Hírek

DEC.
10.
2020

Szingli pörgés 3.fejezet - Perverz élvezetek 5. rész

– Ma ne várj meg, később megyek haza – jelentette ki Timi, mikor barátnőjével együtt kilépett az iroda ajtaján, hogy a kávéautomata felé vegyék az irányt.
– Randid lesz? – kérdezte Lorena.
– Nem. Túlórázom... de végül is nevezhetjük randinak is – mondta mosolyogva a szőke lány.
– Ez mit jelent?
– Azt, hogy összekötöm a kellemeset a hasznossal – nevette el magát Timi.
– Ugye nem azt akarod mondani, hogy a főnökkel is lefekszel? – vetette fel halkan, türelmetlenül a kérdést Lorena.
– Miért? Attila jó pasi. Te is elismerted – felelte öntelten Timi.
– Lehet, de ez már tényleg kurvaság – fakadt ki szinte suttogva a barna hajú nő.
– Jajj miért lenne az? Szerinted melyik szép nő nem csinálja ezt itt vagy más irodaházban, vagy akármelyik másik munkahelyen? Nincs ezzel baj. Ha egy nő csinos és dekoratív, akkor használja is ki az adottságait. Neked is ezt kéne csinálnod.


Velencei Álom

Erdély, Maros, Vécs:
Egy nap a kedvenc kávézómban ültem, iszogattam a Hargitán szedett áfonyából készült teámat. A kávézó a falu szélében volt jól látszottak innen az erdők a völgy és a Kemény család kastélya. Káprázatos hely volt, minden évben ide látogattam pihenni pár napot vagy hetet. Egy barátomat várom most, Hannát. Még nincs 30 éves, közép magas, átlagos testalkatú lány. Hosszú fekete hajjal és káprázatos színű szemmel hogy miért, mert se nem szürke se nem zöld se nem barna, hanem káprázatos.
Hanna, fotóriporter egy londoni lapnál, a Hírnöknél. 4éve dolgozik itt, szereti a munkáját, tehetségét páratlannak tartják, semmi pillanat alatt tűnt fel a semmiből és tört a magasba. Csinos, a pasik álma, de ő a szinglik boldog életét éli mondván nem ér rá párkapcsolatra. Ezért a kijelentése végett pletykalapok sokat cincálták, de ő könnyen kivágta magát.


DEC.
9.
2020

Gárdonyi nyaralás

A legelső élményem folytatása.
Érdemes elolvasni az előzményt a visszautalások miatt.
Eltelt egy év, befejeződött a hatodik osztály, betöltöttem a tizenkettőt.
Tavaly, pár héttel az után, hogy a kőszegi táborból hazaértem, mintha szüleim megérezték volna, hogy történt velem ott valami különleges. Apám a kezembe nyomott egy kis könyvecskét.
Olvasd el, - mindössze ennyit mondott. Gólya hozza...? Ez volt a címe. Az akkori idők szexuális felvilágosító könyve.
Egy délután kiolvastam. Sok mindent megtudtam, megértettem belőle. Utána kicsit más szemmel néztem a világra.
Közben tovább nőttem, erősödtem minden téren. A tornasorban a második helyre kerültem. Ágyékomat még nagyobb területen fedte szőr, sőt a zacskómon is teljesen kinőtt. A farkam, és a golyóim nagyobbak lettek, bár nem olyan ugrásszerűen, mint az előző évben.


Kitti és Petra 1. rész

Egyetlen szót sem szóltunk egymáshoz Attilával, csupán a sebesen járó ablaktörlőket figyelve meredtem ki a sötét őszi estébe, amelyen az autó keresztülvágta magát. A csöndet a hátsó ülésen terpeszkedő Dinnye törte meg.
- Mi van Kitti? Már nem is beszélgetsz velem?
- Nem igazán kedvellek!
- Igen? És miért nem kedvelsz bazdmeg?
- Mert egy paraszt vagy!
- Te meg egy naiv liberális hülye picsa!
- Na, pont erről beszéltem…
Attila figyelmeztette Dinnyét, hogy a következő utcában kiteszi, ha még egy szót mer szólni, amire Dinnye morgott valamit. Attilát kedveltem, az egyik albérletünkben lakott a Páskomliget utcában és amikor anyu nem ért rá én mentem át alakbérért. Attila mindig megkérdezte, hogy vagyok és másokkal ellentétben őt legalább érdekelte is. Sokat dumáltunk, megismertük egymást, aztán egyszer részegen leszoptam, majd ezután egyre gyakrabban mentem fel suli után dugni hozzá.


