MÁJ
19
2014

Vízparti sátorozás

családi, nyaralás, testvérek

Végre eljött a vizsgaidőszak vége. Az utolsó vizsgámra készültem éppen, amikor megcsörrent a telefonom. Az egyik évfolyamtársam hívott, hogy irtózatos buli készül a Körös parton, egész hetes elferdülésre számítsak és mindenki sátorban lesz, így ha nekem nincs, akkor újítsak be magamnak egyet. Ez nem okozott, gondot, apámnak volt egy korrekt kis sátra, amivel horgászni járt. Lefixáltuk, hogy hol találkozunk és gyorsan leráztam a cimbit, hogy legyen időm a római jog rejtelmeiben legalább bokáig elmerülni.
Egy tanulási mélyponton felhívtam apámat, hol elkérjem a sátrat. Persze odaadta. Másnap reggelre, mire be kellett mennem ZH-t írni, éreztem, hogy római jogot izzadok. Szerencsére könnyebb volt, mint számítottam rá, így felszabadultan indulhattam neki a cuccok összeszedésének.

*  *  *

Avagy a medencén túl 2. rész

gruppen

Fanny és Hans megbeszélték, hogy nem kötik a többiek orrára az afférjukat, de azért nem tesznek úgy, mintha mi sem történt volna, sőt…az eset sürgős ismétlést kíván, lehetőleg olyan alkalommal, amikor nincs korlátozva az idő. Mondjuk szombat este. Ám szombaton, még mindezek előtt más program is akadt. Végre volt ideje a kis csapatnak, hogy kitombolja magát nyílt vízen is. Nyár, nap, és az óceán, más se kellett hozzá. Egy laza kocogás után úsztak egy jó órát, aztán tettek egy rövid túrát egy csak gyalog, és szikla felől közelíthető partszakaszra, bízva abban, hogy a strandolók nyüzsgésétől mentesen élvezhetik a délutánt. Meleg volt, de nem túl nagy forróság, ideális idő egy kis lustálkodásra. Rajtuk kívül senki nem volt azon a keskeny homoksávon, ahová egy kis sziklamászás után értek, így lustán elnyúltak a homokos parton. Nem sokkal később Chris egy...

*  *  *
MÁJ
16
2014

Szex a szakadék szélén

hetero

Előrebocsátom, hogy nem vagyok egy nőfaló szexbolond, ahogy azt rólam egyesek terjesztették. Ez egyáltalán nem igaz. Akik így állítottak be, azok csak hasonszőrűek lehettek, mint a kurva és öreg szomszédasszonyom, aki már három férjet fogyasztott el 40 évesen, de még mindig minibbnél-minibb szoknyában riogatja a tisztességes férfi népet.
Persze hívogatott, hogy állítsam be a Tv készülékét (lehet mást is), mert nem megy rajta semmilyen program, - naná ha direkt eltekergette- de hiába alkalmazott még egyéb trükköket is, akkor se volt rá gusztusom. Na erre jön a bosszú és fűnek fának meséli - még ki sem megy a lakásából az ajtón ennek a nőfalónak a csaj, a másikat már engedi be az ablakon! Hogyan állhatnak szóba vele a nők??

*  *  *

Lefeküdtem a nagyival

családi, leskelődés, anya-fia

Alíz nagyi 18 évesen szülte anyát, anya pedig 19 évesen szült engem, ez már valami hagyomány, úgy tűnik. Tehát Alíz nagyi 37 évesen lett nagymama.
Születésem után nem sokkal halt meg a papa váratlanul, balesetben.
Mindenkit megviselt, a nagyit érthető módon a legjobban.
Idegösszeomlást kapott, hosszú hónapokig kezelték.
Bár látszatra rendbejött, belül valami kisiklott nála...
Három-négy évvel a papa halála után kezdett egy kicsit magára találni a nagyi.
Szép kis summát örökölt a papa biztosítása révén.
Saját munkája is volt, így a megélhetés nem okozott neki problémát.
Onnan kezdve már hétvégéken vigyázott rám, hogy a szüleim egy kicsit ki tudjanak kapcsolódni.

