JAN
28
2014

Gyönyörteli örökség 8. rész

bizarr

Arra riadtak fel, hogy Rocki rettenetesen ugat, aztán meghallották, hogy valaki rugdossa az ajtót. Marika a mellei elé kapta a takarót, Imre villanyt gyújtott, és kikiáltott az ajtón:
- Ki az? – de, válasz nem jött. Riadtan nézek egymásra, majd Imre óvatosan felkelt, és az ajtóhoz lopózott. Ki akart nézni a kukucskálón, de nem volt. Aztán a bejárat melletti ablakhoz ment, és óvatosan kinézett, aztán hatalmas hahotába kezdett.
- Mi van? – nézett rá megütközve a felesége.
- Gyere ide Kedves – hívta a férfi. Az asszony óvatosan lépdelt végig mezítláb a hajópadlón, majd ő is kinézett az ablakon. A bejárat előtt egy hatalmas kenguru állt, és Rockitól félvén próbál bemenekülni a házba.

JAN
27
2014

Szex a bátyámmal

családi, testvérek

Sziasztok. Hanna vagyok Londonból, ahol egy egyetemen tanítok közgazdaságtant.
25 éves vagyok, 2 éve fejeztem be az egyetemet, egy tipikus otthon ülő egyszerű lány vagyok. Sztevvel a barátommal már több éve együtt vagyunk, a szexben több mindent kipróbáltunk már, az anális szexet is.
Otthon lakom a családommal, apám régen elhagyott minket, négy testvérem van, egy bátyám aki külföldön lakik, és három kisebb testvérem.
Bátyám két évente szokott hazajárni látogatóba.
Eléggé szegény a családunk, így este általában kettesével szoktunk fürödni. Én anyámmal voltam közelebbi kapcsolatba, így én mindig vele fürödtem, a testvéreim is kettesével.
Eléggé kis lakásban lakunk.

*  *  *

A főnököm felesége 4. rész

gruppen

Másnap kora délután érkezett meg hozzám. Délelőtt kicsit rendbe kaptam a lakást és közben kétségek gyötörtek. Voltak ötleteim, de tudtam úgysem merném elmondani neki. Ugyanakkor tegnap világosan a tudtomra adta, nemcsak hogy nem tartja megalázónak ezeket a dolgokat, de egyenesen igényli is.
Amikor megláttam minden morális gátlásom feloldódott. Vörös tűsarkú körömcipő, fekete feszülős miniszoknya, vörös top melltartó nélkül. Vastagon kisminkelve - úgy nézett ki mint egy luxuskurva. Csak álltam az ajtóban és mozdulni sem bírtam!
- Uram, maga rendelt szopógépet? - kérdezte kaján mosollyal az arcán, majd azzal a mozdulattal le is térdelt a küszöbre, előbányászta a farkamat és rábukott. Ilyen gyorsan nő még kielégíteni nem tudott, pedig közben azon járt az agyam, nehogy valamelyik szomszédom éppen most jöjjön erre. Kimagyarázhatatlan szituáció amikor egy nő...

*  *  *
JAN
24
2014

Egy érdekes nyaralás Pesten

hetero

Kezdjük ott, hogy egy jóra való lány vagyok, nem vagyok és soha nem is voltam kapható egy-egy gyors menetre. Csak pár barátom volt és csak eggyel feküdtem le.
Szóval nyáron, az egyik barátnőmhöz, Noémihez (röviden Noihoz) felutaztam Pestre. Egy hónapot töltöttem nála és úgy látta, hogy az a legjobb, ha első éjszaka elmegyünk valahova bulizni. Felhívta pár ismijét és megbeszélte velük, hogy nyolckor a Blaha Lujza téren találkozunk. Elindultunk és mondta, hogy többnyire csajok, de lesz pár fiú is. Ugye nyolcra volt megbeszélve a találka és én olyan fél kilenc körül megkérdeztem, hogy várunk-e még valakit (mert azt vettem ki a többiek párbeszédéből, hogy igen). És igazam volt. Állítólag még egy srácot. Már félórája késett, szóval nekem már nem jön be.

