Hírek


JAN.
19.
2021

Répáshutai kalandok 1. rész

Henivel és Zolival 2015-ben ismerkedtem meg. Ismerkedésünk egy erotikus társkereső oldalon zajlott. Igazából Zoli írt rám, hogy a bemutatkozás alapján szimpatikus lettem számára, így szívesen megismerkedne velem, ha valóban nyitott vagyok arra, hogy egy párhoz csatlakozzam harmadik félként. Az ismerkedés elég gyorsan zajlott. Megtudtam, hogy Zoli 45 éves, kissé 180 centi magas,mackós, férfias alkatú pasi, aki 10 éve él szerelemben a nála 20 évvel fiatalabb Henivel. Heni 25 éves kora mellé 160 centi magas 48 kg, törékeny alkatú lány. Igazából pont az esetem, de bevallom, hogy a több részt vevős szex közben a résztvevő felek alkata nem annyira számít, mint amennyire a nyitottságuk felizgat. A tettre kész, bevállalós partner a legfontosabb, természetesen az ápoltság mellett.


Ruganyosság

- Még mindig nem hiszem hogy ezt meg tudod csinálni.- mondta Amy.
A reggeli edzésünkre készülve mélyen a combomra hajolva nyújtottam. A barátnőm hitetlenkedve nézett.
- Gyakorlat kedvesem, gyakorlat. Ehhez mit szólsz?- mondtam és kacsintottam.
Oldalra nyújtottam a lábaimat egy majdnem tökéletes spárgába.
- És a lábadat a fejed mögé tudod tenni? - kérdezte cukkolva.
- Az nem megy. - vallottam be.
Amy elgondolkodva ingatta a fejét és azt mondta:
- Próbáld meg! Szeretném látni!
Én tétováztam.
- Mi a baj? Beijedtél? - kérdezte.
Elnevettem magam. Mindketten tisztában voltunk vele hogy ilyen egyszerű kihívással nem lehet nálam célt érni.
- Be bizony. - feleltem vidáman.
- Légysziiiii....! - nyüszített durcás arckifejezést imitálva.


JAN.
18.
2021

Ajándék hintaló 1. rész

Mindennek az oka a hintaló volt. Az a hintaló, amit Apucitól kaptam az ötödik szülinapomra. A lovacska kecses, piros kis jószág volt és a fülei úgy voltak kialakítva, hogy jól lehessen bennük kapaszkodni, és ami a csúcs, nyeregként egy valamikori bicikliülés volt ráeszkábálva. Nagyon megszerettem a pacit. Először is mert Apuci több mint egy éven át bütykölte a sufniban és nem szerettem volna megbántani azzal, hogy rá se hederítek, mint a többi, hamar megunt játékomra. De a nagy ragaszkodásnak volt egy másik, igazi oka is. Történt ugyanis egyszer egyik este, hogy miközben a hintapacin dülöngéltem a TV előtt, majszolva a bal hüvelykujjam és az esti mesébe kellemesen belefeledkeztem, arra jöttem rá, hogy ha az alfelemet kellőképpen előre-hátra billegtetem a nyergen, akkor valami eddig sosem érzett kellemes bizsergés keríti hatalmába a haskómat...


A Baker család 4. rész - Zoé Baker

Zoét apukája kitette az egyetem előtt. Pusziszkodás stb. Apja imádta a lányát és ez fordítva is igaz volt. Zoénak apja volt az első hőse, sőt még annál is több. Az első igazi nagy szerelme. Nem egyszer elképzelte, hogy mikor apja részeg és alszik odabújik mellé az ágyba és finoman apja cerkájával veszi majd el a saját szüzességét. Ám apja nem ivott sokat, ha pedig mégis ilyenkor anyukája őrizte apja álmát. Ezért egy idő után letett erről az álmáról. Így került egy ideje már a testvére a képbe. Sokszor illegette billegette magát előtte lenge ruhába, rövid vagy épp miniszoknyában, ami lehajoláskor megmutatta a tangáját is. Ám néha még bugyit se vett, csak hogy fokozza testvére izgalmát. Ilyenkor gyakran estek ki a dolgok a kezéből, Ő pedig széles nagy lehajolgatásokkal vette fel őket.


JAN.
15.
2021

Egy velencei kalmár lánya 2. rész

- Ó, atyám! Vétkeztem! - vetettem magam a földre, és összecsókolgattam markáns kezét, megszorongattam kegyes ujjait. Ő volt az én lelkem megmentője, testem megtisztítója!
Még enyhén éreztem bőrén idősebb lányom puncijának illatát, és legszívesebben a számba vettem volna, hogy leszopogassam, de Pio atya nem tűrte az ilyet. Különben is, a mai gyónásomnak különleges tanúja lesz. Beleborzongtam a gondolatba. Amalia a nyomdokaimba fog lépni, talán még túl is lép majd rajtam. Alig közelített a tizenöthöz, de máris láttam szemében az éhséget, ami csak a fajtánkban él ilyen erősen. Clarissa gyengédebb teremtés, aki hagyja, hogy megtörténjenek vele a dolgok, de nem irányítja a sorsát, nem kísérti az ördögöt.
- Vetkőzz, bűnös lélek! - csattant Pio atya szigorú hangja, és csak még nedvesebb lettem ettől.


Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 10. rész

Hétfő este lassan lefékezett a taxi a fővárosban, kinyílt az ajtaja és egy, fekete, ezüst platformrésszel meg ugyanilyen színű, 15 centiméteres tűsarokkal ellátott szandálba bújtatott, vörösre lakozott körmökkel díszített lábfej lépett ki belőle. Kisvártatva megérkezett a párja, majd kikászálódott a kocsiból mindkettejük gazdája. Lorena megigazította fehér, hátát szabadon hagyó, mellrésznél fűzős egyberuháját, s nyugodt, kimért léptekkel a tőle néhány méterre álló, az egyik társkeresőről ismert, 28 éves, sötétbarna hajú, keskeny vágású mogyoróbarna szemű, Olivér nevű vállalkozóhoz sétált. Szíve hevesen dobogott, mert izgalmasnak, sőt kissé romlott dolognak találta, hogy a nyári olasz szeretőjétől kapott méregdrága lábbelit, nem sokára egy teljesen másik férfival avathatja fel. Már több másodperce tartotta vele a szemkontaktust, mikor megállt előtte.


JAN.
14.
2021

Titkos játszámák 1. rész

Korán ébredtem, pedig ma ráérek csak 10 körül bemenni az egyetemre. Az oldalamra fordulok, és szundikáló kedvesem nézem: Vicky a hasára fordulva alszik, kezeit a párnája alá fúrja, jobb lábát felhúzta álmában. Arca felém néz, szemei csukva, szemhéjai néha megremegnek, barnás-szőke hajába, mely lepelként terül vállára, a sötétítőn beszivárgó gyenge késő-őszi napfény fakó csíkokat fest. A paplanja lecsúszott, szabadon hagyva a hátát és a popsija félgömbjeinek jó részét, így szabadon figyelhetem teste kecses vonalait és minden apró rezdülését, az Indonéziában szerzett barnaságát még haloványan őrző finom bőrét, a mosolyra görbülő száját.
Peregni kezdenek szemem előtt az elmúlt 14 hónap eseményei. 14 hónappal ezelőtt találkoztunk Vicky-vel, egy ellenséges primitív törzs fogta el, meztelenül, megkötözve kuporgott negyedmagával egy viskóban, arra várva, hogy megegyék.