DEC
03
2013

Autóban

homo

Korábban már volt "kalandom" férfiakkal, de egyiknél sem történt semmi . Mindig megijedtem, amikor szexre került volna a sor, bár vágytam rá, de sohasem vettem a számba, vagy engedtem, hogy belém hatoljon bárki, amíg...
Egyik alkalommal egy avatóünnepségen vettem részt, bár a részt venni kifejezés elég erős, itt is mint mindig a háttérbe húzódva figyeltem az eseményeket. Abban volt más a helyzet, hogy azt vettem észre, hogy egy férfi engem figyel, és mintha szemezni próbálna velem, párszor összeakadt a tekintetünk, megállapítottam, hogy normális külsővel van megáldva, de mindig elfordítottam a fejem. Aztán, ahogy ott álldogáltam, elmentem a svédasztalhoz, ott is mellém sodródott, és véletlenül hozzáért a kezemhez, meg mintha végigsimított volna a fenekemen is, de abban a tömegben ez bármikor előfordulhatott. Én nem álltam meg beszélgetni senkivel, csendben...

DEC
02
2013

Kezdetek

családi

A nevem Dani, 18 éves vagyok. Van egy húgom, aki 16 éves, Rebeka. Az anyámmal élünk, mert apu korán elhagyott minket. Anyu 36 éves és Ernának hívják.
A családunk eléggé jól működik. Egy nagy városban élünk, egy eléggé otthonosan berendezett lakásban. Én gimnáziumban vagyok végzés, a húgom pedig ugyan abban az iskolában másod éves. Anyu pedig egy középvezető egy eléggé nagy cégnél. A fizetéséből bőven futja mindenre.
Én későn érő típus vagyok. A srácok állt alánosban már rég a sex és pornó oldalak címeit cserélgették, mikor én még azt sem tudtam mi fán terem a nő. Valahogy nem is érdekelt, lekötött a sport és a tanulás. Barátnőm van is meg volt is, de a sexig nem jutottunk még el. Nagy sajnálatomra, a testem úgy érzem, hogy már készen áll rá.

*  *  *

Megint 16 4. rész

hetero, tini

Miután a lányok letakarították a farkamat, összebújtunk. Ösztönösen merültünk csókolózásba. Faltuk egymás száját, érezve még az átélt kéj lecsengő hullámait magunkban. Miközben Laura száját faltam, a makkom tetején egy ujjbegy enyhe nyomással körözött.
- Még egyszer... - hallottam az arcomnak az arcát dörgölő Kitty suttogását. Kitty nyelvezni kezdett velem, határozott mozdulatokkal, és egy másik kéz tenyere emelgette a golyóimat, az egyik ujját csúsztatgatva az alatta levő érzékeny felületen. Hangosan felnyögtem. A kabátomban kicsengett a mobilom. Clara volt az, a csengőhangot illetően.
- Lányok, fel kell vennem! – próbáltam határozott lenni, önmagam ellen dolgozva.

*  *  *
NOV
29
2013

Pajzán mesék: Holle anyó

gruppen, humor

Egy özvegynek volt két lánya, az egyik közülük szép és szorgalmas, a másik csúnya és lusta. Ám az özvegy a csúnya lustát jobban szerette, mert ő a vér szerinti lánya volt, és a másiknak kellett minden munkát végeznie. A szegény lánynak naphosszat a főutcán kellett ülnie egy kútnál, és használt kondomokat – amiket a lefolyóból és az állomás WC-jében gyűjtött – mosott, szárított és megélhetésük végett újra eladott.
Egyszer egy gumi, egy különösen nagy és alaposan teletöltött példány, kicsúszott az ujjai közül, és a mélybe süllyedt. Marie, így hívták a széplányt, azonnal beleugrott a kútba, hogy kihozza a gumizacsit. Elvesztette az öntudatát. Amikor felébredt és visszanyerte eszméletét, egy szép mezőn találta magát, ahol a nap ragyogott és ezernyi virág virított.

