JÚN
29
2017

A haverom anyja

hetero, leskelődés, szűz, tini

Falun nőttem fel, abban az időben nem sok házban volt fürdőszoba. Nyáron egy lemezkádat tettek ki az udvarra, kicsit körbekerítették valami ruhafélével, abban fürödtek. A vizet általában a nap melegítette föl.
Egy nyári napon elmentem a haveromhoz, hogy elhívom fürödni a bányatóra. Benéztem a házba, nem volt senki, elindultam a kert felé. Az udvar hátsó részéből víz locsogása hallatszott, gondoltam a haverom fürdik.
- Szia, Jancsi! - köszöntem.
Meglepetésemre az anyukája, Zsuzsi néni hangját hallottam.
- Mindjárt megyek! Ülj a diófa alá, az árnyékba!
Elindultam a diófa felé, közben arra gondoltam, megleshetném Zsuzsi nénit, ahogy fürdik. Próbáltam úgy helyezkedni, hogy belássak a kád körül elhelyezett lepedők résén. Nem láthattam be a kádba, ezért óvatosan közelebb húzódtam. Zsuzsi néni éppen végzett a fürdéssel, felállt, s ekkor megláttam meztelen testét. Nagyon jó alakja volt, nagy gömbölyű mellei.

JÚN
28
2017

Kutyahelyzet

hetero

A nyári napsütés már éppen kezd enyhülni, mikor Lis belép az épületbe. Barátnője hívta fel, hogy a segítségét kérje. Kate egy állatmenhelyen dolgozik, állatorvosi asszisztensként. Így a helyiségbe belépve Lis egyből négy kutyát, három macskát, két nyuszit és egy hörcsögöt lát meg. A rá szegeződő tekintetek sűrűjében hellózik egyet, majd a szobán átvágva egyből bekopog az ajtón. Kate nyitja ki, és szélesen mosolyogva be is engedi.
- Szia! Köszi, hogy tudtál jönni!
- Szia! Nincs mit - siet be az ajtón Lis.
Kate most is a szokásos fehér köpenyét viseli, egy hosszú farmernadrággal, a nagy meleg ellenére is. Hiába a forróság, a munkahely az munkahely. Ugyan vastagabb talpú papucs van rajta, amolyan bokafogó, nagymamás-féle, még így is alacsonyabb Lisnél, akin lapos talpú balerina van.

*  *  *

Mosaic Stories: First time

leszbi

-Szóval miért szakítottál Mátéval? - huppantam le az első osztályú kabin egyik üres helyére. Egyik barátnőmmel utaztunk Pestre, és már nem maradt hely az IC másodosztályán. Nem volt kedvünk egy órát várni a következőre (igaz, időnk sem), így kifizettük a csillagászati összeget ezért a helyjegyért. Legalább büntetlenül elnyújtózkodhattunk és nem kellett elviselni a némelykor rettenetesen irritáló utastársak hülyeségeit.
- Nem én szakítottam vele. Mindketten észrevettük, hogy már nem a régi a kapcsolat, eltávolodtunk egymástól.- magyarázkodott útitársnőm, miközben felrakta táskáit a tárolóra és kényelmesen elhelyezkedett a mellettem lévő ülésen. - Nagyon sok idő kellett volna, hogy 'visszahozzuk' és inkább úgy döntöttünk, hogy akkor egymás nélkül.

JÚN
27
2017

A borosgazda 5. rész

hetero, anál, karácsony

A boraink szépen elforrtak, jött a fejtés ideje, hogy Márton napját újborral köszönthessük.
Nem bírtam egyedül a munkát, muszáj volt segítséget szerezni. Nagyi egy régi ismerősét ajánlotta, Gyula urat, aki szerencsére kötélnek állt. Ő volt az első alkalmazottunk, bár nem volt fiatal, mégis nagyon jól jártam vele. Gyula úr egy ezermester volt, mindent megszerelt, megjavított, bármilyen járművet elvezetett. Ez nagyon jól jött, mert a TSZ összeomlása előtt még sikerült egy MTZ-traktort is kiprivatizálnunk nagyon sok hozzávaló adapterrel. Kellett még egy ember, Gyula úr Valit ajánlotta, aki már régebben is dolgozott itt, és ismeri az itteni feladatokat. Vali a negyvenes évei elején járt, arányos alakja volt, bár a késő őszi öltözet nem sokat engedett megmutatni belőle. Így hárman dolgoztunk a pincében, nagyit kíméltem, ő csak főzött ránk.

