DEC
31
2013

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága 1. rész - A Szürke herceg 2. fejezet - Bella első napjai

híresség, leskelődés, szűz, tini, diák, regény

Bella a megérkezése napjának első estéjén könnyedén álomba merült, mivel a hosszú út kifárasztotta. Bár testben Forksban, az esős kisvárosban volt, lelke az álmában visszarepült Phoenixbe.
Szokás szerint bénázott a tesi órán, és egy rossz mozdulata miatt jól beverte a térdét. A tanár beküldte az öltözőbe, pihentetni a lábát. Merengve ücsörgött a padon, miközben hallgatta a tornateremből kiszűrődő zajokat. Még félóra volt hátra a szünetig. A csendet az öltöző nyíló ajtajának surrogása törte meg.
- Bella, minden oké? – hallotta a tanár hangját.
- Igen, Mr. Fox! – válaszolta.
- Bejönnék, megnézni a térdedet! – mondta határozott hangon a tanár.

*  *  *

Első történet - Felavatva

hetero, nyaralás, szűz, tini, diák

Mivel is lehetne kezdeni elso balozokent? Termeszetesen a felvatasommal, az elso elmennyel.
Kozepiskola harmadik osztalyaba jartam. Mar ev vege volt es elerkezett a kirandulas ideje. Tobbszori szervezkedes utan osztalyfonokunk elintezte a harom napos balatoni kirandulast. A varva vart nap reggelen boldogan keltem fel. Gyors pakolas es irany a palyaudvar. A helyijaratot meg idoben csiptem el, igy sikerult a megbeszelt idopontra kierni. Gyorsan fel a vonatra, hadd kezdodjon a ket atszallasos, negy oras zotykolodes.
Tulelve a megprobaltatast egy picit faradtan erkeztunk a taborba. A tanarnok engedekenyek voltak. A kipakolas utan harom oras szabadprogramot kaptunk. Az estere keszulve mindenki a bolti vasarlasra szavazott. En rutinos koleszoskent betermeltem, igy a pihenest valasztottam volna a shopping helyett. Rajtam kivul meg nehany steber maradt es ket leanyzo. Mar a parnan volt a fejem, amikor kopogast hallottam. AZ ajtoban...

DEC
30
2013

Cica néni 5. rész

hetero

Elsőnek én ébredtem és elnéztem ahogy elnyúlva mint egy cica felém fordulva mélyen alszik.
Szép álmot láthatott mert szemhéja időnként megrebbent és édesen mosolygott. Most látszott csak igazán, hogy milyen szép hosszú szempillái vannak. Mellei lágyan emelkedtek és süllyedtek lélegzésének nyugodt ütemére. A csipke alig takarta őket és finom rezgésekkel követte mozgásának ritmusát.
Egyszer csak légzése megváltozott, szemhéja megrebbent majd lassan felnyílt. Először valahova a távolba révedt, majd rám fókuszált.
- Szia Édes - és felém nyújtotta a karját.
Gyorsan odacsúsztam és akkor átölelt, kaptam egy puszit az orromra és hozzám simult. Éreztem testének finom melegét és megcsókoltam amit oly forrón viszonzott hogy tudtam, ő is akarja.

*  *  *

Nyelni vagy nem nyelni

hetero

Fiatal párocska vagyunk, Én és a menyasszonyom. Nem panaszkodhatom semmire. Én végzős vagyok, ő negyedéves, a szüleimnél lakunk az emeleten még, mert még nem engedhetjük meg magunknak a saját lakást az egyetem mellett keresett jövedelmünkből, de a szülők nagyon segítőkészek mindkét oldalról, csak már egy kicsit kínos is, hogy MÉG mindig rajtuk élősködünk.
Sokszor bosszankodtam ilyen dolgokon, és Csilla látva ezt, mindig próbált megnyugtatni, kedveskedni. Korábban apámmal, aki egy nagyon nehéz esett, sokszor veszekedtünk, és a végén gyakran az volt a válasza:
- Ha nem tetszik, el lehet költözni!
Ilyenkor mindig ez a mondat jutott az eszembe. De hát hogyan? Miből? Olyan már az élet, hogyha sínen vagy akkor se biztos, hogy eléred a végállomást. A fejemen apámtól örökölt sűrű hullámok dagadtak, homlokom tengere már elég gondterheltnek látszott. Csilla...

*  *  *
*  *  *
DEC
27
2013

Asztal három főre

hetero

Kincade Marshall épp ki akarta nyírni a kidobó emberét. Gondolta, New York egyik legmenőbb klubjának tulajdonosaként megússza szárazon. Gary, a kidobója túlságosan gyengekezűnek bizonyult a nőkkel szemben.
– Mi a frászt művelsz? – érdeklődött, és alig pár centi távolságból bámult bele Gary arcába. Intett a másik gorillának, aki éjszaka az ajtóban állt. – Vedd át egy percre, Tom, Gary tart egy kis szünetet. – Gary hátára tette a kezét, és a zsúfolt éjszakai bárba vezette, miközben közvetlen közelről a fülébe suttogott. – Ezt már megbeszéltük. Tudod, milyen az, akit keresünk. Tehát még egyszer megkérdezem. Mi a francot művelsz?
Cade tudta, hogy Gary felfogta, miről beszél, ezt már eljátszották máskor is – a kis szöszi nem felelt meg a kívánalmaknak.

*  *  *

Levelek Lillának

gruppen

1.
Nyár van. Egy tó partján fekszünk, nincs a közelben senki sem. Meztelenek vagyunk. Élvezzük, ahogyan a nap simogatja a testünk, és én elkezdem simogatni a combodat. Mosolyogsz. Egyre feljebb és feljebb haladok. Már-már a puncidnál vagyok. Finoman megsimogatlak. Kezem ráteszem a nedvesen gyöngyöző puncidra és ekkor felsóhajtasz. kezdetben tiltakozol még az elmédben, de nincs itt senki, engeded, hogy kényeztesselek. Simogatom, dörzsölöm a puncid. Élvezed. Majd a lábad közé furakszom, és apró csókokat hintek a lábaidra, haladra egyre beljebb és beljebb, mígnem a nagyajkaidat csókolgatom.
És ekkor beléd nyalok. Megremegsz az élvezettől. Szabadnak érzed magad. Meztelenül fekszel a szabadban és egy virgonc nyelv épp a csiklódat térképezi fel. Eleinte finoman, majd egyre intenzívebben és gyorsabban nyalom a teljesen lucskos puncidat. Néha-néha beléd is dugom a nyelvem. Mintha...

*  *  *
DEC
24
2013


Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


Törté-Net Szerkesztőség