MÁR
21
2014

Stephanie

hetero

A puncija is benedvesedett, ha csak arra a férfira gondolt. A férfira, akivel mostanában találkozgatott. Randiztak párszor, de eddig semmi komolynak mondható esemény nem történt. Michael igencsak vonzó, mégis kissé önmagának való férfi volt, kicsit talán régimódi is. Éppen ezért volt annyira titokzatos és ezáltal sejtelmesen izgató is Stephanie számára. Élénk fantáziájával érzéki kalandok, remélhetőleg minél előbb megtörténő, eseményeit vetítette le lelki szemei előtt.
Egy száll bugyiban állva bámult kifelé az ablakon, miközben vad, erotikus gondolatok keringtek csinos fejében. Buja elmélkedésébe merülve figyelte, ahogyan az eső áztatta utcán sietve, szapora léptekkel keresnek menedéket az emberek. Már megint zuhogott. Magára eszmélt, megrázta éjfekete, hosszú hajával keretezett fejét, tett egy lépést hátra, s készülődni indult arra a bizonyos régóta várt...

*  *  *
MÁR
20
2014

Egymás szemében

hetero

Férfi:
Még élénken emlékeztem a legutóbbi alkalomra amikor együtt voltunk és izgatottan igyekeztem a következő randira. Szépen kitavaszodott az idő, a langyos meleg mindenkire bizsergetően hatott, zsongott a levegőben a tavasz. Az előttem haladó lány vékony szoknyáján átsütött a nap, felizgatott, ahogy kirajzolódott a combok vonala, sejtetni engedte a punci domborulatát is.
Így ráhangolódva érkeztem meg a kiválasztott lakáshoz. Amíg vártam rád, eszembe jutottak a múlt heti emlékek, illatok, ízek,.. Éppen kezdtem belefeledkezni, amikor hátulról átöleltél!
Nagyon csinos tavaszi ruhában jöttél, a szoknyád libegett rajtad. Láttam a szemedben, hogy élvezed a helyzetet, kacéran billegett a csípőd, friss virágillat áradt felőled. Kiadós csók után már húztalak is magammal a lépcsőházba, s amíg a liftre vártuk, a csókolózás közben már a fenekedet markoltam....

*  *  *

Törékeny világ

leszbi

Sűrű és lüktető volt a tömeg, mint minden péntek éjjel. Igaz még csak a közepe felé jártunk, de már javában forrt a hangulat. A testek ritmikus mozgása a tánctéren, a pultoknál ácsorgó tömeggel vegyülve dobogott egy ütemre. A pult túloldalán viszont egy másfajta tánc, egy gyorsabb tempójú pörgés uralkodott. Ebbe a morajba ténykedők közé tartoztam én is, beolvadva a fekete egyenruhámban, de mégis külön részeként osztottam a feleseket, koktélokat, csapoltam a sört. Szerettem ezt a munkát, na meg a munkatársakat is. Jó kis csapat volt a miénk, főleg Sarah-val. Már egy ideje közös műszakokba kerültem vele, de ezt nem is bántam, mert nem csak könnyű volt vele dolgozni, hanem látványnak sem volt utolsó a maga 175 cm-es kisportolt, hosszú combú, acélkék szemű, hosszú szőke hajú, krémszínű bőrű jelenségként.

MÁR
19
2014

Májusi séta...

hetero

Május volt. A hosszúra nyúlt tél után, szinte minden átmenet nélkül tört ránk a már-már nyarat idéző májusi nap. Meleg volt, a levegő meg sem rezzent, szinte állt minden. Az utcán nyárias öltözékben emberek százai, mindenki tartott valahová. Egyetlen ember volt talán közöttük, aki semmivel és senkivel nem törődött, kizárt maga körül mindent és mindenkit. Én voltam ez az ember. Felejteni jöttem ki a melegbe, azt hittem könnyebb lesz itt, az utcán, mint a lakásban, amelyhez már semmi nem fűz. Emlékek maradnak már az ott töltött évek, semmi egyéb. Tegnap este hagyott el a párom egy másik nő miatt. Összetört a szívem, a lelkem, fizikailag is megviselt a szakításunk. Egyetlen utazótáskával ment el, egyetlen "szia" hangzott el a szájából, semmi egyéb. Úgy éreztem, meghaltam. Kicsúszott lábam alól a talaj. Az éjszaka szinte alig aludtam valamit, ezért úgy döntöttem, a...

