MÁR
28
2013

Különleges szexélményeim 24. rész

hetero

Sziasztok. Először is kezdeném azzal, hogy nem lesz több napló történet. Jótékonysági felajánlás volt a hajléktalanoknak, az asszony meg azt is oda adta. Nem tudom, a hajléktalanok mit fognak csinálni egy német nyelvű könyvel, de valószínű már el is füstölték gyújtósnak vagy ciginek. Na mindegy, ez van, tragédia nem történt. Egyébként az elmúlt hetekben igen érdekesen, mondhatni rapszódikus an dolgoztam. Mivel télre nem nagyon volt munkánk a cégnél csak pár panel szigetelés, az öreg azt találta ki, hogy én mint mérnök csak segítsek be Komáromi Sanyinak, vagy a harmadik mérnök társunknak Pistának. Persze jobbára felesleges voltam, de még így is jobban jártam, mint a melósok, akinek a felét szúrópróba szerűen elküldte az öreg télire munkanélkülinek. Nem nagyon forszírozta sem Sanyi, sem Pista, de még az öreg sem, hogy tényleges növeljem a létszámot itt vagy ott....

*  *  *

Szenvedély

hetero, közlekedés

Már három éve csak emlékekből táplálkozom, a csókok harmata, az ölelések melege lassan kezdenek megfakulni bennem. Esténként még mielőtt öntudatlan álomba menekülnék, fellapozom imádságos könyv gyanánt azt a percet, néhány órát, mikor vele voltam. Teljesen megbabonázott és teljesen magával ragadt a lénye, a szavai, a szeme, a teste, mikor orgazmusba rándult..öntudatlan élményt okoztunk egymásnak.
Férfi még így nem volt hatással nőre, mint ő rám. Szégyellem önmagamnak is bevallani, de nagy szerepet játszik az egészben a tiltott gyümölcs ténye.
Azóta is szinte minden nap látom és minden nap a szívem akar meghasadni, mert idegenként bánik velem, s nem jövök rá, miért?

MÁR
27
2013

A bébiszitter

hetero, bébiszitter

Az eset abban az évben történt, amikor leérettségiztem. A vizsgák után természetesen volt pár ünneplés, aztán ez pár hét múlva befejeződött, nyári munkához nem volt kedvem, úgyhogy esténként rendszerint a haverokkal belementünk az éjszakába, napközben pedig itthon segítettem, neteztem, filmet néztem, zenét hallgattam, stb..
Aztán egy nap, amikor abszolút semmi dolgom nem volt, csörgött nővérem, hogy délután 3 - tól este 7 - ig kéne vigyázni a gyerekére (aki akkor volt 6 hónapos). Unokaöcsém kora miatt nem sok dolgom akadt, mivel még kiságyban volt ekkor, és szinte egész nap csak aludt. Jobb dolgom úgysem akadt, úgyhogy elvállaltam.
Amikor átmentem, nővéremmel kicsit beszélgettem. Elmesélte, hogy hívott egy bébiszittert, de pár perce hívta a csajszi, hogy nem tud jönni, elnézést, úgyhogy megkért engem. Nem bánkódtam, úgyis csak otthon unatkoztam volna.

*  *  *

Amazonas

gruppen, férj-feleség

Most jött elő. hogy a feleségem nem prűd, mindig melltartó nélkül jár, ha teheti, mindig kissé átlátszó blúzban, élvezi, hogy a férfiak a szemükkel szinte levetkőztetik, nem is beszélve a tinédzser fiúkról. A strandokon, ahol csak lehetett, mindig felső nélkül járt! Eleinte kissé zavart, hogy más is gyönyörködik a testében, de aztán megszoktam! Nos, így vágtunk bele a kalandba, szinte ismeretlenül. Mikor kísérőnkkel megérkeztünk, egy cölöpökre épült, pálmalevelekkel fedett "kunyhóba" vezetett, ahol egy majdnem meztelen férfi fogadott bennünket. Látva rajtunk a meglepetésünket, mindjárt magyarázatba fogott.
- Nem, kell megbotránkozni! Amikor idekerültünk, mi sem tudtuk, hova cseppentünk! Eleinte furcsa volt, hogy mindenki szinte meztelenül jár, de pár nap elteltével, mi is igyekeztünk alkalmazkodni. Itt mindenki, öreg fiatallal, fiatal öreggel, dug. Amikor...