*  *  *
MÁJ
15
2014

Nikki - étteremben és az új otthonban

hetero

Megfogja a hátam közepénél a zsinórt, és lassan húzni kezdi.
Atya. Úr. Isten.
Mintha áram fejlődne a súrlódás nyomán, lehunyom a szemem, és egyre szaporábban kapkodom a levegőt.
- Damien - suttogom.
- Na, élvezed?
- Igen. te jó ég, nagyon is.
- Akkor jó - mondja.
És elereszti a zsinórt.
A súrlódás megszűnik, felpattan a szemhéjam Rám néz, mosolya kissé túlzottan önelégült.
- Frusztrált, Ms. Fairchild?
- Nem - hazudom, de magam is hallom, hogy válaszom türelmetlen nyüszítésként hangzik.
Felnevet, aztán csókot nyom az orromra.
- Türelem, cicabogár. Van itt valami fincsi a számodra. - Megnyom egy gombot az asztalon, és a tolóajtó fölötti fény pirosról zöldre vált.

*  *  *

Megtaláltam az őrzőangyalom

hetero

2006 őszén elég furcsa események követték az életemben egymást. Rengeteget dolgoztam, szinte szabadidőm sem volt, de megérte. Egy vasárnap este otthon ülve megcsörrent a telefonom. Egy kedves, ex-kollegina volt az, aki évek óta kint él Londonban, és megkért, hogy a lányával konzultáljak, mert nem nagyon merné másra bízni. Hangjában éreztem a félelmet, ezért másnapra megbeszéltünk egy találkozót, melynek idejéről és helyéről ő tájékoztatta a hölgyet. A hétfői nap gyorsan telt, szinte észre sem vettem, és már vége is volt a munkaidőnek. Beültem az autómba, és szitkozódtam is, hogy már megint ki a fene telefonálhat. Egy elbűvölő, és fiatalos női hang szólt bele, melyen érződött egy minimális félelem, de teljesen elbűvölt. Később kiderült, hogy a kollegina lánya volt, aki a találka időpontját kívánta eltolni fél órával. Útközben végig a hang csengett a...

MÁJ
14
2014

Spontán

hetero

A pályaudvaron álltam, egy rövid vonatozás után megérkeztem hozzá. Elsétáltunk hozzájuk, ez alatt az idő alatt feloldotta a bennem lévő feszültséget, mert az új emberekkel való találkozások elején, nem szoktam különösebben beszédes lenni. Beszélgettünk, majd vacsora után széthúzta a nappaliban lévő kanapét, és lefeküdtünk.
Viccelődtünk, piszkáltuk egymást, megcsikizett, és én is vissza. Egyikőnk sem bírta, szóval volt vergődés bőven, és ezek alatt próbáltam néha többet felfedezni a lányból, de nem nagyon ment. Egyik ilyen akció után a végső pozícióban hanyatt feküdt, és nekem a hasán maradt a kezem. Miután kifújtuk magunkat, és abbahagytuk a nevetést elkezdte cirógatni a karom. Szépen, egy újjal eleinte, majd kettővel tett meg kis köröket, és húzta végig az ujját csuklómon, kézfejemen, tenyeremen, és a karom belső felületén. Mikor a kezemet...

*  *  *

Izgalmakra vágyódva 1. rész

hetero

Bemutatkoznék:
A nevem Liza. Budapesten élek a férjemmel egy új építésű társas házban egy szép lakásban. Férjem ( Tomi )32 éves jóképű férfi akivel jól megértjük egymást minden téren. Tomi Ausztriában dolgozik és általában kéthetente jár haza. Én egy kozmetika és szolárium szalonban vagyok társtulaj. Régi barátnőmmel csináljuk együtt az üzletet. Szerintem szép nő vagyok, de a férfiak inkább dögösnek mondanának. Hajam hosszú és sötét barna melleim elég nagyok (egy kis plasztikának köszönhetően, bár előtte sem voltak kicsinek mondhatóak)a fenekem szép kerek a tornának köszönhetően. Magasságom 170 körüli és bár ezt nem szokás elárulni, de 29 éves vagyok.
Szóval majdnem minden oké, csak hát sokat hiányzik Tomi. Próbálom magam mindig elfoglalni, mikor így mikor úgy mikor mihez van kedvem.