JAN
23
2013

Semmiség

közlekedés, hetero

A francba, csúszott ki a férfi száján, amikor ránézett az órájára, és látta, hogy öt perce van csak a vonat indulásáig. A pályaudvar kapujában ácsorgó turistákon áttörte magát, majd bérlete után kotorászott a táskájában, mert a peronkapukban az őrök ezúttal éberen vizslatták a felmutatott jegyeket. Az akadályokon átjutva már futni kezdett, hogy a legtávolabbi külső vágányon álló vonatot elérje. Lihegve esett be az utolsó kocsiba, a szerelvény árnyékos oldalán talált helyet. Lezökkent az ülésre, táskájából újságot húzott elő, hátradőlve olvasni kezdett. A vonat kis döccenéssel indult el, és egyre gyorsabban gurult kifelé az állomásról.
Térdén kis érintést érzett. Felnézett az újságból, a szemközti ülésen harmincasnak kinéző miniszoknyás nő kotorászott a táskájában, kiszedett belőle valamit, a mellette levő szatyorba süllyesztette, aztán a...

*  *  *

Gyöngyszem

gruppen

Sziasztok a nevem Ilona. 30 éves vagyok, már túlvagyok 1 szülésen közép hosszú hajam van nagy mellem tenyérbe illő.
Nagyon sokan megnéznek a korosztályomból meg a tinik is. Ez az eset néhány éve törént meg. Eggyik barátnőm (Enikő) meghívitt egy helyre és mondta hogy megmutatja hogy hovaszokott járni,azt modnta csak egy poló meg egy szoknya legyen rajtam . Másnap elmentem a megadott címre, csak annyi volt kiírva hogy élmeny majd bementem és ládtam hogy az emberek dugnak. Majd megjelent elöttem a barátnőm és tiszta meztelen volt és tiszta geci volt a melle. Oda jött mögém egy pasi és ládtam a péniszét és neki lökte a popómnak majd levette rólam a szoknyám és a bugyimat is. Mielött bármit mondhattam volna megcsókolt Enikő nyelveztünk közben levette rólam a bugyit is és az ujját dukta be a puncimba és a seggembe is. Amikor már jól nedvedves voltam megfogta a farkáát és...

JAN
22
2013

Alexa és Anita

gruppen, bilincs

Halkan beszélgetünk, kortyolok a konyakból. Órámra nézek 'Menj' mondom; ajtócsukódás. Szinte ugyanabban a pillanatban kopogás, majd nyílik az ajtó... Alexa. Félénk mosoly, hidegtől kipirult arc, csillogó szemek – önkéntelenül feltámad bennem a büszkeség érzése.
Fekete kabát, táska, bőrcsizma - intek hogy tegye a táskát és a kabátot... az alatt szűk, mélyvörös miniruha harisnyával, a hátkivágás nagyon merész s izgalmas. Fekete selyemsálat választottam – szeretem az anyagát, a különösen sűrű szövés miatt - tökéletesen takar...
Alexa most már engem néz várakozóan s kissé szemérmetlenül – kicsiny szukám ismét éhes.
Felemelem a sálat, ő bólint – némi türelmetlenség van a mozdulatban, ezt megjegyzem – majd mögé lépek. Gyors és rövid utasításoké lesz ez a nap, nem cifrázom – Alexa kecsesen emeli föl a haját mikor szólok, s segít...

*  *  *

Szex az előszobában

hetero, anál

A minap egy kedves barátnőm látogattam meg. Mikor ajtót nyitott, szinte megállt a szívem, észbontóan nézett ki. Picike nyári ruha, amiből kikandikáltak termetes keblei...
- Itt állsz reggelig ? - kérdezte mosolyogva, majd megfogta kezem, bentebbhúzott majd megcsókolt. Vadul csókolózni kezdtünk, nyelveink vadul kergetőztek, én a fenekét markolásztam, és magamhoz húztam erősen. Farkamba azonnal tódult a vér, és kőkemény lett. Kedvesem ezt megérezte, és szorosan hozzám nyomta derekát, hogy érezze mennyire felizgatott...Vadul csókolgatni kezdte az arcom, a nyakam, és harapdálta a fülem. Beleborzongtam, ahogy éreztem a meleg leheletét a bőrömön. Közben kezeivel sem tétlenkedett, vadul markolászta a melleim.

