MÁR
18
2014

A főnököm hívat

hetero, anál, munkatárs

A fenébe, késésben vagyok... pedig fontos értekezleten kell részt vennem ma. Egy gyors zuhany és némi sminkelés után rohanok dolgozni. A forgalom kegyes volt csak egy kicsit késtem el. Remélem, senki nem vette észre.
Robi a főnököm hívat. Iszonyat jó pasi, magas, sportos, barna hajú, zöld szemű, megnyerő és udvarias. A legtöbb nő oda van az ilyen pasikért. Bemegyek hozzá és átbeszéljük a tárgyalás anyagát. Nagyon fontos lenne megnyerni ezt. Sok munkám van benne, sok minden forog kockán....
Sötét színű öltöny van rajta, világoskék inggel és sötétkék nyakkendővel. Eszméletlen dögös. Igazi nagymenő vállalkozó.
Annyira lehengerlő volt a tárgyaláson is, hogy esélye sem maradt a partnerünknek. Sikerült. Megnyertük. Meghívott vacsorázni, hogy megünnepeljük a győzelmünket. Egy menő helyre vitt, ahol még sose voltam. Kicsit feszélyezett ez a helyzet, hiszen...

*  *  *

Pinacsók

hetero

Ahogy beléptek a szobába a nő azonnal levette a ruháit és lezuhanyozott. Megbeszélték, hogy ez más lesz, mint eddig. Utána a férfi ment a fürdőbe, a nő addig elhelyezkedett az ágyon. A hátára feküdt és kezét lábát széttette. Nem fogja megkötözni, mert a játék lényege a nő önfegyelme volt. Nem mozoghat, mozdulhat meg, csak ha a férfi kéri valamire.
A férfi körbe járta a szobát, és elhúzta a függönyt a panoráma ablak elől. A szemben lévő ház csak pár méterre volt, be lehetett látni, de éppen ezt akarta. Meggyújtotta a gyertyákat, kint már sötétedni kezdett. Addig a nő semmit nem csinált, csak a tekintetével követte a férfi mozdulatait. A függöny nem volt benne a megbeszélt dolgok között, de ki akarta próbálni, milyen érzés, hogy megleshetik a szeretkezésüket.

MÁR
17
2014

Érettségi ajándék 1. rész

családi, nyaralás, anya-fia

Carol Ames korábban hagyta el a Nőegyleti ülést, mert tudta, hogy a fia, Tim, áthív hozzájuk pár srácot, és ott tartják meg az érettségi utáni bulit. Tudta, hogy nem kevés alkohol fog fogyni. Nem sokkal múlt kilenc óra, amikor leparkolt a házuk előtt az utcán. A kocsibehajtón négy másik autó állt. Nem gondolta komolyan, hogy a srácok valami rosszat tennének, de biztosra akart menni.
Senki nem volt az első tornácon, így megkerülve a házat a ház mögötti, fából készült teraszhoz sétált. Hangokra lett figyelmes, ezért megállt.
- Gyerünk Allie – kérlelte Brad a barátnőjét, akivel már rég óta együtt voltak. – Megígérted!
- Még nem mondtam biztosra – mondta a kicsi szőke lány, miközben eltolta magától a jóval nagyobb pasiját. – Majd máshogy elintézlek.

*  *  *

Édes sokas 3. rész

gruppen, anál

Eljött a várt buli szombat estéje, amire néhány napja gyönyörű hennafestés emlékeztet a testemen. Természetesen elmeséltem otthon, hogy mi történt Carlaék házában, először csak úgy nagyvonalakban, aztán...miután csokifiú hosszasan diskurált telefonon életem párjával, egészen részletesen is beszámoltam az eseményekről. Férjuram jókat mosolygott a bajúsza alatt, és időnként megjegyezte, lám, lám, miből lesz a cserebogár.
Szombat este egy kiadós vacsorát ettünk a kedvenc éttermünkben, hogy egész biztosan ne haljunk éhen az éjszakában. Vacsora közben, kihasználva, hogy az általunk beszélt anyanyelvet egészen biztos, hogy senki nem beszéli rajtunk kívül, pikáns témákról folyt a társalgás. Részletekbe menően kérdezte, hogy miért izgatott a kiszolgáltatottság érzése, és hogy miért szeretem nézni, ha ő egy másik nővel van együtt. Különös....hosszú évek...