*  *  *

Szex az időn kívűl 4. rész

homo

Az Ádámmal való kalandom után össze akartam hozni a következő nagy tervemet. A terv abból állt, hogy kiveszek egy kis házat a Balatonnál, ahova meghívom Ádámot és Kristófot, így egyszerre mind a kettejüket élvezhetném. A pénzemből 3 napra futotta egy házra, ami közvetlen a part mellett van, ezért nem kell strandra mennünk. A háznak volt egy konyhája, egy fürdőszobája zuhannyal, egy kicsi nappalival és egy franciaágyas hálószobával. Reménykedtem, hogy mindketten eljönnek, de ígyis - úgyis 2főre fizettem volna. Nem kell megtudniuk, hogy ténylegesen hányan megyünk. Elküldtem az üzeneteket, csak várni kellett a válaszokra. Kristóf egy óra múlva igent mondott. Ádám 2 nappal később mondott csak igent. Valószínűleg mindketten sejtették, hogy mi a tervem velük.

JÚN
26
2017

Chat-en szerzett történetek 5. rész

családi, munkatárs, szűz, tini, anya-lánya

Amikor azt hiszem, hogy érdekesebb történetre már nem bukkanhatok, az élet mindig megmutatja, hogy de.
Egyik új chatpartnerem mesélte el az ő sztoriját. Hát, nem semmi.
A történetem egy mondatban: Kurva lettem és hagytam, hogy a lányom is kurvává váljon.
Nem vagyok erre büszke, de az vesse rám az első követ aki átélt már legalább annyi szar dolgot az életében, mint én. Nem fogom elmesélni, hogy milyen volt a gyerekkorom, elégedj meg annyival, hogy überszar. A szüleim nem voltak mintaszülők és ha azt mondom, hogy még egy hóval borított falu végi buszmegállóban is szívesebben ücsörögtem, mint otthon, akkor talán alkothatsz egy képet a "csodás" családi életünkről. Alig vártam, hogy 18 éves legyek és letiplizzek otthonról, persze az se ment egyszerűen. De szerencsére megismertem egy fiút aki a világ legrendesebb pasija volt és ahogy szokott lenni, egymásba szerettünk.

*  *  *

Napozás 2. rész

hetero

Lerogyott mellém a kanapéra. Farka még fénylett a nyáltól és a spermától. Így félig ernyedten is tekintélyes méretű volt. Nem bántam, hogy pár perc alatt elment, tudtam, hogy a kamaszfiúk 3-4 menetre is képesek. Arcomról lassan csöpögött a mellemre spermájának maradéka. Peti önelégült arccal merült el a látványban. A fényképezőgépéért nyúlt.
- Meg ne próbáld! - szóltam rá erélyesen.
- OK-OK! - válaszolta szinte mentegetőzve.
Pár szexi kép belefér, de azért pornósztár nem vagyok. Már csak az kéne, hogy egy ilyen “cum-on-her-face” kép felkerüljön rólam a netre.
Vettem egy zsepit az asztalról és akkurátusan letörölgettem magam.
- Készen állsz a második menetre? - kérdeztem türelmetlenül
- Azt hiszem igen.- pihegte csillogó szemmel.

*  *  *
JÚN
24
2017

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

JÚN
23
2017

Napozás 1. rész

hetero, leskelődés

Egy nagyobbacska társasházban laktam a szüleimmel a Hegyvidéken. Az itteniek szerették így hívni a 12. kerületet, mintha csak a londoni Notting Hillen laknának. Sznobságban nehéz utolérni őket. A mi családunk is ilyen volt, mármint tipikus budai sznob. Apu ingatlan fejlesztéssel foglalkozott, Anyu pedig nem létező üzleti érzékét kamatoztatta különböző hamvába holt vállalkozásokban. Apu boldogan finanszírozta, ez amolyan megvásárolt nyugalom volt a részéről.
Nyár eleje volt, sulinak már vége, bár ez engem nem érintett már. Tavaly végeztem a főiskolán és pár hónapja kaptam munkát egy nagy multi kontrollig osztályán. Lakás üres, élveztem a magányt. Szülök a balatoni nyaralóban töltötték az időt valami baráti társasággal, hugi isten tudja hol csavargott. Tökéletes alkalom volt, hogy egy kis alapszint szerezzek az erkélyen.