Hírek

DEC.
30.
2020

Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 7. rész

Másnap éjjel Lorena és Vivi nevetve jött ki az Instantból. A nagy vihorászás közepette, az előbbi megbotlott, így majdnem a földre esett új, sötétkék színű, dekoltált, hosszú ujjú miniruhájában.
– A picsába! Kurva magassarkú! – dühöngött röhögve.
– Ez elég silány buli volt. Legalábbis pasifelhozatalban – állapította meg a fekete, combközépig érő egybe ruhát viselő Vivien.
– Az biztos. Láttad hogyan néztek minket? – kérdezte kacagva Lorena – Mondjuk az a bárpultnál álló magas pasi nem volt olyan rossz.
– Elment, de az is mit állt ott és mi a faszért bámult annyira? – viccelődött a másik lány, aki nem sokkal később megállt az egyik taxinál, elmondta úti célját a sofőrnek, majd elköszönt barátnőjétől. Lorena egyedül folytatta tovább útját.


DEC.
29.
2020

A második esély 2. rész

- Mégis mit gondoltatok? - Csattant fel Rebecca. - Nincs elég bajunk, ugye? A sajtó fél éve le nem száll rólunk, erre ti még rá is tesztek egy lapáttal!
- De...
- Nem volt elég, hogy az öcséidet meghurcolták? Hírnévre vágytok? Hát tessék! Címlapsztori garantálva! - Rebecca Miller dühtől vörös arccal meredt Meganre és Darylre, akik lehajtott fejjel álltak a konyha közepén.
- Az a gyökér megjegyzéseket tett Alexre - morogta Megan.
- És nektek feltétlenül vitába kellett szállni vele, ugye? Egyszer az életben nem lehetett volna csak úgy nyugodtan eljönni?
- Ha hallottad volna, miket mondott... - Megan szeme megvillant a dühtől.
- Pontosan tudom, hogy miket mondott! - Fojtotta belé anyja a szót. - Amiről az egész város beszél már fél éve! Istenem, miért nem küldtem még akkor elvonóra őket? - Rebecca a tenyerébe temette az arcát, majd pár pillanat múlva rám pillantott.


Juszupova hercegnő vad éjszakái 1-2. rész

1. rész (Felhívom mindazon kedves olvasók figyelmét, akiket csak a többé-kevésbé pornografikus tartalom érdekel, és nem kíváncsiak a történetre, hogy ezt a 1. részt nyugodtan kihagyhatják. Számukra a későbbiekben válhat érdekesebbé a történet.)
Éjszaka két óra körül járt az idő, amikor elbúcsúztam barátaimtól. Egy kisebb ünnepet tartottunk kitűnő hangulatban. Ennek ellenére minden felajánlott kíséretet elutasítottam. Ebben az időben szívesen sétálok a szunnyadó városban, ami sohasem esik teljesen mély álomba, és különös kalandokat keresek. Legjobb élményeimet ilyen éjszakai utaknak köszönhetem.
A Főpályaudvarnál váratlan eső lepett meg, ami elől a váróterembe menekültem. Itt az ebben az időben szokásos forgalom uralkodott: Utcai kereskedők és újságárusok, akiket beterelt az eső, és egy magányos rendőr, aki ásítozva töltötte itt szolgálati idejét.


