AUG
29
2013

A játék

hetero

A tegnapi nap különleges volt. Már az elején éreztem a levegőben. Semmilyen évfordulót, vagy fontos eseményt nem felejthettem el... még ha meg is történt volna, a telefonomban az emlékeztető figyelmeztetett volna reggel. Azt hittem, hogy csak egy kósza sugallat. Van ez így.
Hosszú volt az a nap. Örültem, hogy végre elszabadultam a munkából, és végre hazaértem. Elképesztő mit el nem várnak az emberek a másiktól. Lehet, hogy a fáradtság miatt volt olyan érzésem hogy az egy más nap. De valami mégis volt... Mindig amikor hazaérek, Laura itthon van. Az nap viszont az ajtó zárva volt. - Mi folyik itt? – gondoltam - Talán bent kellett maradnia? Majd felhívom, ha bejutok valaha. – Hosszas keresgélés után megtaláltam a kulcsom. Mondjuk nem is volt elrejtve, de amilyen mély a zsebem, nem lenne csoda, ha elveszne benne. Végre fordult a zár! Bent voltam!

AUG
28
2013

A lift

hetero, munkatárs, liftben

Egyre jobban szerette a munkahelyét. Huszonkét évesen bekerülni egy ekkora céghez nem kis dolog, még ha az ember csak egy nagyon apró csavar is a gépezetben. Mivel diplomája nem volt - a tanulás soha nem tartozott a kedvenc elfoglaltságai közé - reménye sem lehetett, hogy íróasztalt kapjon. Az igazat megvallva nem is igazán akart. Azzal, hogy munkaideje nagy részét a huszonkét emelet között ingázva töltötte leveleket, csomagokat kézbesítve az osztályok között, abszolút nem unatkozott. A legtöbb öltönyös levegőnek nézte, így ő nyugodtan nézelődhetett. Figyelte a menő jogászokat, ahogy a kisebb vagyont érő karórájukat villogtatták, és persze az elegáns hölgyeket. Nem tudott, csak hölgyekként gondolni rájuk. Szinte tökéletes frizura és smink, az elegáns szoknyán egy ránc sem töri meg az összhatást.

*  *  *

Részegen

hetero, anál

Én nem szoktam inni.
Egyszerűen nem szeretem az alkohol ízét (vagy csak tudat alatt nagyon tartok attól, hogy túlzottan leomlanak a gátak?:)).
Viszont kukkolni és hallgatózni azt szoktam.
A házunkban lakik egy vörös hajú, középkorú csajszi, nevezzük most Natáliának.
Eszméletlen módon tudja élvezni a szexet. No nem velem, hanem a barátjával. Olyan hangos szeretkezés közben, hogy a lépcsőházban simán lehet hallani mindent, ami bent a szobájukban zajlik. Azt, hogy hol is tartanak épp. Ráadásul nyáron, még a kis szellőzőt is kinyitják a lépcsőház felé a bejárati ajtajukon. Na akkor konkrétan olyan, mint ha ott állnál mellettük - minden értelemben:)
Legutóbb is hallgatóztam egy kicsit, mert már hetek óta nem értem tetten őket.

*  *  *
*  *  *
AUG
27
2013

Céges csapatépítő

hetero, nyaralás, munkatárs

Mivel éppen akkor nem volt barátnőm, így tulajdonképpen senkinek nem tartoztam magyarázattal - magamon kívül. Egyesek tudni vélték, hogy jó páran más ágyában keresik a boldogságot a céges csapatépítőkön. Én - eléggé józan életet élvén - biztos voltam benne, hogy velem ilyesmi nem fog megtörténni, mert annál jobban vigyázok magamra, és mivel soha senkinek nem is tartottam a gyertyát, ezért erre a pletykára is többnyire csak városi legendaként gondoltam. Végül is csak két szabályomat szegtem meg. 1: megtörtént velem a csapatépítőn (mint már említettem, legalább nem félrelépésként kellett utólag elkönyvelnem, és azt persze a "baleset" után továbbra sem tudtam biztosan, hogy mással is megesett-e ilyesmi, bár gyaníthatóan igen), 2: kolléganőm volt, akivel elkövettem a bűntettet. Pedig abszolút nem úgy indult.

*  *  *

Külföldön lazábban

homo

Csak azért választottuk ezt a masszázsszalont, mert közel volt a hotelünkhöz. A harmadik napja mentünk el mellette nap, mint nap és valahogy felkeltette az érdeklődésünket, no és a vágyunkat, és hát hol máshol, ha nem egy idegen országban, Olaszországban próbálnánk ki az erotikus masszázs remélt előnyeit.
Gyors döntés után már ott is álltunk este a szolgáltatóház előterében, ahol az aznapi akciók és lehetőségek közt keresgéltünk egy "infós" hölgy részéről készségesen átnyújtott fotókkal illusztrált katalógusszerű füzetben. All a carte. Viccesnek találtuk a helyzetet. Nem termékeket, hanem személyek közül és szolgáltatások soraiból kellett választani. De, sajnos jött a csalódás, hogy a ma esti (hétköznapi) választék meglehetősen szűk, és hát az utolsó itt töltött esténk volt, nem volt sok lehetőségünk.

AUG
26
2013

Harmadik élményem

családi, anya-lánya

Három nap múlva anya dühösen jött haza, mert távolról sem volt olyan súlyos a nagymamám betegsége, mint azt gondoltuk. Nem kapott rajta semmin, de elég furcsán viselkedett, mintha érezte volna, hogy valami nincs rendben. Egyfolytában engem szekált, és amikor András egy újabb "üzleti" útra ment Ukrajnába, kiborult a bili. Reggel elfelejtettem bezárni a szobám ajtaját és rajtakapott, amint masztizok. Ez talán még nem lett volna nagy baj, máskor is megtörtént velünk, de most azért kapta fel a vizet, mert az ő régi, kedvenc fűzője volt rajtam. Elkezdett ordibálni, hogy mit képzelek, milyen rohadtalak vagyok stb., majd kiborította a fehérneműs fiókomat, megnézze, nem e loptam el tőle mást is. Addig kutakodott, míg kezébe került az a bugyi, mely akkor volt rajtam. Ki se mostam, úgy tettem el emlékbe. Rögtön kaptam két pofont és megkérdeztem, hogy kinek a spermája volt rajta. Persze nem...

*  *  *

Tolvajt fogtam 2. rész

gruppen, szűz, tini, férj-feleség

Álmodtam. Álmomban két lány kényeztetett, simogatott, és a farkam csak keményedett, csak keményedett.
Felébredtem, s az álom valósággá vált. Hirtelen nem tudtam hol vagyok, és mi történik, amikor derengeni kezdtek a késő esti történések. Ajkam mosolyra húzódott, s gyengéd pillantást vetettem Ildikóra és Mónira.
– Nézd csak, valaki felébredt – mondta Ildikó.
– Ott is? – kérdezte Mónika kétértelműen, miközben keze tovább kényeztetett.
Két kezem egyszerre indul a kétoldalt mellettem térdelő igéző testek felé, s elérve őket lágyan simogatni kezdem oldalukat.
– Csodálatosak vagytok, és amit velem műveltek az valami mennyei – mondtam, majd Ildikó derekát átkarolva lassan magamhoz húztam őt. Számmal gyengéden cirógatni kezdtem arcát, apró kis puszikkal fűszerezve a kényeztetést, miközben kezeimmel hátát simogattam. Apró remegés...

*  *  *