NOV
26
2013

Leonie és a kukkoló

maszturbáció, leskelődés

Sehol egy pasi, aki partnerként szóba jöhetett volna, aki tudomást vett volna Leonie Engelről.
A vékony nő jó egy éve élt szingliként. Az önsajnálat és a kétségbeesés ugyan nem a legjobb barátok, de kéretlenül mellé szegődtek. Leonie kimondhatatlan tehernek érezte kicsi melleit.
Az, hogy a vőlegénye Martin a lány huszonnegyedik születésnapján szakított vele, hihetetlenül megtépázta az önbizalmát.
Még rosszabbnak érezte az árulást, amit Martin elkövetett. Pont a legjobb barátnőjével Marennel, azzal a kövér kurvával feküdt le. Martin több alkalommal is megcsalta Leoniet, ahogy őszintén beismerte.
A pozitív élmények és emlékek hirtelen elhalványultak, a közösen megélt szép évekkel együtt. Feledésbe merültek Maren jó tulajdonságai: érzékeny, empatikus természete, ragadós humora, a számtalan éjszakai buli. Ezzel az agyatlan csöcsszörnnyel kefél...

*  *  *

A leleplezés

bizarr

A férfi egy nappal korábban szabadult el a vidéki konferenciáról. Úgy gondolta, meglepi a feleségét, akivel az utóbbi estéken már szinte csak arról lehetett beszélni a chaten, hogy ha hazaér, milyen pózokban fognak szeretkezni, vagy hogy miközben gépel, másik kezének hány ujja merül el éppen a nedvességtől tocsogó puncijában. Alig várta, hogy a meglepetés erejétől még vadabban essenek otthon egymásnak.
Amikor hazaért, látta, hogy a felesége otthon van, mert égett a villany a szobákban, de a köszönésére senki nem válaszolt. A fürdőszobában égett a lámpa, és résnyire az ajtó is nyitva volt. A férfi nem akart leskelődni, de a látványtól mégis mosolyogva torpant meg a küszöb előtt, és gyorsan visszahúzódott az ajtófélfa mögé – igaz, felesége lehunyt szemmel ült a kád peremén, így máskülönben sem vette volna észre. Épp mással volt elfoglalva: hátrahajtott...

NOV
25
2013

Napfürdőzés 6. rész: - Anya új kiadásban / Apa kitesz magáért

családi, férj-feleség, anya-fia, apa-lánya, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Amikor Linda szobájához értek, Heléna megállt az ajtóban.
- Nem tudom, gyerekek, de annyi dolgom lenne. Stefan mindjárt itthon lesz, és még nincs kész a vacsora...
Lindának és Kevinnek gyengéd erőszakkal mégiscsak sikerült betolni anyjukat a szobába, ahol lehuppant az ágyra. Linda és Kevin két oldalról mellé ültek.
- Biztos nem értitek meg a problémámat - mondta Heléna. - De én alul még soha nem voltam csupaszra borotválva. Megnézhetem még egyszer nálatok?
Fejét Linda felé fordította, aki szétnyitotta a fürdőköpenyét és szétrakta a lábait. Amikor a fia felé fordult, az már szétnyitott fürdőköpenyben ült mellette. Heléna ide-oda forgatta a fejét, aztán felé nyújtotta a kezét, és megtapogatta fia frissen simára borotvált ágyékát. Ugyanakkor Linda kezét érezte a combjai között, aki végigsimította a combját és bugyijára tette a kezét.

*  *  *

Vera a közösben 10. rész

gruppen, leskelődés

- Milyen érzés más feleségét ölelni? - A kérdésre Laci hümmögve dörzsölgette az állát, mire jóleső kuncogás hullámzott végig a társaságon.
- Na, de komolyan! - A férfi nagyot szürcsölt az italából, és azzal a tipikusan erős, jelentőségteljes mozdulatával az asztalra koppantotta az üres poharat.
- Nézd... Megkapni egy nőt, az egy dolog. De mikor úgy kapod meg, hogy ő közben valaki másé... na az, na az...! - Ismét kuncogás. Ilyen beszélgetés közben már mindenki kényelmetlenül fészkelődött a székén, de azért igyekeztünk visszafojtani az ösztöneinket még egy kicsit. A kérdező István volt, aki most először találkozott velünk. Lacit és feleségét, Erikát már ismerte korábbról, de nem intim kapcsolat fűzte össze a barátságukat, sokkal inkább az üzlet és a mindennapos közös ismeretség. István azonban érdeklődni kezdett Vera után, és amikor megtudta,...

