Hírek


JAN.
6.
2024

Vakság 2. rész

A Judittal történt szeretkezésünk utáni egy hétben említésre méltó dolog szinte nem is történt. Ügyfelek jöttek-mentek, ha pedig nem volt ügyfélszolgálat, próbáltam segíteni a többieknek. A jegyző asszony – Judit – is adott feladatokat. Tárgyilagos volt mondataiban, de én kihallottam hangjából a másfajta csilingelést is. Erre utalt Pista bá is, a biztiboy.

– Kimondottan csini vagy ma kedvesem. A Szigorka is irigykedve bámulta szépséged, üdeséged és trendi öltözéked.
– Mi a trendi? Csak rongyok, amit anya készít ki esténként. Pista bá jóízűen felnevetett, forgószékem elfordította a hangja irányába.

– Könnyű dolga van anyukádnak. Egy csinos nőt könnyű öltöztetni....


Az iskolai ribi 1. rész

Ő John Crick. Magas és jóképű férfi a harmincas évei elején, sötét hajjal, barna szemekkel és nagy kezekkel. John teljesen meztelenül ült a nappali kanapéján, lábai kissé széttárva, kemény farka pedig Alvin torkában volt. John történelmet tanított a Brentwood High-ban, ahol "Mr. Crick" néven ismerték, és néhány gyereknél AZ a tanár volt, akivel beszélned kell, ha bajba kerülsz: ha teherbe estél, marihuánát találtak nálad, vagy kicsapás szélén álltál... Mr. Crick segíteni fog.
John elégedetten felsóhajtott, miközben a fiú simogatta a zacskóját és a kis fürge nyelv fel-alá nyalogatta a farkát. Alvin kezei körülölelték a farkát, és fel-alá jártak rajta. – Aaargh.. – sóhajtott fel hosszan a...


Vonatos kaland

Sziasztok, van köztetek olyan, aki már gondolt arra, hogy nem csak ágyban csinálja hanem buszon repülőn, vagy vonaton? Nos erről szól az én sztorim.
A minap hazafelé utaztam vonattal. Győrben kellett átszállnom és onnan még bő egy óra volt az út hazáig. A vonat csak negyed óra múlva indult, de már korábban fellehetett szállni rá. Miután felszálltam pár perc telt el, amikor elment mellettem egy régi iskolatársam, akivel még gimiben jártam együtt. Köszöntem és ő is visszaköszönt, de csapzott haja és vörösre sírt szemei arról árulkodtak, hogy nem volt túl jó napja. Egy két perc múlva heves veszekedésre és kiabálásra lettünk figyelmesek a többi utassal. Én megismertem a régi ismerős lány...


JAN.
5.
2024

A kis albérletem

Végre elszabadultam a szüleimtől! Megengedhettem magamnak a város talán legkisebb alapterületű albérletet a költségvetésemből. Nagyon jól éreztem magam ettől a szabadságtól. Úgy döntöttem, hogy meghívom Kristóf bátyámat, hogy nézze meg az új lakhelyem. Egy szombat reggelen be is ugrott. Amikor belépett, láttam az arcáról, hogy nincs lenyűgözve.
– Mi a baj? – kérdeztem.
– Kicsit kicsi, nem? – válaszolta.
Ez az én bátyám. Kiválóan ért ahhoz, hogy letörje bárki lelkesedését. Látta, hogy dühös vagyok rá, ezért mentegetőzni kezdett:
– Sajnálom! Ne hallgass arra, amit mondok!
Kicsit lehiggadtam. A hűtőhöz mentem, és elővettem egy üveg bort, amit erre az alkalomra vettem....


Vakrandi 5. rész - Tündi-Tibi

– Szia Tibi...
– Szia szerelmem. De jó, hogy felvetted.  
– Ha enyelegni akarsz, tegyük is le.
– Oké nem. Eddig miért nem vettél fel?  

Tibi

Egyezményes jelünk volt anno, hogy a két-csengés-letesz-két-csengést-letesz azt jelenti, hogy helyzet van, a másikunk dobjon el mindent, vevőt, főnököt, üzleti partnert, MINDENT, mert párunknak azonnal van szüksége ránk. Volt, hogy a Stellantis francia vezérigazgatójától kértem elnézést, és szakítottam félbe a tárgyalást, hogy visszahívjam Tündit.  
A Vakrandi utáni viselkedése minden írott és íratlan, kimondott és kimondatlan szabályt felrúgott. Miután hazaértem, alkalmaztam az egyezményes jelet, de se föl nem...


Fura kérés

Szerda 5 óra. Munka utáni megérdemelt sörömet iszogatom, gondolataimba merülve a kocsma sarki asztalánál. Utolsó kortyoknál jártam, mikor Józsi két sörrel a kezében közeledett felém.  
– Szevasz Pistám!
– Szia Józsi! Mi járatban?
– Gondolom sörözgethetnénk meg dumálgathatnánk egy kicsit. – a sör még vacsora előtt lecsúszik, de nem tudom miről dumálnánk, hiszen Józsi 14-15 évvel idősebb, közel a 60-hoz, témánk nincs, mert ő traktoros a Szöv Kft-ben amihez semmi közöm, hiszen az egyik legjobb vizesünket csábították el plusz pénzt ígérve neki.
– Köszönöm a sört! Legközelebb visszahívlak. – koccant össze a két üvegszáj és meghúztuk az üveget.
– Nem kell visszahívni. –...


JAN.
4.
2024

Anna kalandjai a világ körül 2. rész - Afrikai kaland

Otthon mindenki nagyon örült a lány megkerülésének. Ő alig mesélt nekik. Nagyon szótlan volt és magába fordult. Mivel egészségügyi végzettsége volt, elkezdett dolgozni egy gyermekosztályon és minden energiáját a munkájára fordította. Sokszor jutottak eszébe a jemeni gyerekek, akiket annyira megkedvelt. Tervezte, hogy valamit változtatni fog az életén, de még nem tudta hogyan kezdje.  
Aztán egy nap a híreket nézve meglátta az afrikai menekülttábort, ahol az a rengeteg ember élt összezsúfolódva, éhezve, sokan betegen. Anna érezte, hogy neki oda kell mennie, ott talán tud segíteni, tud valami hasznosat tenni. Megjegyezte a segélyszervezet nevét, akinek az autóját látta a híradós...


A legjobb szándékkal 2. rész

Úgy tűnt, a dolgok gyorsan visszaállnak a normális kerékvágásba, bár néhány apró változással. Ahelyett, hogy a számítógépen játszott volna a szobájában, Gergő ezután a konyha vagy a nappali asztalára tette a laptopot. Miközben online játszott, beszélgettünk, és néha megpróbálta elmagyarázni, miért találta ezt olyan érdekesnek. A játékok iránti szenvedélye elveszett bennem, de ettől függetlenül szerettem az új közelségünket.
Bennem is történt egy változás. Mint mondtam, mindig is szexuális lény voltam, de egyáltalán nem voltam exhibicionista. Valamilyen oknál fogva, a Gergő szobájában történt kis malőr után izgatni kezdett a gondolat, hogy figyelnek. Többször is úgy simogattam magam az...