JAN
10
2014

Borot(va)rázs

hetero

Steve meztelenül állt a tükör előtt. Nemrég ért haza a munkából, és még vacsora előtt le akart zuhanyozni, hogy barátnőjével közösen, ágyban ülve, evés közben nézzék az esti showműsort a tévében. A fürdőszoba nem volt túl nagy, a zuhanyzó mellett lévő ember nagyságú tükörben az egész helyiséget be lehetett látni.
De Steve magát nézte. Először az arcát fürkészte, kissé fáradt, beesett szemei, borostás arca nem épp a legjobb formáját mutatták, de mégsem érezte magát annyira fáradtnak.
Tekintete lassan lejjebb vándorolt, végigfutott izmos mellkasán és hasán, majd megállt petyhüdt nemi szervén.
Egész nap ezen gondolkodott.
Vajon megtegye-e, tetszeni fog a barátnőjének, Catie-nek, vagy kiröhögi érte, esetleg megsértődik?

*  *  *
JAN
09
2014

Adatok

hetero, munkatárs

Férjem sokáig volt távol. Munkája miatt csaknem fél évig nem volt velem. Természetesen mielőtt elment volna, ezt a dolgot megbeszéltük. Nem-e gond az, hogy ő nem lesz itthon sokáig és én hűségesen várom haza, stb.-stb.. A pénz nagy úr és jól fizetett az a munka. Fél év hosszú idő, egyedül, magányosan. Próbálja az ember elfoglalni magát. Munkával, barátnőkkel, sporttal, amúgy is elhatároztam, hogy sokat sportolok mert már húsosabb lettem az évek alatt. 33 éves vagyok, 170-en magas, 80 kiló, barna szemű, hosszú barna hajú és az átlagnál nagyobb 90 C-s mellű, olyan masszívnak mondott nő. A pasik sokszor próbálkoznak ami azért jól esik nekem is és gondolom minden nőnek de én ezzel nem nagyon foglalkoztam. Eljátszottam néha a gondolattal, hogy ezzel vagy azzal a pasival milyen is lenne, meg ez helyes ez bejönne, de csak ennyi. A harmadik hónap után már néha annyira kellett volna...

*  *  *

A bilincs

bizarr

A téli szünidő idején, pár hónapra rá, hogy Attila berukkolt katonának, egy hetes látogatásra mentem nagynénémhez Miskolcra. Marika édesanyám fiatalabb testvére volt, és meghívott, hogy töltsem nála a szünidőm egy részét. Egyedül lesz otthon, mert a férje kiképzésen lesz, és egyedül úgy is csak unatkozna. Kedveltem őt, mert olyan nyitott, fiatalos és néha rebellis viselkedése volt. Amúgy, le sem tagadhatta, hogy édesanyám testvére, nagyon hasonlítottak egymásra. Vékony magas termet, hosszú lábak, még a melleik is egyformák voltak, kissebek de feszesek, csak haja volt rövid de nagyon illet neki. Megérkezésem utáni napok nagyon kellemesen teltek, sétálgattunk, beszélgettünk és még jobb barátok lettünk mint azelőtt. Egy estén eljött látogatóba Marika barátnője Zsuzsa. Már első látásra nagyon szimpatikus volt. Hosszú fekete haja és kék szeme még varázslatosabbá...

JAN
08
2014

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága 1. rész - A Szürke herceg 3. fejezet: Bella és Edward

híresség, szűz, tini

Bella a parkoló tér egyik oldalsó kockájában állt meg a furgonjával. A külső tükrében látta, ahogy tőle kissé távolabb a nagy fehér Volvo méltóságteljesen bekúszik a 45 fokos szögben festett parkolósávba.
Bella a tükörből figyelte az autójukból kiszálló Cullenéket. A nyíló ajtók mögött szinte egyszerre bukkant fel Jasper, Rosalie, Emmett, Alice, és.. Edward. Ahogy a lány megpillantotta a fiút, a gyomra egy pillanatra görcsbe rándult. Megfeszülve húzta ki magát az ülésen, meredten rábámulva a szélvédőjében halványan kirajzolódó, riadt arcú mására.
"Ok, semmi gond...csak lazíts..!" – próbálta Edward megpillantásától feltörő pánikrohamát elfojtani. Képtelen volt megállni, hogy egy pillanatra bele ne nézzen a visszapillantó tükörbe. Cullenék beszélgetésbe merülten álltak a Volvo előtti üres parkolósávban.

