JÚL
17
2013

Első élményeim

hetero, anál, szűz, tini

Ha valaki azzal kezdi, hogy most megmondom az igazat, az esetek többségében hazudni próbál. Én tehát csak egy kitalált történetet fogok elmesélni, melynek semmi köze nincs a valósághoz, a szereplők nem valóságosak, sőt még én sem létezem.
Egy kérdőíven egyszer úgy szerepeltem, mint aki, szociálisan veszélyeztetett családból származik. Ezt persze sokmindent jelenthet, nálunk talán csak annyit, hogy igazi apámat soha nem ismertem, anyám pedig sokáig egy igen ősi és kevésbé tiszteletreméltó hivatással kereste a mindennapi pamperszemet. Egy közepes nagyságú faluban laktunk, melynek egyetlen előnye és relatív gazdagságának forrása az volt, hogy határ menti településként az ukrán és egyéb teherautók meg – meg álltak a faluszéli panziónál. Mi is a közelben laktunk, mert így sokkal kényelmesebb volt. Már korán megtanultam, hogy ha vendégek jönnek hozzánk, akkor...

*  *  *
JÚL
16
2013

Beteglátogatóban 1. rész

hetero, tini, diák

Beléptem a kapun. A lépcsőház üres volt, és a fülledt meleg, meg az áporodott levegő hatására elfintorodtam. Viki háztömbje is azok közé tartozott, ahol egy-két a paranoiás lakó miatt szinte sohasem szellőztettek. Már a másodikon jártam, amikor belebotlottam Sanyiba.
- Szevasz! Hát te?
- Helló! - köszöntem vissza, miközben kezet fogtunk. - Csak a leckét hozom az asszonyodnak. Jövő héten matekdoga!
- Hát, oké... Szia!
Elindultunk - ő lefelé, én felfelé - , de néha úgy éreztem, hogy egyszer-egyszer gyanakodva utánam fordult. Sanyi féltékeny típus volt, ráadásul már befejezte a technikumot, ahová járt, és két éve dolgozott. Nem igazán tudott mit kezdeni azzal, hogy gimnazista barátnőjének mennyit kell tanulnia, meg hogy egyetemre akar majd menni. Vágtam egy grimaszt: Sanyi és Viki annyira nem illettek össze, mint egy flamingó meg egy krokodil! Nem...

*  *  *

Kelepce 1. rész

s/m

Harmincvalahány évesen interneten társat keresni... nem épp a krisztusi korhoz való. Vagy mégis? Ki tudja. Én mindenesetre ehhez folyamodtam.
Hja, kérem... ha az embernek igényei vannak... melyek eltérnek a megszokottól.
Hosszasan leveleztünk egymással a Neten. Nekem is meg volt a maga "szokásostól eltérő" igényem, Neki is. Jó ideig csak a "nickname" jelentette az ismeretséget. Eléggé kötött az időbeosztásom, így eléggé macerás volt összehozni a személyes találkozást. Személyleírása nem sokat mondott: barna haj, kék szemek, átlagos testalkat és a többi. Korombéli lány. Aki az e-mailek szerint egyedül érzi magát a világban. Kiszolgáltatott, és ezért szereti, ha valaki neki lesz kiszolgáltatott. Én csak némi eltévelyedés keretében sodródtam át az élet eme kiszolgáltatott világába. Csak összehoztuk a személyes találkozót.

JÚL
15
2013

A fiam ölében

családi, közlekedés, tini

Augusztus volt. Az egész reggelt a kocsiba való pakolással töltöttük. A fiunk, Mike egyetemre megy. Már reggel több mint 30 °C volt. Mike, én és a férjem is eléggé leizzadtunk a kocsiba pakolástól. A kocsi teljesen tele volt, a hátsó ülés is, csak egy hely volt szabad, ahova Mike ülne. Mike visszament a házba, hogy kihozza az utolsó dolgát.
Hallottam, ahogy jön ki a házból. Megfordulva láttam, ahogy a nagy 42 - lapos TV - jét hozza ki.
- Hova fogod tenni a TV - t? - hallottam, ahogy az apja kérdezi tőle.
- Nem tudom, de nem akarom itt hagyni. Talán a hátsó ülésen csinálhatnánk egy kis helyet.
Benéztem hátra.
- Azt nem hiszem, fiam. - Mike benézett a kocsiba. - Talán tehetnénk az anyósülésre.

*  *  *

Véletlen találkozás 2. rész

hetero

Vad csókuk lassult, lágyan simogatta egymást a két ajak. A vetkőzést is lassították.
Csongor a szobája felé tolta a lányt, Ő megadóan hátrált. A szobában az ágyra döntötte a lányt, és a nyakánál kezdte elcsókolni.
Finoman harapdálta az érzékeny bőrt. Iza jólesően sóhajtott. Gyomrát összeszorította az izgalom. Bőre bizsergett, ahogy simogatta a fiú keze.
Lejjebb haladt szájával Csongor, de a melltartó útját állta.
Feltérdelt magához húzta a lányt, remegett a keze, nem tudta kikapcsolni. Iza mosolyogva nyúlt hátra, és könnyedén levette a ruhadarabot. Csongor ismét gyönyörködött a látványban.
Mohón tapadt a bimbóra. Nyelvével körbe nyaldosta, finoman harapta, miközben a másikat a kezével simogatta. Váltott, legszívesebben egyszerre kényeztette volna őket.

*  *  *
JÚL
12
2013

Nyár Hidegpatakon 7. rész - Ruhapróba

leszbi, nyaralás, leskelődés, szűz, diák

A házikó előtti sötétségbe kilépve a hűvös éjszakai szellő megborzolta haját és ahogy körülsimogatta testét, hideg nyelvével pajkosan belenyalt szeméremajkai nedves résébe. Fölsikkantott meglepetésében, majd halkan felnevetett.
Lassan ballagott a házikójuk felé. Hogy túlfűtöttsége elmúljon, a partra vezető út mellett elhaladva úgy döntött sétál még néhány percet. Fürdőköpenyét még mindig a kezében lóbálta, így a hűs levegő megborzongatta, de tudta éppen ez az amire szüksége van, hogy ismét megfontolt önmaga lehessen.
Hogy ne kelljen a köpennyel bajlódnia, összehajtogatta és az ösvény melletti bokrok egyike alá rejtette. Halkan lépdelve a keskeny úton, majd a part mellett izgatottsága nem múlt el, de valamelyest csökkent. A néhány perccel azelőtti merészsége hangulatát inkább feldobta, de érzelmi kontrollját már nem tudta elvenni. Biztos volt...

*  *  *

Napfürdőzés 1. rész

családi, illusztrált

Szombat délután Heléna otthon volt a két gyerekkel; délelőtt az egész család a ház körül foglalatoskodott. Fia, a húsz éves Kevin a kertben nyírta a füvet. A telket fák és bozót vették körül. Olyan volt, mintha egy távoli erdei tisztáson éltek volna. A bokrokat rendszeresen meg kellett nyírni, hogy ne nőjék be az egész kertet. Linda fel volt mentve a házimunka alól, mert az érettségire kellett készülnie, a gyerekek apja, Stefan pedig golfozni ment, mint minden szombaton.
Linda nagyon élvezte a szabadidőt. Amikor a tanulással végzett, bikiniben, egy fürdőlepedővel, napolajjal és egy képes magazinnal felfegyverkezve a nappalin át kiment a teraszra, bár az égen volt néhány bárányfelhő.

*  *  *