Hírek

JAN.
15.
2021

Egy velencei kalmár lánya 2. rész

- Ó, atyám! Vétkeztem! - vetettem magam a földre, és összecsókolgattam markáns kezét, megszorongattam kegyes ujjait. Ő volt az én lelkem megmentője, testem megtisztítója!
Még enyhén éreztem bőrén idősebb lányom puncijának illatát, és legszívesebben a számba vettem volna, hogy leszopogassam, de Pio atya nem tűrte az ilyet. Különben is, a mai gyónásomnak különleges tanúja lesz. Beleborzongtam a gondolatba. Amalia a nyomdokaimba fog lépni, talán még túl is lép majd rajtam. Alig közelített a tizenöthöz, de máris láttam szemében az éhséget, ami csak a fajtánkban él ilyen erősen. Clarissa gyengédebb teremtés, aki hagyja, hogy megtörténjenek vele a dolgok, de nem irányítja a sorsát, nem kísérti az ördögöt.
- Vetkőzz, bűnös lélek! - csattant Pio atya szigorú hangja, és csak még nedvesebb lettem ettől.


Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 10. rész

Hétfő este lassan lefékezett a taxi a fővárosban, kinyílt az ajtaja és egy, fekete, ezüst platformrésszel meg ugyanilyen színű, 15 centiméteres tűsarokkal ellátott szandálba bújtatott, vörösre lakozott körmökkel díszített lábfej lépett ki belőle. Kisvártatva megérkezett a párja, majd kikászálódott a kocsiból mindkettejük gazdája. Lorena megigazította fehér, hátát szabadon hagyó, mellrésznél fűzős egyberuháját, s nyugodt, kimért léptekkel a tőle néhány méterre álló, az egyik társkeresőről ismert, 28 éves, sötétbarna hajú, keskeny vágású mogyoróbarna szemű, Olivér nevű vállalkozóhoz sétált. Szíve hevesen dobogott, mert izgalmasnak, sőt kissé romlott dolognak találta, hogy a nyári olasz szeretőjétől kapott méregdrága lábbelit, nem sokára egy teljesen másik férfival avathatja fel. Már több másodperce tartotta vele a szemkontaktust, mikor megállt előtte.


JAN.
14.
2021

Titkos játszámák 1. rész

Korán ébredtem, pedig ma ráérek csak 10 körül bemenni az egyetemre. Az oldalamra fordulok, és szundikáló kedvesem nézem: Vicky a hasára fordulva alszik, kezeit a párnája alá fúrja, jobb lábát felhúzta álmában. Arca felém néz, szemei csukva, szemhéjai néha megremegnek, barnás-szőke hajába, mely lepelként terül vállára, a sötétítőn beszivárgó gyenge késő-őszi napfény fakó csíkokat fest. A paplanja lecsúszott, szabadon hagyva a hátát és a popsija félgömbjeinek jó részét, így szabadon figyelhetem teste kecses vonalait és minden apró rezdülését, az Indonéziában szerzett barnaságát még haloványan őrző finom bőrét, a mosolyra görbülő száját.
Peregni kezdenek szemem előtt az elmúlt 14 hónap eseményei. 14 hónappal ezelőtt találkoztunk Vicky-vel, egy ellenséges primitív törzs fogta el, meztelenül, megkötözve kuporgott negyedmagával egy viskóban, arra várva, hogy megegyék.


Osztálykiránduláson

Múlthéten csütörtök péntek szombat-on osztálykiránduláson voltunk Szlovákiában. Nem sok kedvem volt menni… Nem sok barátom van az osztályban. Másfél év után jöttem át ebbe a suliba ahol most vaok, és nehezen barátkozom. Egy átlagos lány vagyok nem vagyok se a suli szépe, de ronda sem vagyok.. tényleg teljesen átlagos. Azon kívül h mindenki magasabb nálam, és sokxor törpének érzem magam az osztályban. (vagy csak amikor megyek valahova…) De otthon sem tudtam volna semmit sem csinálni, maximum anyunak segíteni takarítani. Akkor pedig már inkább osztálykirándulás… :)
Csütörtök reggel a suli parkolójában vártam a többiekkel a buszt. A mi osztályunkkal együtt jött egy másik is, de mi sem vaunk túlságosan sokan, és ők sem, így mindenkinek volt helye. 4 tanár is jött velünk, és összesen voltunk 32-en.