*  *  *
MÁR
14
2014

Öcsémmel a nyaraláson 1. rész

családi, nyaralás, tini, testvérek

A kezdet
16 éves koromban nyaralni mentünk Görögországba, egy kis szigetre. A nagy nyaraló a kikötőtől távol, egy erdő szélén feküdt. Négyen voltunk, a szüleim, én - azaz Eliza, bár általában csak Liza - és a 14 éves öcsém, Péter. A ház csak egy emeletes volt, a nappali mellett még két hálószoba volt benne. Az egyikben franciaágy volt, abban lktak a szüleim, míg a másikban - ahol két kisebb ágy volt - voltam és Péter.
Róla egyébként azt kell tudni, hogy magas, vékony, de rendkívül izmos, szőke hajú és kék szemű fiú. Jó tanuló, sportol és remek humorérzéke van. Ezen tulajdonságai ellenére szégynelős és félszeg, főleg a lányokkal szemben. Már egy ideje nem láttam teljesen meztelenül, de mikor lementünk a partra, fürdőnadrágja sokat mondóan dudorodott alul... Igyekeztem kifigyleni, mikor átöltözik, de nem láttam jól.

*  *  *

Az egyik kis történetem

hetero, munkatárs, anál

Pár éve történt. Az egyik alkalmazottam, aki tizenkilenc éves volt, dús, eredeti vörös hajjal, térül-fordult körülöttem. De közben semmilyen kisugárzást nem éreztem felém belőle. Ha most jobban belegondolok, olyan "Liptai Klaudia" alkata volt. Igazi vörös kanca. Egy kis fekete csontkeretes szemüveg mögé rejtette magát. Már vagy egy éve nekem dolgozott, de pár szónál többet sosem váltottunk. Mondhatni hideg volt a viszonyunk. Kicsit kíváncsivá tett.
Aztán gondoltam egyet, mert valahol belül éreztem, hogy amennyire visszafogott a munkája közben, annyira vad lehet az ágyban. De ez csak egy kósza gondolat volt. Még a telefonszámát sem tudtam. Az egyik kolléganőjétől tudtam meg - valami buta ürügyre hivatkozva. Sokáig nem mertem felhívni. Aztán egy átmulatott estén felhívtam. Kiderült, hogy még nálam is jobban becsípett és ha már felhívtam, megkért, menjek el ért és...

*  *  *
MÁR
13
2014

Anna sétája

gruppen, tini

Anna egy hétköznapi lány volt. 160 centis magassággal, vékony testalkattal és kicsi, de formás mellekkel volt felszerelkezve. Sosem öltözött kihívóan, de meg kell hagyni elegánsan csinosan. 19 évesen első komoly kapcsolatával élt együtt. Amint elvégezte a gimnáziumot, hozzá is költözött, mert szerette és nem akarta, hogy más lecsapja a kezéről a fiút. Még nem dolgozott, a fiú viszont napközben távol volt, ő meg otthon egyedül. Azért nem unatkozott. Készült a felvételijére és a nyelvvizsgát is le akarta tenni, no meg persze vezette a háztartást. Egy dolog volt amihez mindig hűen kötötte magát. Ha fújt, ha esett, ő minden nap lement egy nagyot tempósan sétálni edzés gyanánt. Ami meg is hozta gyümölcsét, feszes feneke és formás lábai lettek.

*  *  *

Puding és nyalakodás

hetero

Egyik nap nagyon borús hangulatban mentem haza. Összerúgtam a port a főnökömmel, és ráadásul be kellett látnom, hogy annak a baromnak majdnem igaza is volt. Szóval félig, meddig én szúrtam el. Ennél nem tudok rosszabbat elképzelni sem.
Kedvemet az sem virította fel, hogy otthon, az egy szobás kérómban éppen leendő anyósjelöltem vendégeskedett. Még ez is! 54 éves, de 84-nek néz ki, és állandóan karattyol valamit. Ha éppen nincs senki mellette, akkor megemeli a hangját, hogy a többi helységben is lehessen hallani. Szóval el lehet képzelni...
Ahogy hazaértem, nem is várt más, mint amire számítottam.
- Szerbusz, képzeld főztem paradicsomlevest, mert gondoltam éhes leszel mikor hazajössz, mert ha jól emlékszem szereted (- soha nem mondtam ilyet -) és ezért ma kimentem a boltba, és megvettem a hozzávalókat, de hogy nálatok itt Pesten milyen drágaság van, mert otthon a...