*  *  *

Családi szex

férj-feleség

Ma már hatvan éves vagyok a Feleségem 10-évvel idősebb. Régi történet amit leakarok írni de még mindig tart. A történet akkor kezdődött mikor a Feleségem első házasságából született lánya húsz éves volt. Egy este Zsó nagyon feldúltan jött haza. Érdeklődésünkre elmondta össze vesztek a barátjával és a szakítás végleges,vigasztaltuk még minden rendbe jöhet de kijelentette a döntés végleges. Mi egy nyílt családban élünk a felmerülő problémákat mindig nyíltan megbeszéljük. Nagyon jól éreztük magunkat Zsó sokat volt otthon sokat beszélgettünk a család ismét együtt volt és vidáman éltünk. Közös vacsora alkalmával mikor kicsit iszogattunk Zsó-nak megeredt a nyelve és panaszkodott miért nem sikerült neki úgy az élete mint amit tőlönk lát amit nálunk tapasztal nem vagyunk prűdek szeretetben szerelemben élünk. Éjszakánként mikor mi szeretkezünk akkor azon...

*  *  *
JAN
23
2014

Régen látott barátnőm....

gruppen

Régen nem találkoztam már legjobb barátnőmmel. Egy évfolyamra jártunk, így az együtt töltött évek alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz. Bármiben számíthattunk egymásra. Titkaink soha nem voltak egymás előtt. Miután befejeztük tanulmányainkat, kissé messzire vetett a sors minket egymástól, de telefonon, mailen rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Legutóbbi levélváltásunk alkalmával beszéltük meg, hogy augusztus utolsó hétvégéjét együtt töltjük. Marcsi elmondta, van egy barátja, akivel nem régen döntöttek úgy, hogy összeköltöznek. Így mi sem volt természetesebb számomra, hogy barátját is szívesen látom a közösen töltendő hétvégére.
Marcsiék már péntek este megérkeztek. Vidáman, önfeledten tudtunk örülni egymásnak, a legutóbbi találkozásunk óta elvégre már több mint fél év telt el. Jólesett újra a találkozás, be nem állt a szánk, csak...

*  *  *

Egyetlen leszbi élményem

leszbi

Két évvel ezelőtti történetemet mesélem most el. Tizenkilenc éves voltam és komoly kapcsolatom volt egy sráccal, de sokat ábrándoztam, hogy milyen lehet egy lánnyal szeretkezni? Énekesnő vagyok és épp az egyik fellépésem végén kiszúrtam a tömegből egy lányt, aki igen nagy csodálattal nézett rám. Ahogy lejöttem a színpadról ő rögtön odajött hozzám, és megkérdezte: szeretnék-e egy táncoslányt magamnak? Gondoltam. miért ne? Meg is beszéltünk egy időpontot nálam.
Én még a szüleimnél laktam, de akkor épp üzleti úton voltak. Eljött a megbeszélt időpontra. Nagyon szép arcú lány volt, teste is tökéletes. Derékig érő hosszú, fekete haja volt és nagyon törékeny testalkatú. Hozott magával néhány számot mp3 lejátszóval és kérte, hogy megmutathassa, mit tud. Betettem a zenét és elkezdett táncolni. Nagyon erotikusak voltak a mozdulatai, én csak ültem, és nem...

JAN
22
2014

Farkalat 1. rész : A Szürke herceg 5. fejezet: Bella és Edward első szexélménye

híresség, szűz, tini

Edward és Bella valamikor este értek vissza Forksba. A rendőrőrs előtt még mozgolódás volt, Charlie és Carlisle kocsija is ott parkolt.
- Mi történhetett itt? – kérdezte Bella
- Nézzük meg! – mondta Edward, miközben már kanyarodott is be az parkolóba.
Carlisle bukkant fel a bejárati ajtóban, miközben Bella és Edward már kiszálltak a kocsiból, és az őrs felé mentek.
- Woylan Forge-ra a csónakjában találtak, holtan. Állattámadás volt. – nézett a fiúra Carlisle.
- Mint a Measa-i biztonsági őrnél, ugye? – kérdezte Bella.
- Igen! – válaszolta ránézve Carlisle. – Szegény Forge nagyon jó barátja volt apádnak.
Bella beugrott Charlie-hoz, pár percre, aztán Edward haza vitte a lányt, és elbúcsúzott tőle.