JAN.
13.
2021

Kedvesem bemutatkozott az ismeretlennek

Az egyik ismerősöm megkért, hogy fogadjam be egy estére egy ismerősét míg neki kezd az új munkájának
A fiút látásból ismertem így mikor megérkezett bemutattam a barátnőmnek. A barátnőm (legyen Laura) nem beszelt magyarul és a vendég( legyen Zoltán ) sem franciául, de ennek ellenére kézzel lábbal mutogatva megtudtak érteni egymást. Ettünk a finom francia ételekből amit a Laura készített és soroztunk, mindig volt sor otthon. Beszeltem Zolinak a jövendőbeli munkahejérol, hogy mit kell csinálnia és mit nem, elmagyaráztam neki szépen mindent.
Hálából Zoli a táskájában rejtőző jó magyar pálinkát vette elő és azzal kínált meg minket.
Mikor töményet ittunk Laurának mindig játszani támadt kedve, ezert elkezdtünk kártyázni és a veztesnek kellet inni a egy jó adag pohárral. Mind a hárman jól becsíptünk a pálinkától. Elmentem a vécére, és mikor visszatértem a szalonba azt láttam, hogy Zolin nincsen semmi felső.


Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 9. rész

Lorena szombaton a B7-ben, egy újabb buliban rázta magát az ütemre. Miután több, számára nem vonzó pasit lekoptatott, arra lett figyelmes, hogy pár méter távolságból, időnként egy szőke lány figyelgeti Őt. Végigmérte a csajt: nagyjából vele lehetett egy magas, hátközépig érő haját hullámosan hordta, fekete toppot, világoskék farmerminiszoknyát és pont olyan fekete, hegyesorrú magassarkút viselt, mint amilyen az övé is volt. Újból egymás szemeibe néztek, ám ezúttal Lorena pillantásában jól láthatóan ott csillogott a vágy. Ingerlően riszálta csípőjét, közben egyszer lassan körbefordult, hogy alaposan megmutassa az idegen nőnek az új, fekete miniruhába csomagolt testét, de legfőképp a legmutatósabb adottságát, a formás fenekét.
A lány fokozatosan közelebb táncolt. Sokat szemeztek, párszor összemosolyogtak, végül kiszemeltje megállt előtte. A szőkeség a derekára tette kezeit, majd összesimulva mozgott vele.


JAN.
12.
2021

Mocskos kis házőrzés

Minden azon a napon kezdődött, amikor az egyik barátom megkért, hogy 1 hétig vigyázni kéne a kérójukra. Persze nem én egyedül, hanem egy haverjával, aki velem ellentétben fiú.
Összecsomagoltam a cuccaimat, és elindultam. Eléggé gazdagok, mármint a milliomos negyedben laknak. Amikor odaértem, ajtót nyitott, és közölte velem, hogy a srác egy kicsit később jön, de soha se hagyjuk egyedül a házat. Mostanság elég sok a betörés arra felé. Elbúcsúztam tőle és persze a szüleitől. Gondoltam, ha már 1 hétig itt leszek, kipakolom a cuccaimat, és könnyebb lesz a mozgás is, mindent megtalálok majd.
Ahogy pakoltam ki, egyszer csak nyílt az ajtó. Rajtam egy fekete csőtopp és egy elég mini farmernaci volt. Éreztem, hogy valaki bámul, ezért hátranéztem, és ott volt Ő. Elképesztően helyes és jó alkatú srác, mondhatni úgy egy adonisz.


Egy izgalmas hétvége

László vagyok 58 éves. elmesélem, tavalyi élményünket párommal Ibolyával.
36 éve vagyunk házasok, nejem 4 évvel fiatalabb nálam. Rövid, vörös hajú, vékony alkatú, formás a feneke, mellei kicsik, bár már nem éppen feszesek, de kívánatosak
Sok mindent kipróbáltunk már, voltak jó, és rossz élményeink is, de a szexuális életünket fel tudtuk dobni.
Voltunk swinger - klubban, keféltünk hármasban, négyesben. Kipróbáltuk a szex - chat - et, hozzá kell tennem, engem rettenetesen izgat, ha nézhetem, ha mással kefél.
Ilyenkor teljesen elszabadulnak az ösztöneink, nem finomkodunk, hanem élvezzük a szexet.
Én biszex érdeklődésű vagyok, ezt nehezen, de elfogadta párom, néhányszor igazán fergeteges biszex csatát is átéltünk.