MÁJ
30
2013

Gyönyörteli örökség 2. rész

bizarr

Eva könnyű uzsonnával fogadta őket. Saláta, friss aludttej került az asztalra. De ők nem igen tudtak enni, izgalommal töltötte el őket a várható felfedezés. Végül Eva leszedte az asztalt, és ők végigmehettek a folyosón, majd benyitottak a lakosztályba. Marika egyből a zongorán álló képhez sietett volna, de Imre nem engedte. Magához vonta, és hosszan, forrón megcsókolta. Az asszony a felindultságtól remegve simult férje karjaiba. Imre pedig boldogan csókolta meg az arcát, majd nyakát, végül pedig a fülét. Megfogta gyöngéden kedvese fejét, és nyelvét beledugta a fülébe, majd nyalni kezdett. Marika felnyögött a gyönyörtől, szinte megbénította ez a kényeztetés. Hallotta, ahogy kedvese nyelve benne jár, egyre hevesebben vette a levegőt, majd elélvezett. Imre mosolyogva puszilta meg, és most már ő maga is a zongora felé indult. Ketten fogták meg a képet, és emelték meg. A...

MÁJ
29
2013

Fizika...

hetero, diák

Pontosan két éve történt meg az, amit addig csak álmaimban képzeltem el. Akkor másodéves voltam egy informatikai szakközépiskolában, abban az évben kellett döntenem, hogy a gépészetet, vagy az informatikai tudást részesítem előnyben, s megyek tovább szakirányban. A suliban végülis nem volt semmi gondom soha, bár az első évem elég nehezen ment, de másodikra összeszedtem magam. Nem volt gondom barátok terén sem: nem vagyok egy csúnya lány, amolyan átlagosnak vagyok mondható. Van két formásnak mondhatóm mellem, egy dicsért fenekem, meg egy amolyan nőies kis pocakom, amit én nem szeretnék, de még nem szabadultam meg tőle. Vállig érő fekete, hullámos haj, (másodikban még két fehér tincsem is volt benne) sötét szemek. Ez lennék én. Két várossal arrébb volt az iskolám, mint az otthonom, így mindig szépen vonatra ültem, és bementem a suliba. Reggelente én voltam bent egyedül...

*  *  *

Karmazsin Folyó 2-4. rész

gruppen, regény

2. rész
Délelőtt Jeremy összehívta a lányokat a csapatszállító elé, és bejelentette:
- Egy vásárlónk ragaszkodott hozzá, hogy itt legyetek, amikor megköt velem egy üzletet.
- Jeremy, ugye nem akarsz belőlünk kurvát csinálni? - sandított a kereskedőre Ryana.
- Nem egy rossz ötlet - Eresztett meg egy farkasvigyort a férfi, aztán szelíden felnevetett, és legyintett.
Ryana legnagyobb meglepetésére a kuncsaft nem egyedül jött, hanem egy nagydarab, komor, bőrdzsekis és napszemüveges, fekete férfi társaságában. Maga a vevő pedig:
- Ron?
- Helló, lányok! Szeva, Jeremy.
- Üdvözöllek titeket a kereskedésemben! Bármi, amit látsz, eladó!
Csak ezt ne mondtad volna, te aljas hiéna ... - szorította össze a fogait Ryana.

*  *  *
MÁJ
28
2013

Laura története 83. fejezet

leszbi

Laura mindenkivel kerülni akarta a szexet egy hétig, azután a vad éjszaka után amit Robbal és Camille-lel töltött. Egy dolog miatt, mert kimerítette. Tudta, hogy ők is így lehetnek ezzel. Úgy szeretkeztek, mint a párzó vadállatok, újra és újra, a határig hajszolva egymást, testüket megrohanták, majd leforrázták a tüzes görcsök, és a szexuális elragadtatás. Ilyet eddig csak néhány alkalommal, többnyire Karennel sikerült felülmúlni, a határok ilyen módon történő feszegetését. Szinte megrémítette őt, és az emlékektől izgatott lüktetést érzett még napokkal később is.
Másrészt még mindig megvoltak a karmolás nyomai a vállán, a hátán, és a rekeszizmán, és a szopás nyomai a mellein, ahol Camille túl messzire ment. Igazán azt akarta, hogy elmúljanak, mielőtt valaki mással bújik ágyba.

