Hírek

JAN.
25.
2021

A cég 1. rész - Mikulásparty fehér zuhatagban

Egy újabb rém unalmas nap és egy újabb szürke hétköznap fárasztja az agyadat az irodai légkondicionáló halk morajlásának ütemére. A hószállingózás minden romantikáját elűzi a város forgalma és a kitermelt szmog, ami szürkére és feketére festi a havat. A ködszínű égből alig valamicske fény jut az irodák ablakaira és emiatt ez a kedd meglehetősen vontatottá válik.
Ahogy az órára nézel a falon, magadban felháborodsz azon, hogy alig múlt még el délután egy óra. Pedig mintha egy hét telt volna el azóta, hogy visszaérkeztél az ebédidőből a számítógép elé. Éppen erőt vennél magadon, hogy nekikezdj egy újabb táblázat több oldalnyi adatainak kiértékelésének. Mikor valaki kopog a tejüveg-ajtó külső oldalán, majd egyetlen pillanat múlva - meg sem várva az engedély - belép az irodádba.


JAN.
22.
2021

Újra szex 1. fejezet

Nikki hívott el a piacra szombat reggel. A nyári levegő melegen cirógatott a korai időpont ellenére is, ezért a hajamat kontyba fogtam. Annyi mindenért szerettem a tesómat, de most kifejezetten azért imádtam, hogy mindig meg tudott nevettetni.
– Ó, hékás, nézd meg ezt! – Felkapott egy akkora uborkát, ami kábé a karom nagyságával vetekedett, és azt lóbálta. – Ezzel embert lehetne ölni. Vagy eltölteni vele egy élvezetes estét! – Az eladóhoz fordult, és a kezébe nyomta a pénzt. – Ez a kicsike az enyém. Helló, édesem, hazavihetlek? Finom élményben lesz részed. – Erre megcsókolta a zöldség hegyét.
– Annyira gusztustalan vagy. – De a gondolat, hogy a nővérem mit is tervez az uborkával azonnal a saját problémámhoz repített. Bár nem akartam követni a példáját, hogy a zöldségeken éljem ki magam.


Szeretkezés

Győrben pénteken és a hétvégén mindig nagyobb a forgalom, sok autó, busz közlekedik és biciklis is sok van. Ady városi tó mellet sok ember ült élvezték a jó időt. A Kodály Zoltán utcában sokan sétáltak, a város élt, lélegzett és nyár volt. Sokan indultak a Balatonra. Nincs messze Győrtől, autóval csupán egy óra. Béla nem tervezte, hogy elutazik a Balatonhoz az este mégis a Balaton parton érte. Hirtelen ötlettől vezérelve beledobált egy táskába fürdőgatyát, napszemüveget, naptejed , papucsot és már indult is a közeli buszváróhoz. Nem is kellet sokat várni már jött is a busz és vitte Balcsihoz.
Béla nézte a vizet, úgy nézte ahogy Valkoci vagyis átszellemülten. Majd a bikinis nők kötötték le a figyelmét. Sokan voltak a strandon a férfi nagy örömére sok nő monokiniben napozott. Béla boldogan legeltette a szemeit a domborulatokon. Evett egy tejfölös lángost mellé legurított 3 korsó sört. Majd odalépett egy szőke hajú szépséghez.


JAN.
21.
2021

Segítesz szerelni a motoromat?

Csörgött a telefonom, felvettem.
- Helló, Léna, Robi vagyok. Van kedved átjönni? Szerelem a mocimat, és nagyon egyedül vagyok-hallottam a telefonba.
Robi hívott, aki nagyon jó barátom. Barátságunk hónapok alatt fordult komollyá, de tökéletesen kiegészítjük egymást, viszont abban egyezünk, hogy imádjuk a motorokat.
- Persze, időm van, annyi, mint a tenger. - válaszoltam, gondolkodás nélkül.
Pillanatok alatt átöltöztem az otthoni ruhámból egy viszonylag szalonképes öltözetbe, egy farmert vettem fel, egy átlagos narancssárga, de igazán mély dekoltázsú felsővel.
Robi 3 percnyire lakik tőlünk sétálva, így képzelhetitek, hogyha gyors léptekkel megyek hozzá, mennyi idő kell, hogy ott legyek. De nem matekról lesz itt szó...


Új fasz a láthatáron

Mellettem, a 3-as pályán egy jóképű, izmos srác úszott. Szemeim önkéntelenül is rátévedtek a napfényben megcsillanó testre. Valószínűleg nagyon elbambulhattam, mert a srác furcsálkodva nézett rám. Ezután jött a kínos magyarázkodás. Kimásztam a vízből, megtörülköztem, majd arra lettem figyelmes, hogy a srác felém sétál. Kicsit bepánikoltam. Már készültem a jobbnál jobb hazugságokra, amikor szimplán ennyit kérdezett:
- Szia! Hogy hívnak?
Eléggé mellbevágott a kérdés, de válaszoltam neki:
- Dani vagyok, szia! - rebegtem.
- Róbert vagyok, örvendek! - mondta, és kezet fogtunk.
- Megkérdezhetem, hogy miért néztél az előbb annyira? - érdeklődött pajkos mosollyal az arcán.
- Hát ööö... izé, mert... - dadogtam. Egyszerűen nem tudtam, mit mondjak neki.


JAN.
20.
2021

Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 11. rész

Hétfő
Lorena és Timi munka után egy pubban iszogattak. A második vörösbor elfogyasztását követően, csatlakozott hozzájuk egy srác, aki inkább Timivel találta meg a közös hangot. Kora este, mikor a szőke lány visszaérkezett a mosdóból, akkor a fiú látogatta meg a mellékhelyiséget.
- Na Én lelépek, majd valamikor hazaesek - jelentette ki Tímea, azzal készülődni kezdett
- Gondolom nem egyedül - jegyezte meg Lorena.
- Persze, hogy nem - mondta Timi mosolyogva.
- Tehát a lotyós módodon megint hazamész valakivel.
- Ne irigykedj, inkább szedj föl Te is valakit! Most úgyis könnyebb dolgod lesz, mert Mi már nem leszünk itt - szórakozott vigyorogva Tímea, majd amikor kiszemeltje visszatért, elköszöntek a barna hajú csajtól.


Egy velencei kalmár lánya 3.rész

Nem tudtam magamhoz térni. Vacsora közben is elmémbe villantak képek arról, amit anyám szobájában láttam. Már az is felkavart, amit Pio atya Clarissával művelt, de az anyám… Nem, azt sosem fogom elfelejteni, milyen arccal nézett az atyára. És a hangok… Ó, az őrületbe kergetett az emlékük! Mindennél jobban vágytam arra, hogy újra halljam a nyögéseket, halk és egyre hangosodó nyögéseket, amit aztán átvesz a néma áhítat. Magam előtt láttam az arcukat.
Azt tudtam, hogy a férfiak semmibe vesznek, átnéztek rajtam, csak Clarissa számított. Lelki szemeim előtt láttam, hogy ha én markolom meg Nico dorongját, ő csak nevetve ellök magától.
Kiosonhattam volna, és egy lebujban biztos találtam volna olyat, aki nem utasít el egy satnya lányt, mint én, de attól meg féltem, mert a szüzességemen kívül az életem is elveszíthettem volna.