JAN
14
2013

Medencemaszti

családi

Az egész történet tavaly nyáron kezdődött, amikor a szüleim vettek egy medencét. Nagyon meleg volt az idő és miután összeraktuk a medencét feltöltöttük vízzel. A víz akkor még nagyon hideg volt nem is lehetett benne fürödni. Délután a szüleink elmentek egy barátjukhoz és tudtam, hogy csak este jönnek meg, ezért elhatároztam, hogy ebéd után füdrök a medencében, legyen akármilyen hideg is a víz. Megebédeltünk, szülők leléptek. A hugomról azt kell tudni, hogy még nem volt komoly barátja, pedig jól nézett ki, de ő mindíg tanult és nem járkált el sehova. Jópárszor megnéztem amikor még kissebbek voltunk, mivel mindíg együtt fürödtünk, de az már régen volt. Azóta igazi nő lett belőle, 18 éves, szőkés hosszú haja van és elég jó teste. Persze párszor fantáziáltam róla és sokszor meglestem, amikor zuhanyzott, de soha nem mertem volna semmi többet.Szóval azt mondta,...

*  *  *

Emlékeim 5. rész

hetero

Másnap jött egy telefon, hogy Sanyinak és Péternek elkel menni vidékre dolgozni.
Sanyi egy vidéki szerelést vezetett, torlódott a munka, szorította őket a határidő és már két hétvégét nélküle kellett töltenem. Az egyik kollégája feleségével én is jobba voltam, egy keddi napon elhatároztuk, hogy meglepjük a két csavargót. Délután kirittyentetük magunkat és felültünk a buszra, alig vártuk, hogy végre kefélhessünk. Késő délután érkeztünk meg, bementünk a szállodába ahol laktak. A portás sajnálattal közölte, hogy a központba kellett mind a a kettőjüknek menni és csak egy – két nap múlva jönnek vissza.
Én és Edit ott álltunk felizgulva, kielégítetlenül.
Beültünk a szálloda presszójába és egy - egy kávé és konyak mellett dumálni kezdtünk, hogy mi is tegyünk most. Kis idő elteltével, két pasi, olyan harmincasak lehettek

*  *  *
JAN
11
2013

Emlékeim 4. rész

gruppen

Néhány nap múlva hazajött Sanyi és akkor anyámat kórházba kellett vinni. Az egész családot meg viselte az esemény. Sanyi kedvébe akartam járni amikor egyszer – kétszer "csak" széttettem lábaimat, illetve szopikáztam az élvezetig. Persze ő is észre vette, hogy más vagyok mint szoktam. Rendes volt, mert nem erőltette a kefélést.
De az egyik nap megtört a jég.
Mikor felébredtem, és megláttam a combján pihenő dákóját, meg bizsergett a kis pinám, oda dugtam fejemet az alvó farkához, arcomon éreztem puha husikát. Óvatosan puszilgatni kezdtem, és nem eredménytelenül, éledezni kezdet az imádott hancúrléc, és pár perc múlva teljes szépségében állt. Nyalizni kezdtem és lehúztam a fitymát makkjáról. Lassan húzogattam le – fel, amíg ellő nem bukkant az első cseppecskék. Nem szóltam semmit, csak a puncimat szájára engedtem. Én cumiztam Sanyi a pinusomat nyalta,...

*  *  *

Zsarolás happyend-del

s/m, játék, férj-feleség

Adrienn és Ricsi fiatal házasok. Most nem rég tértek vissza nászútjukról. Egy reklám cégnél dolgoznak mind a ketten. Adrienn mint programozó, Ricsi mint külső munkatárs.
Adrienn nagyon korán ébredt. Párja közelsége egyre jobban fokozta libidóját. Jobb kezével lassan átnyúlt és átölelte férje nem túlságosan széles vállát. Bal kezével lassan simogatni kezdte kedvese mellét, hasát, csípőjét, ... , közben érzéki puszikkal borította el imádott férje száját, arcát, nyakát. Keze ez alatt lejjebb vándorolt. A szemérem szőrzet, a comb és zacskó simogatása úgy látszik elérte a kívánt hatást, mert a "jogar" megrándult, aztán még egyszer, majd egyre sűrűbben és emelgetni kezdte a takarót. Ricsi egyre szaporábban vette a levegőt, mormogott egy kicsit arról, hogy neki felesége van és hagyják őt békén, később egyre tisztábban ráébredt elkövetkezendő sorsára....

