MÁR
04
2013

Az unokahúgom látogatása

családi, anál, szűz

Egy 28 éves átlagos, félénk srác vagyok. Még sose írtam történetet, de kikívánkozik belőlem ez. Részben igaz történet, persze eltorzítva sok minden. Az hogy mi igaz belőle a fantáziátokra bízom.
Egy átlagos család sarjaként láttam meg a napvilágot. Többen laktunk egy 5 emeleti nagyobb házban. Anyám, és testvérének a családja. Közösen összedobták a pénzt, hogy megvegyék a lakást. Alig tudtunk néha megélni. Főleg hónap végén voltak nagyobb gondok, de ha valami közbejött gyakran sokat nélkülöztünk. 10 éves voltam mikor megszületett anyám testvérének a második lánya. Zsuzsának hívják. Én mindig is szerettem a gyerekeket, valamiért a természetem része.
Csak körülbelül 10 év múlva tudtunk külön lakásba költözni, addig én neveltem a lányt az élet dolgaira. Kiskorától kezdve jóban voltunk, nálam sohasem sírt, mindig jól aludt a karomban.

*  *  *

Egynapi kurva

hetero, anál

- Nem hiszem el, hogy képes voltál ezt tenni!
- Jon, semmi sem történt! Csak együtt ebédeltünk!
- Hát, én biztos vagyok benne, hogy ő többet is akart!
- Ne légy nevetséges. Nem ebédelhetnénk végre?
- Miért nem mondtál nemet?
- Ő a főnököm! Nem akartam felbosszantani.
- Mi lenne, ha azt kérne, hogy dugjál vele? Megtennéd, csak hogy ne bosszantsd fel?
- Baszd meg Jon!
Vicki bevágta maga mögött az ajtót és sírva kirohant az utcára. A sötét utcán bolyongott, anélkül, hogy tudta volna hová megy. Ahogy egyre hidegebb lett, szorosan összehúzta kabátját, hogy ne fázzon a hideg szélben. Viszont a lábait csak egy rövid szoknya és a fekete harisnya védte. A lába megfájdult a magassarkúban, ahogy az utcán bicegett, közben a fejében össze vissza cikáztak a gondolatok. Hogy mondhatta Jon ezt neki? Egy év házasság után, még sosem veszett így...

*  *  *
MÁR
01
2013

Hárman az ágyban...

gruppen

Volt egy fiúm, pár évvel fiatalabb volt nálam, én harminc, ő 25 éves volt és eléggé bomlottunk egymásért. Elsősorban testi vonzódás volt és nem szerelem, de nagyon jól éreztük magunkat együtt mindenféleképpen, mivel a szerelem gyötrődése nem rontotta meg a felhőtlen együttlétünket.
Én is imádtam őt, ő is engem, ha egymáshoz értünk leugrott a bugyi rólunk, de jókat tudtunk beszélgetni, jól tudtunk együtt szórakozni, szóval egy igazi klassz laza kapcsolat volt.Egyszer egy szombati nap leugrottunk a Velencei tóhoz lubickolni egy kicsit. Úgy volt hogy nagyobb társaság verődik össze, de csak egy másik srác érkezett meg, a többiek valamiért más programot szerveztek maguknak.
Lubickoltunk, napoztunk, kártyáztunk egész nap, majd egy kellemes kis kerthelyiségben koronáztuk meg a napot.

*  *  *

Testvérek között is 1. rész

homo

Hazaértem suliból. Még csak délután két óra van. Apa, anya dolgozik, Zoli, a bátyám biztos még edzésen van. Ilyenkor késő délután szokott hazajönni, szóval még több órám van egyedül. Kata, a nővérem, már egyetemre jár Budapestre, ő biztos nincs itthon.
Bemegyek Zoli szobájába, előveszem a laptopját. Az övé sokkal gyorsabb, mint az én ősrégi PC-m, úgyhogy ha nincs itthon, szívesen használom. Ne kapcsolta ki teljesen, csak hibernálta, és az emailjéből se lépett ki. Csak egy kicsit szétnézek az emailjei között, vajon miről levelezik.
Az első pár levél semmi különös, hírlevelek. Aztán a csajától, Anditól egy levél. Nézzük csak! Nagyon tetszik a lány, Zoli nagyon jól választott! Biztos úszóedzésen találkoztak, mindketten úsznak. Zoli 16 éves, izmos, de nem kigyúrt, rövid fekete haj, széles váll, izmos has... irigylem is érte, ilyen szeretnék én is...