*  *  *

Bejelentés nélkül

hetero

Hát, ez hirtelen jött. Körülbelül öt perc alatt döntöttem – a férfi előtte órákon át, kitartóan fűzött. Cseppet sem vagyok magamra büszke, de egy kicsit ücsörögtem a dolog fölött, és úgy találtam, nem történt hiába. Egész egyszerűen végleg kizökkentett az érzelmekkel átitatott, de mégis csak testi [abból is a lealacsonyítóbb fajta] távmarhaságomból, és megismertetett velem egy gyökeresen különböző eljárást [és még hány, de hány létezhet...], ami kipukkasztotta a "majomlufit".
Simogatott. Végre... ölelt, csókolt, nyalt, megőrült értem. Aktus végén nem átallott bejelentés nélkül a számba élvezni, én meg korlátolt [enyhén pityókás] lélekjelenléttel ebből minél többet elkerülni, és bár bosszantóan nem örülök neki, emígyen újabb pipa került az "indexembe", amivel esetleg később számolnom kell egy véglegesnek tervezett kapcsolatban [amennyiben...

*  *  *
JAN
07
2014

Édes sokas 2. rész

gruppen, anál, vibrátor, bilincs

Szaván fogtam az új klub vendéglátóját, miszerint a háziasszony szerkóm tőle lesz. Néhány nappal a nevezetes nap előtt Steffel és Carla-val, a múltkori bulibeli...hmm, mondjuk úgy bizalmas barátnőimmel belibbentünk hozzá a boltba, hogy megnézzük miből választhatunk. Örömmel fogadott minket, és egyáltalán nem bánta, hogy perceken belül ízekre szedtük a jókora bolt ruha részlegét. Annál is inkább, mert a felpróbált lengeségeket meg kellett nézze rajtunk. Minőségi helyhez megfelelően méretes próbafülke volt, kényelmesen befértünk hárman is. Nem is volt baj, mert egyik-másik csábító kreálmány bármilyen szép is volt, praktikusnak nem volt nevezhető...egyedül felvenni, és egyedül levenni szinte képtelenség volt! Meg is jegyeztük egymás között, hogy ezek azért kizáró oknak minősülnek...nem sok annál demoralizálóbb dolog van, mint amikor a megkívánt férfi fél...

*  *  *

A zárva hagyott ajtó

hetero

A valóság
Régen történt, még valamikor 2002-2003 körül. Pár hónapja szakítottam a párommal, - Igazából kidobott-. Éjjel, enyhén illuminált állapotban néztem a tévét. Pontosabban kapcsolgattam csak. Az egyik csatornán egy SMS fal volt és elkezdtem olvasgatni a beírásokat. Egyszer csak láttam egy SMS-t mely így szólt: "fiatal budapesti Bi srác ismerkedne fiúkkal". Soha az életben nem gondoltam rá, hogy szexuálisan közeledjek egy fiúhoz. Elkezdtem fantáziálni és magam elé képzelni a szituációt. Becsuktam a szemem és elképzeltem, mit lehet csinálni egy fiúval és akkor jött a meglepetés. Azt kellett konstatálnom, hogy kő keményen áll a farkam és nagyon fel vagyok izgulva. Gondoltam írok neki, úgysem lesz belőle semmi.

JAN
06
2014

Napfürdőzés 7. rész - Édes hármasban

családi, férj-feleség, anya-fia, apa-lánya, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Amikor becsukták maguk mögött a zuhany ajtaját, Linda beszappanozta a kezét és tisztára mosta apja megkínzott hímtagját és herezacskóját. Stefan ugyan teljesen kimerült volt, de ő se akart lemaradni. Ő is szappant öntött a kezére, beszappanozta lánya melleit, karcsú derekát és ágyékát, különös gondot fordítva sima vénuszdombjára.
– Ó, de gyönyörű vagy, édes kislányom! – sóhajtotta.
Linda ujjai között játszadozott apja csúszós golyóival és közben egyfolytában nevetgélt. Amikor Stefan a zuhanyrózsával mindkettőjükről leöblítette a szappanhabot, a nevetgélés hangos kacagásba váltott.
– Mit nevetsz? – kérdezte Stefan.