JAN
10
2013

Kínzó gyönyör 2. rész - A nudistastrand

hetero

Már nagyon vártad a mai napot. Végre megint szerda van! Újból találkoztok. Ha a múltkori randevúra gondolsz, akkor kellemes bizsergés járja át a tested. Izgatottan bontod fel a borítékot. Késő délután kell találkoznotok, de így is el kell majd kéretzkedned a munkahelyedről. És vinned kell magaddal törölközőtt is. Ugyan hova mentek?
Egy könnyű nyári ruhát veszel fel, meg egy szandált. A cuccaidat pedig egy vászonszatyorba teszed, meleg lesz ma is. Így indulsz el a munkahelyedre.
A megbeszélt helyen állsz, várod, hogy megjöjjön. Szerencsére időben elengedtek. Egész nap a randevún járt az eszed, most is izgatott vagy. Egy kocsi áll meg előtted. Ő űl benne.
- Jó napot! Régóta vár? - kérdi tőled.

*  *  *

Paris Hilton a partyn

híresség, anál

Paris egy partiba volt hivatalos, a Beverly Hills Hilton Hotel elnöki lakosztályába. magában csak vigyorgott, amikor a meghívó megérkezett.
A meghívót küldők, egy privát befektetési társaság tagjai, amint írták, valami sikerüket akarták megünnepelni, és tudták a tarifáját, mert mellékeltek egy 50.000 dolláros csekket is.
Úgy gondolta szokás szerint csak iszogat, jópofizik két-három órát, majd, mivel bugyit természetesen nem vett, egy kis popó és punci villantás az újságíróknak (esetleg a partyn is), és távozhat.
Úgyhogy felvett egy szép rózsaszín selyemblúzt, természetesen melltartó nélköl, egy hozzáillő, enyhén sötétebb, nem túl testhezálló, inkább kicsit lenge miniszoknyát, és kedvenc rózsaszín magas-sarkú cipői egyikét, bevágta magát a rózsaszín Bentleybe, és odahajtott a szállóhoz.

*  *  *
JAN
09
2013

Szüzességem elvesztése

hetero, szűz, diák

A történet amit elmesélek, 18 éves koromban történt meg.
Egy alföldi kisvárosban töltöttem közép iskolás éveimet. Aktívan sportoltam (kézilabda) heti három edzésem volt meg hétvégén a meccsek. Így aztán kollégiumba laktam, mert a nap ingázások kicsit lefárasztottak. Minden ott kezdődött el, hogy a kollégium egy koedukált kollégium volt. A lehető legrosszabb helyzetbe voltam, mert a haverjaim és az osztálytársaim rég becsajoztak, mire én meg ismertem valamelyik lányt a koleszba. Mivel más volt a napirendem mint az övék. Mikor délután mindenki ment amerre látott Én akkor tanultam mert tanulási időben voltak az edzések és mire beértem a kollégiumba akkor meg már takarodó volt szóval kilógtam abból a közösségből egy kicsit.

*  *  *

Munkahelyi szex 3. rész

bizarr, anál, vibrátor

Mikor Éva után becsukódott az ajtó, ott maradtunk ketten. Pityu rám nézett, és egészen közel lépett hozzám.
- Végre kettesben - mosolygott - Erre vártam egész nap.
- Ahhoz képest, egészen jól elvoltál Évivel is - nevettem, és tekintetem kedvesem gatyájára tévedt, ahol szerszáma ismét keményen állt:
- Nem semmi pasas - gondoltam, és tenyerem merevedésére csúszott.
- Egy finom beöntés? Csak neked? - ölelt át, és belecsókolt a nyakamba.
- Igen, jöhet - nyögtem.
- Feküdj hanyatt - kérte, és kiment a kannával. Hanyatt feküdtem hát a kanapén, és izgatottan vártam az újabb élményt. Pityu hamarosan visszatért. A kannát a kanapé fölötti polc állványára akasztotta, és a csövet egy kis síkosító segítségével felvezette a popsimba, miközben lábaimat a fejem fölé emelte. Kioldotta a kis csapot a csövön, majd leült mellém a kanapéra....