*  *  *
FEB
28
2013

Torna után

leszbi

Nem tudom, most mit csináljak. Most, hogy itt a lehetőség. Hacsak nem értettem félre azt a pillantást a mellemre, és aztán a cinkos vigyort, amivel a lány a szemembe nézett. Pár hete járok ebbe a stúdióba tornázni, és minden csütörtökön itt van ő is. Egyszerre öltözünk át a szűkös kis helyiségben, kényelmetlen közelségben egymáshoz. Az ember ilyenkor kínosan ügyel, hogy még csak véletlenül se nézzen másokra, hozzá se érjen senkihez. Azért persze ő rögtön feltűnt. Gyönyörű fényű a haja, az ilyet mindig megcsodálom, és kerek cicijei vannak, picit súlyosabbnak tűnnek, mint az enyémek. És kedves a mosolya.
Múlt héten már végzett, amikor megérkeztem. A zuhanyzóból jött, és az ajtóban, épp velem szemben, lecsúszott róla a törölköző. Önkéntelenül az ágyékára tévedt a tekintetem, a világosbarna, szépen formázott szőrre a zárt nagyajkak fölött. Ő a...

*  *  *

A Főnök

bizarr, hermafrodita

Ez a történet nem olyan régen esett meg velem. Hosszas munkakeresés után végre egy irodában kaptam munkát, ahol amolyan irattologatóként eldugtak az egyik részlegen. Nem volt túl megerőltető , az évek során kallódó összevissza iratokat fűztem le, raktam rendbe. Viszonylag nyugalom volt, nem zavartak.
Egészen addig, amíg pár hónapja nem kaptunk egy új irodavezetőt, a csinos Timi személyében. 25 éves, hosszú lábú, vékony, szép arcú. Kicsit magasan hordta az orrát, friss diplomás, első munka, van ilyen. Timi szépen lassan elkezdte átrendszerezni az irodát. Pár embert elküldött, párat felvett. Az eddig ott dolgozókat pedig egyesével behívta az irodájába és hosszan beszélgettek. Mivel nekem nincs sem osztályom, sem közvetlen felettesem, így én kerültem a legvégén sorra. Kicsit izgultam, mikor bementem. Timi hellyel kínált, leültem vele szemben az íróasztal „beosztott”...

FEB
27
2013

A Hódítás 2. rész

leszbi, vibrátor, leskelődés, tini

Egész este le-föl szaladgáltam. Izgatott voltam, gyötört a bűntudat. Nem tudtam eldönteni, hogy mikor Klári hazaérkezik, elé vessem magam, a bocsánatáért esedezzek, vagy próbáljak meg lenyugodni és hallgassak, mint a sír, aztán lesz, ami lesz. Ezek, és még sok hasonló gondolat rohangált az agyamban, mikor hallottam, hogy valaki matat a zárral a bejárati ajtónál.
- Hát, most minden kiderül, hogy tudok hazudni – Gondoltam.
A szívem a torkomban dobogott. Az ajtó lassan kinyílt én meg próbáltam teljesen átlagosan viselkedni, kisétáltam a nappaliból az előszoba felé.
Ami az ajtóban fogadott, attól elállt a lélegzetem. Mindenre számítottam csak erre nem.
- Szia apa! Emlékszel Szandrára? Képzeld! Visszajöttek... - Szinte lesokkolt a látvány, ahogyan a lányomba karolva állt velem szemben az a lány, akivel alig néhány órája egy orbitálisat keféltünk.

*  *  *

Az igazi orgazmus...

hetero, tini

Elég hamar kezdtem a betekintést a szex édes világába. 15 éves voltam, mikor először masztiztam úgy, hogy a csúcsra jutottam - de akkor elfelejtettem azt, hogy az hogy is történt. Négy év telt el, mire újra eszembejutott...
Erre egy évre összejöttem a mostani párommal - 12 évvel idősebb nálam. Nagyon szerettük egymást, állandóan egymással akartunk lenni. Mivel ő már tapasztalt volt, én meg egyáltalán nem, számomra egy kicsit nehezebben ment a dolog, mint neki. Fura volt, hogy valaki kíván, hogy valaki lesi a rezdüléseimet amikor hozzám ér. Sokat pettingeltünk. Ilyenkor csak simogatott, csókolgatott, még teljesen ártatlan testemet nyalogatta, markolászta. Teljesen odavoltam érte, nagyon szerettem volna, ha megtörténik az a bizonyos - de nem akartam elhamarkodni. Majdnem egy évet várattam - és ő várt is hősiesen -, mire úgy gondoltam, hogy megérdemli a testem. Engem anyukám...