NOV
22
2013

A vágy édes bosszúja

hetero

Késésben volt már és tudta, hogy a Nő nem fog örülni. Félt, hogy majd elküldi, de most kellett a szex. Pinát akart, szexet, vadat és keményet. A lépcsőházban volt már mikor felhívta. Hallotta az ismert hangot és megkönnyebbült, mert nem érzett haragot. Mikor belépett meglepődött, mert az ajtó mögött szokta várni és azonnal a nyakába ugrik. Most kiszólt a szobából, hogy zárja be az ajtót kulcsra. A kattanás után jött a parancs:
- Vetkőzz le teljesen! – Mindent vegyél le! – Ne beszélj, csak tedd amit mondok! – Menj a fürdőszobába zuhanyozz le, de ne törülközz meg! – mint egy alvajáró engedelmeskedett, pedig teljesen új volt, hogy így beszéljen vele. Tetszett neki ez a játék. – Kész vagy? Gyere be!

*  *  *
NOV
21
2013

Vak törzsek

hetero

Sétálunk az erdőben, kézen fogva. Az erdő egyre sűrűbb, egyre zöldebb... A lombok egybeborulnak fejünk fölött, a sugarak csak ritkán ütik át. Nincs más ember itt rajtunk kívül. Lassan lépünk a recsegő avarban, mindketten a másikról fantáziálunk. Megállok, kezed kiragadod kezemből, mivel továbblépsz. De a hiányt észrevéve megtorpansz, s visszafordulsz: tekintetünk összecsillan. Mosolygok rád... te is mosolyogsz. Hátrébb lépek, hátamat egy fa törzsének támasztom, s térdemet meghajtom kissé. Te felém lépsz, még kötött tagokkal. De kinyújtom feléd kezeimet, s megfogod őket.
Magamhoz rántalak, magamra vonlak hevesen. Megfeszülnek ujjaim, csípődre szorítom tenyerem, majd lejjebb csúsztatom fenekedre. Te átkarolsz engem, a fa mögött átkulcsolod kezeidet... Megcsókollak, ajkaink alig érnek össze... Egyik kezemmel a combod belsejéhez nyúlok, pinádba markolok a farmeron át....

*  *  *

Oboa a trolin

hetero, közlekedés

Egy nap késő este indultam hazafele az XX trolin. Szándékosan nem írom le, mert úgyis kiderül, hogy melyik járatról van szó.
Minden reggel szintén ezzel a járattal utazom, igy szinte mindig csak ugyanazokat az arcokat látom. Ilyenkor mindig alaposan megnézem a velem szemben utazókat, és a tőlem kissé távolülőket is. Sokszor előfordult már, hogy egy egy ismerős arc is feltűnt közöttük. Egy nap egy rendkívül széparcú kb 35-40 év körüli nő és a barátja szállt fel a járatra. Rögtön kiszúrtam magamnak, a nő mintha megérezte volna, hogy nézik hátrafordult, és a szemembe nézett, majd elmosolyodott. Tetszett neki, a dolog. Amig a barátjával együtt utazott, az alatt a néhány megálló alatt, igen sűrün hátrafordult, és a szemével méregetett. Megvallom nekem is tetszett a dolog, hisz szívesen kipróbáltam volna, annak ellenére, hogy az idő már jócskán eljárt felette, és...

NOV
20
2013

Éjszakai szórakozóhely 4. rész

gruppen

Sikerült délután két óra felé felébrednem. Ildi még javában aludt, félig oldalt, félig hanyatt feküdt az ágyon, egyik kezével a lába között a punciját fogva. Olyan édes, ártatlan kislány volt alvás közben. Óvatosan, hogy ne ébredjen fel kihúztam a kezét és széjjelebb tártam a combjait, hogy teljesen látszódjon a most már rövid szőrű kis vörös cicus. Adtam egy nagy csókot rá, mire kéjesen nyöszörögve felébredt.
- Gyere, öltözz fel. – kelek ki a szép lábai közül.
Elkészültem és otthon hagytam rendet rakni. Elszaladtam az ügyeimet elintézni és felvenni Beát. Délután hat volt, mire hazaértem és alig ismertem rá az otthonomra. Olyan szépen csillogott a lakás, mint új korában. A kis édes még egy mosást is odarakott.

*  *  *

Bár soha ne jönne el a reggel

hetero

Talán egy éve találkozhattam Karesszal, akibe első pillantásra beleszerettem. Mindent elkövettem, hogy felfigyeljen rám, és idővel észrevettem, hogy én sem vagyok közömbös számára. Telt-múlt az idő. Találkozgattunk, beszélgettünk. Mindig nagyon kedves volt, de ennél több nem történt. Már kezdtem úgy érezni, hogy ez minden, mígnem egy nap csörgött a telefonom. Felvettem, és ő volt a vonal túlsó végén. Randira hívott, de ez most más volt, mint a többi. Volt valami a hangjában, amivel eddig nem találkoztam, és ez engem is egészen felizgatott. Vártam, hogy a napnak vége legyen, és vele lehessek. Kora este volt, de a nyári nap meg mindig fényesen ragyogott, amikor megérkezett. Útközben a nyaraló fele kellemesen elbeszélgettünk csupa jelentéktelen dologról. Közben Karesz egyik keze a térdemen pihent, és néha finoman megsimogatta. Próbáltam a zavaromat leplezni, nem sok...

*  *  *
*  *  *
NOV
19
2013

Vera a közösben 9. rész

gruppen, szilveszter

Eljött a Szilveszter, és ezzel lassan már át is kanyarodunk 2013-ra. A két ünnep közötti időszakot mindenki sok pihenéssel töltötte, nem "vadultunk", nem kalandoztunk, egyszerűen csak örültünk neki, hogy vége van az évnek. Az utolsó nap viszont értelemszerűen a szórakozásé, bulizásé, és mivel az egész társaság tartja a kapcsolatot, néhány levélváltásból már sejthető volt, hogy Szilveszterkor lesz valami. Éppen otthon voltunk, Vera a fürdőszobában foglalatoskodott, amikor megszólalt a telefonom. Laci volt, és érdeklődött, hogy mit csinálunk az új esztendőbe vezető éjjelen.
- Semmit - vágtam rá a teljesen szimpla választ, mert tényleg nem volt tervben semmi. Nem azért, mert azt vártuk, hogy a többiek meghívnak valahová, hanem mert akkor épp természetesnek hatott kettesben eltölteni az év utolsó estéjét. Volt elég "buli" év közben...

*  *  *

Balaton hangjai

hetero, munkatárs

Tavaly nyáron, kötelező egyetemi gyakorlatomat Budapesten töltöttem. Ez izgalmas volt, éltem az egyedülálló pasik gondtalan életét, hétvégére pedig már otthon voltam, pesttől 160 kmre, az egyetemi haverok között. A gyakorlat 2 hónapig tartott, és közben rengeteg esemény történt. Az egyik ilyen esemény a Balatonhoz kapcsolódik, ugyanis a munkahelyem szervezte a Balaton Sound reklámját és kaptam egy vagon tiszteletjegyet. Néhány ismerőst kérdeztem, hogy van e kedvük jönni, hát persze hogy volt. Főleg pesti haverokat hívtam, tudtam, hogy kaphatóak lesznek, már aki el tud szabadulni a munkahelyéről. Szerencsére sokan jöttek, minden tiszteletjegyem elfogyott.
Meg is beszéltük, hogy siófokon találkozunk, mert volt, aki csütörtökre is le tudott menni, volt aki péntek estére ért le kocsival, én pedig vonattal jövök, amikor végzek a melóban, és Siófokon egy sörözőben...