk találkozni. Jó volt vele a szex, de volt már jobb is. Rengetegszer kérlelt, hogy gumi nélkül dugjunk, de szóba sem jöhet egy ilyen - még tiniként volt egy "majd időben kihúzom" szituációm, ami után tiszta ideg voltam, hogy egy adag spermától teherbe esek-e vagy sem. Szerencsére nem, de elhatároztam ,hogy inkább nem kefélek, de még egyszer ilyen ideget nem vállalok be. Szóval a tanyán dolgoztam, épp az egyik ólat takarítottam, amikor odajött Józsi és beszélgettünk. Egy egyszerű mackóalsó, póló és persze alatta tanga volt rajtam.


OKT.
1.
2020

A csábító

Csengettek.
Az első párat figyelmen kívül hagytam. Fontos határidős munkát kellene sürgősen befejeznem. De a zajforrás csak nem maradt abba, az érkező egyre türelmetlenebb. Végleg kizökkentettek gondolatmenetemből. Kelletlenül felálltam és mérgesen az ajtóhoz mentem. Idegesen téptem fel, így a jegyzeteimet, tollamat, kisodortam a saját kezemből. Az ajtó feltárulásával egy időben kapkodtam fel dolgaimat. Egy kecses, hihetetlenül magas szandál topogott a lábtörlőn. A lábujjkörmök élénkpirosra festve szorongtak egymás mellett. A csodaszép vádli, hosszú combokban folytatódott. A combtövek meglehetősen rövid rakott szoknya alatt bújtak meg. A feszes, napbarnított has fedetlensége előtérbe helyezte az ezüstösen csillogó köldökpiercinget. Felszaladt a szemöldököm. Még nem is láttam ilyet. A fehér ing masnija a mell alatt szorosan kötve kihangsúlyozta a telt kebleket.


Liza és Toncsika

Valahogy nem jött össze egy ideje egy jó szex. Sem nővel, sem pasival. Biszex vagyok, így több az esély.
A minap sétáltam munkából hazafelé, amikor egy közepes nagyságú keverék kutya futott felém, pórázt vonszolva maga után. Elszökött valakitől gondoltam, talán éppen egy idősebb hölgytől, ezért ügyesen rátapostam a pórázra, minek következtében a kutya bevágta a féket és lefejelte az aszfaltot.
Alig vettem kezembe a póráz végét, amikor loholva megérkezett gazdája, egy kissé molett, alacsony, fiatalos negyvenes hölgy. Kifulladva köszöngette, hogy elkaptam a kutyuskáját, és mivel ugyanarra vitt az utunk, beszélgetésbe elegyedve ballagtunk hazafelé. Én már a kapuhoz értem, elköszöntem, de legnagyobb meglepetésemre, a hölgy is a lépcsőházban lakott, s jött velem tovább.


SZEPT.
30.
2020

Lilith megéhezik 4. rész – Apácashow

A fali tükör portálként nyílt meg Darkmoon Lilith előtt, átengedve a succubust a fizikai létsíkra, és ő boldogan, ereje teljében vette át az uralmat Oberfrauenwald apácái felett. Florian után néhány szűz apáca igazán nem jelentett gondot számára. Fiatal és idős egyaránt finom és bőséges táplálékot jelentett neki, hiszen az öregek már oly’ régóta elfojtották és gyarapították szexuális vágyaikat, míg a fiatalok zsengék, butuskák, ezáltal különösen fenségesnek bizonyultak a nagyétkű démon ízlésének.
Nagyjából huszonöt nővér - beleértve a rangidős, magasabb tisztségű Gertrude-ot - állt ott, lassanként megadva magát a megszállottságnak, s a vele ébredő, ismeretlen erejű és eredetű, elemi ösztönnek. A vágy dallamként zendült egy-egy hirtelen felszakadó sóhajban és Lilith volt a karmester.