Hírek

FEB.
4.
2021

Három álom

Sadie kíváncsian várta, hogy mi fog történni. Természetesen semmi különös nem történt, csak kinyílt az ajtó. Mi másnak kellett volna történnie, miután az ember becsenget egy lakásba? Az ajtót nyitó nő sem tűnt első nézetre különösnek. Fiatal volt, akitől egy rigorózusabb csapos elkéri a személyit, de mégsem nézi senki csitrinek. Izmos combja kellemes kiegészítése volt rövid farmernadrágba bújtatott, széles csípőjének, és kerek fenekének. Sadie szeme mégis megakadt két testrészén. Egyrészt, alkatához képest nagy méretű mellein, amiket egyszerű, vékony, színes póló takart be. Bár Sadie sosem volt elégedetlen a saját kerek, feszes, ágaskodó melleivel, de néha bizony irigyelte azokat a nőket, akiknek kengyelfutó helyett a mellük jár előttük. És ennek a lánynak ilyenek voltak a domborulatai. A másik, ami első pillantásra megragadt benne, azok a lány csodálatos, telt ajkai voltak.


Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 12. rész

– Nyisd ki a szádat! – hangzott Szilárd utasítása. Lorena eleget tett a kérésnek, azzal bekapta az ajkainál érzett hímvesszőt. Teljesen kiszolgáltatva, alul rózsaszín csipkebugyit, legfelül pedig egy fekete, finom anyagú szemkötőt viselve, hideg fémbilinccsel a háta mögé rögzített kezekkel térdelt mestere előtt. Semmit sem látva, ösztönösen bólogatott a rúdon. Egyre jobban belejött a vaksötét szopásba, így a férfi kedvében járva, többször a torkára engedte a falloszt. Szilárd hamar átvette az irányítást: gyorsabb tempót diktálva mozgatta nemi szervén a forró szájat. Minden alkalommal mikor a tövére húzta, egészen addig ott tartotta, amíg a lány nyáladzva, hangosan fulladozni nem kezdett. A sokadik ilyet követően lehajolt hozzá, egyik kezét a nyakára szorította és hevesen lesmárolta. Körbefalta a melleit, erősen megszívogatta a bimbóit, majd pár kisebb csapást mért a halmokra.


FEB.
3.
2021

Cathy kalandjai 7. rész

Ami eddig történt: Cathy, a mi vöröshajú főszereplőnk, két hetet tölt Észak Carolinában a Stevenson családnál, mint bébiszitter. Mialatt a szülők úton vannak, ő felügyel a tizennyolc éves ikrekre, Joannára és Stanre.
Miután Cathy észrevette Stant, amint őt leste napozás közben, tervet kovácsolt az elcsábítására. Ugyacsak tervet készít Joannával kapcsolatban, miután Cathy kifigyelte a lányt zuhanyozás és maszturbálás közben. Még azon az estén, ahogy várható volt, Cathy és Stan az ágyban landoltak. Másnap este Joanna egyedül volt Cathy-val. Egy kellemetes csajos estét követően a két lány leszbikus szeretkezésbe kezdett.
Ezalatt Stan sem marad tétlen, és az estét, valamint az éjszakát gyermekkori barátjával, Ava-val töltötte, aki bevallotta neki érzéseit.


Kis kalandok 2. rész

Elég korán felébredtem és csak cikáztak a fejemben a gondolatok még az éjszaka történései hatása alatt vagyok. Lecsúsztattam a kezem lassan a puncimhoz és örömmel nyugtáztam hogy szépen összeszűkült. Megnyugodtam! Thomasra néztem aki még aludt, a hátán feküdt, ahogy végig néztem arra lettem figyelmes hogy valószínűleg áll a farka mert a paplan igencsak meg volt emelkedve.
Lassan oda csúsztattam a kezem és megfogtam már amit sikerült mert nem érte át a kezem olyan vastag volt, lassan le emeltem a paplant róla és megcsodáltam teljes valójában. Majd a földön heverő nadrágomból kivettem a telefonom és lefényképeztem gondoltam Ani úgy sem hinne nekem így legalább lesz bizonyítékom. Thomas még mindig aludt én meg gondoltam ha már úgy is áll neki és az éjszaka nem láttam élvezni akkor majd most.


