AUG
02
2013

Nyaralás az unokatesóimmal 2. rész

családi, nyaralás, szűz, tini

Ébredéskor persze kitárgyaltuk Ritával az esti dolgokat.
– Hát, nagyon hülye egy ötlet volt ez a nudizás! – mondtam keserűen. – Szegény Norbi totál kikészült. Legszívesebben felpofoznám magam!
– Állati égő lehetett neki – sóhajtott fel Rita – mi meg nagyon szemét módon bántunk vele, pedig nem ezt érdemelte volna!
– Ne is mondd, azt hittem, elsüllyedek a szégyentől, amikor láttam, ahogy ott ül a kád szélén és zokog. Majdnem megszakadt a szívem, úgy megsajnáltam – mondtam és elfutotta a szememet a könny. Rita szipogott, aztán ő is bőgött egy sort.
– Na most találj ki valami normális megoldást – hüppögte – mert valahogy bocsánatot kell kérnünk, amiért ilyen magalázó helyzetbe hoztuk. Persze a helyében én soha nem bocsátanám meg ezt a gyalázatot. Most hogy a fenébe tegyük jóvá a marhaságunkat?

*  *  *
AUG
01
2013

A hercegnő

hetero, nyaralás, tini

Kellemes kora nyári este van, levél sem rezzen a fákon. Tizenegy körül jár az idő. Egy mátrai panzió nyitott ablakában állok, hallgatom az éj hangjait: egy-egy jókedvű társaság nevetését valamelyik távolabbi szoba ablakából, messzi autózúgást, bagoly, vagy az ördög tudja miféle teremtmény huhogását az erdő felöl. A szobámban hangulatfény ég, egyedül vagyok.
Kellemes, de kicsit strapás nap áll mögöttem.
Egyébként Miklós vagyok, 35 éves, egy nagy cégnél dolgozom Kelet-Magyarországon, mint minőségbiztosítási vezető. Jelenleg egy nagyobb társasággal víkendezek itt, a Mátrában.
Úgy tizenöt évvel ezelőtt töltöttünk először együtt ezzel a baráti társasággal egy hosszú hétvégét, ha jól emlékszem a Tisza-tónál. Öt család, egy városban lakunk, családonként most már 2-3 gyermek, úgy 8-16 évesek, ha mindenki együtt van, közel húszfős a...

*  *  *

A kis kukkoló

homo

Életem legfantasztikusabb erotikus és szex élménye közé tartozik a következő történet, amit szeretnék megosztani veletek. Még a mai napig, közel harminc éves fejjel is kőkemény erekcióm lesz, ha felidézem a régmúlt emlékeit!
Kijártam az általános iskolát és sikerült felvételt nyernem egy eléggé jó nevű gimnáziumba is. Azt leszámítva, hogy egyre erősebben tudatosult bennem, hogy nekem a férfiak jobban tetszenek, mint a nők, átlagos fiú voltam. Mindkét szülőmnek jó munkája volt, egyetlen gyermekként megadtak nekem mindent. Forró nyár volt, mi Budpesthez egy közeli városkában laktunk egy kertes házban. Éveztem ezt a nyarat, izgalommal töltött el a tudat, hogy szeptembertől új suliba fogok járni, ezen kívül pedig csodáltam testem változásait is. A farkamon a kis pihék mintha kezdtek volna erősödni, illetve a péniszem mérete is látványos növekedésnek indult....