*  *  *

Szilánkok 3. rész - Ketten a nejemben

gruppen

A nejem, Bernadett, miután felgyógyult a megrázkódtatás okozta sokkból, egy darabig monogám életet élt velem, de azután újra bepasizott. Kettővel is.
Az egyik egy belgyógyász doki volt (legyen a neve Gábor), a másik egy informatikus srác (mondjuk Tamás), akinek otthon házassági problémái voltak, konkrétan 2-3 havonta dugott vele csak a felesége.
Ezt a nejemnek mesélte el emailben, aki igazából nem adta jelét, hogy szeretne könnyíteni Tamás terhein akár egy numera erejéig is.
Bernadett többször utalt rá, hogy szeretné kipróbálni hármasban is a szexet, de én nem vágytam arra, hogy szex közben "sorba kelljen állnom", vagy hozzáérjek egy másik pasihoz. Videózni videóztam volna egy 2 in 1 jelenetet, de azt meg nyilván nem vállalták volna be a pasik, hiszen azért nem bárkivel kívánta volna nejem sem, hanem hozzá közel álló pasikkal, akikre érzelmileg is rá tud...

*  *  *
MÁR
18
2014

A főnököm hívat

hetero, anál, munkatárs

A fenébe, késésben vagyok... pedig fontos értekezleten kell részt vennem ma. Egy gyors zuhany és némi sminkelés után rohanok dolgozni. A forgalom kegyes volt csak egy kicsit késtem el. Remélem, senki nem vette észre.
Robi a főnököm hívat. Iszonyat jó pasi, magas, sportos, barna hajú, zöld szemű, megnyerő és udvarias. A legtöbb nő oda van az ilyen pasikért. Bemegyek hozzá és átbeszéljük a tárgyalás anyagát. Nagyon fontos lenne megnyerni ezt. Sok munkám van benne, sok minden forog kockán....
Sötét színű öltöny van rajta, világoskék inggel és sötétkék nyakkendővel. Eszméletlen dögös. Igazi nagymenő vállalkozó.
Annyira lehengerlő volt a tárgyaláson is, hogy esélye sem maradt a partnerünknek. Sikerült. Megnyertük. Meghívott vacsorázni, hogy megünnepeljük a győzelmünket. Egy menő helyre vitt, ahol még sose voltam. Kicsit feszélyezett ez a helyzet, hiszen...

*  *  *

Pinacsók

hetero

Ahogy beléptek a szobába a nő azonnal levette a ruháit és lezuhanyozott. Megbeszélték, hogy ez más lesz, mint eddig. Utána a férfi ment a fürdőbe, a nő addig elhelyezkedett az ágyon. A hátára feküdt és kezét lábát széttette. Nem fogja megkötözni, mert a játék lényege a nő önfegyelme volt. Nem mozoghat, mozdulhat meg, csak ha a férfi kéri valamire.
A férfi körbe járta a szobát, és elhúzta a függönyt a panoráma ablak elől. A szemben lévő ház csak pár méterre volt, be lehetett látni, de éppen ezt akarta. Meggyújtotta a gyertyákat, kint már sötétedni kezdett. Addig a nő semmit nem csinált, csak a tekintetével követte a férfi mozdulatait. A függöny nem volt benne a megbeszélt dolgok között, de ki akarta próbálni, milyen érzés, hogy megleshetik a szeretkezésüket.

MÁR
17
2014

Érettségi ajándék 1. rész

családi, nyaralás, anya-fia

Carol Ames korábban hagyta el a Nőegyleti ülést, mert tudta, hogy a fia, Tim, áthív hozzájuk pár srácot, és ott tartják meg az érettségi utáni bulit. Tudta, hogy nem kevés alkohol fog fogyni. Nem sokkal múlt kilenc óra, amikor leparkolt a házuk előtt az utcán. A kocsibehajtón négy másik autó állt. Nem gondolta komolyan, hogy a srácok valami rosszat tennének, de biztosra akart menni.
Senki nem volt az első tornácon, így megkerülve a házat a ház mögötti, fából készült teraszhoz sétált. Hangokra lett figyelmes, ezért megállt.
- Gyerünk Allie – kérlelte Brad a barátnőjét, akivel már rég óta együtt voltak. – Megígérted!
- Még nem mondtam biztosra – mondta a kicsi szőke lány, miközben eltolta magától a jóval nagyobb pasiját. – Majd máshogy elintézlek.