DEC.
28.
2020

Családi kalandozások 3. rész - Nina szűz feneke

Linda átölelt és a fülembe súgott.
- Köszönöm apa. Ez nagyon csodálatos volt.
Én nem tudtam neki mit mondani átkaroltam és megpusziltam gyöngyöző homlokát.
- Azt hiszem, el kellene mennünk, zuhanyozni, közölte Linda. Én bólintottam és elindultunk a fürdőszoba felé. Nina bement Linda szobájába és becsukta az ajtót. - Linda, valami rosszat csináltam? Nina nem szólt semmit, csak eltűnt.
- Majd megtudod, - mosolygott rám. Együtt tusoltunk le, egymás testét mostuk. Linda a farkamra különös figyelmet szentelt. Alaposan megmosdatta. Végezvén megtörölköztünk és visszamentünk a szobámba. Nina az ágyon várt. Ismét az esti szerelése volt rajta. Egy fűző harisnyakötő egy nagyon szexi harisnyával, valamint egy tanga, ami csak most tűnt fel, hogy a bugyi a punci bejáratnál ki volt vágva. Nina felhúzott térdekkel feküdt az ágyon és punciját izgatta. Amint észrevette, hogy bejöttünk felnézett és felénk kacsintott.


Noszvaji nyaralás 1. rész

1973-at írtunk. Befejeztem a 8. osztályt, egész jó eredménnyel, sikeres felvételit tettem egy szakközépiskolába. Tavaly az utolsó iskolanapon, egy szabadfoglalkozáson, focimeccs közben eltörtem a jobb csuklómat. Az orvos nem írta alá az egészségügyi papíromat, úgyhogy nem volt elég a begipszelt karom, nem mehettem táborba. Helyette eljártam a kerületi könyvtárba, anyámék nem kis csodálkozására, mert felfedeztem, hogy van jó pár könyv, ami a nemiséggel foglalkozik. Kivenni szégyelltem, így ott helyben olvasgattam, a rajzokkal illusztrált, és az egyikben fekete fehér fényképeken bemutatott témákat. Megtanultam mi a kisajak, nagyajak, csikló, az orális kielégítés, még valami G-pontot is említett az egyik. Ennél már csak az volt érdekesebb, amikor egyik osztálytársunk, még év közben, behozott pár újságot. Az apja kamionos volt, rendszeresen járt nyugatra, hozott sex magazinokat, pornó újságokat.


DEC.
24.
2020

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


A Törté-Net Szerkesztősége

DEC.
23.
2020

Édes kishúgom, Anna 5. rész - Melinda Mikulása - Karácsonyi spin off

Anna, Melinda és Petra suli után ráérősen lődörögtek az utcán, a téliszünet aznap vette kezdetét. Még három nap volt karácsonyig. Az idő egészen enyhe volt az idén is és a három lánynak eszében sem volt még hazamenni.
- Esetleg menjünk át hozzám filmet nézni meg kajálni – javasolta Petra.
- Jobb ötletem van – közölte Melinda, és egy üveg Finlandiát húzott elő a hátizsákjából.
- Nálad mindig van valami pia? Alkesz – forgatta szemeit Petra.
- Akkor nem kérsz? – kérdezte Melinda, és a másodperc tört része alatt nyitotta ki a mangó ízesítésű tömény italt és húzta meg.
- Ide vele – közölte vigyorogva a lány. – Anna? – nyújtotta felé.
- Nem, nem. Maximum egy kis tojáslikőr, vagy forrócsoki, szigorúan két cent rummal.


Várandós menyasszony

Egy meleg nyári napom lagziba voltam hivatalos, az egyik cimborám nősülni készült! Rita a menyasszonya régen a csajom volt, de barátsággal váltunk szét, és ami furcsa mindig nagyon bántam a szakításunkat! Szóval délelőtt tíz órakkor volt a lánykérés, de Péter kérte, hogy érjek oda korábban, mert segíthetnék az előkészületekben a lányos háznál, én a kérésének megfelelően jóval korábban érkeztem, lehetet olyan reggel fél hat és hét óra között.
Mikor oda értem Ritáékhoz az apjával találkozunk először, rögtön itallal kínált, mivel én nem iszom gyorsan leráztam és a mosdóba kéredzkedtem, tudod, merre van, menj csak, mondta az öreg. Ahogy a mosdó felé haladtam elkellet mennem Rita szobája előtt amin résnyire nyitva volt az ajtó, kíváncsi természetem van így belestem hozzá, ahol éppen a tükör előtt méregette magát meg simogatta gömbölyödő hasát!