Hírek

NOV.
24.
2020

Házőrzők

Barátaim elutaztak. Megkértek költözzek a házukba, hogy legyen ott valaki és így házi kedvencüket, egy óriás schnauzert, sem kell panzióztatniuk.
Napjaim jellemzően semmittevésben teltek. Olvastam. Filmet néztem. Napoztam.
Minden nap csupaszon feküdtem ki a teraszra. Azon a koradélutánon, a korábbi napokhoz képest is tán erősebben sütött a nap, így alaposan bekenegetve magam, a kíváncsiskodó tekintetek elől jól elzárt helyen, elhasaltam végre a nyugágyon.
Furcsa álmom volt, legalábbis először még azt hittem. Határozottan éreztem, hogy valaki cirógatja a fenekem. - "De nem is." - vált egyre nyilvánvalóbbá. - "Inkább nyalogat." - önkéntelenül szétterpesztettem a lábaimat, mert nagyon jól esett mikor többször is a combjaim közé tévedt. - "Nem csoda" - keveregtek az önkéntelen és tudatos gondolataim - "Hisz már vagy hat hete is van, hogy egy kiadósat keféltem" - s kezdtek a most átélt érzések mellé az emlékképeim is társulni.


NOV.
23.
2020

Anyák napi kívánság

- Anya azt mondta hogy szeretné ha találkoznánk Alex-szel.
- Tudom. Nekem is mondta.
- De... de Anyák napja lesz!
- Ezzel is tisztában vagyok.
- Az a mi napunk!
- Hát...
- A mi hagyományunk, te is tudod!
- Végül is... igen. Az anyák napja fontos. Fura hogy anya oda szervezi a találkozást az új barátjával.
- Erről beszélek!
- Talán idén nem szeretne kívánságteljesítést?
Hunter határozottan megrázta a fejét és azt felelte:
- Ez már évek óta hagyományunk.
- Igen... Anya nyilván nyíltan közölte volna ha nem akarná. Tudsz valami erről az Alexről?
- Az égvilágon semmit. Nem tudom mi ez a nagy titkolózás. Mindegy... így csak egy megoldás maradt. A szokottnál korábban kell odamennünk.


A kóró 6. rész

Gyorsan repült az idő. Apa felvette Pétert főmérnöknek, azzal a nem titkolt hátsó szándékkal, hogy ismeri a projektet és ő fogja levezényelni. Nem tudom, mennyi volt a döntésében az, hogy szeretjük egymást és mennyi a realitás, de örültem a döntésének.
Minden esetre mi nem tudtunk betelni egymással. Bemutatott Anyukájának is, aki egy bombázó volt. Pont az a típus, akivel úgy gondoltam, soha nem vehetem fel a versenyt. Nagy mellek, karcsú derék, nagyon dekoratív megjelenés. Értelmes, nagyon jól el lehetett vele beszélgetni is. Nem akarok túlozni, de szinte Anyukámmá vált, persze nehéz eldönteni, hiszen én szinte nem is emlékszem Anyukámra. Minden esetre meg tudtam vele beszélni mindent. Néha már közösen főztünk is és nem volt semmiféle összetűzés köztünk. Hagyta, hogy én is megmutassam mit, hogyan főzök, és ő is megmutatta.


NOV.
20.
2020

Sógornő után

Anyuék is ledöbbentek a sógornőm bejelentésén, és hirtelen elköltözésén. Nem árulta el az okát, és bátyámat is hiába kérdezték, választ nem kaptak.
Lassan vissza, zökkentünk a megszokott életritmushoz, de én nehezen éltem meg az elmaradt szexuális élvezést.
Apunak kéthetes továbbképzésre kellett elutaznia, így anyuval kettesben töltöttük napjainkat.
Negyedik nap délután nagyon meleg volt, így tusolással próbáltam magam felfrissíteni.
Élveztem a hűsítő víz jótékony hatását, mikor anyu váratlanul bejött azzal a mondattal, hogy segítek megmosni a hátadat, és már húzta is el a tusoló ajtaját.
Ekkor meglepetéstől megszólalni sem tudtam, hiszen ő is meztelen volt, és beállt mellém tusolni.
Igaz nem most láttam először meztelenül, és a múltkori szextől függetlenül farkam egyből elkezdett felállni, mire befejezte hátam mosását, teljes kemény lettem.