*  *  *

Az új tanárom

homo

Nem hiszitek el, de nemrég új kémia tanárt kaptunk. Kicsit kiakadtunk, mert utolsó évesként már semmi kedvünk nem volt megszokni egy új arcot, új elvárásokat, de nem volt mit tenni, a régi tanárunk elköltözött egy távoli városba. A lányok vihognak és sugdolóznak órákon, nagyon oda vannak Zoliért.
Azt nem tudom, mit esznek rajta, nem is olyan jó pasi szerintem. Kicsivel magasabb, mint én, a haja szőke és alig izmosabb nálam. Meg fiatal is, huszonöt körül lehet, biztos nem lesz semmi tekintélye. A tornát is ő tanítja, a lányok pedig képesek voltak a múltkor is az udvari tesire, egy szál tornaruhában lejönni, csak azért, hogy mutogassák magukat neki. A fiúkkal kezdtünk kicsit berágni, mi tagadás rosszul esett nekünk, hogy Zoli nagyobb figyelmet kap, mint mi. Két haverral úgy döntöttünk, hogy megleckéztetjük Zoltánt, mert annyira arrogáns és mindegyik lánnyal flörtöl,...

MÁJ
27
2013

Anyósommal 2. rész

családi, anál

Pár hónapja tartó kapcsolatom az anyósommal új szintre lépett. A szexuális együttléteinkre heti egy-két alkalommal kerül sor. Ez idő alatt drága anyósom teljesen kivirult és szinte követeli tőlem, hogy intézzem el a punciját. Most már előjátékként olyant csinál, hogy leszop, a szájába élvezett spermát a tenyerébe veszi, és ezzel keni össze a bozontos punciját, hogy még lucskosabb legyen. Nekem ez nagyon bejön és rettentően felizgat.
Éjszakánként meg pornót néz, hogy minél több ötletet merítsen a szexhez, amiben én 100 %-ig partner vagyok, így én is rendesen kiélhetem magam rajta.
A múlt hét keddi együttlétünk után előállt azzal, hogy megérett rá és szeretné kipróbálni az anális szexet. Erre azért nem számítottam, de nagyon megörültem. Azt mondta, hogy a popsija még úgyis szűz és így ennek a szüzességét nekem kell elvennem. Hát nem ellenkeztem,...

*  *  *

Vera a közösben 4. rész

gruppen

Közeledett Vera születésnapja, én pedig idejekorán nekiláttam a szervezésnek. Felhívtam Lacit, akivel közösen kitaláltuk, mi legyen a meglepetés a barátnőm számára. Ő persze tudta, hogy készül valami, és hogy ebben Laci is szerephez fog jutni, úgyhogy valami olyat kellett kitalálni, amire még így sem számít. Kedvenc házaspárunk szerencsére nem fukarkodott az ötletekkel, és amikor már Erika is beszállt a megbeszélésekbe, találtunk is egy jó "játékot", amit könnyű megoldani, vicces, izgalmas, és garantáltan emlékezetes lesz.
Vera előtt nem is titkolóztam, tisztában volt vele, hogy lesz valami a "nagy napon", de arról már hiába érdeklődött, hogy mi lesz az. A születésnap péntekre esett, így tökéletes időpont volt a késő estébe hajló bulizásra, igaz, az egész heti munkától egy kissé fáradtan estünk be Laciékhoz. Ők már nagyon vártak minket, tárt karokkal és...

*  *  *
MÁJ
26
2013

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Minden egyes egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)