*  *  *

Unokatesóm, Veronika

családi, szűz, tini, unokatestvérek

Sziasztok, Dani vagyok.
A történet idején 15 éves voltam.
Ez a történet arról szól, hogy hogyan dugtam meg az én szexis unokatestvéremet. A történet teljes mértékben valós eseményeket ír le. A nevek nem a valós nevek, kivéve az enyémet.
Azon a nyáron apám munkája miatt nem tudtunk elmenni nyaralni, ezért kárpótlásul elutazhattam egy hétre az unokatestvéreimhez.
Vonattal mentem, mikor leszálltam a nagybátyám már ott várt az állomáson. Kocsival elmentünk hozzájuk ahol nagybátyám épp csak kitett, mert rohannia kellett dolgozni.
A házukban már vártak rám az unokatesóim Juli(16), Veronika(14) és Peti(11). Nagyon kedvesen fogadtak, megmutatták a szobámat(ami Peti szobája volt, de ő a kedvemért átköltözött Julihoz), megebédeltünk a délutánt pedig beszélgetéssel, kártyázással töltöttük.

*  *  *
NOV
28
2013

Áruházi mikulások

hetero

Tavaly a nagy karácsonyi bevásárlás jó kis kalandba sodort. Egy nemrég nyílt hatalmas hipermarketben nézelődtem csak úgy, hátha meglátok valamit, amivel meglephetem magam. Találtam is egy kis kosztűmöt, amilyenre már régen fájt a fogam. Az áruház tele volt mikulásokkal, akik ajándékokat osztogattak, nagy piros zsákjukból. Két mikulás a próbafülke előtt táborozott le és nekem közöttük kellett elmennem, hogy bejussak a fülkébe. Éreztem a mohó pillantásukat, ahogy elhaladtam mellettük. Gonosz ötletem támadt.
Megviccelem egy kicsit őket, gondoltam, biztos nem fognak megharagudni érte. A mikulás jelmez alatt két csillogó szempárt véltem felfedezni. Biztosan egyetemisták gondoltam, akik így keresnek egy kis pénzt. A próbafülke ajtaját résnyire nyitva hagytam, és lassan vetkőzni kezdtem. Lopva ki-kipillantottam a résen és nem kellett csalódnom, a két mikulás bizony alig...

*  *  *

Milf történetek - Bevezető és 1. rész

hetero

Bevezető
- Tudod te, milyen érzés az, amikor hosszú-hosszú hónapokat követően először nyaltak bele a puncimba? Amikor éreztem, hogy a pasi meleg nyelve kettéválasztja a szinte már "beszáradt" kelyhemet? - kérdezte tőlem Terike.
Nem, nem tudhatod, hiszen te is pasi vagy. És nem tudhatod, milyen is elhanyagolt nőnek lenni. Nem tudhatod, milyen az, amikor úgy múlik el az életed, hogy a szex csak az "ünnepnapok" gyakoriságával van jelen az életedben...
A történet folytatása hamarosan jön.
Ez a bejegyzés tulajdonképp csak a "Milf történetek" létrejöttének körülményeit hivatott bemutatni, hogy később ne kelljen minduntalan elmondani a hogyanokat, elég legyen visszalinkelni erre az írásra.

NOV
27
2013

A régi tűz

gruppen, anál, leskelődés, férj-feleség

Csak ültem és elragadtatással néztem a feleségemre. Azon tűnődtem, hogy a fenébe jutottunk idáig?
Olyan volt, mintha minden lassított felvétellel játszódott volna előttem. Az agyam és a testem bódult volt, a farkam keményebb, mint valaha.
Randy vagyok, sikeres ügyvéd, és 13 évvel ezelőtt vettem el a gyönyörű feleségem. Miután fiatalon megházasodtunk a feleségem dolgozni kezdett, én pedig jogi egyetemre mentem. Mindketten 35 évesek vagyunk most. A feleségemet Cassie-nek hívják, és 35 éves létére még mindig nagyon dögös. Kb. 170 cm magas, és a gyönyörű szőke haja hátközépig ér. Hetyke 80C-s mellein mindig keményen állnak a rózsaszín mellbimbók. Úszással tartja karban a testét, amitől a feneke és a lábai is kemények és formásak. Mindig is büszke voltam rá, hogy ő a feleségem. Mindig megbámulják a férfiak az utcán, amikor kicsípi magát, és szexi ruhákat...