FEB
24
2014

Dorina története 2-3. rész

családi, anya-fia

2. rész
Elkészítettük az ebédet, nagyon jó kedvem volt, dúdolgattam egész nap. Aztán a szokásos teendők . Közben a tegnap estén, éjszakán járt az eszem. És mikor arra gondoltam, mindig gyengédség fogott el! Láttam az arcát abban a Nagy Pillanatban, amikor férfi lett belőle! Láttam a szemén a csodálkozást, a gyönyört, amikor átélte azt amiről eddig álmodott. És amikor elért a csúcsra! Kimondhatatlan az a gyönyör, amit én is átéltem! Nem bántam meg, és nem éreztem bűntudatot, csak kimondhatatlan örömöt! És arra gondoltam hogy jó volna ismét átélni!
Vacsorázni kimentünk a teraszra. Könnyű vacsorát készítettem, utána borozgattunk, ücsörögtünk. Mindketten várakozással voltunk tele. Mondtam , hogy megágyazok, zuhanyozzon le, és az ágyban várjon.

*  *  *

Kurvát játszik a feleségem 1. rész

hetero, nyaralás, anál, vibrátor, játék, férj-feleség

Feleségemmel, Krisztivel az elmúlt fél évben veszekedtünk, amibe jócskán belejátszott, hogy az anyagi helyzetünk nem volt túl rózsás. A viták, veszekedések egy idő után kihatottak a szexuális életünkre is, az utóbbi hónapokban már nem is voltunk egymással. Már-már arra gondoltam, hogy valakit kéne találni, akivel a felesleges energiát le tudnám vezetni, hogy ne magamnak kelljen mindig csinálni, amikor rám mosolygott a szerencse, és a lottón öt találatom volt. (Talán tényleg igaz a mondás, hogy akinek nincs szerencséje a szerelemben, annak szerencséje van a szerencsejátékokban.) A szerencsés húzás óta már öt hét telt el, és a pénz megérkezett az elmúlt hetekben különböző bankoknál nyitott számláimra. Krisztinek nem árultam el, hogy pénz állt a házhoz, mert elhatároztam, hogy megpróbálom rendbe hozni a házasságunkat így, hogy már az anyagi terhek nem fogják nyomni a...

*  *  *
FEB
21
2014

Tökéletes színdarab: az első felvonás

hetero

Arcomon elégedett mosollyal lépek eléd, jobb karomat keresztülfonom derekad körül, kissé magamhoz húzlak. Arcodon ugyan azt az elégedett, huncut mosolyt látom, de úgy sejtem, nem ugyan az váltja ki belőlünk.
Míg te jóllakottan, macskásan nyújtózkodsz a magasba és örülsz a megtömött pocidnak, hogy milyen finom vacsorával készültem neked, addig az én mosolyomat magával ragadó, számomra tökéletes alakod idézi elő. Közelebb hajolok hozzád, beszívom édeskés parfümöd illatát, imádom, ha az orromat is kényezteted az illatoddal.
Tekintetem nyakadon át mély dekoltázsodra siklik, elmerülök a csodás látványban. Szeretem a ruganyos, telt kebleidet nézni, szabad kezem csípődre helyezem lágyan, óvatosan megindulok vele felfelé oldaladon, míg el nem érek vágyaim tárgyaihoz. Gyengéden, de határozottan markolok rá előbb egyik, majd másik melledre, odahajolok, és csókot...

*  *  *

A kezdetek

homo

Szeretnék megosztani veletek egy sok-sok évvel ezelőtti történetet.
Műszaki középiskolába jártam, amiből következik, hogy lányokkal nem voltunk túlságosan eleresztve. Volt viszont néhány helyes fiú a csapatban. Kis klikkeket alkotva jártunk bulizgatni. Nekem már akkor nagyon tetszett az egyik fiú - Zsolti, de nem mertem semmivel tudomására hozni érzéseimet, hiszen köztudott volt, hogy csak a lányokat szereti. Ennek ellenére minden szabadidőmet vele és társaságával töltöttem. Sóvárogva néztem kisportolt testét és gyakran elképzeltem mit is lehetne vele csinálni. Hogyan kényeztetném, miképpen elégíthetném ki vágyait és vágyaimat.
Már több mint két éve barátkoztunk, mikor szilveszterre készülődtünk. Komoly szervezések (lakás, kaja, pia) és beszervezések (lányok) után úgy tűnt, minden rendben lesz. Az elején úgy is indult. Már egy nappal korábban kimentem a...

