MÁJ
21
2013
MÁJ
17
2013

Kimberly bevállalja 2. rész

gruppen, nyaralás, leskelődés, férj-feleség

Mint később kiderült a szőkét Dawn-nak hívták. Együtt reggeliztünk, senkinek nem volt egy szava sem ez előző éjszakáról, de nyilvánvalóan senki nem érezte sértve magát. A reggeli után Dawn férje, Pete javasolt egy golfjátszmát, hogy a lányoknak legyen idejük shoppingolni, így mindenki jobban megismeri a másikat. Mindenki egyetértett, így elváltak útjaink.
Kim és én együtt ebédeltünk, majd megkérdeztem, hogy ment a „vásárlás” – idézőjelet mutatva az ujjaimmal. Rácsapott a kezemre és perverznek nevezett a gondolatért, miszerint nem is vásárolni voltak.
- Majd megtudod, hogy mennyire vásároltunk, amikor megkapod a bankszámlakivonatot – nevezett Kimberly. – Egyébként megtudtam egyet s mást Dawn-ról és Pete-ről – folytatta.

*  *  *

Egy meglepő nap

hetero

A régi szomszédunkban lakott egy tőlem 1 évvel fiatalabb lány Zita.
Együtt nőttünk fel én 18 ő pedig 17 éves volt mikor ez történt. Soha nem úgy néztem rá mint egy nőre hanem inkább csak egy barát volt számomra, és amennyire tudom neki se voltak más szándékai. A nyáriszünetben sok időt töltöttünk egymással mivel mind a kettőnknek dolgoztak a szülei. Strandra, jártunk kirándulgatni stb. Egy keddi napra azt terveztük, hogy kimegyünk a fűrdőbe, de reggel arra ébredtünk hogy esik az eső, lőttek a fűrdőzésnek. Felhívott és mondta ha már így jártunk menjek át hozzá és elütjük a napot valahogy.
Kicsivel később át is mentem. Amikor beszéltünk mondta hogy menjek be nyugodtan mert lehet még a fűrdőben lesz. így is volt a kapu kolcsot tudtam hogy meree találom. Bementem a házba és köszöntem. Nem kaptam választ ezért valószínü volt számomra, hogy még zuhanyzik....

MÁJ
16
2013

Laura története - 119. fejezet

leszbi

Két nappal a Sholandrával való találkája után, Laura horzsolásai eléggé elhalványultak annyira, hogy úgy érezze, megkockáztathatja a találkozást Trinával. Különösen, hogy ha úgy látják egymást, ahogy akarják - éjszaka, amikor a fények elmosódottak. Laura alig tudott már várni, és a puncija mindig nedves lett, amikor ezen merengett.
Óh, istenem lehet, hogy újabb csalódást okozok? - Tűnődött. Olyan édes volt a telefonban. Olyan kedves. Annyira tökéletesen bizakodó. Hogy történhetett meg az, amikor olyan dühös volt a karmolások miatt?
Bár gondterhelt és izgatott volt, Laura nem tudta megállni, hogy észre ne vegyen egy új szép fiatal lányt a Safeway pékségben. A névtábláján látta, hogy a lány neve Keisha, és olyan tizennyolc - tizenkilenc évesnek látszott. Az arca bámultos volt, bár az alakjáról nem sok mindent lehetett megállapítani a lógó kötényből, a...

*  *  *

Börtönszex - Összezsugorodott univerzum 3-4. rész

homo

Besurrantam a cellába, hogy a másik kettő ne hallja, az őr sem zörgetett úgy a kulcsokkal, ahogy szokott…Alig hittem el, ami történt, a mellkasom ekkor kezdett szaporábban le-fel süllyedni. Még a csupasz falakból és vasajtókból áradó ridegség sem tudott meghatni ezen az éjszakán, édes áradt szét az ereimben. Az első pont le volt tudva!
Robert és a barátja nemcsak cellatársak voltak, az ott eltöltött nem túl hosszú idő alatt megtapasztalhattam, hogy éjjel is segítenek egymásnak a vágyaik kielégítésében. Amikor elcsendesedtem és a lélegzetemet is próbáltam visszatartani, ott folytatták ahol az érkezésem előtt abbahagyták. Hallottam a cuppogást és a visszafojtott nyögést. Azt hiszem franciáztak. Elképzeltem, ahogy szopják egymásnak és nem lett hányingerem, mint előtte. Azt hiszem ez volt a napjaik fénypontja, különben ki tudja mit kezdtek volna az...

