Hírek


NOV.
19.
2020

Vad kemping... otthon 4. rész

Körbenéztem a neten, lemaradtam az elmúlt két-három nap híreiről. Fél óra múlva, miután átfutottam a világ történéseit, kezdtem észhez térni, hatott a méregerős kávé-fájdalomcsillapító kombó. Sok vizet kell innom és valami rohadt zsírosat kell ennem ebédre és rendbe is jövök, újra kerek lesz a világ.
Útban a WC-re, bepillantottam a konyhába. Judit a konyhapultra támaszkodva kávézott, a telefont nyomkodta. Már a fürdőszobában voltam, amikor leesett, hogy az Zsolti telefonja volt, nem az övé. Csak másnaposan tudom összekeverni a fehér iPhone-t egy fekete akármilyennel.
Gondolom, ő nem Gabiról keres képeket. Bár, ha kell neki, azok már nekem is megvannak. Csak unatkozik és másnapos és valamit nyomkodni akart kávézás közben. Kíváncsiság, mi más?!


Az első forgatás

Roland rákattintott a lejátszás gombra és hátradőlt a székében. A videó egy orvosi rendelő belsejével nyitott. A fehér köpenyes negyvenes éveiben járható orvos az asztalnál ülve jegyzetelt valamit, a szintén köpenyben levő harmincas asszisztensnő pedig éppen ajtót nyitott a kint várakozó, Roland korabeli fiúnak. A szereplők néma társalgásba kezdtek. A felvétel nem tartalmazott beszédet, állandóan semleges, kellemes zene szólt alatta. A történések azonban szavak nélkül is nyilvánvalóak voltak. A fiú elmondhatta a panaszát, az orvos pedig kérdezhetett tőle pár dolgot.
Azután az orvos mondott valamit és a vizsgálóasztal felé intett. A fiú pedig vetkőzni kezdett. Roland érezte hogy kezdődik a cselekmény, ezért kigombolta a nadrágját, lehúzta a cipzárját és előhalászta hímvesszőjét. A videóban a fiú alsónadrágra vetkőzött, majd hanyatt feküdt a vizsgálóágyon, az orvos pedig nekilátott a szokott hasfal nyomogatásnak.


NOV.
18.
2020

Tanulás 6. rész - Julika

Éles, hangos, fiatalos, női sikítás szakított félbe, ami hangos kacagásba torkolt. Mindenki felkapta rá a fejét egy pillanatra. A közelben letelepült iskolás csoportból vált ki egy szőke, úgy tizenöt évesnek kinéző, alacsony, husis, de ne kövér, viszont nagy mellekkel és fenékkel rendelkező lány, és sikoltozva, nevetve futni kezdett felénk. Két fiú üldözte. A lány, csodálkozva kezdett bámulni engem futás közben. Ez a meglassulása elég volt az egyik fiúnak, hogy rávetődjön, és combjait összefogva leteperje a földre. Így hemperegtek egymáson, nevetve, míg oda nem ért a másik fiú, aki gyengéd, de határozott mozdulattal felemelte a lány fejét, és arcába tolta merev farkát. A lány úgy kapkodott a fasz után, mint éhes hal a csali után, és mikor elkapta, tövig benyelte.


Szomszéd srác

Reggel álmosan, fáradtan erőtlenül kászálódtam ki az ágyból, az egész napot, az iskolát mindent a francba kívántam, de akkor még nem tudtam, hogy ez egy nagyon jó nap lesz. Bár akkor sejthettem volna, amikor az új szomszéd sráccal futottam össze reggel a lépcsőházban. Nem régen költözött ide Olaszországból, mert a munka ide hívta, és mert most már saját életet szeretett volna kezdeni, hogy ne a szülök nyakán éljen. 24 évesen egy igazi isten volt, tipikus olasz pasi. Az a mosoly, amit reggel is rám villantott, eszméletlen és az a test... Egész nap a fejemben volt, libabőrős lettem már csak az emlékétől is. Haza fele a vonaton is arról álmodoztam, hogy vajon milyen lehet vele a szex, milyen lehet a barátnőjének lenni. És persze ezt fokozta az a vágyam/álmom is, hogy mindig is szerettem volna egy olasz pasit. És erre tessék, a szomszédomban van, és ráadásul egy félisten!


