Hírek

NOV.
10.
2020

Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 3. rész

Lorena elérkezettnek látta az időt, hogy regisztráljon egy valódi szexpartnerkereső oldalra. Körülnézett az weblapon és szinte mindenhol csak félmeztelen vagy teljesen meztelen képeket látott, de több férfi nem szégyellte a saját farkát berakni profilfotónak.
A lány alkalmazkodni akart, így izgatottan fehérneműre vetkőzött, azzal a tükör előtt állva lőtt magáról néhány képet, gondosan ügyelve arra, hogy arca egyiken se látszódjon. Készültek művek a fenekéről négykézláb állva, földön térdelősek, illetve olyanok, amelyeken a padlón ül szélesre tárt lábakkal. Levette rózsaszín melltartóját, azzal megörökítette arc nélküli önmagát, amint alkarjával mindkét keblét eltakarja, tenyerével csak a jobb oldalit takarja, valamint mind a kettőt kihívóan kinyomva felfedi.


NOV.
9.
2020

Ezt akartad, Anya? 4. rész - A kör bezárul

Szandika „akciója” rettenetesen felkavart. Amellett, hogy nagyon jól esett, izgalmas volt, és hatalmasat élveztem a végén, mégis hiányérzetem támadt. Ezt – szerintem – valamennyi, női szerelmet átélt nő ismeri, és szinte valamennyien ugyanazt a hiányt élik meg: A „hús hiánya”. Konkrétan, hogy nem lettünk megdugva. Mert jó ez, jó ez, de végére kell a farok!
Mire a sokadik zuhanyzással, és átöltözéssel végeztem, közelített az éjfél. Mire ismét a nappaliba értem, már csak alig 30-35 ember táncolgatott a „parketten”. Máté a diszkóssal egyeztetett valamit, néhányan a kanapén, vagy a fotelekben ülve beszélgettek. Tudtam, hogy közeleg a torta ideje, így elővettem a papír süteményes tányérokat, és a nylon csomagolásuk felbontásába kezdtem.


Édes kishúgom, Anna 3. rész - Zoéval Svájcban

Gergő komor arccal ült a szabadtéri, gőzölgő thermálmedencében, a svájci hegyek hósipkái és örökzöld fenyvesek békés monstrumként őrizve zárták körül őket és Gergő azt sem értette, mit keres ott és hogyan került oda. Azt meg végképp nem tudta felfogni, miért vannak kettesben ezzel a tündéri külsejű, de kétségkívül rendkívül rafinált nővel. A hotelszobájába berendezett barlangba vonult önkéntes számüzetésbe, talán vonóhoroggal és kamionnal sem lehetett volna kimozdítani őt a munka mellől... Zoénak mégis sikerült.
A céges Jabber élesen csörrent meg, ő pedig naivan azt hitte, Zoé munkaügyben keresi, hiszen legalább annyira elhivatottnak tűnt, mint ő maga. Zoé hivatalos hangnemben köszöntötte, határozottan és kedvesen, de akkor még teljesen üzletiesnek tűnt. A szög csak jóval később bújt ki a zsákból.


NOV.
7.
2020

Az SMS-telefonszámunk idén februárban megváltozott, az oldalon mindenhol az új számot (06-90-888-103) láthatjátok, kérjük minden olvasónkat, hogy az esetlegesen telefonba elmentett telefonszámot is módosítsátok, mivel a régi szám megszűnt. A többi paraméter (azaz az ár és az elküldendő szöveg) nem változott.


NOV.
6.
2020

Édes kishúgom, Anna - Tiltott szerelem

Anna egykedvűen, már-már letargikusan bámulta a Csajok sorozat negyedik évadát, ki tudja hányadszor. Lila csokispapírok hevertek szanaszét az ágyán, a laptopja billentyűin csokoládés ujjlenyomatok éktelenkedtek - még arra sem vette a fáradságot, hogy letakarítsa. Ami azt illeti, napok óta át sem öltözött, ugyanabban a kinyúlt, szürke, itt-ott lyukacsos melegítőben gubbasztott, elhúzott függönyök mögött. Rendes ételt sem volt hajlandó magához venni, gyakorlatilag csokoládén és energia italon élt. Anyja nem sokat törődött vele, szokásához híven az aktuális, havi pasijával volt elfoglalva, jelenlétét csupán egy konyhapulton felejtett üres üveg gyümölcsös vodka és a hamutálban árván füstölgő cigarettacsonk igazolta.
Anna mobilja kitartóan rezgett, már három perce.


Tanulás 3. rész - Bogrács

A tavasz, mintha csak azt akarta volna, hogy Gyöngyi megtanulja élvezni a meztelenkedést, és nyugodtan merjen menni nudista strandra, a kezemre játszott. Május első napjaiban szinte már nyárias idő köszöntött be. Nap mint nap a harminc fokot ostromolta a hőmérséklet, amit viszont kellemessé tett minden délután egy-egy rövid, de heves, futó zápor. Az éjszakák is kellemes, langyosak voltak.
Úgy terveztük, hogy az első hétvégét a természetben töltjük. Mindent előkészítettünk, szombat délelőtt már csak be kellett pakolni a hátizsákokat, hogy a szombatot, vasárnapot az erdőben töltsük. De alighogy befejeztük a pakolást, kaptam egy üzenetet, egy barátomtól. Kimentek a közeli erdőbe bográcsozni, minket is hívtak. Mikor felolvastam az üzenetet, Gyöngyi szó nélkül kezdte el kipakolni a hátizsákját.


NOV.
5.
2020

Fotózás

Egy hosszúra nyúlt őszi estén elhatároztam, hogy meglepem valamivel a páromat születésnapjára. 13 éve vagyunk együtt, boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Mivel mindketten nagyon figyelünk arra, hogy ne hűljön ki a kapcsolatunk folyton olyasmin töröm a fejem, amivel meglephetném az ágyban. Ezúttal egy hosszabb távon megvalósítható tervet eszeleltem ki. Készíttetek magamról pár erotikus képet, és egy "egyszerű" fotó albumot ajándékozok majd neki.
Nem voltam éppen a legjobb formámban, de nem is volt messze a célom, így kitűztem egy pár hónapos határidőt, mikorra kellene formába hoznom magam, és így top formámban készülhetnének el rólam a képek, még éppen a születésnapja előtt.
Találtam is megfelelő fotóst, többen ajánlottak egy fiatal srácot, aki udvarias, tisztelettel bánik a nőkkel munka közben, akármilyen szerelésben is legyen az adott kuncsaft. És csupa pozitív visszajelzést kaptam róla.


A Piros Szoba

» Szióka
» Szia
» A múltkor azt emlegetted hogy valami izgit szeretnél
» Aha
» Lenne hozzá egy ötletem
» Az jó lenne
» Lépj be a PIROS SZOBÁBA
» Jó. De az micsoda?
» Egy speckó szoba itt a fészen
» Hogy érted hogy speckó?
» Úgy hogy nem lehet tagja akárki
» KI lehet tag?
» Zárt szoba. Csak meghívóval lehetsz tag
» Jó de mi kell hogy tag lehessek
» ???
» Egyszerű. Csak el kell fogadnod a 3 szabályt, és meg kell igérned hogy teljesítesz egy feltételt
» Mi az a feltétel?
» Arról most nem beszélhetek
» Hanem mikor?
» Csak ha tag lettél
» Hülye vagy?
» Miért lennék hülye?
» Csak akkor lehetek tag ha csinálok valamit de csak akkor tudom hogy mit kell csinálnom ha már tag vagyok