FEB.
2.
2021

Melinda 3. rész

Szombatra mindenképpen szerettem volna valami különlegességgel készülni. Először is elmentem vásárolni, vettem kettő szexi tangát, az egyik egy csipkés piros volt, a másik egy nagyon vékony anyagú rózsaszín darab, a szeméremdombomnál hálós átlátszó anyagból. Otthon fel is próbáltam őket, szexisen álltak rajtam, csináltam is magamról pár képet és elküldtem a fiúknak. Odáig voltak értük, nem győzték dicsérni. Peti nem fogta vissza magát, megmutatta milyen hatással volt rá és ő is küldött képet az álló farkáról. Írtam neki hogy azért csak óvatosan, nem szeretném ha kiverné magának, kárba veszne a spermája, szeretném ha sokat tudna majd spriccelni nekem. Tudtam hogy ettől majd még jobban beindul, de bíztam benne hogy tényleg nem nyúl magához. Szeretném majd látni a szemében hogy milyen őrjítően kíván.


Vendégségben 1. rész

Akkoriban már rég megromlott a feleségemmel a viszonyunk, a gyakori, – és változatos magyarsággal, ékesszólóan cifrázott – veszekedéseken kívül egyáltalán nem kommunikáltunk. A szexuális életem nullával volt egyenlő, mondhatni szexuális nyomorban, szexuális mélyszegénységben tengettem napjaim.
Lehúztam a 8 – 9 órámat a munkahelyemen, utána a másodállás, éjjel a harmadik… Nem volt sem időm, sem energiám csajozni, maszturbálni is csak néha, későéjjel a zuhany alatt volt módom.
Azon a nyáron, amikor exnejem leköltözött az anyósomhoz a gyerekeinkkel, rákaptam arra, hogy az egyik magyar szexpartner kereső oldalon nézegessem a magukról fényképet, vagy videót feltöltő lányokat, párokat. Sok-sok kívánatos barátnő és feleség tárta ki bájait a nagyközönség felé, a párok sem szégyenlősködtek, lehetett látni premier plánban a behatolásokat, akár orális, akár anális, vagy a hagyományos vaginális módon.


FEB.
1.
2021

Ádám és az unokahuga 2. rész

Ha valaki nem emlékezne rá, ez velem egyidős unokahúgom, Laura, akivel 15 éves korunkban, amikor náluk nyaraltam, eszméletlen jókat maszturbáltunk. Igen, jól értettétek, nem dugtunk, hanem maszturbáltunk, mert 15 éves kamaszként, illetve bakfisként még mind a ketten szüzek voltunk, és egyikünk sem akart tovább menni a pettingezésnél.
De hát mi is az a pettingezés? A partnerek kézzel-szájjal történő kölcsönös kielégítése közösülés nélkül. Egy (nőknek szóló) szexuális eligazításban azt olvastam, hogy a petting a szeretkezés művészetének előiskolája!
Na de elég az elméletből, térjünk át a gyakorlatra, illetve – ahogy az első részben ígértem – arra, mi mindent csináltunk még Laura meg én, amikor az első gimi elvégzése után náluk nyaraltam. Laura szülei, Pali bácsi és Erzsi néni dolgozni jártak, tehát napközben miénk volt a pálya.


Könyörgős

Menyasszonyom hangos kattintással zárta rám az erényövet, majd ördögien rámmosolygott. A farkamra feszülő kis műanyag ketrecet nézve a lélegzetem és a szívverésem is felgyorsult. Miközben Marie előrehajolt és homlokon csókolt, az ezüst kulcsocska a nyakláncán a szemem előtt lengedezett:
- Ne felejtsd el, drágám, hogy ezt te kérted. És a biztonság kedvéért szeretném, ha elismételnéd az erényövben töltendő időd szabályait.
A szemébe néztem, a kulcs még mindig jól láthatóan csüngött a nyakában, miközben bal kezével hanyagul simogatta a golyóimat. Mióta három hónapja elkezdtük ezt a kalandozást, a menyasszonyom a tökéletességig fejlesztette a húzás és alázás művészetét, és újra és újra bevallatta velem, mennyire imádtam az ő kis felszarvazott vőlegénye lenni, akit az ő élvezete miatt le kellett zárni. Néha még mindig nem hittem el, hogy mekkora ribanc lett belőle. És hogy ennek minden pillanatát mennyire imádtam.