DEC
04
2013

Laura története 103. fejezet

leszbi

Laura azon tűnődött hogy lehet - e valami ennél is rosszabb. Még az sem,hogy Rina baràtja, és egyszer Arthur,Yvette férje is megerőszakolta,még akkor sem érezte magàt ennyire rosszul. Elhasznàltnak, megrontottnak érezte magàt,de ami rosszabb volt, a puncija még sosem fàjt ennyire.
A két legnagyobb farok amit valaha làtott ,majdnem kettészakítottàk. Az ondójuk még mindig szivàrgott belőle...
Beült a kàdba egy forrò fürdőre majdnem egy òràra ès pròbàlt megtisztulni testben ès lèlekben. A következő kèt napra beteget jelentett a munkahelyèn,otthon maradt, èrezte ahogy lassan gyògyul a teste, érezte,hogy csökken a fàjdalom. A harmadik napon a kaputelefon csengője megszólalt,Sholandra volt az. Laura először úgy érezte nem lenne képes elviselni. Őt nem. Dugni akar. Ő mindig dugni akar. Nem tudnàm elviselni őt. De Sholandra meggyőzte Lauràt,hogy engedje be.

*  *  *

Az én öreg lovagom

hetero, anál

Sziasztok! Edit vagyok.
Magamról: 25 éves vagyok, barna hosszú hajam van és a szemem is barna. Testalkatom a sok éves versenyszerű tornának köszönhetően elég sportos. Karjaim és lábaim izmosak a fenekem szép kerek, a hasam kockás, tenyérbe illő melleim körte formájúak. Férfi, ismerőseim szerint, szép, lány vagyok.
Soha nem voltam pláza cica, mindig sportosan öltözködtem, csak akkor csinosítottam ki magam, ha valami alkalom adódott./pl:esküvő/ A mai nő ideáll és a magamról adott kép alapján nyugodtan feltételezhetnétek, hogy nem sok pasi jutott nekem, de ez nem igaz. Voltak pasijaim és már szűz sem vagyok. Édesanyámmal és két kistesómmal élek egy vidéki nagyvárosban, édesapám 17 éves koromban halt meg.

*  *  *
*  *  *
DEC
03
2013

Decameroni este 6. fejezet

hetero

- Szveti a soros, halljuk a nyári nagy kalandot - mondta Pörgő, s az asztalra poharakat, kávét és rumot tett. Négyen rummal ízesített kávét ittak, Kuki pedig kávéval ízesített rumot.
- Az első este elmondtam, hogy az a kaland három éve történt, de a mostani megértéséhez meg kellett azt ismernetek.
- Remélem, ez sem lesz rosszabb, bár ha filozófiai szempontból vizsgálom, akkor a két dolog azonos értékű, így meg sem tudjuk különböztetni, hogy mi a jó, mi a rossz - motyogta hamis tételét Filosz.
- A francba, Filosz, a tudományoddal, igyál és hallgass, te meg Szveti, folytasd - mondta Dodó.
- Forró, száraz vasárnap délelőtt volt. Unalmamban a nagytemplomhoz sétáltam, mert a mise végén az eltávozók között mindig lehetett találkozni egy-két ismerős lánnyal. Sikertelen volt a várakozásom. Egy ideig még tébláboltam a templom körül, majd beültem egy...

*  *  *

Autóban

homo

Korábban már volt "kalandom" férfiakkal, de egyiknél sem történt semmi . Mindig megijedtem, amikor szexre került volna a sor, bár vágytam rá, de sohasem vettem a számba, vagy engedtem, hogy belém hatoljon bárki, amíg...
Egyik alkalommal egy avatóünnepségen vettem részt, bár a részt venni kifejezés elég erős, itt is mint mindig a háttérbe húzódva figyeltem az eseményeket. Abban volt más a helyzet, hogy azt vettem észre, hogy egy férfi engem figyel, és mintha szemezni próbálna velem, párszor összeakadt a tekintetünk, megállapítottam, hogy normális külsővel van megáldva, de mindig elfordítottam a fejem. Aztán, ahogy ott álldogáltam, elmentem a svédasztalhoz, ott is mellém sodródott, és véletlenül hozzáért a kezemhez, meg mintha végigsimított volna a fenekemen is, de abban a tömegben ez bármikor előfordulhatott. Én nem álltam meg beszélgetni senkivel, csendben...

DEC
02
2013

Kezdetek

családi

A nevem Dani, 18 éves vagyok. Van egy húgom, aki 16 éves, Rebeka. Az anyámmal élünk, mert apu korán elhagyott minket. Anyu 36 éves és Ernának hívják.
A családunk eléggé jól működik. Egy nagy városban élünk, egy eléggé otthonosan berendezett lakásban. Én gimnáziumban vagyok végzés, a húgom pedig ugyan abban az iskolában másod éves. Anyu pedig egy középvezető egy eléggé nagy cégnél. A fizetéséből bőven futja mindenre.
Én későn érő típus vagyok. A srácok állt alánosban már rég a sex és pornó oldalak címeit cserélgették, mikor én még azt sem tudtam mi fán terem a nő. Valahogy nem is érdekelt, lekötött a sport és a tanulás. Barátnőm van is meg volt is, de a sexig nem jutottunk még el. Nagy sajnálatomra, a testem úgy érzem, hogy már készen áll rá.

*  *  *

Megint 16 4. rész

hetero, tini

Miután a lányok letakarították a farkamat, összebújtunk. Ösztönösen merültünk csókolózásba. Faltuk egymás száját, érezve még az átélt kéj lecsengő hullámait magunkban. Miközben Laura száját faltam, a makkom tetején egy ujjbegy enyhe nyomással körözött.
- Még egyszer... - hallottam az arcomnak az arcát dörgölő Kitty suttogását. Kitty nyelvezni kezdett velem, határozott mozdulatokkal, és egy másik kéz tenyere emelgette a golyóimat, az egyik ujját csúsztatgatva az alatta levő érzékeny felületen. Hangosan felnyögtem. A kabátomban kicsengett a mobilom. Clara volt az, a csengőhangot illetően.
- Lányok, fel kell vennem! – próbáltam határozott lenni, önmagam ellen dolgozva.

*  *  *
NOV
29
2013

Pajzán mesék: Holle anyó

gruppen, humor

Egy özvegynek volt két lánya, az egyik közülük szép és szorgalmas, a másik csúnya és lusta. Ám az özvegy a csúnya lustát jobban szerette, mert ő a vér szerinti lánya volt, és a másiknak kellett minden munkát végeznie. A szegény lánynak naphosszat a főutcán kellett ülnie egy kútnál, és használt kondomokat – amiket a lefolyóból és az állomás WC-jében gyűjtött – mosott, szárított és megélhetésük végett újra eladott.
Egyszer egy gumi, egy különösen nagy és alaposan teletöltött példány, kicsúszott az ujjai közül, és a mélybe süllyedt. Marie, így hívták a széplányt, azonnal beleugrott a kútba, hogy kihozza a gumizacsit. Elvesztette az öntudatát. Amikor felébredt és visszanyerte eszméletét, egy szép mezőn találta magát, ahol a nap ragyogott és ezernyi virág virított.