DEC.
8.
2020

Gyakornok

Olivér vagyok, egy Afrikából származó, de magyar honosítást megkapó sötétbarna bőrű pasi. Nagyon nehezen kaptam így állást, sajnos a színem miatt. De egyszer sikerült, egy kisebb vállalathoz kerültem gyakornokként. Senkit nem untatok azzal, mi volt a cég profilja, nekem mit kellett csinálnom, lényeg, hogy 30 évesen kerültem oda, hogy talán egyenesbe jön az életem, és a szüleimé. Első nap, mikor megérkeztem, elegánsan kiöltöztem. Jól álltak rajtam a sportosan elegáns ruhák, de nyár volt, így a hosszú gatya helyett térdig érő pamutgatya volt rajtam, egy elegáns inggel, és megfelelő lábbelivel. Behívott az irodájába az igazgató, nagyjából felvázolta, mi a feladatom. És hogy keresni fog majd engem egy hölgy, akinek a neve Helga, ő koordinátor és körbevezet majd, megmutat mindent.


Irodai buli 6. rész - A főnököm és a csapos 1.

Richard tovább vadászott a jelvényesekre, míg én a bárnál megállva kértem a helyes csapos fiútól egy whisky-t tisztán.
Barna haja volt, izgató zöld szemei, és csókolni való ajka, kíváncsi lettem volna, milyen izmokat takarhat az egyenruhája. Illetve a seggébe is szívesen beleharaptam volna, megmutatva nekem, mikor az italokért nyúlt.
Amikor is rájöttem, hogy nincsen rajta tökös jelvény. Így ez nem jöhet össze, ráadásul, lehet, hogy nem is érdeklik a férfiak.
- Parancsoljon uram, még valamit kér? – legszívesebben azt mondtam volna, hogy a farkadat a számba.
De sok olyan ember volt körülöttem, akik még nem ismerik ezt az oldalamat és ez így volt jó is.
Ráadásul, akivel az utolsó „társalgást” szerettem volna, az már rég elment, viszont mikor a gondolataimból visszatértem a srác még mindig engem nézett. A pultnak döntve állt és mosolygott felém és ujjammal mutattam neki, hogy jöjjön közelebb.


DEC.
7.
2020

Megvilágosodás

Steph először nem tudta megmondani, hogy mi ébresztette fel az éjszaka közepén. Blake, a legjobb barátnője békésen szuszogott mellette. Kicsit elszaladt az idő és úgy döntöttek, hogy a késő esti hazamenetel helyett Steph inkább nála alszik.
Az ajtó lassan nyílni kezdett, a lány pedig megdermedt. Ez nem volt normális dolog. Tudomása szerint Blake - en kívül más nem aludt a szobában. A barátnője szülei, bátyja és húga is a házban voltak, de egyiküknek sem volt oka benyomulni. Steph résnyire nyitott szemmel nézett, de a fényhiány miatt csak egy sötét alakot tudott kivenni. Egy pillanatra pánikba esett. Talán egy betörő...
Szerencsére nem volt ilyen drámai a helyzet. Az alak leguggolt és suttogni kezdett Blake - nek. Steph megkönnyebbült Ezra hangját hallva. A barátnője bátyja volt a betolakodó, nem egy idegen.


Családi kalandozások 1. rész - A barátnő

Lindával jelentősen megváltozott a kapcsolatunk. A mindennapok sokkal elviselhetőbbek lettek szuper volt köztünk a harmónia. megálltam, hogy ne nyúljak hozzá, bár néha majdnem elszakadt a cérna. A férfiúi vágyaim és épp eszem közti fal már papírlap vastagságúra vékonyodtak. Még tartottam magam.
Lassan elmúlt az egész év. Én még mindig nem csajoztam, maradtam az önkielégítésnél figyelve, hogy ne bukjak le. Linda néha nálam aludt különféle indokkal, mint pl. egy óriási pók volt a szobájában stb. Nem nyomult rám, tanult az első esetből. De azt láttam, hogy arra vár, hogy én kezdeményezzek.
Eljött a Karácsony. 24 délután feldíszítettük a fát, adtunk egymásnak egy kis ajándékot. Karácsony 1. napján szokás szerint anyósomékhoz mentünk le, ahonnan felpakolt ellátmánnyal tértünk haza. Délután értünk haza egy vagon kajával, ami alig fért el a hűtőben.


Cory Chase

Cory Chase Cory Chase Cory Chase