ÁPR
20
2017

Tavaszi tópart

hetero, szűz, tini

Április volt, meleg, és Szilvin kívül még senki nem heverészett a tó mellett a fövenyen, élvezve a déli szelet, a ragyogóan kéklő eget és a nyíló virágok illatát.
Amúgy is eldugott hely volt, félúton két hegyvidéki település között. Ezen a tavaszon a tó vize nem volt túl magas, de ez nem is igazán számított, hiszen fürdőzéshez korai volt az évszak. A fák sem vetették teljes árnyékot, de hát a nap ereje sem teljesedett még ki. Ez így pont megfelelt Szilvinek, aki bugyira és melltartóra vetkőzve heverészett egy pokrócon, felkínálva magát a tűz istenének.
Szeretett kijárni ide, tavasztól őszig. A legjobban ezeket a napokat kedvelte, amikor senki nem volt körülötte. Egyrészt, mert nem mondhatta tökéletesnek a testét (noha nem nézett ki rosszul), de leginkább azért, mert nem szeretette az embereket. Az emberek többnyire bunkók és büdösek. És öregek. Aki pedig nem öreg, vagyis fiatal... hát, Szilvinek ez is okozott kényelmetlenséget.

*  *  *

Első élmény

homo

Már 15 éves koromban észrevettem, hogy a fiúk jobban érdekelnek, mint a lányok. Alig vártam a tesi órákat, mert az öltözőben mindig láthattam az osztály legjobb fiúit levetkőzni, zuhanyozni stb...
Persze mindig én öltöztem át utoljára, hiszen folyamatosan merevedésem volt az izmosabb osztálytársaim miatt és ez így ment éveken át középsuliban. Szerencsére sok jó pasi volt az osztályunkban, főleg a magas, izmos kosarasokra gondolok most. Középiskolában azonban nem történt semmi kontaktus, hiszen eleve ritka, ha valaki fel meri vállalni a vonzalmát egy azonos neműhoz, és még kevesebb az aki osztályon belül tenné ugyanezt.
Technikumon maradtam a suliban, de ez már jóval lazább volt mint a középiskola. Néha be kellett járni egy - egy órára de nagyrészt otthon voltam.

ÁPR
19
2017

Falusi románc 1. rész

hetero, nyaralás, tini

A személyvonatnak nevezett büdös konzervdoboz fülsértő fékcsikorgás közepette állt meg. Jócskán túlcsúszott a peronon, de ez persze senkit nem érdekelt, hiszen csak én, és három vénasszony szállt le Pusztakúton – így hívták azt a falunak nevezett akármit, ahol nagyapám lakott. Igazából nem is volt a nagyapám, csak egy idegen pasi, aki oly ügyesen hajtott rá nagyanyámra, hogy sikerült feleségül vennie a nálánál jó húsz évvel fiatalabb özvegyasszonyt. Vagyis nem is őt, hanem azt a mintegy 200 hektáros jól menő gazdaságot, amely most, hogy a nagyi eltávozott az örök vadászmezőkre, Feri bácsi ölébe hullott. És itt jövök én a képbe. Kedves szüleim, szerint nem ártana nekem egy kis friss falusi levegő, és így amíg ők a Kanári szigeteken fognak nyomorogni én – persze csak a saját érdekemben – szívhatom a gané szagot vidéken. Persze nem csak ezért vagyok itt.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 7. rész

hetero

Csütörtök
Lorena mellkasa hevesen fel-le mozgott, miközben hangosan nyögdécselt, ahogy Szabi gyorsan nyalta a punciját. A srác a lány combjai között lévő fejét jobbra-balra mozgatva, szaporán járatta végig a nyelvét a húsos szeméremajkakon. Mikor áttért a kemény csiklóra, akkor Lorena felszisszent, és a fiú tarkójára szorította a tenyereit. Szabi egy darabig játszott vele, majd a szájába vette és erősen szívni kezdte. Lorena először nagyra nyitotta a szemeit, aztán minden eddiginél hangosabban élvezte a kényeztetést. Kihasználta, hogy a srác a saját lakásában nyalja, és hogy rajtuk kívül éppen nem tartózkodik otthon senki, így önfeledten nyöszöröghetett, sikoltozhatott.
Szabi felnyomta a mutatóujját a hüvelybe, hogy még jobban fokozza a nő élményét. Nem sokkal később a középső ujját is csatlakoztatta a másik mellé, utána egyre gyorsabban mozgatta mind a kettőt a vaginában, és egyre erősebben szívta a csiklót.

