Hírek

DEC.
15.
2020

Kávé cukorral

Egy kis faluban éltem nevelő szüleimmel. Jóra való emberek voltak. Ugy neveltek mintha a sajátjuk lettem volna. Kiiskoláztattak szakmát adtak a kezembe. Mindenben támogattak. hiába akartam besegiteni a közös kasszába, soha nem vették el a pénzemet. Jó lessz még az neked ha mi már nem leszünk, csak okosan bánj vele - mondogatták. Számlát nyitottak a nevemre. Betöltötték már a 60.-ik évüket. Furcsa volt hogy bárkinek meséltek rólam mindig azt mondták: a fiunk!
27 éves voltam akkor.
Gyerekkori barátom ekkor érkezett haza Kanadából ahová valamilyen rokoni ágon jutott ki. Másfél év után nagyon megváltozott. A szerény falusi gyerek arcot eresztett!
Persze volt lóvéja dögivel. A falu kocsmájá tőle zengett ahogy a kinti életről beszélt. Mindenki leste a vezték nélküli telefonját.


Kanada vadonjában

Éppen csak kilábaltunk a később nagy gazdasági világváltságnak nevezett szörnyűségből. Apám nem bírta elviselni a veszteséget, öngyilkos lett, ott maradtam egyedül, pénz nélkül. Egyetemi tanulmányaimat abba kellett hagynom, és egy olyan gyorsétterem félében helyezkedtem el. Ott ismerkedtem meg Tommal.. Az egyetemről már látásból ismertük egymást, így tudtam róla, hogy biológus tanár és egy új területtel foglalkozik, az állatok viselkedését tanulmányozza. Nagyon hamar és jól összemelegedtünk, és hamarosan szerelem lett belőle. Kicsit viccesen néztünk ki, Ő volt a skandináv favágók mintapéldánya, - doktori címmel - több mint hat láb magas, 100 kg feletti, csupa izom, szőke, kékszemű, én a hóna alatt elfértem, és bizony az afro-spanyol ősök nyomait nem tudnám letagadni. Ezt mutatta a kerek fenekem és a kicsi mellem is. Már együtt éltünk közel fél éve, amikor karácsony előtt azzal állított be, hogy nyert egy alapítványtól pénzt kutatásra.


DEC.
14.
2020

Családi kalandozások 2. rész - A bonyodalom

Reggel felébredtem egyedül az ágyban. Már azt gondoltam az egészet csak álmodtam, amikor észrevettem pár női ruhadarabot a padlón. Nagy csipás szemmel indultam lefelé, hogy némi koffeinnel ébresszem magam. A lányok nem voltak sehol én felraktam egy kávét és visszamentem. A fürdőből jöttek a zajok. Kinyitottam résnyire az ajtót a két lány a zuhanykabinban pont végzett a tisztálkodással. Mindketten meztelen léptek elő, cseppet sem zavartatták magukat, hogy benyitottam.
- Jó reggelt apa! - szólt lányom
- Nektek is. Jól elaludtam.
- Az biztos, igencsak fárasztó volt az éjszaka, - jegyezte meg Nina.
- Raktam fel kávét isztok ti is? - kérdeztem
- Az, most jól esne - válaszolták szinte kórusban.
Rájuk csuktam az ajtót és lementem a konyhába. Elkészítettem a kávém, hamarosan megérkeztek a lányok is. Mindkettő fürdőköntösben érkezett. A kávét kortyolgatva beszélgettünk kicsit, majd én indultam a zuhany alá.


Két malomban 4.rész

Judit ült az ebédlőben az asztalnál. A szomszéd szobából kiszürődő szeretkezés egyértelmű zajai apró üvegszilánkonként hasították szét a szívét. Reszkető kezeiben vízfolyásként csorgatta a rövid ezüstlánc darabot a kis medállal.
- Istenem! Sóhajtott fel magában. Egy éve már. Egy éve, hogy azután a vállalati buli után megtette. Megcsalta férjét, Gábort. Minden ott kezdődött. Minden jó,ami rosszra fordult. Egy év nagy idő. Már a bokaláncon is megbarnult a szeretőmtől felirat, ami az orchideák közt érkezett. Pedig jól kezdődött. Fiatal szerető, megbocsájtó férj, és egy hármasban töltött hétvége. Aztán... aztán az a csomag. És elromlott minden. Bámulta a láncot rajta a kis téglalap alakú medállal, könnyei végig szántották arcát, sós ízt hagyva ajkain.... „szeretőmtől” szólt a felirat....Pont mint két éve az előszobában. Csak akkor azok az öröm könnyei voltak. Örült a virágnak, a tangának és ennek a medálnak.