JAN
21
2013

Lányom kicsi popsija

családi, anál, szűz, tini

Feleségem jó pár éve halt meg autóbalesetben, úgyhogy Évi lányommal ketten maradtunk. Épp most lett 16 éves. Kb. egy éve kezdett el látványosan serdülni. Kikerekedett a feneke, elkezdtek nőni a mellei, és egyre szexisebb ruhákban kezdett járni. Már nem tudtam ugyanúgy nézni rá, mint a pár évvel ezelőtti kislányra. Néhány alkalommal ráadásul úgy vettem észre, mintha másképp nézne rám. Arra lettem figyelmes, mintha a nadrágom dudorát nézné, mintha a farkam próbálná méregetni. A furcsa ráadásul az volt, hogy az ilyen méregetések után rám nézett, de nem volt zavarban, csak mosolygott.
Egyik péntek délután kaptam tőle egy sms-t, hogy nehogy egyek hazafelé valami gyors kaját, mert vacsival és meglepetéssel készül. De kedves tőle, gondoltam magamban. Amikor hazaértem kérdeztem tőle, hogy mi az alkalom, hogy így készül, de nem válaszolt.

*  *  *

A mama barátnője 2. rész

hetero, illusztrált

– Milyenek voltak a csajok, akikkel pettingeztél? – kérdezte Orsolya, amíg kipihentük magunkat.
– Háát... jó csajok voltak, de persze még nem olyan bomba nők, mint te. Azonkívül mind meg akarta őrizni a szüzességét, s ezért a szopatástól a nyalásig mindent csináltunk, csak AZT nem.
– Akkor az utóbbit – mármint a nyalást –velem is kipróbálhatod, amíg nem akarsz újra dugni – mondta Orsi mosolyogva.
Én rögtön benne voltam a dologban. Orsi hanyatt feküdt az ágyon, szétterpesztette a lábait, én pedig közéjük feküdtem. Mindkét karommal átfogtam a combját, és arcomat az elém táruló pinához szorítottam. Élvezettel szívtam be az onnan kiáradó ámbraillatot. Aztán kinyújtottam a nyelvemet és többször is végignyaltam a hosszan felívelő, simára borotvált nagy...

*  *  *
JAN
18
2013

A doktornő álma

hetero

A hivatalos rendelés este hat óráig tartott. Fél hatkor már csak egyetlen beteg üldögélt a váróban, egy másik pedig éppen akkor jött ki a rendelőből, amikor én helyet foglaltam a hófehérre mázolt, műbőrrel bevont kanapén.
Csak félig kidugott fejjel szólította a következő beteget a feltűnően szép arcú fiatal doktornő, majd ismét becsukódott a párnázott ajtó.
Most már egyedül maradtam a különös hangulatú, szolidan berendezett, gyógyszer illatokkal telített levegőjű váróban. Újságok halmaza hevert a csöppnyi asztalkán, hogy a várakozók kellőképpen lefoglalhassák gondolataikat. Beleástam hát magam a kupacba és egymásután szedegettem a szebbnél-szebb lapokat, miközben a fúró éles süvítő hangjával próbálkoztam megbarátkozni, ami csak halkan szűrődött ki a rendelő ajtaján, de az én idegeimnek így is éppen elegendő volt.

*  *  *

Erzsi elvette a fia szüzességét

családi

Erzsivel imádtam a szexet, nem volt már fiatal, de nagyon szerette a kielégülés minden lehetséges formáját. Viszont volt egy nagy problémája, a második fia a húszon éves Pista, aki egy munkakerülő, drogozó, italozó senkiházi volt, egyre inkább gondot okozott a kettőnk együttléteiben, mert mindig vele foglalkozott, gondolatban is, ráadásul együtt élt az anyjával. Eldöntöttem megoldom a problémát.
Egyik alkalommal, amikor fent voltam Erzsinél és épp sírt a fia miatt, döntöttem ma véget vetünk ennek. Leültünk a nagy szobában a dohányzó asztal körül, elkezdtem itatni őket, amikor már eléggé jó hangulatban voltak, mindketten, megszólaltam
- Jaj el is felejtettem hoztam egy dvd - t, van kedvetek megnézni?

JAN
17
2013

Carmen és a Bíró - Romantikus erotika

hetero

Mese? Álom? A vágy fantáziája? Csak egy kis erotikus mese, melyet ezer és ezer asszony szeretne valósággá élni, még, ha nem is pont ilyen formában. Ne feledjétek Asszonyok és főleg Ti Férfiak; "romantikaigény" tekintetében minden asszony "nimfomán!"
Egyszer volt, hol nem volt... Volt egyszer egy asszony, aki a mesemondásáról, mesék írásáról hét határon túl is híres volt.
Amikor valaki szomorúvá lett, ő csak mondott egy mesét és a sírást nevetéssé a szomorúságot vidámsággá varázsolta az arcokon-lelkeken.
Eljutott híre egészen Meseországig.
Meseország Jó Tündére nagyon kíváncsi lett erre az asszonyra.
Gondolt egyet és magára öltötte láthatatlanná tévő tündérpalástját, suhintott egyet csillogó varázspálcájával és már ott is termett, ahol a mesék születnek.