*  *  *
FEB
20
2014

Meglátjuk...

hetero

Gondolom mindenkinek megvan az mikor kérdések nélkül már első találkozásnál működik a kémia. Velünk is történt. Új munkahelyre kerültem, az egyik kolléganő azonnal felcsigázta a fantáziámat. A szemébe nézve rögtön kiderült, ez kölcsönös.
A meló helyen van egy kis szoba apró terasszal, ami a cigiseknek van fenntartva. Sokat jártunk ki oda. Finoman, de szóvá tettük a vonzalmunkat egymásnak, megbeszéltük milyen jó lenne ha.. Aztán elkezdődtek az sms és e-mail váltások. A kezdeti finomkodás után, az írt szavak álarca mögött egyre bátrabban képzelődtünk.
Egyik cigaretta szünetben egymáshoz bújtunk és elkezdtük fogdosni, simogatni egymást.
Nem bírtam tovább és a fülébe suttogtam.

*  *  *

Vállalható kompromisszum

gruppen, anál

"Miért hív már megint??" az elmúlt héten mindig ez volt az első gondolatom mikor láttam a számát... Kicsit kellemetlen mikor az exed napokkal a szakítás után is ugyanúgy felhív minden nap mint azelőtt. Azért a hangnem és a stílus más. Biztosan így akarja megnyugtatni magát hogy senki sem haragszik senkire. De azért mégsem vagyok a haverja, mitől kellene jóban lennünk még mindig?
- Szia Réka, én vagy az, a volt barátod! - "marha vicces"
- Szia Laci, miért hívtál? Kicsit sok a dolgom.
- Jól van na, csak annyit akartam hogy jó volna most már élőben is találkozni, már alig emlékszem rád, pedig biztosan még mindig ugyanolyan jól nézel ki.
- Humoros vagy mint mindig. Összefuthatunk este ha gondolod. - "végre megbeszélhetem vele ezt az őrült szitut"

FEB
19
2014

Menekülés az éjszakában

– Mit nevetsz? – kérdezte Stefan.
Ally rohant amennyire csak a lába bírta. Nem egyszerűen futott, az életéért kellett menekülnie. Fogalma sem volt, hogy ki üldözi, arról sem, hogy miért, csak abban volt biztos, hogy ha elkapja, akkor nem kegyelmez neki. Minden erejét beleadva próbált elszakadni az üldözőtől, de azok a fekete bakancsok egyre közelebbről és közelebbről döngtek.
Befordult a következő sarkon, de ez nagy hiba volt. Egy hatalmas terembe érkezett, amelynek csak egyetlen ajtaja volt, így nem tudott hova menekülni tovább. Megfordult, hogy szembeszállhasson a támadójával, de elkésett. Egy hatalmas ütést érzett az arca bal oldalán, és már a földön is volt. Próbált felállni, ellenkezni, de a támadója a gyomrába öklözött, amitől kiszökött a tüdejéből minden levegő, és...

*  *  *

A cseléd 3. rész

gruppen, anál, leskelődés, férj-feleség

Négy egész hónappal lettem idősebb a Nemeskéri családnál. Éjszakánként az ezredes meghágott, mint egy kancát, nappal pedig Magdaléna élte ki fiús hajlamait velem. Tulajdonképpen elégedett voltam a helyzettel... De... és ez a de ott motoszkált bennem már jó ideje, hiányzott a valódi férfi az ágyamból... Túl a nemi szervem és a fenekem foglalkoztatásán, Magdaléna igen intenzíven tanított mindarra, amit máshol és más körülmények között nem lett volna módom elsajátítani. Már egész elfogadhatóan beszéltem németül, azok a szavak, amelyek parasztlány voltomra utaltak, eltűntek a beszédemből, új és számomra érdekes kifejezéseket tanultam. Szintén Magdalénától tanult női rafinériával sikerült elérnem, hogy az ezredes végre megnyissa a házát a város előkelőségei és a tisztikar nőtlen tagjai számára. Elérkezett végre az én várva várt napom, a mai, amikor...