Kör 7. rész

Kör 7. rész Kör 7. rész Kör 7. rész

DEC.
11.
2020

Kislányom nagylány lett

Sokáig agyaltam rajta, hogy megírjam-e a történetemet. Nem vagyok büszke rá, sőt szégyenlem is, ennek ellenére mégis életem legmeghatározóbb szexuális élménye volt. Több, mint 6 éve történt, de máig a hatása alatt vagyok, és ha csak eszembe jut, már fel is izgulok.....
2014. június 7-ét írtunk, egy meleg, nyugis szombat este volt. Feleségemmel házunk udvarán üldögéltem a medencében, mikor este 8 óra körül 14 éves kislányom - Rebeka - kijött hozzánk elbúcsúzni, mondván, hogy megy élete első házibulijába egy osztálytársához. Izgultunk érte, de több hetes csatározás után nagy nehezen belementünk, hogy elengedjük, természetesen a játékszabályok maradéktalan betartása mellett. Ezek: no pia, no drog, no szex. Megbeszéltük, hogy éjfélre haza kell érnie, egy percet sem késhet, mert akkor egy évig nem engedjük el sehová hétvégén. Beleegyezett, örült, hogy elmehet.


Reggeli tűz

Szól a kakas. Halkan, tompán hallom jellegzetes hangját, de a hajnal csak békésen támad. Alig pirkad még, szívem azonban erősen, türelmetlenül dobban, mert tudom, mi fog következni.
- Szeretkezzünk reggel – mondtad édesen, éjfél után, mikor ágyba bújtunk. Én néztem álmosan lecsukódó pilláidat, és nem ellenkeztem, összebújva veled, vártam az álom hatalmát. De vártam csókjaidat, tested izgalmát, puha érintésedet is, és sokáig nem csukódott le a szemem.
A Nap még álmos. Lágyan sugározza melegét, nem is érzem a szobában, helyette kellemesen borzongató hűs száll a levegőben, még te is a takaró alá bújtál előle. Egyhangú szuszogásod remegteti ébredő érzékeim, és én nem zavarlak. Korán van még. Pedig alig aludtam, nem keltelek még fel. Szorosan hozzád simulok, csak éppen érintve pizsamádon keresztül.


DEC.
10.
2020

Szingli pörgés 3.fejezet - Perverz élvezetek 5. rész

– Ma ne várj meg, később megyek haza – jelentette ki Timi, mikor barátnőjével együtt kilépett az iroda ajtaján, hogy a kávéautomata felé vegyék az irányt.
– Randid lesz? – kérdezte Lorena.
– Nem. Túlórázom... de végül is nevezhetjük randinak is – mondta mosolyogva a szőke lány.
– Ez mit jelent?
– Azt, hogy összekötöm a kellemeset a hasznossal – nevette el magát Timi.
– Ugye nem azt akarod mondani, hogy a főnökkel is lefekszel? – vetette fel halkan, türelmetlenül a kérdést Lorena.
– Miért? Attila jó pasi. Te is elismerted – felelte öntelten Timi.
– Lehet, de ez már tényleg kurvaság – fakadt ki szinte suttogva a barna hajú nő.
– Jajj miért lenne az? Szerinted melyik szép nő nem csinálja ezt itt vagy más irodaházban, vagy akármelyik másik munkahelyen? Nincs ezzel baj. Ha egy nő csinos és dekoratív, akkor használja is ki az adottságait. Neked is ezt kéne csinálnod.


Velencei Álom

Erdély, Maros, Vécs:
Egy nap a kedvenc kávézómban ültem, iszogattam a Hargitán szedett áfonyából készült teámat. A kávézó a falu szélében volt jól látszottak innen az erdők a völgy és a Kemény család kastélya. Káprázatos hely volt, minden évben ide látogattam pihenni pár napot vagy hetet. Egy barátomat várom most, Hannát. Még nincs 30 éves, közép magas, átlagos testalkatú lány. Hosszú fekete hajjal és káprázatos színű szemmel hogy miért, mert se nem szürke se nem zöld se nem barna, hanem káprázatos.
Hanna, fotóriporter egy londoni lapnál, a Hírnöknél. 4éve dolgozik itt, szereti a munkáját, tehetségét páratlannak tartják, semmi pillanat alatt tűnt fel a semmiből és tört a magasba. Csinos, a pasik álma, de ő a szinglik boldog életét éli mondván nem ér rá párkapcsolatra. Ezért a kijelentése végett pletykalapok sokat cincálták, de ő könnyen kivágta magát.