NOV.
17.
2020

Egy filmforgatás előélete 20. rész

Balázs izgatottan csukta le a laptopja tetejét, miután sorba rendezte azokat a fájlokat, amelyekkel Laurát akarta felkészíteni szeretkezésükre.
- Bárcsak itt lenne Bettina – sóhajtotta. Izgatta a hármas szeretkezés lehetősége. Szerette volna látni szerelmét Laurával szeretkezni. Azt már eldöntötte, hogy lemondja a filmforgatást, hiszen szállásadó nője elengedte a tartozását és jobban is izgatta, milyen lehet egy kiadós szeretkezés egy idős hölggyel, aki szemlátomás szerelmes belé. És az a tény, hogy szerelme megengedte, sőt izgatta, hogy Balázs szeretkezni fog főbérlőjével és belement a későbbi hármas szeretkezésbe.
A hóna alatt a laptoppal bekopogott Laura ajtaján, Laura szabadidő ruhában fogadta és Balázs úgy látta, hogy alatta teljesen meztelen.


Mese az elvarázsolt fiúról

Rossz döntéseket hoztam. Nem kellett volna megrúgnom azt a kóbor kutyát, és nem kellett volna azt a törpét kinevetni és elzavarni. Most 77 napra én is kutya lettem, elátkozott az a kis töpörödött törp ördög, és élhetem a kutya életet, hogy megtanuljam „tisztelni” az állatokat. Igaz, a körülményekhez képest szerencsés vagyok, nem valami játszótéri törpe keverék lettem, hanem egy németjuhász.
A történetet ott kezdem, hogy egy nyári napon kirándulni voltam a Dunakanyarban, amikor egy tisztáson megpihenve, az arra kószáló kóbor kutya a kajámat kezdte volna megdézsmálni, amit nem tűrhettem és oldalba rúgtam. A következő pillanatban egy törpe termett előttem és rám kiáltott cérnavékony hangon, ne bántsd azt az állatot, inkább adj neki enni. Mondtam neki, hogy törődjön a saját dolgával és jobb lesz, ha eltűnik, mert Ő is kap egy maflást. Valószínűleg a feltört lábam miatt voltam az egész világra bosszús, mert különben békés ember vagyok.


NOV.
16.
2020

Egy anya naplójából 2. rész

Egy anyának tulajdonképpen rosszallnia kéne az ilyesmit a gyerekeinél, de engem épp ellenkezőleg őrülten felizgatott. Szétnyitottam selyem háziköntösömet és annyira vágytam a kéjgyönyörre, hogy ujjaimmal dörzsölgetni kezdtem a csiklómat. Az orgazmusig azonban nem jutottam el, mert Fanni kinézett a zuhanyozófülkéből, és intett, hogy vessem le a pongyolámat és menjek be hozzájuk.
Én persze gondolkodás nélkül engedelmeskedtem, és anyaszült meztelenül beléptem melléjük a kis zuhanyozófülkébe. Marci, aki még alig tért magához orgazmusából, meglepődve nézett, hiszen jó ideje nem látott meztelenül.
A mindhármunkat eltöltő feszültséget végül is Fanni lányom oldotta fel, amikor megkérte Marcit, hogy szappanozza be, aminek fiam láthatóan szívesen tett eleget, s amiből számomra logikusan következett, hogy én is tusfürdőt nyomjak a tenyerembe, hogy azzal Marci testét kenjem be.


A gondolat ereje 7. rész

XVI.
Swingersparty
Másnap azzal voltam elfoglalva, hogy körbe hívta a környékünk összes swingers klubját és végül hármat választottam, amit személyesen szerettem volna megnézni. Az egyikben most pénteken volt találkozó a másikban a jövő héten, pénteken és a harmadikban szombaton. Lebeszéltem mind a három helyre a találkozót. Éva már alig bírt magával nem tudta elképzelni hogyan is zajlik egy ilyen party.
Szép sorban bejártuk mind a három klubot és elég sok élménnyel gyarapodva kiválasztottuk a számukra megfelelő helyet. Egy viszonylag új villáról volt szó, ami nem volt messze a lakhelyünktől, de elég eldugott helyen volt. A felszereltsége is nagyon jónak bizonyult nem hiányzott a szauna, kis beltérimedence, egy nagyobb kinti medence és egy tágas nagyszoba.