ÁPR
18
2017

Buszos út

családi, testvérek

A húgom két drága jegyet kapott egy körútra Dél - Kaliforniában. Az a fajta romantikus út volt, ahol párokat visznek egyik helyről a másikra egy nagy busszal. Kénytelen voltam vele menni. A családunk mindig is kalandozó volt olyan értelemben, hogy sokat utaztunk különösen akkor, amikor Christine és én még fiatalok voltunk. Christine barátja ezt tudta, ezért lepte meg a húgomat két jeggyel egy három napos útra.
A tervek viszont megváltoztak, amikor kiderült, hogy megcsalta Christine - t. Bocsánatért esedezett, de Christine nem megbocsátó típus, különösképpen nem akkor, ha megcsalásról van szó. Így tehát ott állt két jeggyel és útitárs nélkül. Az út maga érdekelte a beharangozott szabadtéri tevékenységekkel és gyönyörű látnivalókkal. Barátnőt nem vihetett magával, mert az út pároknak volt meghirdetve és a barátai közül sem akart választani, mert attól tartott, hogy a kiválasztott jelzésként értékelné a meghívást.

*  *  *

Feleségekkel 1. rész - Basella

hetero

Odakünn megdördült az ég. De én ebből nem sokat hallottam. Nem is néztem az ablakok felé. Mellesleg hiába is néztem volna; már előzőleg gondosan behúztam a nehéz, vastag függönyöket. Ám a villámok fénye így is áthatolt a kicsiny réseken, a dörgés pedig valósággal felpezsdítette a véremet.
Erre elég nagy szükségem is volt, mert a fejem éppen két csodálatosan szép női mell között pihent. De nem sokáig. Testemben a biológia újabb parancsot adott, és elcsúsztatva a fejemet, kidugott nyelvemmel, megérintettem az egyik, alig látott, inkább csak sejtett, már mereven égnek meredő mellbimbót.
Basella kéjesen felnevetett. Merthogy a két mell Basellában folytatódott. Basella a hátán feküdt az ágyban, még nagyon is hagyományos testhelyzetben. Én meg rajta.

*  *  *
ÁPR
17
2017

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

ÁPR
13
2017

A családi kikapcsolódás

családi, tini, anya-lánya

Már könyökig beletúrt a táskájába, mire megtalálta a lakás kulcsokat. Kinyitotta a kertajtót, végig sétált az enyhén havas pázsiton és kinyitotta a lakása ajtaját. Meglepetésére a nappaliban találta a lányát a tévé előtt. Ha tudta volna, hogy van, aki meghallja a csengetését, nem bajlódott volna ennyit a kulcsokkal.
- Szia, kicsikém!-köszönt kedvesen és mosolygósan. - Nem is tudtam, hogy itthon vagy. Nem a barátnőiddel vagy Milánkavel kéne lógnod?
- Nemsokára jön Milánka és elmegyünk sétálni meg ruhákat nézni... Bár az utóbbiról ő még nem tud! - ordította a lány az anyja után, aki közben kiment a konyhába. - Addig meg lejöttem tévézni, hogy halljam, ha csenget!
- Ahha, értem. - mondta majd kijött a konyhából és leült Kriszta mellé egy pohár narancslével a kezében. - Milyen ruhákat akarsz nézni? Nekem se ártana picit szétnézni a boltokban, olyan rég voltam vásárolni, van már vagy három hete is.

*  *  *

Váratlan este 1. rész

hetero

22 éves lány vagyok, kicsit molett, de ez szerencsére nem okoz gondot. Sok barátom, nagy társasági életem van, mindenféle programban benne vagyok, szinte semmire nem mondok nemet. Egyszerűen fogalmazva: szeretek élni :)
Nyár elején egy hétköznap délelőtt épp semmi elfoglaltságom nem akadt, és elhatároztam, hogy elmegyek úszni. Szeretek mozogni, így valamilyen szinten azért karban is tartom magam. Jó pár hossz megtétele után a medence mellett ejtőztem, amikor leült mellém egy harmincas évei közepén járó férfi és beszélgetésbe kezdtünk. Intelligensnek találtam, ráadásul még tetszett is, mert nem egy vékony alkat :) Magas, izmos, széles mellkasa volt, sőt még borostája is, ami a gyengém. Jót beszélgettünk, aztán végül is hétről hétre ugyanazon napokon összefutottunk és mindig kellemesen elcsevegtünk.