JÚL
31
2013

Wren és Meggi

hetero

Marguerite kinyitotta a kocsija ajtaját, és kiszállt. Wren ott állt az autónak a felé eső oldalán, mielőtt egyáltalán esélye lett volna kivenni a táskáját.
– Majd én viszem – mondta halkan Wren.
Olyan gyorsan mozgott, hogy az már gyakorlatilag emberfeletti volt...
Maggie bólintva benyúlt, hogy kivegye a virágokat és a csokoládét, hogy bevigye őket a házba. Wren követte a verandára, majd hátra maradt, míg kinyitotta az ajtót, és beengedte magukat.
Maggie elment, hogy lerakja a virágokat a kis asztalkájára. Mielőtt egyáltalán felegyenesedhetett volna, Wren már mögötte állt. Arcát a hajába temette, és mélyen belélegezte, mintha ízlelgetné őt. Sosem érzett ilyesmit korábban. Érezte a férfi teljes hosszát a hátsó felének nyomódni. Marguerite igazán beleborzongott a cselekedet érzékiségébe.

*  *  *

Egy éjszaka anyámmal 1. rész

hetero, szűz

Az igazi anyám a születésembe belehalt. Apám egyedül maradt velem. Szerencsénkre a házban élt egy leányanya a négyhónapos kislányával és ő felajánlotta a segítségét. Ő szoptatott, gondozott a saját gyermekével együtt. Apám eleinte csak hálás volt ezért aztán beleszeretett és egy évvel anyám halála után feleségül vette Anikót. Így lett testvérem Sári, akivel együtt nevelkedtünk, együtt jártunk iskolába és együtt érettségiztünk. Sokáig úgy tudtam, és úgy is éreztem, hogy Anikó az én édesanyám. Aztán tizenhatodik születésnapomon megtudtam az igazságot. Ez azonban nem változtatott meg semmit. Anikó továbbra is anyámként szeretett és én is ugyanúgy szerettem, mint anyámat. Csak most már nem lett lelkiismeret furdalásom, ha meglestem vetkőzés vagy fürdés közben vagy rágondoltam maszturbálás közben, mert ahogy kamaszodtam úgy növekedett bennem a vágy, hogy...

*  *  *
*  *  *
JÚL
30
2013

Tolvajt fogtam

gruppen, anál, szűz, férj-feleség, tini

Hét közben este van, a gyerekek táborban, így Ildikóval, a feleségemmel csak a miénk a ház. Nehéz, munkával telt napok miatt korán lefekszünk, hogy kipihenhessük magunkat. A csendes éjt egyszer csak suttogás és halk zaj töri meg. Hallgatózom és rájövök, hogy a zajok a ház bővítésének építkezése felöl jön. Halkan felkelek, és az ajtót kinyitva kiosonok a teraszra. Fátyolfelhő takarja a teliholdat, így az azon átsütve alig-alig ad fényt. A sötétben 3-4 árnyat látok mozogni a szerszámokat tároló faháznál. A fal melletti árnyékban osonva megközelítem az egyik árnyat és megragadom a karját, mire ijedten felkiált. Szaladni próbál, de szorosan markolom a csuklóját. A többi alak az épülő kerítésen lévő nyíláson keresztül elszelel. A megfogott alak szabadulni próbál, de már átkarolva szorítom és a nappali bejárata felé vonszolom. Belököm az ajtón és villanyt...

*  *  *

Gyönyörteli örökség 4. rész

bizarr, anál, vibrátor, játék

Marika álmosan ébredt. Kezei lábai nehezek voltak. Felkelt, akkor vette észre, hogy az análizgató még mindig benne van. Kihúzta, és az erre fenntartott fertőtlenítős tálba rakta, úgy, hogy a motor nehogy elázzon, aztán a barlang végében álló zuhanyzóba ment, és vett egy forró zuhanyt, de fáradtsága nem múlt. Visszabújt az ágyba, és halkan, Hogy Imrét ne ébressze fel bekapcsolta a tévét. Reggel kilenc óra volt. Nézte a híreket, aztán valami természetrajzi film kezdődött. Imre is mocorogni kezdett, aztán álmosan felé fordult.
- Mi történt? – kérdezte.
- Kilenc óra – mondta az asszony.
- Fáradtnak látszol – ült fel a férfi.
- Az is vagyok, azt hiszem, túl sok volt az élmény – nevetett.