JAN
29
2014

Egy kerti partin

hetero

Egy kerti partin vagyunk a mostani párommal. szexuálisan mindig is túlfűtött voltam és mivel mi még nem szeretkeztünk nem igazán számítottam arra, hogy aznap este mégis megtörténik.
Ahogy ment le a nap hatalmas vihar tört ki és mindenki a pici hétvégi házba húzódott, mi pedig az emeletre mentünk fel. Elkezdtünk hülyülni az egyik csajjal és kíváncsiak voltunk, mit szólnálak egy kis leszbizéshez.
Leültem egy kanapéra, a csaj az ölembe ült,(5 évvel vagyok idősebb nála és kb 25-30cm magasabb). A pasim mellettem ült, és leült mellé egyik haverunk is. Adtam a csajnak egy kis puszit a szájára, és figyeltem mit reagál a pasim, aki döbbenettől meg sem tudott szólalni egy ideig, de aztán viccelődve mondta, hogy folytassuk. Mi meg elkezdtünk smárolni a csajjal. Annak ellenére, hogy akkor csókolóztam először nővel, egészen beindított a dolog.

*  *  *
*  *  *
JAN
28
2014

Otthon várt

hetero, leskelődés

Késő este volt már. Legalább egy órája otthon kellett volna lennem, biztosan aggódik már a kedvesem, gondoltam magamban.
Fáradtan, szinte beestem közös kis lakásunk bejáratán. Éreztem a fürdőszobánkból kiáradó kellemes párát és forróságot, valamint Villő, hiszen így hívják, semmihez sem fogható édeskés, nőies illatát. Most zuhanyozhatott, ezáltal egyből meztelen testének látványa kúszott gondolataim közé és másra már nem is tudtam gondolni, csak arra, ahogy kecses lábait derekam köré kulcsolja és a nyakamba szuszog... Miután kissé feleszméltem ködös gondolataimból egyből feltűnt a sötétség.
Biztosan lefeküdt aludni, könyveltem el magamban kissé kedvetlenül, hiszen alig vártam már, hogy megmártózzam szerelmem forró ölében.

*  *  *

Gyönyörteli örökség 8. rész

bizarr

Arra riadtak fel, hogy Rocki rettenetesen ugat, aztán meghallották, hogy valaki rugdossa az ajtót. Marika a mellei elé kapta a takarót, Imre villanyt gyújtott, és kikiáltott az ajtón:
- Ki az? – de, válasz nem jött. Riadtan nézek egymásra, majd Imre óvatosan felkelt, és az ajtóhoz lopózott. Ki akart nézni a kukucskálón, de nem volt. Aztán a bejárat melletti ablakhoz ment, és óvatosan kinézett, aztán hatalmas hahotába kezdett.
- Mi van? – nézett rá megütközve a felesége.
- Gyere ide Kedves – hívta a férfi. Az asszony óvatosan lépdelt végig mezítláb a hajópadlón, majd ő is kinézett az ablakon. A bejárat előtt egy hatalmas kenguru állt, és Rockitól félvén próbál bemenekülni a házba.

JAN
27
2014

Szex a bátyámmal

családi, testvérek

Sziasztok. Hanna vagyok Londonból, ahol egy egyetemen tanítok közgazdaságtant.
25 éves vagyok, 2 éve fejeztem be az egyetemet, egy tipikus otthon ülő egyszerű lány vagyok. Sztevvel a barátommal már több éve együtt vagyunk, a szexben több mindent kipróbáltunk már, az anális szexet is.
Otthon lakom a családommal, apám régen elhagyott minket, négy testvérem van, egy bátyám aki külföldön lakik, és három kisebb testvérem.
Bátyám két évente szokott hazajárni látogatóba.
Eléggé szegény a családunk, így este általában kettesével szoktunk fürödni. Én anyámmal voltam közelebbi kapcsolatba, így én mindig vele fürödtem, a testvéreim is kettesével.
Eléggé kis lakásban lakunk.

*  *  *

A főnököm felesége 4. rész

gruppen

Másnap kora délután érkezett meg hozzám. Délelőtt kicsit rendbe kaptam a lakást és közben kétségek gyötörtek. Voltak ötleteim, de tudtam úgysem merném elmondani neki. Ugyanakkor tegnap világosan a tudtomra adta, nemcsak hogy nem tartja megalázónak ezeket a dolgokat, de egyenesen igényli is.
Amikor megláttam minden morális gátlásom feloldódott. Vörös tűsarkú körömcipő, fekete feszülős miniszoknya, vörös top melltartó nélkül. Vastagon kisminkelve - úgy nézett ki mint egy luxuskurva. Csak álltam az ajtóban és mozdulni sem bírtam!
- Uram, maga rendelt szopógépet? - kérdezte kaján mosollyal az arcán, majd azzal a mozdulattal le is térdelt a küszöbre, előbányászta a farkamat és rábukott. Ilyen gyorsan nő még kielégíteni nem tudott, pedig közben azon járt az agyam, nehogy valamelyik szomszédom éppen most jöjjön erre. Kimagyarázhatatlan szituáció amikor egy nő...

*  *  *
JAN
24
2014

Egy érdekes nyaralás Pesten

hetero

Kezdjük ott, hogy egy jóra való lány vagyok, nem vagyok és soha nem is voltam kapható egy-egy gyors menetre. Csak pár barátom volt és csak eggyel feküdtem le.
Szóval nyáron, az egyik barátnőmhöz, Noémihez (röviden Noihoz) felutaztam Pestre. Egy hónapot töltöttem nála és úgy látta, hogy az a legjobb, ha első éjszaka elmegyünk valahova bulizni. Felhívta pár ismijét és megbeszélte velük, hogy nyolckor a Blaha Lujza téren találkozunk. Elindultunk és mondta, hogy többnyire csajok, de lesz pár fiú is. Ugye nyolcra volt megbeszélve a találka és én olyan fél kilenc körül megkérdeztem, hogy várunk-e még valakit (mert azt vettem ki a többiek párbeszédéből, hogy igen). És igazam volt. Állítólag még egy srácot. Már félórája késett, szóval nekem már nem jön be.

*  *  *

Családi szex

férj-feleség

Ma már hatvan éves vagyok a Feleségem 10-évvel idősebb. Régi történet amit leakarok írni de még mindig tart. A történet akkor kezdődött mikor a Feleségem első házasságából született lánya húsz éves volt. Egy este Zsó nagyon feldúltan jött haza. Érdeklődésünkre elmondta össze vesztek a barátjával és a szakítás végleges,vigasztaltuk még minden rendbe jöhet de kijelentette a döntés végleges. Mi egy nyílt családban élünk a felmerülő problémákat mindig nyíltan megbeszéljük. Nagyon jól éreztük magunkat Zsó sokat volt otthon sokat beszélgettünk a család ismét együtt volt és vidáman éltünk. Közös vacsora alkalmával mikor kicsit iszogattunk Zsó-nak megeredt a nyelve és panaszkodott miért nem sikerült neki úgy az élete mint amit tőlönk lát amit nálunk tapasztal nem vagyunk prűdek szeretetben szerelemben élünk. Éjszakánként mikor mi szeretkezünk akkor azon...