JÚN
19
2013

Anyámnak alárendelve

bizarr

Élete során a fiam Jason egyszerre egy arrogáns pöccsé változott. Azt gondolom, akkor kezdődött amikor bevették az iskola baseball csapatába. Jason egy jóvágású, sportos felépítésű fiú. Észrevettem, hogy sok különböző lánnyal tölti idejét. Hívták és SMS-t küldtek neki szinte minden órában és flörtöltek a facebook-on – Tudom, mert megfigyeltem a számítógépét és telefonját. Jó anya vagyok és ez a munkám, hogy tudjam mi történik vele.
Az arroganciája végzős évében teljesen felülkerekedett rajta. Ekkor már 18 éves volt, gondolom azt hitte, hogy már egy felnőtt férfi. Úgy járt a lakásban, mintha övé lenne a ház és mikor a telefonját akartam látni simán elhajtott. Először csak a zsebpénzét csökkentettem le, gondoltam csak a kamaszkori változás hatása. Az apja nem volt az életének része, és azt hittem, hogy hiányolja az apa szerepet az életéből, de a...

*  *  *
JÚN
18
2013

A király, a királyné, és a fegyverhordozó - Biszex mese

homo

"Landon próbálta nem kimutatni mennyire nagyon beizzította a másik fallosz intim érintése, a keze ökölbe szorult és nem értette, hogy teheti egy másik férfiasság még kanosabbá.
Ekkor a királyné még tovább merészkedett, össze-össze dörzsölte a két falloszt, amitől a király pirultan hördült fel. Ez elég volt neki elsőre, Adelberta tudta, a következő lépéseket majd szépen, óvatosan fogja meglépni. A terve ugyanis az volt, hogy a két férfiszemély egymással is játsszon, az ő gyönyörűségére is."
***
Egy királyi udvarban mindig történik valami. Botrányos, nevetséges, szűzies vagy csodaszámba menő. A fiatal királyné Adalberta és a férje Landon, szépen éldegéltek leszámítva azt a pár veszekedést, amit hetente elkiabáltak.

*  *  *

Megduplázva

gruppen, anál

- Gyere ide – mondod szexi rekedtes hangon, miközben a tested már csak rám vár.
Közelebb lépek hozzád, te pedig magadhoz húzol az ágyra, az ajkaid az enyémet keresik, a kezeid a testemen vándorolnak kétségbeesetten, ahogy veszed le rólam a ruháimat. Megízlelem a nyelved, ahogy befurakodik az ajkaim közé, köröz és vonaglik a számban. A kezed megtalálja a dudort a nadrágomon, amit gyengéden megszorítasz, miközben lehúzom a bugyidat.
- Mi ütött beléd? – kérdezem tőled, amikor kigombolod a nadrágom, és kihalászod a farkam belőle.
- Volt egy álmom – mondod egyszerűen és lehúzod az alsónadrágomat.
- És amiatt hívtál fel hajnal háromkor?
A fejem magadhoz húzod, a kezem pedig a sóvárgó puncidhoz irányítod. Bedugom egy ujjam a nedves lyukba, amitől belenyögsz a számba.

JÚN
17
2013

Dorina története 1. rész

családi

A fiam két éves volt, én 22 mikor apja balesetben meghalt. Egyedül neveltem, igyekeztem neki mindent megadni. Mindent megbeszéltünk, nem volt titka előttem. Együtt jártunk színházba, nyaralni, kirándulni gyalog és biciklivel, és rendszeresen jártunk esténként futni. Lassan kamasz lett, én meg igyekeztem magam formában tartani. Mellette nem volt párom. Ahogy kamaszodott furcsán kezdett viselkedni. Szégyellősebb lett, sokat húzódott be a szobájába. Én nem provokáltam azzal hogy meztelenül járjak előtte, de nyáron csak egy hosszú pólót - ami miniruhának is megtette - meg bugyit hordtam otthon. Bevallom, hogy rendszeresen maszturbáltam, és a vibrátorom használtam. Csak reggelente kellett gondosan elraknom, hogy ne legyen szem előtt. És furcsa dolgot vettem észre magamon! Egyre többször gondoltam a fiamra, mint férfira. Fantáziáltam, hogy bennem van, kitölt, és eljuttat az orgazmusig....

*  *  *

Véletlen találkozás 1. rész

hetero

Gyorsan futott a vonathoz, és szinte az induló vonatra ugrott fel.
Lihegve dőlt a vonat oldalához, kezdett végre levegőt kapni.
Elindult, hogy helyet keressen magának. Ráérősen nézett be a kabinokba.
Volt, amelyik üres volt, volt, ami tele.
Nem szerette a tömeget, a zsúfoltságot, ezért is utazott inkább vonattal.
Szeretett egyedül lenni. Ilyenkor elővette a notebook - ját, és filmet nézett.
Most is a frissen letöltött Prometheus - t akarta megnézni.
Imádta az Alien sorozatot, és nagyon izgatta, hogyan is jött létre az Alien.
Teljesen belemerült a filmbe, amikor mozgásra lett figyelmes.
Egy lány jött a kabinba, és helyezkedett el vele szemben.
Felnézett és végigmérte a lányt. Tetszett neki, amit látott.

*  *  *
JÚN
14
2013

Zach és Sabrina családja 1. rész

családi, leskelődés, tini, férj-feleség

Bevezetés
Zach és felesége, Sabrina, sokáig monogám kapcsolatban élt, Először akkor szexeltek, amikor tizenhét éves volt Zach, és Sabrina volta tizenhárom. Zach már harmincnégy és Sabrina harminc, volt egy tizenkét éves lányuk, akinek a neve Ellie.
Előző este egy csoportos szex partin vettek részt, amely mindkettőjüknek nagyon tetszett, Zach ekkor elhatározta, hogy az otthoni életüket is megváltoztatja.
Zach és Sabrina megtanítja Ellinek amit tudni kell a szexről
Reggel, Sabrina ébredt fel először. Újra nagyon kívánta a szexet, ahogy az előző napi eseményekre gondolt. Odagurult Zach mellé kezébe vette az ernyedt farkát és játszani kezdett vele finoman, ahogy odabújt hozzá Zach hamarosan felébredt.

*  *  *

Autószerelő 2. rész

gruppen, nyaralás, anál, vibrátor, játék

Meztelenül mentünk fel üdítőt és konyakot ittunk, majd tusolás mellett döntöttünk, felhoztam táskájukat és elvonultak cuccaikkal tusolni, majd meztelenül tértek vissza. Ittunk még egy-egy konyakot, én is elvonultam a fürdőbe, mire kijöttem kávéval vártak mely igen jólesett. Közölték igen éhesek készítenek valamit, ha van itthol nyersanyag egyszerű ételhez, megmutattam mit hol találnak, úgy meztelenül magukra hagyva a konyhában. Mire visszatértem isteni illat csapta meg az orromat. Végig simogattam testüket és kaptak egy-egy csókot is. Ilyen felszabadult lányokkal még nem találkoztam akik elsőtalálkozáskor őszintén felszabadultan viselkednek és meztelenül szégyenérzet nélkül elkezdenek főzni, nagyon tetszet viselkedésük. Klassz vacsorát készítettek melyet pezsgőzéssel fejeztünk be, majd kimentek mosogatni pihenésként végigdőltem a kanapén hagytam őket érvényesülni....

*  *  *