*  *  *
MÁR
26
2013

Orgazmus receptre 2. rész

hetero

Az elkövetkezendő két hétben csak arra gondolt, hogyan tudna Mila bizalmába férkőzni. Hogyan érje el, hogy a lány megnyíljon neki? Biztosítani akarta róla, hogy neki mindent elmondhat, de nem akarta megrémiszteni, nehogy tolakodásnak vegye. Végül elhatározta, hogy megpróbálja elhívni a lányt egy kávéra, vagy vacsorára, amibe beleegyezik. Minden nap megnézte az online foglalási naptárját, hátha Mila már bejelentkezett hozzá. Nagyon megörült neki, amikor megpillantotta a nevét a másnapi páciensek között és annak is megörült, hogy a lány a rendelése utolsó időpontjára kért helyet. Újra felidézte magában Milát. Felsóhajtott és döbbenten vette észre, hogy beleborzong a képbe, amit lát maga előtt. Azok a szemek, a bőre, az illata, a teste... lehunyta a szemét, és már épp az asztalra akart csapni tehetetlen dühébe, hogy ezt a csodát valaki nem értékeli, mikor kopogtak az...

*  *  *

Júlia

s/m

Júlia az osztálytársnőm volt. Az arca nem volt tökéletesen szép, de ez nem tűnt fel a hormonok által hajtott fiúknak, mert gondolom mindegyikünk inkább a feszes hátsóját és az átlagosnál jóval nagyobb melleit bámultuk, s otthon azokra gondolva végeztük buzgón az önkielégítést. Én legalábbis rengeteget gondoltam rá, miközben a nevét sóhajtoztam.
Testi adottságai mellett Júlia kedves egyszerűséggel viselkedett, különleges érzékenységgel és egy kis naivitással közeledett másokhoz.
Mindezek előre bocsátásával írom le a vele kapcsolatban leggyakrabban felmerülő fantáziámat.
Egy buliban vagyunk. Megy a zene, éjfél után a lápa kialszik, s a fiatal fiúk szeme kigyúl, test a testhez simul, s érezni lehet azt a sajátos feszültséget, amelyből nagy szerelmek lángja vagy nagy tragédiák pusztító tüze származhat. Én nem tudok táncolni, ezért üldögélve,...

MÁR
25
2013

Lefeküdtem a bátyámmal

családi

Rettentő izgalom fogott el, amikor végre megérkeztem New Yorkba, és hat év után újra megpillantottam a bátyámat. Átöleltük egymást, szeretettel, szinte szenvedélyesen.
- Dóra - mondta lágyan. - Gyönyörű vagy. Milyen régen nem láttalak, milyen nagyon hiányoztál...
Aztán néhány órával később kedvesen öleltem a hároméves kisfiát, majd Maryt is, Andris élettársát, kisfia anyját, akin nem láttam azt a nagy örömöt, hogy megismerkedhet a szerelme húgával.
- Mindent meg akarok mutatni neked - mondta másnap Andris, aki az érkezésem miatt két hét szabadságot vett ki a munkahelyén. Korábban sosem jártam az Egyesült Államokban, ezért faltam New Yorkot, múzeumokba, kávézókba, éttermekbe, színházba jártunk.

*  *  *

Forró nappalok és még forróbb éjek 4. rész

hetero

Kinyújtózva, erőtlenül terültünk el a nyugágyainkon. Lehunyt szemmel élveztük a tűző nap forróságát. Azt hiszem én talán el is aludtam közben egy kicsit, mert nem tudtam eldönteni, hogy tudatos gondolataimban vagy az álmomban cikáznak az előző szerelmeskedésünk izgató képei. A lágyan ringó melleinek gyengéd érintéseit, síkos hüvelyének forróságát és ajkainak selymes csusszanásait éreztem. És folyamatosan hallani véltem kéjes sóhajait, valamint már-már szenvedőnek tetsző sikolyát is.
- Kihoznád a plédeket? - ért hozzám visszazökkentve a valóságba és ujjbegyével érzékien végig simogatta az oldalam.
- Persze, hozom. - pattantam fel és indultam is a kamra felé, hogy magamra kapjam a rövidnadrágomat. Felvettem a földön heverő ruháját és két kézzel megfogva párszor meglibbentettem, majd a karomon átvetetve, előbb még odamentem hozzá, hogy napágyának...

*  *  *