MÁJ
15
2013

Andi és Zoli 2. rész

gruppen, vibrátor, anál

Amíg ők ott feküdtek az ágyon összebújva és halkan beszélgettek, én ott álltam az ajtó mögött és azon agyaltam, hogy most hogyan tovább. Egyszerűen lépjek elő és mondjam, hogy HÚÚÚÚÚ! Mindent láttam! Vagy maradjak csöndben és várjam meg, amíg megmozdulnak. Abban biztos voltam, hogy Andi ki fog menni mosakodni. Amióta csak ismerem, mindig mosakszik kefélés után, ha van rá lehetősége. Most pedig miért ne lenne. Zoli pedig valószínű le fog menni a feleségéhez. Tehát szabad lesz a terep. Amíg így gondolkodtam ők csendesen simogatták és puszilgatták egymást. Nagyon izgató volt nézni a nejem a félhomályban. Zoltán hanyatt feküdt, Andi feje a vállán pihent, kezével a hasát simogatta a farka fölött, miközben a barátom Andrea haját tekergette az ujjára. Andi melleit nekinyomta Zoli mellkasának és ball lába Zoli kinyújtott térdén pihent. Andi gyönyörű teste nedvesen...

*  *  *

Gillian és Brodick elsö együttléte!

hetero, szűz, férj-feleség

Gillian észrevette a táskáját a földön, a sarokban álló asztalka mellett. Arra gondolt, hogy ki kellene venni a hálóingét, de aztán hogyan öltözzön át, amikor Brodick ott lábatlankodik alig pár lépésre tőle, és a szobában nincs semmiféle paraván, amely mögé elrejtőzhetne.
Nem tudta megtenni. Úgy tűnt, a szoba falai egyenesen rázárulnak. Addig hátrált, míg nekiment az ajtónak. Szorosan nekisimult, keze a kilincset kutatta. Csak nyugalom, mondogatta magának, ám lélegzete szaggatottá vált. Mintha nem lenne elegendő levegő a kunyhóban. Nem értette, minél gyorsabban szedi a levegőt, annál kevesebb jut a tüdejébe.
Brodicknak elég volt egyetlen pillantást vetnie rá, hogy lássa a lány páni rémületét. Szidta magát, amiért időt hagyott neki a gondolkodásra. Ez hiba volt. Odament hozzá, fejét lehajtotta, hogy Gillian a szemébe tudjon nézni, majd gyengéden lefejtette a...

*  *  *
MÁJ
14
2013

Egy üzletasszony naplója 23. rész

gruppen

86. fejezet
Carlsbad
Jake kifogyhatatlan volt a hirtelen jött ötletekből. A minap történt, hogy fejfájással ébredtem és egész délelőtt szenvedtem tőle. Csörgött a telefonom, Jake hívott.
- Nincs kedved elkísérni? - kérdezte.
- Hova? - kérdeztem vissza.
- Carlsbadba kell mennem autófényezés miatt egy haveromhoz, visszafelé meg bemennénk az El Caminoba.
- Rendben, elmegyek veled. - feleltem.
"Egy kis kirándulás és a friss levegő talán jót tesz a fejfájásomnak." - gondoltam.
Felvettem egy lenge blúzt és egy miniszoknyát. Jake 15 perc múlva meg is érkezett, én meg beültem a Fordba. Nem az autópályán mentünk, Carlsbad nem volt messze. A strandot már ismertem, de ez a hely egy kicsit beljebb volt, nagyon unalmas környezetben. Amerre csak néztem szerelőműhely, autókereskedés, autósboltok. Beálltunk az udvarra.

*  *  *

Szeretem a tanár úrat!

homo

Minden akkor kezdődött, amikor a szüleim átírattak egy másik iskolába. Akkor még csak tízedikes voltam. Nem igazán jöttem ki jól az osztálytársaimmal, talán ez ellen tehettem volna, de nem akartam. Nem voltam olyan, mint ők. Nem is értettem, mit akartak a szüleim mindezzel. A régi sulimban sose voltam jó tanuló, azt hitték itt, majd igen? Akkoriban nagyon utáltam őket azért, hogy ezt tették velem, nem is hittem, hogy később milyen hálás leszek nekik. Ahogy fent említettem, nem tartoztam a jó tanulók közé. A legtöbb órát végig aludtam, kivéve hármat! A földrajz, a kémiát és a fizikát. Most biztos hülyének néztek, hogy pont a legutáltabb tantárgyak érdekeltek, de engem nem a tárgyak izgattak, sokkal inkább az, aki tanította azt! A neve Nicholas Romero. Már az első nap felfigyeltem rá. Ami nem bizonyult túl nehéznek. Rajtam kívül az összes lány belé volt zúgva, sőt talán...