DEC
13
2012

A szanatórium 1. rész - Megérkezés

maszturbáció

Az öreg Greyhound busz erőlködve kapaszkodott fel a kanyargós hegyi úton. Azt hittem, csak a régebbi
filmeken létezik, de itt köhögött alattam. Nagyon fáradtnak éreztem magam, bár egy kicsit sikerült aludnom.
Már nagyon kellett pisilnem és a betétemet is ki kellett volna már cserélnem. Lassan felálltam a nem túlzottan kényelmes ülésről, és ahogy a busz teteje megengedte, egy nagyot nyújtózkodtam. Az ősz hajú néger sofőr a visszapillantó tükörből nézte a mellemen megfeszülő pólómat. Sajnos az ég nem áldott meg nagy mellekkel. Jóindulattal is csak átlagosnak lehetett mondani őket. Úgy látszott az öregnek mégis tetszettek. Lenéztem, és a mellbimbóim majdnem kiszúrták a vékony anyagot.

*  *  *
DEC
12
2012

Idegen

hetero

Aznap is, csak mint a többi napon, sietve készülodtem, mert van az a rossz szokásom, hogy szeretek elaludni. Foleg akkor, ha valamilyen eseményre vagyok hivatalos, egyébként már a hajnali órákban kortyolgatom a napi energiát adó kávémat. Rohanás zuhanyozni, majd valami szexi, de mégsem hivalkodó ruhába bújni és az elmaradhatatlan smink. Megcsörren a telefon, szaladok, nehogy valami fontos hívásról maradjak le. Egy ismeretlen hang beleszól, és kellemesen csengo hangon beleszólal, hogy:
- Miért kellett, hogy megkívánjalak, minden percben a fejemben jársz, és próbálom megélni, milyen lehet mikor meztelen testedhez simulhatnék! - majd ezután elhalkul a telefon.
Minden addigi gondolatom teljesen kiürült a fejembol és azon gondolkodtam, ki is lehetett az a bizonyos illeto. Lassan észbe kapok és futás az autóhoz, rápillantok az órámra és nyugodt szívvel konstatálom, hogy igen,...

*  *  *

Vihar után az irodában

hetero

A következő eset még '94 környékén történt velem.
K. és én Szentendre utcáit jártuk, gyermeki rácsodálkozással fedezve fel a kanyargós régi, szűk sikátorokat, a kilátást, a macskaköves utcákat.
Néha aggódva pillogtam az égre, mert lilásszürke, fakósötét felhők gyülekeztek, lassan szürkületbe fordítva a nappali világosságot.
"Nem kéne valami védett hely felé vennünk az irányt?" kockáztattam meg. K. játékosan vállon taszajtott.
"Mondd már legfeljebb megázunk kicsit..." nevetgélt.
Épp egy olyan helyen csavarogtunk, ahol egy lépcső vezetett felfelé a meredek domboldalban, mikor megdördült az ég, vészjóslóan gördült át a város fölött a morajlás. A közelben nem sok eső ellen használható hely volt, legfeljebb félúton egy kisebb kilátószerű beszögellés, oda még eljutottunk, mikor leszakadt az ég, és olyan zuhé kerekedett, hogy szinte...

DEC
11
2012

Negyven évvel ezelőtt 2. rész

hetero, férj-feleség, regény

Az első vetítést Edittel kettesben néztük végig, gondolva rá hátha túl hosszúra sikerül és nem tudjuk magunkat türtőztetni, mely be is következet.
Egy mosodai akcióról szólt csinos szereplőkkel, hamar keményen állt a farkam, felénél nem bírtuk tovább egymásnak estünk, Edit figyelmeztetet kapcsoljam le a gépet.
Heves csókok közt lekerült rólunk az a néhány ruha ami még rajtunk volt.
69es pózban sokáig kényeztettük egymást mikor Edit jajgatva élvezet ez nálam is betette a kaput többször nagy adag gecit lövellve torkába melyet maradék nélkül le is nyelt.
Ez volt az első alkalom hogy önszántából kérés nélkül lenyelje.
Tovább néztük a filmet, végén nagyot szeretkezve.