Szerva itt, csere ott!

Én egy 22 éves egyetemista srác vagyok, és úgy gondolom, megosztom veletek életem legszebb estéjét! Sok jó gruppen történet olvasása után elhatároztam magam, ki kell próbálni az élet eme gyönyörét is. Engem a két fiú egy lány felállás izgatott mivel a két lány és én már nem egyszer előfordult az életemben...
Szóval elkezdem mi, és hogy történt barátommal elhatároztuk, keresünk egy elég bevállalós csajszit aki, szereti az igazán jó sexet. Némi kérdezgetés után már tudtuk is ki a mi emberünk. Fiatal 18 éves fekete hajú sportos testű csajról volt szó. Mint kiderül, nem először van hasonló szituációban. Ezen felbátorodva némi szemezgetés után rögtön a lényegre is tértünk. És elindultunk lakásomra hárman. A kocsiban hátra ültem, mivel én nem először találkozok vele, és némi megnyugtatást adtam neki, mert barátomat most látta életében először.


NOV.
19.
2020

Vad kemping... otthon 4. rész

Körbenéztem a neten, lemaradtam az elmúlt két-három nap híreiről. Fél óra múlva, miután átfutottam a világ történéseit, kezdtem észhez térni, hatott a méregerős kávé-fájdalomcsillapító kombó. Sok vizet kell innom és valami rohadt zsírosat kell ennem ebédre és rendbe is jövök, újra kerek lesz a világ.
Útban a WC-re, bepillantottam a konyhába. Judit a konyhapultra támaszkodva kávézott, a telefont nyomkodta. Már a fürdőszobában voltam, amikor leesett, hogy az Zsolti telefonja volt, nem az övé. Csak másnaposan tudom összekeverni a fehér iPhone-t egy fekete akármilyennel.
Gondolom, ő nem Gabiról keres képeket. Bár, ha kell neki, azok már nekem is megvannak. Csak unatkozik és másnapos és valamit nyomkodni akart kávézás közben. Kíváncsiság, mi más?!


Az első forgatás

Roland rákattintott a lejátszás gombra és hátradőlt a székében. A videó egy orvosi rendelő belsejével nyitott. A fehér köpenyes negyvenes éveiben járható orvos az asztalnál ülve jegyzetelt valamit, a szintén köpenyben levő harmincas asszisztensnő pedig éppen ajtót nyitott a kint várakozó, Roland korabeli fiúnak. A szereplők néma társalgásba kezdtek. A felvétel nem tartalmazott beszédet, állandóan semleges, kellemes zene szólt alatta. A történések azonban szavak nélkül is nyilvánvalóak voltak. A fiú elmondhatta a panaszát, az orvos pedig kérdezhetett tőle pár dolgot.
Azután az orvos mondott valamit és a vizsgálóasztal felé intett. A fiú pedig vetkőzni kezdett. Roland érezte hogy kezdődik a cselekmény, ezért kigombolta a nadrágját, lehúzta a cipzárját és előhalászta hímvesszőjét. A videóban a fiú alsónadrágra vetkőzött, majd hanyatt feküdt a vizsgálóágyon, az orvos pedig nekilátott a szokott hasfal nyomogatásnak.


NOV.
18.
2020

Tanulás 6. rész - Julika

Éles, hangos, fiatalos, női sikítás szakított félbe, ami hangos kacagásba torkolt. Mindenki felkapta rá a fejét egy pillanatra. A közelben letelepült iskolás csoportból vált ki egy szőke, úgy tizenöt évesnek kinéző, alacsony, husis, de ne kövér, viszont nagy mellekkel és fenékkel rendelkező lány, és sikoltozva, nevetve futni kezdett felénk. Két fiú üldözte. A lány, csodálkozva kezdett bámulni engem futás közben. Ez a meglassulása elég volt az egyik fiúnak, hogy rávetődjön, és combjait összefogva leteperje a földre. Így hemperegtek egymáson, nevetve, míg oda nem ért a másik fiú, aki gyengéd, de határozott mozdulattal felemelte a lány fejét, és arcába tolta merev farkát. A lány úgy kapkodott a fasz után, mint éhes hal a csali után, és mikor elkapta, tövig benyelte.