*  *  *
NOV
22
2013

Anyósommal 5. rész

családi, anál, férj-feleség, anyós

Beértünk a nappaliba, melynek a közepén egy nagy szőnyeg volt, Kriszta közölte, ha megfelel nekünk is itt kényelmesen elférünk mind a négyen. Anyósom közölte vetkőzés közben, hogy persze. Majd már csak a fehérneműt viselve letérdelt és elkezdte szopni Ákos álló farkát.
Én sem akartam várni, lekaptam a ruhákat és a Kriszta is a kis ujjatlanját és ekkor elém tárultak a nagy mellei. Egy olyan melltartót viselt, ami csak alulról tartotta a logó csöcsöket, nagyon izgató volt! Majd ő is elém térdelt és elkezdett szopni, először gyengéden, majd egyre vadabbul. Én is akartam nyújtani neki valamit, úgyhogy jött a 69-es póz és szopása közben elkezdtem nyalogatni a bozontos punciját meg a segglyukát. A puncijában éreztem még Ákos ondóját, de annyira be voltam zsongva, hogy nem érdekelt, sőt még jobban fokozta a vágyat.

*  *  *

A vágy édes bosszúja

hetero

Késésben volt már és tudta, hogy a Nő nem fog örülni. Félt, hogy majd elküldi, de most kellett a szex. Pinát akart, szexet, vadat és keményet. A lépcsőházban volt már mikor felhívta. Hallotta az ismert hangot és megkönnyebbült, mert nem érzett haragot. Mikor belépett meglepődött, mert az ajtó mögött szokta várni és azonnal a nyakába ugrik. Most kiszólt a szobából, hogy zárja be az ajtót kulcsra. A kattanás után jött a parancs:
- Vetkőzz le teljesen! – Mindent vegyél le! – Ne beszélj, csak tedd amit mondok! – Menj a fürdőszobába zuhanyozz le, de ne törülközz meg! – mint egy alvajáró engedelmeskedett, pedig teljesen új volt, hogy így beszéljen vele. Tetszett neki ez a játék. – Kész vagy? Gyere be!

*  *  *
NOV
21
2013

Vak törzsek

hetero

Sétálunk az erdőben, kézen fogva. Az erdő egyre sűrűbb, egyre zöldebb... A lombok egybeborulnak fejünk fölött, a sugarak csak ritkán ütik át. Nincs más ember itt rajtunk kívül. Lassan lépünk a recsegő avarban, mindketten a másikról fantáziálunk. Megállok, kezed kiragadod kezemből, mivel továbblépsz. De a hiányt észrevéve megtorpansz, s visszafordulsz: tekintetünk összecsillan. Mosolygok rád... te is mosolyogsz. Hátrébb lépek, hátamat egy fa törzsének támasztom, s térdemet meghajtom kissé. Te felém lépsz, még kötött tagokkal. De kinyújtom feléd kezeimet, s megfogod őket.
Magamhoz rántalak, magamra vonlak hevesen. Megfeszülnek ujjaim, csípődre szorítom tenyerem, majd lejjebb csúsztatom fenekedre. Te átkarolsz engem, a fa mögött átkulcsolod kezeidet... Megcsókollak, ajkaink alig érnek össze... Egyik kezemmel a combod belsejéhez nyúlok, pinádba markolok a farmeron át....

*  *  *

Oboa a trolin

hetero, közlekedés

Egy nap késő este indultam hazafele az XX trolin. Szándékosan nem írom le, mert úgyis kiderül, hogy melyik járatról van szó.
Minden reggel szintén ezzel a járattal utazom, igy szinte mindig csak ugyanazokat az arcokat látom. Ilyenkor mindig alaposan megnézem a velem szemben utazókat, és a tőlem kissé távolülőket is. Sokszor előfordult már, hogy egy egy ismerős arc is feltűnt közöttük. Egy nap egy rendkívül széparcú kb 35-40 év körüli nő és a barátja szállt fel a járatra. Rögtön kiszúrtam magamnak, a nő mintha megérezte volna, hogy nézik hátrafordult, és a szemembe nézett, majd elmosolyodott. Tetszett neki, a dolog. Amig a barátjával együtt utazott, az alatt a néhány megálló alatt, igen sűrün hátrafordult, és a szemével méregetett. Megvallom nekem is tetszett a dolog, hisz szívesen kipróbáltam volna, annak ellenére, hogy az idő már jócskán eljárt felette, és...