*  *  *

Glory Hole

homo

Életem egy zsúfolt nagyvárosban éltem, elveszve a szürke hétköznapokban. Szinte minden napom ugyanúgy telt. Egy huszonéves fiatal srác vagyok, és tanulni jöttem ide. Sajnos viszont a befásult városi emberekkel nagyon nehéz barátkozni, ismerkedni. Talán ez vezetett egyre jobban ahhoz, hogy ne tudjam eldönteni mit is vagy kit is akarok valójában akarok valójában.
Voltak barátnőim, még akadt alkalmi kapcsolatom is, de valamiért nem hagyott nyugodni a gondolat. A másik nem.
Egyik magányos estémen épp magamban iszogattam mikor egy mámoros pillanatra elérve döntöttem. Elindulok az éjszakába és kiderítem. Hiába a szürke nagyváros, azért a péntek estébe belevágódva el lehet vegyülni. Most pont kapóra is jön hogy nem sok embert ismerek, és pár buszmegállóra az embertől biztos hogy lehet találni olyan helyet ami segíthet tisztázni érzelmi dolgaimat. Gyors fürdés után el is...

DEC
10
2012

Valamerre, útközben 1. rész

családi

Hej, azok a nyaralások! Minden csupa szórakozás és pihenés - elméletben. És bárhol is jár az ember ilyenkor, ezt kellene átélnie, de apa fejében ez a dolog nem így működött - az út közben legalábbis. Az utazás csak arra volt jó, hogy odaérjünk - mindenhová az előre eltervezett menetrend szerint, aztán ha már a célnál vagyunk, jöhetett a pihenés.
Előző családi nyaralásainkhoz képest idei vakációnk egy kissé másként alakult. Ahelyett, hogy hosszú órákon keresztül, végig a hátsó üléshez szegezve figyelhettük volna testvéremmel az elrohanó tájat, ezen a nyáron két kocsival indultunk útnak, így Kylie és én felváltva vezettük a másikat. Bár apró előrelépés, de ez is elképzelhetetlen lett volna apa korábbi fizetése mellett.

*  *  *

Vörösek

hetero, vibrátor, leskelődés, férj-feleség

- Nyitok egy pezsgőt? Jó lesz? Nem baj, ha édes?
- Szeretjük! - Jött az egyöntetű válasz, szinte egyszerre.
Új barátaink meglepő módon hasonló ízléssel, mentalitással voltak megáldva, mint mi. A szaunában ismerkedtünk meg vélük. Asszonykámmal gyermekeinkről beszélgettünk, az iskola körüli ügyes - bajos dolgokról, mikor is bekapcsolódott a beszélgetésünkbe egy velünk közel egykorú pár hölgy tagja. Elsőre rosszallóan felvontam szemöldökömet, mit szólnak bele a mi beszélgetésünkbe, ám, hamar kiderült, hogy nem a kotnyeleskedés, hanem a közös téma az, mely miatt belefolyt Karola a beszélgetésünkbe. Sőt, hamarost férje, Szabolcs is aktív, vidám részese lett az egyre oldottabb, jó hangulatú társalgásunknak. Mint kiderült, nékik is három gyermekük van, mint nekünk, és ők is már csütörtök reggelétől romantikus hosszúhétvégéjüket töltik, mint mi. Ha...

*  *  *
DEC
07
2012

Kis öcsi nagy fasszal

maszturbáció, vibrátor

Egy kicsit perverz történetet szeretnék elmesélni, ami velem meg az öcsémmel történt meg. Az öcsém 14 éves volt, én 16. Akkor már észrevettem rajta, hogy sokszor rajtam felejti a szemét, főleg amikor estefelé már csak egy átlátszó hálóing volt rajtam. Nem tanúsítottam különösebb jelentőséget a dolognak, csak tudomásul vettem, hogy kezd felnőni. Egyszer kétszer rajtakaptam, hogy leskelődik a kulcslyukon, amikor végeztem a fürdéssel és meztelenül szárítottam a hajamat, de nem szóltam érte neki. Had legyen ennyi öröme. Persze amikor én is be voltam indulva a kulcslyuk felé fordulva nézegettem a puncimat, és jól széthúztam, hogy ő is láthassa. Kicsit szemétség, tudom, de amikor felizgultam, szerettem húzni az agyát. Tudtam, hogy utána biztos maszturbál és ez is felizgatott. Amikor a fürdőből kijöttem, legtöbbször nem volt rajtam semmi. A vizes törülközőt kiterítettem a...